|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hello!
Kocurku, trzymam kciuki! Cebulowa wiem, że to trudne, ale życzę aby wszystko było ok, nie denerwuj się łatwo powiedzieć, ale spróbuj, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki, aby beta wyszła okej ![]() Nuna czyli Julcia czeka na właściwy moment, grzeczniutka dziewczynka ![]() U mnie brak @, wczoraj już mnie i cycki nie bolały, nic nie czułam bólu na @, tylko jakies skurcze malutkie jakby w prawym jajniku, a dzis znowu mnie boli wszystko. Poza tym nic mi nie dolega, ale jakoś nastroj mam na @ więc cierpliwie czekam, juz nie robię jak kiedyś, że świruję. Co bedzie to będzie, tyle u mnie... Życze miłego dnia, mam mnóstwo roboty ![]()
#2162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że Cebulova otworzyła kolejny worek z fasolkami ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Hej wpadam tylko powiedzieć witam i spadam
Isia jade do babci w sumie opiekowac się bo biedna rękę złamała i to jeszcze z przemieszczeniem biedulka i drugi raz w tym samym miejscu ![]() Kejthx kochana trzymam za Ciebie kciuki wiesz ja na dniach też powinnam dostać ![]() ![]() Cebulova trzymam za Ciebie kciuki oby wszytsko z maluszkiem było ok Koocurek i za wizytę też trzymam kciuki będzie dobrze ![]() Nuna Julcia będzie wiedziała kiedy ma wyjść czekaj cierpliwie ![]() Piękna pogoda a ja spadam na wieś miłego weekendu kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam.Color jaki przystojniak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Byłam rano w urzędzie pracy ale oczywiście nic nie załatwiłam ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |||
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.
Witam się z kawą Inką. Chce któraś? Nareszcie pogoda się poprawiła, bo ostatnio te spacery w wichury nie były przyjemnością. Maleńka śpi teraz koło mnie w wózku a ja szamam śniadanko. Mój mężczyzna działał dziś z boschem i prawie sobie palec obciął. Wpadł do domu z zakrwawioną ręką, krew kapie po bandażu, ten prawie mdleje... no to zmieniam mu ten opatrunek, całuje go, mówię, że będzie dobrze, odwijam bandaż.... a tam taka maleńka rana ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna Babcia, ale pod Twoją troskliwą opieką szybko wróci do zdrowia.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mały obudzil sie o 3 bo go brzuch bolał, jak nigdy w nocy ![]() Cytat:
![]() ![]() po mamusi to ma, ja tez lubie słońce, ale w cieniu ![]() Cytat:
![]() Dawniej sie mówiło że do 2,5 przy staraniach a teraz widze że zalecają niższe ![]() ja miałam 7 i zaszłam a przecież 7 to starsznie wysokie.. mimo to lekarz kazał nie panikować... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
luna masz racje
![]() ![]() dzien dobry ![]() o 13.30 tesciu mnie zabiera na ich ogrodeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wczoraj przez chwile mnie brzuch @ bolal i oczywiscie mniej wiecej od 4dpo pykaja mi jajcole... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kocurku trzymamy !! alem ciekawa jak tam don Marcello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prze piękny synus ![]() ![]() Skurcze macicy przy kolejnym dziecku podobno bardziej bolesne.. ja miałam tez bardzi bolesne bo miałam duże dziecko więc macica była duża jak przy drugiej ciąży. Drapałam ściane paznokciami, tym bardziej że ciągle musiałam leżeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakby nie było, jest dobrze! ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jak zwykle na szybko ... Ja też życzę tego "albo wcale" wszystkim nam ![]() Melduję, że brzuch ćmi ciągle i jajcory "podkłuwają" Jak zwykle, objawy nakręcania. Ale z cyklu na cykl nakręcanie się zmniejsza, więc może nie wyląduję w końcu w psychiatryku ![]() Santi, jedziemy na tym samym wózku ![]() ?U mnie jakoś pewnie niedziela/poniedziałek next week .. Miłego dnia!
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-06-07 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Santom kiedy masz termin @?Maru kciuki
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I oczywiscie za Was Wszystkie!Wkoncu juz kazda wyczekala swoje,wiec czekamy na wielkie BAM! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
Sorki dziewczęta, że się nie odnoszę, ale mam młyn tutaj.
Spieszę tylko z wiadomością, że beta dziś 8112 !!!! ![]() Duża jakaś.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
santom normalnie jak Cie czytam to jakbym siebie słyszała w fazie lutealnej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba mdłości mi się jakies zaczynają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Cebulova piękna beta
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przepraszam ze do wszystkich sie nie odnosze, ale ja tylko chwilowo z telefonu ![]()
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Kochane dorwałam kompa i zamarłam..
Cebulowa...ufffff U mas ok. Młody ma już 2,5 kg i jest długi i dość duży jak na swój wiek ![]() Wszystko jest dobrze, prócz tego, ze jest pępowiną okręcony.. Już schizuje... ![]() Lekarz uważa, że nie ma co się martwic... No i powiedział, ze raczej nie dotrzymam do terminu bo będzie ponad 4 kg ![]() Szyjka zamknięta mogę chodzić.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Dzastin po jakim czasie przykleiła ci się kosmówka?Kwicia jak gojenie tatoo?Będziesz miała poprawka?Ja po porodzie chciałabym sobie zrobić imię dziecka na nadgarstku a na karku daty:aniołka i urodzin maleństwa.
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Dzastin po jakim czasie przykleiła ci się kosmówka?Kwicia jak gojenie tatoo?Będziesz miała poprawke?Ja po porodzie chce zrobić imię dziecka na nadgarstku i na karku daty:aniołka i urodzin maleństwa. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Dzastin po jakim czasie przykleiła ci się kosmówka?Kwicia jak gojenie tatoo?Będziesz miała poprawke?Ja po porodzie chce zrobić imię dziecka na nadgarstku i na karku daty:aniołka i urodzin maleństwa.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej. Trzymam kciuki za wszystkie nakręcające się ![]() ![]()
![]() |
#2185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajny pomysl, wykorzystam dziś, tylko bez żółtego sera bo nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak z ułożeniem? Nie jest za duży żeby się przekręcic? I teraz możesz utrzeć nosa tym co uważają że masz mały brzuszek ![]() A pępowiną też bym się schizowała, chociaż wiem że nie ma czym, ale takie głupie jesteśmy że można nam gadac, a my swoje... ![]() który to tc? Mamusia mi przyniosła pierogi z bananami hihi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Kazdy sie dziwi ale sa pyszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||||
Zakorzenienie
|
Zakaz gadania o słodyczach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyjma Cie bo kobiety w ciąży nie musza być ubezpieczone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to ja już 3mam kciuki ![]() Cytat:
Lunka mam 33 i 4 dzien...pamiętasz ile Kamilek ważył? Boje się kolosa 4 kg... Ja sama mam 8,5 na plusie i wagę 54,5 kg ![]() Nuna rodzisz??? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.