|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
ja pitole, co Wy tu robicie- przeca tam sie dopiero skonczyło
![]() ![]() bede później, musze naginać do apteki
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za falstart!?
![]() Hej laseczki! mlody pospal dzis do 7 łałałał!! ja sie zdazylam ogarnac, umylam hery, zalozylam papilotejszyn bo dzis do lekarza lecimy... trza jakos wygladac
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja się w nowym wątku.
Dalej nie jestem w stanie nadrobić bo my ciągle w szpitalu więcej napisałam w klubie. |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się witam !!!
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, idę się ogarnąć i lecę...wiadomo gdzie
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Gratki dla Blanki !!! |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Zostawiłam Zuzie na 5 minut w łóżeczku, wracam a ona leży na brzuchu , nogi między szczebelkami wystają, a ona zadowolona
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
![]() Tak przy okazji - moja mama planuje otworzyć lumpeks, wyobrażasz to sobie? Jak dobrze pójdzie to za 2 miesiące będzie już działał Cała a co się dzieje że do apteki? ![]() Fewcia bardzo się cieszę że jest poprawa i że będzie ok! Wytrzymacie jeszcze te parę tygodni, najważniejsze że Blanka będzie miała zdrowe bioderka ![]() neti co do nosidła które wstawiłaś to nie i jeszcze raz nie... Szaja już pisała wiele razy, Manduca, Bondolino albo Tula, a ceny tych babybjorn to już w ogóle z kosmosu... A dziecko wisi w nich jak śledź, nie wiem co za lekarz twierdzi że jest ok? ![]() Nie wiem czy obejrzałyście filmik z tym nosidłem babybjorn, ale ja jestem załamana skoro lekarz poleca takie coś... A gość tam wkłada noworodka, oj jak pięknie mu nóżki wiszą... I wygodnie mu pewnie... :/ Mały śpi, a ja czekam na kuriera wczoraj rano zamawiałam Tulę a dziś jest już paczka w doręczeniu, super miodzio dla mojej niecierpliwośći
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-06-07 o 08:49 |
|
|
|
#39 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie pracuje, że taki chory ciągle?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja to samo...Taaa. Zostawić je na kilka h i koniec, przepadł w butach ![]() Cytat:
![]() Kobieto czy Ty jakiś fundusz masz lumpexowy czy oddzielne konto?![]() Nina Dla Oli. Rany jak nasze dzieciaki szybko rosną. ![]() Sprawa z rocznicą rozwiązała się sama-wczoraj w ogóle nie widziałam się z TŻtem a dziś tylko buziak rano i znów o 1 wróci z pracy Grejt...
|
||||
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ciezka sprawa z tymi wisiadlami.
Ktos sie kompletnie nie zna, wywala dobre 500zl (bo przeciez podaja w opisie przedmiotu, ze pozycja odpowiednia dla kregoslupa) i okazuje sie, ze szkodzi wlasnemu dziecku??? |
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzien dobry,witam w nowym watku
Dolaczam do grona,ktore cytowalo jeszcze w tamtym watku,wiec cytaty zezarlo Fewciu,sa postepy,wytrzymajcie jeszcze troszke,wiem ze ciezko... Ale silne babki jestescie Meduzza, :dupa: z ta rocznica i wszyscy chwalili,a ti byla polowa 5 miesiaca,brzuszek byl,wiec kupilam "L" troche zwezilam tam gdzie za duza i gites majonez a buciki uwielbiam,bardzo mi sie podobajaSzaja, te buciki co kupilas to po prostu cudne,naprawde TZ do mnie dzwoni" kochanie,nie beda juz mi skarpety tak smierdzialy,szef dal nam letnie robocze buty" Kuuurde,zebiska raczej o pozniejszych godzinach daja nam w dupe,a dzis od ranca jeczydlo zapuscil. Biedny,nie wierze juz ze te zeby wyjda kiedys
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
wczoraj próbowałąm was cały dzień nadrobić ALE SIĘ NIE DA!!! dlatego dziś postanowiłam się wbić tutaj i być na bieżąco ![]() co mi się rzuciło w oczy - FEWCIU - super, że jest poprawa, o to przecież chodziło! jeszcze tylko troszkę i już będzie po wszystkim ![]() gratulacje za wszystkie piękne wagi i szczepienia! co do cywilnego - nas wyszło coś około 2000zł na 12 osób + 2 dzieci (11 i 4 lata). Suknia - dostałam od siostry jej ślubną, teściowa krawcowa mi ją przeszyła na taką jak chciałam i była ![]() garnitur - D. miał całkiem nie zły, a że za rok bierzemy już kościelny z wielką pompą to nie kupowaliśmyurząd - 80 zł obiad w restauracji - coś koło 600 zł (ale tylko obiad i soki do tego) potem przyjechaliśmy do domu TŻ, była piękna pogoda, bo to sierpień i imprezkę mieliśmy na świeżym powitrzu, pod wiatą, o czymś takim http://balneo.wordpress.com/2009/08/...hod-revelatio/ tort kupowliśmy w cukierni - jakieś 50zł (bo nie ślubny, tylko po prostu tort śmietanowy kupiliśmy ), jedzienie przyrządzałam głównie ja i teściowa, moja siostra też przyniosła 2sałątki, macocha (jak