|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
jestem z Ciebie dumna ![]() ja właśnie zrobiłam kąpiel moim storczykom ![]() Dałyście mi zonka co do wódki, świadkiem będzie mój brat, ale nie chcialabym żeby roznosił wódkę już prędzej świadkowej powierzyłabym tę rolę no chyba że kelnerowi Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-06-07 o 14:39 |
|
|
|
|
#4382 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyab, że TŻ już nalega to ulegnę |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio świadek miał roznosic wódkę to okazal sie taka gapa, że przyszli do nas rodzice mlodego, zebysmy to my zaczeli roznosic alko, bo brakuje na stolach ![]() zadnej alko tez nie podbieramy, bez przesady zazwyczaj młodzi na sam koniec przychodza i sami w ramach podziekowania daja nam jakaf flaszke dlatego jesli macie jakiegos pewnego swiadka, który was nie zawiedzie to smialo moze wodke roznosi, natomiast radzilabym sie porzadnie zastanowic, zeby nie okazalo sie, ze swiadek ma gdzies to wszystko i woli sie bawic zamiast roznosi wodke obsluga zazwyczaj cieszy sie, ze nie musi alko roznosi (zawsze to mniej roboty)
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tylko mówię jak jest u mnie, kto tą wódkę nosi bo ktoś przecież musi :P Chyba od Was odgapię i zrobimy kogoś albo nawet 2 osoby do noszenia
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
alucior jesteś z moich rodzinnych okolic
jutro cię "odwiedzę" w sensie wybieram się bo Bielska ale fajnie że jesteś z bliska![]() a nie masz obawy że ktoś weźmie pod wpływem alkoholu i będą problemy? ja wiem że.. ale ludzie po % mają różne pomysły. i nie ważne że nie ma dzieci Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-06-07 o 14:40 |
|
|
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój tata, świadek muszą się bawić a nie zajmowac roznoszeniem wódki
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki
Leżę chorą w łożku i lłeb chce mi pęknąć, nie mam siły na nic
|
|
|
|
#4389 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chcę żeby świadek roznosił wódkę. Ma się bawić.
TYM bardziej nie chcę żeby wódkę roznosił mój tata. On również ma się dobrze bawić w końcu nie codziennie bawi się na weselu córki. Ojciec TŻ nie może nosić. Więc nam zostanie obsługa, ale kierowniczka sali będzie naszym gościem (bo jest naszą znajomą) więc wątpię że coś będzie nie tak
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy, jak będzie chciał to będzie roznosił, a jak nie to dla mnie mogą kelnerzy roznosić
|
|
|
#4392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli ktoś chce tabletkę to i tak sobie ją zorganizuje. Poza tym jak nawet coś takiego się wydarzy, będzie na moim weselu lekarz (gość). Choć takich scenariuszy nie przewiduje Poza tym wybiorę takie które nie mają aż tak silnego działania. Naprawdę tym się nie przejmuję Alucior wystarczy 1 osoba spokojnie będzie mieć tylko i wyłącznie tą funkcję, spokojnie ogarnie wesele sama Mój Tż roznosił na dużym weselu wódkę i ejst to do ogarnięcia a za drugą osobę dodatkowo będziesz musiała płacić...
|
|
|
|
|
#4393 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#4394 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mieszkałaś kiedyś w BB czy tylko rodzina stąd pochodzi?Ja znam takich, którzy nie widzą problemu w braniu tabletki w trakcie picia Cytat:
Nie rozumiem jak płacić?
Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-06-07 o 14:45 |
||
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro chce to nie powinnaś w to ingerować U mnie mój tato na pewno nie chciałby łazić i pilnować, czy wódka jest czy jej nie ma więc nie mam tego problemu
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam na tej sali na weselu i kelnerzy naprawdę sprawnie roznosili wódkę w końcu to mój ojciec powinien robić, więc ja wybieram kelnerów
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy ogarniętego świadka
da rade
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
myjąc szafe na drabinie pomyślałam że poprosimy brata tż może o roznoszenie wódzi.
