|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Śmiać mi się chciało na temat tych recenzji sponsorowanych. Karolina to się wybieliła na maksa.
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1924 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przecież to nie grzech wyglądać inaczej no ![]() Cytat:
|
|
#1925 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny, wklejam wam link do nowego makijażu ślubnego maxineczki
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Xp1VJyXs3JA |
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Niestety nie udało mi się oglądać jutubowych gwiazd, ale biorę się za nadrabianie ![]() Co do wagi RGP próbuje zakrzywić rzeczywistość, może się za dużo oparów z świeczek nawdychała ![]() takie filmiki o samoakceptacji ale jednak swoim zachowaniem pokazują że to jest problem.... Co do wagi dziewczyn w DDTVN, to tylko powiem że kamera strasznie dużo daje kilogramów... Miałam przykład gdy Radzyńska nagrywała program do śniadaniówki, to przeżylam szok w ogóle jej nie poznałam, taka szczupła wręcz chuda, żeby nie powiedzieć anoreksja, nóżki jak patyczki a twarz, same kości policzkowe A w telewizji jak ją kiedyś widziałam to normalnie wyglądała ale to moje odczucia jak ją spotkałam, więc ta kamera jednak poszerza o jakieś rozmiary ![]() Trochę śmiać mi się chcę z tego lajfstalowego stylu kanału ![]() moniczorek Dokładnie Pieńkowska strasznie podjarana jak dla mnie
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-07 o 14:27 |
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to właśnie chodzi , lubię ją
|
|
|
|
|
#1929 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Figielka ma 32lata
|
|
|
|
#1931 |
|
Podróżniczka
|
![]() mamy ten sam wiec, a ja bym chyba przy niejj jak jej corcia wygladała :P Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2013-06-07 o 14:51 |
|
|
|
#1932 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Karolina powiedziała, że chciałaby kiedyś zajmować się tylko filmikami i jeśli to pójdzie w dobrym kierunku, tak jak teraz idzie, to będzie emogła utrzymywać sie z samego yt. Optymistka z niej, bo biorąc pod uwagę natłok reklam na jej kanale poważnie zastanawiam się w jakim kierunku to pójdzie... Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-07 o 15:04 |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle dziś zjazd, wymiękłam i wyrwałam brwi, tzn te co odrosły, nie jestem w stanie tego zrobić, wyglądałam jak Kevin z BSB, masakra
|
|
#1934 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
W studio przez wejściem i tak jest się podmalowanym przez kogoś, żeby się nie świecić- jeżeli ktoś ma ochotę to może mieć makijaż wykonany przez makijażystkę przed wejściem na wizję- byc może Karoline malowała RLM, moze ona sama + poprawka w studio. A RLM zawsze chyba miała taki brzuszek- nawet w filmiku z gorsecie z pejczem było widać zaokrąglone kształty.
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dojdą dolegliwości III trymestru, jak chociażby zwyczajne spuchnięcie a po urodzeniu dziecka nieprzespane noce, kolki i inne wesołe atrakcje. Zupełnie nie wiem co ona robi na YT i dlaczego widzki ją oglądaja, bo dla osobowości to
Edytowane przez dacn Czas edycji: 2013-06-07 o 15:15 |
|
|
|
|
#1937 |
|
summer vibes;)
|
Swoją drog zastanawiam sie jak ona wytrzymuje z tyloma świeczkami w domu Nawe tgdy nie są zapalone, to i tak dają nieźle po nosie. Głowa może rozboleć. Jakiś czas temu byłam w sklepie ze świeczkami, woskami itd. i babka była załamana, bo po prostu powietrze jest przesycone zapachem przeróżnych świec. A miała otwarte okno i drzwi, a i tak zapach bardzo silny
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-07 o 15:09 |
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dlatego twierdzimy że to od tych świeczek..... BTW miałam w domu jedną świecę z Ikea i jej zapach dało się wyczuć w całym domu. |
|
|
|
|
#1939 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz jakby ta cera była zmęczona ....Cytat:
Ja to przy takiej ilości to bym wiecznie narajana chodziła Zresztą tak jak patrzę na jej zdjęcia z tym świeczkami to trochę zaczyna to przypominać cmentarz we Wszystkich Świętych ![]() Do tego te bomby Wiecie można ona na nas montuje jakiś atak terrorystyczny
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-07 o 15:18 |
||||
|
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I odp: nie, teraz nie, może za jakiś... bla bla bla Teraz pytanie, znaczące wydaje mi sie ![]() Zalezy kto jak zyje i jak chce żyć, bo jak się wywala 100 zł na świeczki, pomijając szmatki, kosmetyki i całą reszte, to pewno nie starczy ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
A co ja mam powiedzieć, mnie na okrągło posądzają o jaranie, bo sie ciagle śmieje, nawet z pierdoły
|
|
#1941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiecie żeby być takim światowym krejzolem co nie patrzy na kasę tylko kupuje bilet i wio w samolot ![]() Labirynth ja w ogóle nie kupuje świeczek i ich nie wącham, a i tak wszyscy sądzą że coś jaram a jak nie jaram to wariat ze mnie I weź tu rozmawiaj normalnie z ludźmi
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-07 o 15:23 |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Z wszystkim się zgadzam co napisałyście i muszę jeszcze dodać - co Karolina zrobiła z rzęsami? Jezu.... "urodowe guru"
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może wtedy nie była tak całkiem bezzz ;> Ale też latka lecą, zycie leci
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-07 o 15:28 |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to nie tylko do maxi mam takie wrażenie... Nie ukrywajmy każda z nas stara du pa się robi ale jak ja widzę nie które dziewczyny z wiekiem potrafią lepiej wyglądać niż mając te 18 lat przykładowo Powiem Ci że mam na roku koleżankę która w stosuje jedynie tusz i krem bb i wygląda na 21 letnią szprychę, a ona ma 27 lat ![]() Moja mama całe życie się nie malowała i a cerę ma przepiękną jak na swój wiek, jednak ten makijaż jakoś wpływa na ten stan cery niestety... Ja znowu miała okres gdzie nie miałam dobrej pielęgnacji a namiętnie się malowałam i wyglądałam staro po prostu mając zaledwie 22 lata, ale na szczęście ta przygoda mnie opuściła
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-07 o 15:33 |
|
|
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
mnie się wydaję, że poszła na przedłużanie. kiedyś mówiła że przed wyjazdem sobie zrobi, "żeby się na wyjeździe nie martwić malowaniem rzęs". ale mi zmartwienie.
