Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 13:54   #2161
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
NO NIE MOGE PRZESTAC JESC, NO
Apetyt mi wrocil tez jak w I trymestrze
Na proste rzeczy typu pasztet, paprykarz, grzanka z serem, kukurydza z puszki, Kinder Mleczna Kanapka, jogurt z muesli
Mam 8 kg na plusie, ale zre tyle, ze dobije do dyszki
Oli może niedługo urodzisz i zbierasz siły

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
No takie większe mini Tak to można kupować później maty poporodowe- poproszę rozmiar S w rozmiarze L
Pewnie chodziło Ci o majty
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:56   #2162
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Oliath: nie dość że się wyspałaś, to teraz zbierasz kolejne siły

Ona: też bardzo ładny..mężowi by się bardzo spodobał, bo niebieski to barwy Anwilu i Manchasteru City

Cynamonowa: 3mam za słowo) muszę go w końcu skręcić póki co za łóżeczko się wzięłam..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:57   #2163
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
potrąciłabym dzis rowerzyste, dziad mi wyjechał z bocznej, ot tak sobie, nawet się nie spojrzał czy nie jedzie samochód. strabilam go na maksa, przy hamowaniu nic mi nie się nie stało, ale jakbym gdzies uderzyła choćby paznokciem to bym dziadowi jaja zywcem wyrwala. i powiem Wam, że przed ciążą bym się cala trzęsła po tym hamowaniu a tu ruszyłam, nawet czerwona ze złości na buzi się nie zrobiłam... to chyba ciaza tak dziala na mnie...

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
dziewczyny siedze i wyje,

nie wiem czy wam pisac czy nie, moja znajoma zmarła po porodzie, nie wiadomo co z dzieckiem

Ona chodziła do takiej beznadziejnej pani doktor, ktora zlekcewazyla jej zle samopoczucie, miała bardzo silne zatrucie ciążowe. Na dodatek odesłali ją z IP do domu, bo nic nie stwierdzili, a jak już znowu trafiła to nie było kogo ratować. Do Lublina karetka ale i tak zmarła. Normalnie zaciukałabym takich lekarzy.
O rety A to bliska znajoma?
Nie do pomyślenia, że takie rzeczy się dzieją
A tą "lekarkę" to bym gołymi rękami udusiła

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
zanim Was nadrobie co naskorbałyscie od rana to Wam pokaze moje gotowe łóżeczko, przyszedł dzisiaj materacyk, posciel wyprana, wyprasowana i juz tylko czekamy na Zuzke
na scianach bedą jeszcze naklejki albo jakies inne ozdoby ale ja sie nie ruszam praktycznie z domu a chcialabym je zobaczyc i pomacac, no i tam gdzie wózek stoi w planach mamy szafeczke, ale kiedy TZt ja zrobi to ja nie wiem, chyba na roczek Małej (nie bedzie siedział w garażu jak jest tak zimno tez mi wytłumaczenie leniucha )

ide po kawke i biore sie za czytanie
Ale ślicznie! Prezentacja pościeli jak na allegro
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:02   #2164
tweedledee
Zakorzenienie

Znowu tyle nadrabiania?
Ja się na szybko pochwalę, że zrobiłam sobie wycieczkę po Wrocławiu
głupia babka z rejestracji napisała mi, że mam wizytę na 13.15(wg niej, ta 3, to była 5),a miałam właśnie na 15,15, więc nie dałabym rady czekać 2h Zapisałam się na rano na poniedziałek, także źle nie jest
Stary 2013-06-07, 14:02   #2165
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wiecie co u mnie w szpitalu nie bylo jeszcze takiej akcji, boje sie , gdzie ja mam rodzic teraz

To biedna dziewczyna, chodziła do pani dr ktora miala wolne miejsce, nie zbyt z dobra opinia. Jak ona jej raz dala na mocz przez cala ciaze. Przecież ona miała silne zatrucie ciazowe, byla cala opuchnieta, cisnienie 180/140 a pani dr ze to normalne bo w ciazy tak sie dzieje

Zle sie czula pojechała na IP, była tam ta jej pani dr i odeslala do domu, a w nocy karetka zabrala, nie wiem czy robili cc, dziecko jest w bardzo ciezkim stanie, a ona zmarla wczoraj w Lublinie. Nerki, watroba przestały funkcjonować.

Pocieszajace jest to, że ta pani dr nagle sie ,,rozchorowała" i od dzis jest na l4 - wlasnie sie dowiedziałam.

