|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
neni: zwarta i gotowa widzę do szpitala
)
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Ale poza tym nic w torbie nie mam
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzien temu mialam robiobe usg a ze chodze na nfz to mam tylko te usg co przysluguje w 12-14;18-22;30-32 tygodnia ciazy . Juz chyba wiecej nie bede miala robionego usg chyba ze bedzie sie cos dzialo( oby nie) akbo przed samym porodem przepraszam piszw z telefonu to pewnie bledy beda
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wyschła dzisiaj druga tura, pokazałabym wam(bo ubranek tam jest ze 2 razy więcej ), ale tż oczywiście zabrał kabelek do pracy![]() Z ostatnią będę musiała poczekać, bo już tyle "naszych" rzeczy do prania uzbierałam, że trzeba było się wcisnąć w kolejkę ![]() Cytat:
A gdzie teraz trzymacie swoje ubrania, szafa?Tak swoją drogą elaine, z nieba mi spadłaś Widzę, że masz tą samą pralkę, co ja, stąd pyt:zaczęła mi ostatnio trochę przeciekać, myślałam na początku, że to tylko spod tej listwy na dole, ale teraz jak puściłam nasze pranie, woda zaczęła chlustać i z szufladki Wiesz co to może być?? Może się coś tam przytkało?Ja tam w sumie nie ubolewam, przynajmniej z domu wyszłam ![]() Takie tam ciążowe przyjemności ![]() I chciałam się Wam pochwalić, że byłam dzisiaj w biedronce i nie kupiłam nic syfiastego ![]() Krążyłam w okół regałów z colą i chipsami, jak sęp, ale w końcu udało mi się dojść do kasy ależ byłam z siebie dumna
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Szok wywołany przyrostem wagi zmienia ludzi
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Tweed, tylko na tym kocyku dziecka se nie zróbta
Neni, Mała, Iwona - dzięki, to ja sobie fasolke upatrzę bo jak mam zabrać do szpitala do karmienia to ja z rogalem chyba na szyi bym pojechała ![]() swoją drogą Mała Ty to spisz z pytonem między nogami ![]() no tak Neni prowiant masz to możesz rodzić ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- i nawet jednego ciasteczka nie kupiłaś? ani jednej bonitki?
|
|
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam poleżeć
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, z dedykacją od mojego męża :P
http://nipple.es/
|
|
|
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic, nic, nic Nawet na słodycze ochoty nie mam, ale te chipsy![]() Mago, spoko, już chodzi za mną 2 for U, którego ostatni w końcu ne zjadłam, bo kolejka do Maca była za długa ![]() A dzisiaj na obiado-kolację mam naleśniki, dla tżta z serem, dla mnie z bananami i czekoladą ![]() Taka tam dieta redukcyjna ![]() Cytat:
muszę pokazać tżtowi
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz, że ubogo?
Mogę dodać bitą śmietanę ale po takim zetsawie to już chyba zwymiotuję
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Jestem!
Poprasowalam, umylam łazienkę, bylam z psem, zjadlam na obiad zupe-makaron z pudelka z sosem serowym i brokułami a na drugie pierogi od babci tż ![]() Przez ostatni miesiąc nie zrobilam tyle jednego dnia jakas naspeedowana jestem O 17 mama do mnie przychodzi wiec jeszcze musze trochę ogarnąć a potem kino Ale teraz musze chwile dychnac i popatrzeć co tam naskrobalyscie ![]() Ps. Pies mi z kurza lapa lata po mieszkaniu ale najlepiej sie je na poduszce
|
|
#2206 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko jest obrazek ...Oliath - dzieki za info aaa martwię się o Perse i małego ...... |
|
|
|
|
#2207 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Ważne, ze będziesz miala co jesc Cytat:
![]() Ja dziś wizytuje w Biedronie, bo nie stać mnie na pop corn w kinie wiec musze tam kupić ( tak trza se radzić jak kazdy bez wypłaty) ![]() Na mnie nie podzialal :p Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41207193] aaa martwię się o Perse i małego ......[/QUOTE] A nie mamy do Niej numeru?
|
|
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dziewczyny, od kilku dni meczy mnie taka zgaga, ze nie mam juz sily!! Doslownie zaczynam glodowac, bo zgage mam po wszystkim, a nie chce po kazdym posilku siegac po Rennie, bo nie wiem czy nie szkodze tym Malemu. Zreszta nawet rennie nie pomaga na dlugo, max na pol godziny