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1948 | |||||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Mi taka ilość świec kojarzy się z horrorami, jakimiś ołtarzykami itp. Cytat:
Właśnie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wierzę, bo wątku też jesteście takimi śmieszkami jajcarami ![]() Karolina chyba kasuje negatywne opinie na temat swojego występu DDTVN, bo zauważyłam wśrod ochów i achów trzy zablokowane komentarze w ciągu kilku godzin. Palemka uderza. ![]() Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-07 o 15:52 |
|||||
|
|
|
#1949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta i ten makijaż makeup no makeup no wiecie że to tak naturalnie oj a ja tak nie umalowana ![]() Ja mam dziwne podejście od instagramu czy fotki czy jak to tam, dla mnei to dziwne robić milion pićset sto dziwińcset zdjęć wrzucać i niech plebs się rajcuje
|
|
#1950 |
|
Konto usunięte
|
Masakrycznie nie mam teraz czasu Was czytać na bieżąco.
![]() Obejrzałam sobie dziewczynki w DDTVN. Na pewno taki występ to dla nich jakiś krok w przód albo przynajmniej dowód na to, że to co robią spotyka się z pozytywnym odbiorem. Można się czepiać wystającego brzucha, podwójnego podbródka, babcinych butów i brzydkiego sposobu siedzenia Ewy, strąków Karoliny, itd, ale w zasadzie po co? Pokazały się takie jakie są, obie moim zdaniem tak ogólnie wyglądały ładnie. Nie oszukujmy się, wywiad w telewizji śniadaniowej nie jest wielkim osiągnięciem, ale dla nich to była na pewno miła przygoda.A z bieganiem, ciągle niby jestem z siebie dumna, ale też porównuję się np do kolegów, którzy biegają 8-10 km i wtedy czuję się jak looser (hahaha, przypomniało mi się jak Szusz pomyliła kiedyś słowa i powiedziała, że jest "looserem na punkcie czegoś" zamiast freakiem ![]() ![]() ). Biegam co 2 dzień, czasem codziennie. I aż mnie dziwi, że ostatnio nie mogę sie doczekać aż wstanę od komputera od pracy i pobiegnę do parku. Spędzam tam ok. 40 minut, jak wracam czasme jeszcze machnę jakąś mel b. Kilometr przebiegam średnio w 7 minut, więc moje tempo jest raczej spokojne. Każdego dnia staram się przebiec 3-3,5 km, czasem z przerwą, czasem z dwiema. No i stopniowo zwiększam dystans (w tym roku wystartowałam od chyba niecałego km biegu, reszta marsz z wywalonym jęzorem). Mam też koło siebie taką otwartą "siłownię", w parku ustawili różne urządzenia: rowerek stacjonarny, orbitreka, różne stepery, talerz do obrotów na boczki i inne, więc tam też się na trochę zawsze zatrzymuję. Mam nadzieję, że dresy tego nie rozwalą za szybko... Zjadłam na obiad naleśniki i zaczynam mieć poczucie winy, to przecież chore! Muszę się pozbyc takiego myślenia.Szukam dobrego korektora na niedoskonałości. Zwykle z tego co widzę, raczej płynne są pod oczy, a na syfki sztyfty. Ja bym chciała w płynie na niedoskonałości. Mam taki z bell: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...akteryjny.html Jest ok, ale zawsze mam wrażenie, że i tak go widać. Z rok temu przez jakiś czas używałam jako korektora tej bazy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...adow-base.html , ale zauważyłam, że mogę ją stosować w taki sposób już pod koniec opakowania. Kupiłam następne i szok... konsystencja inna, a kolor ZNACZNIE ciemniejszy. Myślałam, że może były kolory do wyboru i się pomyliłam, ale nie, przecież jest jedna. Musieli coś pozmieniać. Używałam też colorstaya z revlonu (kolor 150) i wciskałam go i wpracowywałam pędzelkiem ( i tu z efektu byłam zadowolona, po przypudrowaniu nie było prawie widać, długo się trzymał), ALE na opakowaniu było napisane, żeby podkładu nie stosować punktowo (dlaczego?), poza tym potem zauważyłam, że mam prawdopodobnie podróbkę. Jak żyć?Żeby nie było, że offtop wrzucam linki dla niepoznaki. ![]() Zawsze myślałam, że Zombie Boy jest przystojniejszy i lepiej zbudowany. No i bez tych tatuaży jego groźne miny są komiczne. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ Jak można nakładać makijaż na skórę w takim stanie? ![]() https://www.youtube.com/watch?v=wp5iy5JJqDA Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-06-07 o 16:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

przecież to nie grzech wyglądać inaczej no 
A w telewizji jak ją kiedyś widziałam to normalnie wyglądała 

Nawe tgdy nie są zapalone, to i tak dają nieźle po nosie. Głowa może rozboleć.