ja nie lubię tego słowa!!! spoko babka z niej jest, lubimy się ) zrobiła śledzie, barszcz do ktorkietów, więc jakoś poszłono wiadomk - produkty kupowliśy my + alkohol + napoje, kupiliśy też białe balony i mieliśmy tą wiatę przystrojoną ![]() obrączki - daliśmy zwrotne 300 zł od rodziców TŻ dostaliśmy obrączki i je poprostu przetopiliśmy u takiego małego jubilera, chcieliśmy tradycyjne, z żółtego złota http://www.ak-bizuteria.pl/zlote-obr...4mm,id912.html, tylko grawer w środku ![]() bukiet - powiedziałam w kwiaciarni, że idę na ślub i panna młoda lubi filet, więc chcę ładny fioletowy bukiet. Powiedziałąm jak ma wyglądać mniej więcej i dałam za niego 40zł jeszcze przy odbiorze facet się śmiał, że chyba będzie ładniejszy niż ten który panna młoda będzie mieć fryzjer - znów powiedziałąm, że idę na wesele, nie mówiłam, że to mój ślub ![]() kosmetyczka - znajoma ![]() generalnie OSTRZEGAM -jak się powie, że coś jest "ślubne" to cena rośnie od razu. U nas nawet w restauracji nei wiedzieli, że to "ślubny" obiad, tylko rodzinny ![]() no więc wszystko wyszło nas ok 2000zł i było super! wszyscy się zachwycali kiecką, że w ogóle ciąży nie widać zabawa była przednia, tańcowaliśmy chyba do 23, a ślub był o 13, sąsiedzi się patrzyli z okien i nam zdjęcia robili cała wieś skomentowałą, że lepszego cywilnego nie widzieli ![]() polecam! ![]() ------- Tż się na mnie obraził za tą akcję (k.) tak mi strszanie źle z tym! przeprosiłam go już, no ale cóż... mam za swoje. Ale tak nie umiem znieść jego milczenia, że poszłam wczoraj spać razem z Anią (20 :Brzydal![]() dziś na 15 30 jadę z Anusią na USG jamy brzusznej, prosimy o kciuki
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2013-06-07 o 09:06 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i ja w nowej części
![]() w tamtej pocytowałam jak głupia to teraz mi zjadło wszystko więc z tego co pamiętam: Black ten bukiet biało-czarny z piórkami będzie piękny i będzie idealnie do Ciebie pasował, dasz radę go sama zrobić przecież zdolna kobitka z Ciebie co do sztucznych kwiatów w ślubnym bukiecie to jak mówi Illusion profanacja ![]() fewcia super, że jest poprawa nawijko rozumiem Twój ból, u nas na studiach raz tylko zdarzyło się takie coś przed świętami mieliśmy kolosa chyba z analizy instrumentalnej (masajkeros przedmiot), wszyscy obkuci (jak inaczej na medycznej) i koleś wchodzi i mówi, czy jesteśmy przygotowani mówimy, że tak to on mówi że spoko, wszystkim daje 4 chyba że ktoś chce odpowiadać, nikt się nie zgłosił ![]() co do fachowca to dobrze, że chociaż Kubuś usnął szaja buciki piękne ![]() któraś pisała, że widzi kondora ja przeczytałam kondoma ale to szczegół ![]() chciałam jeszcze z pierdyliard rzeczy napisać ale już nie wiem co. Powiem Wam tylko, że dzięki temu że mój tż przejął się moim snem proroczym (mówiłam Wam, że miewam sny prorocze?)to jeszcze żyje... |
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak mi się szkoda tego malucha zrobiło.A drugi problem to z wózkami spacerowymi. W niedziele byliśmy z TŻ na spacerze w parku i się naoglądałam ludzkiej głupoty. A najbardziej się zszokowałam jak kobitka wiozła w takiej zwykłej najzwyklejszej spacerówce z tej firmy baby design takie na oko miesięczne dziecko. Biedne dziecko ![]() A i jeszcze z czego ostatnio się śmiałam to że jeszcze producenci produkują chodziki jak widać jest na to popyt .... o la boga ile tego na all widziałam i to takie wymyślne. A potem krzywe kręgosłupy krzywe nogi itp. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to 100% prawda wszystko co ślubne jest tysiąc razy droższe niż normalne |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
aż się pochwalę, bo naprawdę piękny był ten bukiet
zaraz będzie fotka w k. a co! ;Pedit. kurde, nie chce się załadować
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2013-06-07 o 09:19 |
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
A no Nawijko,moje to chyba wisiadlo,dlatego w nim nie chodze. Tylko jak musze wyskoczyc do sklepiku pod blokiem na uno momento,sporadycznie... Zrobie zdjecie potem. Chcialabym te Wasze super tule czy co tam,ale za duzo kasy
A wygodniej by bylo,w moim miescie te mniejsze sklepiki to czesto w kamienicach starch,wasko,schodki nie ma jak isc. No i wystawianie wozka to cala wyprawa![]() Aha, Black,pewnie ze dasz rade sama zrobic bukiet,wazne zebys te kalie swieze kupila Tez swoj sama robilam,ale moj to taki typowy biedermeier,wsadzilam go potem na grob tesciowej,bo ona z nami noe mogla juz uczestniczyc w tym dniu... 10 dni jeszcze staly Onaella Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#49 | |
|
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41197195]Hope, podłe wisiadło niestety.