Szok, mój lekarz do mnie przed chwilą dzwonił, żeby powiedzieć żebym nie panikowała, jesli juz słyszałam te info., bo to zaniedbanie lakarza było, a moje wyniki są ok. I jak zajde nastepnym razem to znowu bede miala skierownaie na badania.

Ja nie wiem po co trzymaja takich beznadziejnych lekarzy ja ta pani. Cisnienie 180/140 normalne, no nóż sie w kieszeni otwiera.
Współczuję bardzo.
Fajnie w sumie się ten Twój lekarz zachował w tym wszytkim.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:05   #2166
czarownica1
Zakorzenienie

Cynamonku, dzwoniłam przedpołudniem do labu i nie było. powiedzieli zeby zadzwonic ok 17.
bo ja sobie tak mysle ze moze te srubokrety w dole brzucha to pecherz. nigdy nie chorowałam na takie cudo i nie znam objawow. a furagine bralam wczesniej i ostatni mocz wyszedł taki sobie, ciut lepszy ale pojawił sie slad białka.

-----
zjadlam na obiad byczki w sosie pomidorowym i kromke chleba. nie chce mi sie gotowac. nic mi sie nie chce... nooo powiedzmy ze chce mi sie tulic kota
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:06   #2167
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

tweed: czyli dołączasz do mnie i lachrymy wizytujących)

Moje pranko na balkonie part.1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000051.jpg (116,2 KB, 29 załadowań)

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 14:07   #2168
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
jak mi mówiła lekarka to bezpiecznie żebym dotrzymała do 35 tygodnia i dzidzius juz da radę sam oddychać wcześniej też mi mówiła o sterydach
Też kojarzę, że od 35 tygodnia już płucka są samodzielne
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
zgadłaś , myślalam , że po 2zł są, a pani mi mówi 10zł do zapłaty, zrobiłam oczy i wyszłam zadowolona

pierwszy raz coś kupiłam w lumpku, a cieszę się jak dziecko
za tydzień znowu wyruszę, może uda mi się więcej pajaców złapać
i pojadę wcześniej, teraz jak byłam 5 min po otwarciu to już trochę przebrane było

stwierdzam, że ilość bodów mi wystarczy, no chyba ze coś ładnego jeszcze znajdę
Super zakupy
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Tym razem cynamonek nie miał mi nic do napisania.. a tak siebie szukałam wśród nicków
I ja też szukałam i nie odnalazłam żadnego przekazu dla siebie ...

Cytat:
kłótni ciąg dalszy, bo nie dotarło wczoraj do niego to co powiedzialam. Akurat od wczoraj kłócimy się głównie o psa bo znowu chciał go oddać do rodziców przed wystawą mimo, że mi obiecywał, że nie odda i Wam nawet o tym ostatnio pisałam, na co ja mu powiedziałam dzisiaj, ze pies nigdzie nie jedzie, a on: "jak pies nie pojedzie to zobaczysz " no to mu powiedziałam, że jak dla mnie moze sobie wsadzić takie groźby, bo na mnie absolutnie nie działa szantaż emocjonalny. Powiedziałam, że jak chce to się może wyprowadzić, bo pies jest dla mnie tak samo ważny jak dziecko i nie mam zamiaru mu ustąpić. W koncu pies nie pojechał, no ale juz wiem ze milczące dni i kłótnie będą, no bo nie postawił na swoim.
Trudno, niech się zacznie ze mną liczyć, bo nie żyjemy w Arabii Saudyjskiej, gdzie kobieta jest zerem, a mężczyzna guru.
A po co pieso miałby jechać do jego rodziców?
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam pisząc z telefonu.
Pogoda sie poprawila w końcu.
Juz po wizycie hemoglobina ciągle niska 11.3
HBsAg ujemny
I dzidzia cały czas jest nisko głowa do dolu mam więcej leżeć bo jeszcze 2 miesiące przede mną.
Gratuluje tc. Juz nie które z nas zaraz sie rozpakuja.
Co do prasowania tez na siedząco prasuje.
E-dobrą masz hemoglobinę Poniżej 10,5 to mało by było.
Stary 2013-06-07, 14:09   #2169
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dobry!
Malinka!! Rodzisz?!
Mnie o 4 takie skurcze zlapaly, że myslalam ze po ścianie zacznę chodzic mimo nospy forte ciągle mam brzuch spiety.
Widzialam ze co niektórzy online o tej godzinie byli
Oho, czyżby karolajn chciała wbić się w kolejke?
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41199297]Witam się z rana w 9 miesiącu ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]
za końcówkę

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dzień dobry! witam się w 33 tygodniu! Ja też obudzilam się z myślą o Malince
za tydzień
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Bry.