|
|
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Krakowianki jestem jutro i pojutrze cały dzień w m1 na targach handmade jak któraś ma ochotę wpaść to zapraszam
U nas wódkę będzie obsługa roznosic mam nadzieje ze będzie w tym względzie wszystko ok. Poza tym przyszła @ a już powoli myślałam że trzeba będzie ślub przekładać :d uff... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-06-07 o 14:54 |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra może zorganizuje - pożyczy itp. Ale to zawsze ktoś mu powie może nie bierz tego bo piłeś albo nie da jak zobaczy że ktoś jest pijany. Przynajmniej ja takie mam wrażenie a jak będą leżeć na wierzchu to sobie weźmie wg własnego widzi mi się. Na weselu siostry tż był taki przypadek że gość przyjechał z daleka (około 350km) nie zabrał swoich leków mimo że choruje na jakąś przewlekłą chorobę i zażywa je na co dzień, i pił alkohol (chyba) i dostał ataku, drgawek, utarta przytomności, przyjazd pogotowia nad ranem i potem tydzień leżał tu w szpitalu Verunka dopiero teraz piszesz?! kocham handmade! ale już jadę do domu.. dostaniesz baty! Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-06-07 o 14:49 |
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dekaratorka i dyrektor Centrum Kultury który nam udostępnia salę ![]() Fotograf i kamerunka to też dobrzy znajomi [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Ija a Ty nie miałaś się nam czymś pochwalić?
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-06-07 o 14:56 |
||
|
|
|
#4402 |
|
Konto usunięte
|
Wódka wódką, ja mam większy problem, moja mama jest zdania, że mój brat powinien być świadkiem, a mój TŻ chce świadka kolegę. Niby dwóch facetów może być, ale ja się boje czegoś innego. Że braciszek się upije. Nie chciałabym siedzieć przy stole z pijanym świadkiem. Niech on sobie lepiej siedzi normalnie wśród gości i się bawi. Wydaje mi się, że świadkowei powinni trzymać jakiś fason, a nie upić się i ledwo na nogach stać.
|
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
normalnie płacić u mnie jest tak, że my za obsługę (kamerszystę, foto, itp.) płacimy tak jak za gościa. Kolega, który będzie roznosić alkohol, nie będzie Gościem jako takim, ale będzie z Nami całą noc i musi coś zjesć więc jest liczony jako osoba do tageo na pewno dostanie 150-250 zł za to, że Nam roznosi wódkę. Będzie traktowany po prostu jako usługodawca, bo w końcu w tym dniu mógłby robic milion innych rzeczy, niż z nami być na weselu i nam roznosić alkohol Tak to widzimy alloffkowa myjąc na drabinie szafe mi też przy sprzątaniu najlepsze pomysły wpadają do głowy
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
alucior pochwal się foto jak masz
![]() może mnie przekonacie do tych koszyczków ratunkowych - ogólnie idea jest słuszna, miła i fajna ale mam te dylematy co opisałam właśnie... |
|
|
|
#4405 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo tu młodzi jechali oboje z mojego rodzinnego miasta i nikt tam nie miał blisko. Osoby z Warszawy miały jeszcze dalej ![]() Cytat:
.No i gdy nie trzeba roznosić alko to człowiek się cieszy, bo mniej łażenia i roboty ![]() Cytat:
Z sentymentu i ze względów na rodzinę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale masz miejsca do rozkminy! Uwielbiam Cię za to!
|
|
#4406 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam mam, ja mam wszystko W pakiecie mamy foto video i zespół. Na stronie za wiele nie mają ![]() http://imprezownia.net/ Kishlaczkowa też kocham to miasto ![]() KaEs aaa to my też tak płacimy, tylko, ja myślałam, żeby dwóch gości o to poprosić. Jedna moja koleżanka kiedyś mi mówiła, że może wódkę nosić, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-06-07 o 15:03 |
|
|
|
|
#4408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
Kishlaczkowa znasz temat, piooonnna
po 16 godzinach chodzenia nogi tak do doopy wchodza, ze juz nic sie nie chce, a tu pare godz spania i na poprawiny - to jest hardkor
|
|
|
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja babcia i mama P uważa że śwadkami powinna być rodzina, ale my jesteśmy za tym żeby nasi świadkowie mogli przyjąć za nas komunię świętą w tym dniu a brat tż ma ślub cywilny więc nie może. Więc weźmiemy moje brata, starego kawalera i dobrą znajomąCytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

ale masz miejsca do rozkminy! Uwielbiam Cię za to!