Ja teraz to oglądam: http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...275628031.html wygląda prawidłowo i taniej niż Tula, wiem, że pewnie nie umywa się do niej, ale nie mam kasy na Tulę [/QUOTE]A wiesz, ze wczoraj pod moim linkiem z tym nosidlem napisalas ze wisiadlo? Ale rozumiem, ze pewnie chodzilo Ci o womara ktorego wkleila Nancy ![]() Cytat:
haha u nas maja sandaly robocze, bo musza byc ESD. I zapach ten sam xD Ale to chyba zalezy od obuwia codziennego i tego czy komus mocno sie poca czy nie. W zoo ciemno! Amerykance noc maja pewnie Dziec mnie dzis budzil od 5 rano, gugac jej sie zachcialo...Aaa i dziekowac za opinie o kiecuszce, tak sie na nia nagrzalam. Skad by tu wytrzasnac 5 tysi na slub hmmmm
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-06-07 o 09:22 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
O ja naiwna
![]() Zagląda, na stary wątek, witam sie odswiezam co chwile i sie zastanawiam skąd ta cisza, zapomniałem ze to czas na nowy wątek
|
|
|
|
#51 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak przy tym zaciesza, to szok ![]() Kobieto! zluzuj, bo sie krikiem w mieszkaniu nie ruszysz za rok Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() EWULKA- to impreze mieliscie jak tarlalala ![]() która kciukow potrzebuje? prosze bardzo ![]() Bartulo kimie, ja zamiast sprzątac bo znajomi mają wpasc po poudniu to wizazuje mówie Wam- wizaż to zło ![]() pogoncie mnie ![]() Misia, najpierw było jako tako, teraz coraz lepiej, nie ma to jak megaporządna awantura, połączona ze spakowanymi torbami i grozba codwutygodniowych widzen z małym. Oj, działo sie, ale to musze sie zebrac, żeby w k. opisac
|
||||
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
A co sie tyczy tych producentow co to zachwalaja te wisiadla... To wlasnie jesli ktos nie ma Szai encyklopedii wraz z calym wizazowym wsparciem, to przeczyta ze nosidlo ma super hiper atesty,za☠☠☠iaszcze dla kregoslupa,sraty taty i nieswiadomie krzywdzi dzieciatko przez to
Okropienstwo takie zaklamanie:/ Ale widzialam kiedys na stronie chustowej,czy gdzies,ze kobitka miala wisiadlo i przerobila je na nosidlo![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie stac mnie na dobre nosidło typu tula ![]() co do chodzików już się nie wypowiadam wykład dałam teściowej jak zaczęła zygać że Dawid będzie popierdzielał i spłynęło jak po kaczce będzie i tak. PfffW ogóle to wczoraj już dzwoniła, czy przyjedziemy, bo byśmy ją wzięli z pracy bo ona maszyne do szycia ma do wzięcia czy coś tam. Dzień dobry, Dawid spał do 08:00 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dla szaji
|
||
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
ale moze bedzie.choc troche lepiej. A tak wraca do domu i powierze sie zageszcza od tego smrodu haha. wrzuca je do pralki od razu,zamyka ja,bo w samym koszu na brudy to cale 42 metry mieszkania smieeeerdza a w praleczce to tylko kibelek![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#56 | ||
|
Wtajemniczenie
|
bo tżta męczy sra..czka! ![]() UWAGA, UWAGA! w zeszłym tygodniu Illusion kupiła strój na rozpoczęcie roku szkolnego, a dzisiaj poluje na gajer ślubny dla syna! zgodnie z naszym tematem Ja nie wiem, gdzie Ty to wszystko mieścisz Kobieto. Cytat:
mnie też nie... a wogóle to Julka w chuście siedziec nie chce, ciekawe jakby było z nosidłem.Ostatnio jak jechalismy samochodem to babka szła z dzieckiem w tym wisiadle. o matko, aż mi sie przykro zrobiło jak zobaczyłam to biedne dziecko. tak strasznie wisiało, że aż miałam wrażenie w kroku go musi boleć... ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() swoją drogą może Ty opatentuj ten smród jako odstraszacz komarów
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Yellow moja siostra jest na etapie rozkręcania, zobaczymy jak pójdzie.
|
#58 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale zielono u żubrów, jeszcze w dzień do nich nie zaglądałam; młody obudził mnie przed 6, teraz kima, ja się wyszykowałam i jadę w miasto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się!
Za komplementy dziękujemy ![]() Też mam zagwozdkę z nosidłem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Jak dobrze pójdzie to za 2 miesiące będzie już działał 

A gdzie pracuje, że taki chory ciągle?
Ja to samo...

Dla Oli. Rany jak nasze dzieciaki szybko rosną.
Grejt...