Pozno sie witam dzis, bo bylam w labku rano na morfo i moczu - wieczorem powinnam miec wyniki w podgladzie online.
Pelna kultura w Luxie - ciezarne poza kolejnoscia
Nie wiem, co Wy tak narzekacie na ludzi w komunikacji miejskiej, mi wszyscy ustepuja miejsca, a jak mi dowod spadl na glebe, trzech dzentelmenow na wyscigi podnosilo. Takie europejskie moje miasto Wroclove

Zeby Was troche obrzydzic z rana - tak wygladam po 2 dawkach sterydow i 4 dawkach wapna, bez clexane wczoraj. Moze ja slepa jestem, ale zdaje mi sie, ze DUZO gorzej . Ze sie swiece to wina masci, bo tlusta jest.

En, mialam napisac Ci wczoraj - dobrze powiedzialas. Czasem przychodzi moment, ze trzeba postawic sprawe na ostrzu noza, i twardo. Nie odpowiada Ci bycie ojcem i dojrzalym partnerem - pakuj sie i wyjazd, bo ja nie mam teraz czasu ani energii na twoje fochy i bolesne dorastanie.. Wiem, jak Ci ciezko i zle, nam marudz ile wlezie, w stosunku do TZ sprobuj moze byc zdystansowana, spokojna i bez wyrzutow. Mysle, ze bedzie jak u mnie - po kuble zimnej wody wydobedziesz z niego diament. Bardzo mocno w to wierze!

Mela, wybryk natury jestes, czytasz w myslach . Podjelam te decyzje wczoraj - w pn mam wizyte u gina i nie bede sie z nim juz klocic o szpital, jesli mnie skieruje, we wtorek/srode sie klade. Duzo zalezy od dzisiejszych badan i czy przez weekend polepszy mi sie ze skora i stopa czy pogorszy - a ze na dodatek i wczoraj i dzis bolesnie stawia mi sie macica, to jakby jest poza dyskusja, ze trza sie wziac za siebie i albo sie wyleczyc, albo urodzic wczesnie, albo jedno i drugie najlepiej...
Oliath okropnie to wygląda, że też jeszcze nie jesteś w szpitalu pod kontrolą
Stary 2013-06-07, 14:09   #2170
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
czuję go tak samo cały czas. A jeszcze w środę miałam wizytę i też miał rano czkawkę i był pośladkowo.

A w ogóle to od wczoraj chodzi za mną ten Twój kebab i dziś Tż ma zapowiedziane, że jedziemy na kebaba
normalnie moj TZ zrobił furore
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:09   #2171
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

i jeszcze pochwalę się zrobioną garderobą: przed i po, a potem pralnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000040.jpg (120,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000049.jpg (140,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000048.jpg (97,9 KB, 33 załadowań)

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 14:10   #2172
fiazo
Zakorzenienie

idę bo tż wrócił i zaraz będzie marudził że siedzę zamiast się uczyć. wejdę pewnie nocą i zobaczę 20str do nadrabiania

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:15   #2173
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Narobilas sie ale fajnie masz teraz. Brawa

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:15   #2174
tysia222
Raczkowanie

Cytat:

Pytanie : czy któraś NIE MA jeszcze siary???? i czy siara musi sie pojawić w ciązy????
Ja nie mam jeszcze. I z jednej strony się cieszę a z drugiej martwie, że nie będę miała pokarmu
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:17   #2175
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
jajka w pralni?

a pranko wyglada super
dostałam przyspieszony prezent urodzinowy- rogala do karmienia

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

moj cyckonosz do mnie dotarł wreszcie

mama kupila oliwke i puder dla Zuzi

oznajmiam, ze teraz MOGE RODZIC
Stary 2013-06-07, 14:18   #2176
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

misiaczka: jestem taka happy w związku z tymi półkami... 3 lata mieszkamy tutaj i nie mogliśmy się zmobilizować, bo zawsze ważniejsze rzeczy, a dzisiaj rano mąż do mnie, że on nie wie w co ma się ubrać, bo okazuje się że tyle ma ciuchów, które wcześniej upchnięte były..

iwona: puste opakowania, oddaję rodzicom, którzy zawożą na wieś i potem my dostajemy wiejskie jajeczka))

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-07, 14:18   #2177
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie masz
Stary 2013-06-07, 14:21   #2178
misiaczka555
Wtajemniczenie

Moja córeczka chyba bardzo lubi kwasne jak mamusia bo po kapusniaku szaleje az milo
Musze częściej go robić bo cukier tez ładny po nim 97
Tylko TZ nie lubi.....i dzis bez obiadu jest