Znajoma w pracy wspomniala cos o leku na recepte (gavan.. cos tam, musze sie znow jej zapytac, bo wylecialo mi z glowy), ale on jest na recepte, wiec musi byc tez silniejszy od rennie, a zatem ma wiekszy wplyw na plod... Juz nie mam sily, chce mi sie jesc, ale na sama mysl o zgadze robi mi sie niefobrze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2209 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
w ciagu dnia do wsadzilam do pralki i na wieczór byl gotowyja tez tak na niego mowie a ostatnio stwierdzilam do tż, że ten mój pyton jakis taki wyruchany jest Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2210 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba tylko ja jeszcze się nie szykuję do poroduCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla tz że się opamiętał i tak ładnie zareagował pięknie nadrobiłaś a co do mojego snu to śniło mi się że oglądałam w tv jakiś program erotyczny w którym dwie osoby walczyły ze sobą i musiały przespać się z 40 osobami i to wszystko na żywo było, a potem znalazłam się wśród tych osób i na żywo oglądałam akcje![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak czytam o waszych przygotowaniach to wydaje mi się jakby do mojego porodu jeszcze wieki było. W przyszłym tygodniu zabieram się za pranie, potem łóżeczko rozłożymy i spakuję torbę żeby nie było, że nie szykuję się wcale
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Jestem
![]() Wzięłam i zasnęłam przedtem przed laptopem i teraz z wielkim trudem się obudziłam, coś ta pogoda dzisiaj do bani albo ciśnienie coś szaleje ![]() Obudziłam się, zjadłam kolejną porcję truskawek ze śmietaną i cukrem pudrem , a teraz wezmę się za sprzątanie.Pies leży wykonczony po spacerze wspólnym jeszcze z rana Odnośnie siary ja miałam wcześniej, ale się uspokoiło i nic nie mam Elaine- pięknie no też mam porządek w garderobie i aż bym się pochwaliła bo to moje ostatnie dokonanie Neni- powiem Ci, że kupiłaś takie rzeczy, które ja zapewne bym wszystkie zużyła zanim bym zaczęła rodzić No dziewczynki, to ja idę sprzątać. Buźka!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41207193] aaa martwię się o Perse i małego ......[/QUOTE] Też się martwię ![]() Miałam nadzieję, że da znać. Cytat:
|
||
|
|
|
#2213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41207193]a u mnie nic nie działa tylko jest obrazek ...Oliath - dzieki za info aaa martwię się o Perse i małego ......[/QUOTE] teso, bo to trzeba kliknąć w strategicznym miejscu ![]() Cytat:
![]() Hahaha, o patrz o popcornie nawet nie pomyślałam a zjadłabym taki zwykly solonyWłaśnie, perse nie zostawiała nr w klubie?? W kauflandzie albo tesco
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Perse pewnie ma jakieś jeszcze badania dzisiaj, mysle, ze wieczorkiem sie odezwie.
|
|
|
|
#2215 |
|
Wtajemniczenie
|
Perse nie zostawiła nr tel
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
tweed: tzn jak gdzie trzymam? czy gdzie trzymałam wcześniej? bo szafy to my nie mamy za bardzo... jedną taką małą do powieszenia kurtek kilku...
Co do pralki raz mi chlusnęło z szuflady, tzn spienione wylazło - moze za dużo wsypałam proszku... raz też od dołu poszła piana.. i teraz znowu cisza... więc nie wiem o co kaman.. karolajn: może na poród? a bawaria na pewno w auchan jest, jeśli masz w pobliżuenvl: to się chwal! Też mam nadzieję,że wieczorkiem Perse coś nam napisze i że wszystko jest ok.
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
względem mojego posiewu to mam zadzwonić jutro miedzy 11 a 13, bo mogą jeszcze dzis poznym wieczorem przywiezc z duzego labu i jak bedzie to tzn. ze ujemny, jak nie bedzie tzn ze sa bakterie
![]() no nic do jutra spokoj i opanowanie.... ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- wydaje mi się ze chyba coś kiedyś pisała, że tak. |
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz zrem truskawki i czuje, ze bedzie tez mnie po nich palić ale co tam..Mąż dzwonił, wypłakałam sie mu.. Mały swidruje mi bardzo nisko, łobuz jeden. Do tego Tż zaklepał sobie urlop, ma az 35 dni do wykorzystania + 2 tygodnie tacierzynskiego czy tam ojcowskiego. Jak na razie wział 3 tygodnie, mówi, ze pierwszy tydzien odpoczywa a w drugim wygania malego
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
aa Tweed: masz śliczne imię
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

)

), ale tż oczywiście zabrał kabelek do pracy
Widzę, że masz tą samą pralkę, co ja, stąd pyt:
Wiesz co to może być?? Może się coś tam przytkało?

tylko jest obrazek ...
)