|
|
#4861 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Witojcie! Ja mam zagwozdkę bo nie umiem ich nakładać. Ile to trzeba, ze 2 cm? Jak wzięłam te 2 cm to miałam na twarzy tłustą, białą maskę. Poczekałam pół godz że niby się wchłonie ale d...a. To się wkurzyłam, zmyłam i teraz nakładam (jeśli muszę) dosłownie odrobinkę. Która pewnie g... daje Kiepski filtr mam czy coś?Ad sinupret opalania to mam inną zagwozdkę. Od kilku lat chowam się przed słońcem, ubieram latem jak zakonnica w długie spódnice lub legginsy, rękaw zawsze co najmniej 3/4, na wakacjach jak wiadomo nie bywam na plaży a i co rusz wyskakuje mi jakieś nowe znamię na rękach czy nogach. To kwestia promieniowania czy ogólnie cery? |
|
|
|
|
#4862 |
|
To ja :)
|
Padłam
Uwielbiam Brytoli Z wyłączeniem kibiców naturalnie....
|
#4863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nieistotne - już nie będę Cię dołamywac - choc cel był odwrotny aaaaaa zrobiłaś mi dzięń - thank you Cytat:
doczytałam sie, że nie działa już po roku, że pod mejkapem sie destabilizuje vide nie działa no complikejted ![]() 2. idź do dermatologa - moja przyjaciółka tak ma - serio zero słońca zero opalania - filtruje całe ciało - i jest cała w znamionach - nie pamiętam co jej derma powiedziała czemu się tak dzieje włąśnie |
||
|
|
|
#4864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Nie wezmę ![]() A poważnie...brak sońca pewnie też jakoś sie odbija na skórze. Wiadomo, kilka godzin dziennie pod ziemia swoje robi. Pewnie tu też ma znaczenie rodzaj wykonywanej pracy ,ogolna kondycja organizmu i itd... Tak samo jak rolnik, ktoy pracuje w tunelach foliowych gdzie jest plus 40 - 50 stopni od 10 rano i inne powietrze, będzie bardziej wyniszczony niz rolnik ktory jeżdzi ciągnikiem po polu ... 3 . Też nie daję nigdy tej przepiesowej porcji, w życiu by mi sie toto nie wchlonęlo. Ale ( nie jestem już na bierząco z filtrami) jak jeszcze wczytywalam sie w temat, to na ktoymś z wątkow wizażowych dziewczyny obaliły ta teorię. A przynajmniej probowaly. Ze wcale nie trzeba takiej ilości filtra pakować na twarz,żeby spełniał swoje zadanie. Nawet nie pamiętam argumentów, dlaczego. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-06-06 o 11:28 |
||
|
|
|
#4865 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. chyba taka skóra, niektórzy mają tendencję niektórzy nie ja też, bardzo podchodzi mi ten humor choć czasem potrafią przegiąć, little britain np. a proszę bardzo ale jak na parę sezonów chyba jakieś mega duże opakowanie? mi się zużywa ileś tam tubek na rok a wcale dużo nie używam na raz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) niewiele b) ja rzadko na nim jestem nie mam nawyku filtrowania się każdego dnia - a juz jak jestem indoors to fogle dlatego zazwyczaj tubki zostawały mi na następny sezon a na wakacje jak wiadomo nie jeżdżę wiem oczywiście że UVA istnieje nawet w takiej English weather jak dziś, ale przeca nie kwitnę w taką pogodę na dworze ja stosusuję w celach antytrądowych, chronię naczynka - na to spowolnienie starzenia się skóry mam nadzieję jakoś przy okazji załapać ![]() poza tym mineralne podkłady są naturalnym filtrem, jak je stosowałam to nie używałam nic pod spód, jeśli nie było dużego słońca - zawierają cynk to chyba o niego chodzi Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-06 o 12:16 |
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest Miciel na sali?
2 dni temu pw Ci wysłałam i czekam na odp.
|
|
#4868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
małe rzadziej - z tego co widzę
ale może kwestia co w domu poroabiają, bo jak do nas przychodzą to zawsze cisną się koło mnie na sofę i bawią się poduszkami, moją bluzką, torebką, podkładkami na stół, kocykiem, narzutą, takie tekstylne głaszczą sofę, dywan
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-06 o 16:20 |
|
|
|
#4870 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kameno, Rejcz, a ile płacicie za swoje nietłuszczące filtry? Średnio mi się uśmiecha wywalanie więcej niż 20 zeta
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz Dermedic Sunbrella to ok 30 zł zależy gdzie kupisz Flos lek tańszy ale nie miałam |
|
|
|
|
#4872 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam little britain ![]() "computer says no" weszło nam na stałe do słownika
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4875 |
|
BAN stały
|
Jaka sałatka do krewetek? Do jakiej sałatki krewetki?
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie wiem, wiem że sałatka z krewetkami dobrze komponuje się z awokado w winegrecie owoce cytrusowe pewnie klasyczne pomidorce też - i jajca ogólnie kwaskowo i białkowo, słodko kwaśno pewnie nada sie też zielony ogór - tak rześko i lekko może mango? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-06 o 20:02 |
|
|
|
|
#4877 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
nie dojszła
|
#4879 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
nom toż ja też uwielbiam, ale niektóre skecze mnie autentycznie obrzydzały
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Jutro jadę z didem do mnie do pracy, rozmawiałam z 2 znajomymi pediatrami, to prawdopodobnie borelioza. Będzie antybiotyk przez 10 dni i skierowanie do poradni chorób zakaźnych. Super ![]() Ja mam w domu wędzone pstrągi i dorsze, robione przez rodziców kolegi- kot wariuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/search?q=koktaj...w=1366&bih=645 lub jeśłi bez majo to takie coś - ja bym wymieniła naciowy seler na ogóraska ziel lub nic http://allrecipes.pl/przepis/6832/sa...i-awokado.aspx Cytat:
no ale neich go zobaczą szpitalnym okiem, pewnie niejedną boreliozkę widzieli trzymam za Was ![]() też bym wariowała mam ślinotok na sam widok tych słów
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-06 o 20:39 |
||
|
|
|
#4882 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
czytałam kiedyś też, bo podobnież jak Polly mam fobię - ale powiem szczerze, że wiele info wykluczających się, zbyt wiele niewiadomych jest na ten temat wciąż, nie ogarniam tematu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-06 o 20:49 |
|
|
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wariuj na zapas, na pewno nie przed diagnozą osoba z bardzo mojej bliskiej rodziny choruje i żyje normalnie, czasem jej stawy puchną tylko Znad posprzątanego (wreszcie ) mieszkania |
||
|
|
|
#4886 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ta choroba jest taka podstępna, że ma wiele niewiadomych :/
|
|
|
#4887 |
|
Piers do przodu
|
Win
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4889 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czytałam, że wcale kleszcz nie musiał zostać na skórze, I że mamy szczęście w nieszczęściu, że rumień się pojawił, bo u dzieci rzadko się pokazuje. Pierwsze objawy mogą być podobne do grypy lub przeziębienia- no a mały siedział teraz tydz w domu zasmarkany i zakaszlany
|
|
|
#4890 |
|
Nindżopesz
|
Luuuz, miałam rumień bez kleszcza i wykryli boreliozę, dostałam antybiotyk i przeszło tzn. wyniki miałam później dobre. Chyba że u dzieci to jakoś bardziej skomplikowane.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Kiepski filtr mam czy coś?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam ślinotok na sam widok tych słów