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:21   #2179
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się dzisiaj zbierało na płacz, ale powiedziałam sobie, że nie będę.
Bardzo rozsądnie
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Ale potem wracając z Lidla pomyślałam sobie ze jestem głupia. Bo pozwalam zeby wynik głupiego cukru spowodował ze nie cieszę sie ze czuje sie dobrze w ciazy, ze nie leże w szpitalu, ze moje dziecko sie dobrze rozwija i jest zdrowe, ze mąż mnie kocha i mnie wspiera itd
Nie chce zeby mnie cokolwiek ograbilo z radości jaka daje mi moje malenstwo
Bardzo mądrze pomyślane

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Przyszła wypłata męża. Zadzwonił, nazwał mnie szpiegiem, bo na pewno już zdążyłam zajrzeć na jego konto i zacieram ręce. Co za...! Ale trzeba mu przyznać, że tak własnie zrobiłam.
E to ja się lepiej ustawiłam - mojego męża wypłata przychodzi na moje konto
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Weź strzel focha- u mnie to działa

A jeszcze się nie pochwaliłam- wczoraj zamówiliśmy dla Młodego leżaczek- bujaczek

A bujaczek jest super!
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
może sutki Ci się pocą nocą?

Cytat:
Zeżarłam loda nazywa się Opera mini 360 ml w kwadratowym pojemniczku - jest pyszny - brzoskwioniowo-wiśniowo-śmietankowy z sosem wiśniowym po 1.99 zł w Biedrze. Polecam
:
Ciekawe jaki w takim razie jest maxi
Cytat:
a pranko wyglada super
Ale fajnie

Elaine należą Ci się

Nadrobiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 14:22   #2180
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:23   #2181
czarownica1
Zakorzenienie

ja już nie wiem.... jesli kupować rogala do karmienia, to czy tego długiego czy tego mniejszego?
ten długi to juz mi do spania potrzebny nie bedzie wiec moze ta fasolka poduszka wystarczy?
Stary 2013-06-07, 14:25   #2182
Neni1984
Zakorzenienie

A ja dziś poczyniłam poważne zakupy do wyprawki szpitalnej
Kupiłam wodę niegazowaną, herbatniki, biszkopty, sok jabłkowy i Apap. I zapakowałam to do torby

Mogę rodzić

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
ja już nie wiem.... jesli kupować rogala do karmienia, to czy tego długiego czy tego mniejszego?
ten długi to juz mi do spania potrzebny nie bedzie wiec moze ta fasolka poduszka wystarczy?
Do karmienia to raczej fasolka będzie wygodniejsza, bo mniejsza
Stary 2013-06-07, 14:25   #2183
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
skoro nie będziesz z nim spać, to kup fasolkę, zawsze to mniej miejsca zajmuje a funkcję ma taką samą Ja się zastanawiam jak uprać rogala przed porodem i się wyspać bo u mnie poszewka się nie ściąga...

Filipiśko

Stary 2013-06-07, 14:30   #2184
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
a wogole nei chcialam kupowac, bo uwazam ze zwykla poduszka tez wystarczy- ale jak dostalam to sie ciesze jak głupia
Stary 2013-06-07, 14:31   #2185
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:

Moje pranko na balkonie part.1
i za garderobe

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Znowu tyle nadrabiania?
Ja się na szybko pochwalę, że zrobiłam sobie wycieczkę po Wrocławiu
głupia babka z rejestracji napisała mi, że mam wizytę na 13.15(wg niej, ta 3, to była 5),a miałam właśnie na 15,15, więc nie dałabym rady czekać 2h Zapisałam się na rano na poniedziałek, także źle nie jest
No to Cie pani załatwiła

Cytat:
jajka w pralni?

a pranko wyglada super

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

moj cyckonosz do mnie dotarł wreszcie

mama kupila oliwke i puder dla Zuzi

oznajmiam, ze teraz MOGE RODZIC

no to do roboty
Stary 2013-06-07, 14:32   #2186
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
skoro nie będziesz z nim spać, to kup fasolkę, zawsze to mniej miejsca zajmuje a funkcję ma taką samą Ja się zastanawiam jak uprać rogala przed porodem i się wyspać bo u mnie poszewka się nie ściąga...
ale Ty masz tego weza boa chyba ??

u mnie sciaga sie poszewke i na dodatek jest pod kolor pościeli w łóżeczku mama wiedziala ze mam paseczki ale myslala ze nie trafi z odcieniem a tu masz CI psikus taki

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
i za garderobe

No to Cie pani załatwiła

no to do roboty
chyba nie jest to takie proste
Stary 2013-06-07, 14:35   #2187
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty masz tego weza boa chyba ??

u mnie sciaga sie poszewke i na dodatek jest pod kolor pościeli w łóżeczku mama wiedziala ze mam paseczki ale myslala ze nie trafi z odcieniem a tu masz CI psikus taki

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

chyba nie jest to takie proste
mam pytona

Filipiśko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 14:35   #2188
Myszolka91
Raczkowanie

Ostatnio mam Apetyt nie do opanowania dzis zjadlam cala tabliczke czekolady nigdy mi sie to nie zdarzylo! Cos czuje ze w 3 trymestrze przytyje najwiecej
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 14:35   #2189
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam ten sam dylemat nawet do koszyka wrzuciłam i tego dużego rogala i małego i ciągle się zastanawiam.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A ja dziś poczyniłam poważne zakupy do wyprawki szpitalnej
Kupiłam wodę niegazowaną, herbatniki, biszkopty, sok jabłkowy i Apap. I zapakowałam to do torby
wow Neni to już chyba na tip top jesteś gotowa
Stary 2013-06-07, 14:36   #2190
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
APEL:
Dziewczyny zróbmy coś... coś każda dziś ma kiepski humor, pogoda? (u mnie wychodzi słońce, fryzjer zaliczony to i lepiej i lżej na głowie być powinno, a nie jest)...
nie wiem..... uchlajmy się czyms, zróbmy cos!!!

Czarownica jak zwykle musi wyskoczyc z super propozycjami
Ja bym sobie kupiła jakąś Bavarię i wypiła na weekend, ale obawiam się, że nie będę miała z kim Bo mój tż jakoś ma teraz nie po drodze z alkoholem (za to na koncertach z kumplami już mu się zachciewa)
No, ale jedziemy chyba teraz na weekend w jego strony, więc może go namówię. Poleżymy sobie na kocyku nad wodą, jak kiedyś
Cytat:
zanim Was nadrobie co naskorbałyscie od rana to Wam pokaze moje gotowe łóżeczko, przyszedł dzisiaj materacyk, posciel wyprana, wyprasowana i juz tylko czekamy na Zuzke
na scianach bedą jeszcze naklejki albo jakies inne ozdoby ale ja sie nie ruszam praktycznie z domu a chcialabym je zobaczyc i pomacac, no i tam gdzie wózek stoi w planach mamy szafeczke, ale kiedy TZt ja zrobi to ja nie wiem, chyba na roczek Małej (nie bedzie siedział w garażu jak jest tak zimno tez mi wytłumaczenie leniucha )

ide po kawke i biore sie za czytanie
Super wózeczek i kącik maluszka
Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
ja się ostatnio 'uchlałam' Karmi Wkręcałam sobie, że to prawdziwe piwo
Cytat:
Drużyna Pampersa

kłótni ciąg dalszy, bo nie dotarło wczoraj do niego to co powiedzialam. Akurat od wczoraj kłócimy się głównie o psa bo znowu chciał go oddać do rodziców przed wystawą mimo, że mi obiecywał, że nie odda i Wam nawet o tym ostatnio pisałam, na co ja mu powiedziałam dzisiaj, ze pies nigdzie nie jedzie, a on: "jak pies nie pojedzie to zobaczysz " no to mu powiedziałam, że jak dla mnie moze sobie wsadzić takie groźby, bo na mnie absolutnie nie działa szantaż emocjonalny. Powiedziałam, że jak chce to się może wyprowadzić, bo pies jest dla mnie tak samo ważny jak dziecko i nie mam zamiaru mu ustąpić. W koncu pies nie pojechał, no ale juz wiem ze milczące dni i kłótnie będą, no bo nie postawił na swoim.
Trudno, niech się zacznie ze mną liczyć, bo nie żyjemy w Arabii Saudyjskiej, gdzie kobieta jest zerem, a mężczyzna guru.
En, ja tu już ameryki odkrywać nie będę - tylko za radą większości dziewczyn napiszę, żebyś konkretnie "ustawiła" sobie tż (jakkolwiek to brzmi), bo na prawdę później będziesz miała masakrę. Skoro teraz jeszcze tak na prawdę nie ma wielu problemów, bo maluszka jeszcze nie ma na świecie, to co będzie później obrazi się i zostawi cię samą z dzieckiem w domu, bo mu nie przytaknęłaś? Tu nie chodzi o to, że ma obchodzić się z tobą jak z jajkiem, skakać koło ciebie, a WSPIERAC. Różnica ogromna. Ja bym pewnie teraz totalnej deperesji dostała, gdyby mój TŻ takie szopki odwalał

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości