|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
cebulova aleś nastraszyła! Cieszę się, że wszystko ok i beta ładnie przyrasta.
iza tatoo już zagojony ale mała poprawka będzie - póki co, nie mam czasu ![]() też myślałam o imieniu młodego ale on stanowczo zaprotestował i stwierdził, że to obciach jak mamusia ma jego imię wytatuowane. Nawet połówka inicjałów nie mogłam, bo mają takie same... odebrałam samochód ![]()
#2192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Santi, Linka - ja mam kurczę to samo!
A o dziwo, w cyklach, w których jakoś nie trafiliśmy ze staraniami nie ![]() A teraz też, mimo, ze nawet nie myślę jakoś bardzo o tym, bo szczerze mówiąc w pracy np nie mam czasu, w domu też jakoś średnio to i tak czasem poczuję a to cycka, a to jajcora, a to @ pobolewania itp .. ale staram się tłumaczyć sobie, że to jak zwykle nic takiego .. Cebulku i po co było się tak denerwować ![]() ![]() Kocur Ty taka drobniutka to ja nie wiem jak Ty 4kg klocka zmieścisz ![]() ![]() Co to ja jeszcze chciałam .. oczywiście cieszę się, ze u Izy wszystko idzie ok ![]() ![]() Kejt - ![]() I nie wiem co ja jeszcze chciaŁAM ... w koncu weekend, to najważniejsze ! No i ofkors trzymam kciukasy za wszystkie brzuszki, trochę Was jest i czasem się gubię która co i jak ... mam nadzieję, że się nie gniewacie, żę ja tak ciągle z doskoku, ale pewnie na następne dni moje nakręcanie trochę mnie ożywi w wątku hehhee No to miłęgo weekendu!
#2194 | |||
Zadomowienie
|
Być możę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj ile ja bym dała, żeby ważyć tyle bez ciąży. Powiedzcie mi kochane która z was miała takie brązowe śluzy na początku ciąży. I jak to się kończyło? I jak długo miałyście bóle okresowe? Teraz wieczorem znów się pojawiło trochę tego brązu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
bry wieczor
ja na chwilunie tylko Cebulowa, ales nastraszyla... dobrze, ze beta ladna ![]() moje drogie, nadrobilam, ale nie mam sily odpisywac, wybaczcie. Trzymam tylko za wszystkie kciukasy! pewnie w weekend bede tylko zagladac bez odpisywania zatem zycze milego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej, na sekundę wpadam, poinformować że @ brak, test negatywny, a brzuch boli i boli więc siedzę na dOOpsku i pokornie czekam na @!
Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2198 |
Zakorzenienie
|
Izka nic się nie bój przyjmią Cię do gina w poniedziałek
![]() ![]() IsiaG dobrze, że twój mąż to taki bohater ![]() ![]() ![]() Zdjęcie brzuszka postaram się wstawić ![]() ![]() Luna mówisz, że waga Julci może mnie zaskoczyć?? ![]() ![]() Ja też nigdy nie jadłam pierogów z bananami ![]() cebulova beta rośnie pięknie. Nic tylko się cieszyć ![]() kocurku ![]() ![]() ![]() Nie rodzę i się nie zapowiada ![]() ![]() ![]() ![]() Kciuki za wszystkie oczekujące na nie przyjście @. Uff nadrobiłam to lecę piec sernik z brzoskwiniami. Muszę sobie wymyślać zajęcia, bo inaczej zwariuje ![]()
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Dzien dobry
![]() Wczoraj ogladnelismy calego harrego pottera ![]() ![]() Cytat:
![]() Juz Ci mowie, Kamilek wazyl w 32tc 2500g a w 35tc (skonczone tyg) wazyl 2800g wiec niby malo przybral ale do 4300g sie uzbieralo ![]() Tez nie chcialam takiego byka I mam ![]() Tylko ze Ty nie masz sie czego bac bo bedziesz miec CC a ja balam sie porodu SN I slusznie... Sk****syny z tych lekarzy ![]() Jedyne co dodam na pocieszenie to ze latwiej takie dziecko kapac, ubierac bo nie jest takie kruche ![]() Cytat:
Ale ze mnie matol ![]() ![]() dalej mam ciazowy mozg czyli jego brak ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-06-08 o 07:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas z seksem to tez jakiś kosmos, możemy, ale TŻ to chyba się boi, że małemu oko wybije czy coś. ![]() Było parę razy, ale TŻ szczególnie tez jakoś nie namawia, a ja i też na razie ochoty nie mam ( nawet nie przez ciążę, ale przez wygląd piersi). Pewnie noc poślubną zaliczymy tylko.
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Santom I jak "objawy"?
![]() Nuna no macica boli I sa skurcze bo przeciec musi sie skurczyc ![]() Jakas baba szla przez klatke na obcasach I obudzila mi okruszka! Tylko nie szla normalnie, bo ja tez czesto chodze, tylko jak slon! Musiala miec grube obcasy ze ich nie polamala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
Kejt szkoda, ze test negatyw.
![]() Nuna, ale z Ciebie kuchareczka. Narobilas mi ochoty na sernik :p Magbes dziekuje za uspokojenie. Moze ja powinnam zwiekszyc dawke duphastonu ![]() Biore teraz 2x1. Ile wy bralyscie? Rano wstalam, cycki napierniczaja, wiec jestem dzis spokojna ![]()
#2204 |
Zakorzenienie
|
cebulova kobiety w ciąży są yyy orginalne
![]() ![]() Oj tak<3 kocham piec, piec, piec pomimo, że dopiero się uczę ![]() Lunka no właśnie teraz mi to uświadomiłyście, bo wcześniej o tym nie myślałam. Znów mam problem z uchem;/
#2205 |
Zadomowienie
|
Lunka ja nie ciążowa a matoł ze mnie jak ta lala - nie zajarzyłam o co CI chodziło
![]() A ta baba to może nie miała grubych obcasów tylko sama była gruba ![]() Kejt weszłam specjalnie dla ciebie, bo od rana tuptam nóżkami co tam słychać w twoim podwoziu.... Testy mogą nie wychodzić na początku, pisałam już kiedyś, że mojej siostrze to dopiero w 6tc wyszło cosik na teście.... Color nie wiem czy już ci pisałam.... Tymuś jest przesłodki! Jeszcze raz wielkie gratulacje Przyznam szczerze, że gubię się w tych waszych wizytach i tygodniach ale śledzę, kibicuję i trzymam za wszystkie kciuki!
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Ja tez na moment tylko bo z pracy nadaje. Dzis moze byc zapierdziel, bo nie narobilam kanapek sa duzo i zmywarka popsuta, wiec pewnie bede zapierniczac jak maly samochodzik.
Lunka , ha! dobre pytanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2208 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Powodzenia na kanapkowym polu walki!
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Witam. Kejthx dopóki nie ma @ jest nadzieja
![]() Cebulova wszystko będzie dobrze ![]() Ja biore dupka 3xdziennie plus luteine, na twoim miejscu nie zwiekszalabym dawek bez konsultacji z lekarzem. Santom wiesz że 3mam kciuki ale nie nakrecaj sie za bardzo, bo wiesz że potem rozczarowanie boli
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
Hej.
Santom, Kejthx - kiedy macie terminy @? Kejthx to już chyba po terminie. Nuna, ja w pierwszej ciąży też wiele nie wiedziałam. Jest ogólnie super po porodzie, siedzieć nie bardzo możesz bo boli całe krocze, małe uczy się jeść, więc sutki też bolą i szczypią a jak zassie to zaczyna macica boleć. Nic tylko ryczeć się chce...do tego jeszcze te hormony po porodzie ![]() ![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja dziś srednio wyspana, najadłam się strachu w nocy .. O 3 obudził nas domofon, 1 raz olaliśmy, no bo może ktoś sobie jaja robi albo pomyłka. Ale 2 raz TŻ wstał i odebrał. Jakiś facet przyszedł do Żanety i koniecznie chce wejść. No to TŻ mu tłumaczy, że tu żadna Żaneta nie mieszka, a ten uparcie, że przyszedł do Żanety. Nie wiem co dokłądnie mówił, bo nie wypytałam TŻta jeszcze, ale mniejsza o to. TZ odłożył słuchawkę, wyłączył domofon no i wraca do łóżka. A za chwilę słyszę windę na naszym piętrze i gość puka nam do drzwi! Puka i puka, dzwonić też chciał ale my nie mamy dzwonka, był tylko słuchać jak naciskał na ten dzwonek namiętnie .. ja już cała w strachu, bo cholera wie kto to jest i czego chce .. człowiek w swoim mieszkaniu zwykle się czuje bezpiecznie, ale tak na prawdę jak ktoś chce coś złego zrobić to jak się bronić? Jakby chciał to by drzwi wyważył itp, bo mamy zwykłe stare, żadnych tam przeciwwłamaniowych. Ja już się zastanawiałam, czy na policję nie zadzwonić, ale w końcu przestał pukać. Miałam wrażenie, ze zapukał gdzieś do sąsiadów, ale nikt nie otworzył. Po jakimś czasie słyszałam windę, ale ktoś raczej przyjechał a nie odjchał i wszedł do mieszkania (pewnie nasi piętrowi studenci). Nie wiem co z tym kolesiem, bo w końcu przestał pukać, zasnęliśmy w końcu .. TŻ mówił, że gość nie sprawiał wrażenia pijanego, co sama nie wiem już co lepsze .. pijany pewnie się pomylił albo mu się coś pop... ale jeśli był trzeźwy tzn przyszedł świadomie w jakimś celu w nocy .. masakra, tak źle tak niedobrze. No ale na szczęście sobie dał spokój ... MAsakra! chyba muszę zaiunwestować w porządne drzwi .. zawsze mi się wydawało, że u mnie nie ma co kraść i że nie ma sensu, ale tak na prawdę to jest kwestia bezpieczeństwa nas a nie naszych bambetli ... Ehh To tyle, siedzę z kawką i się budzę do życia Miłego dnia!
#2212 |
Zadomowienie
|
A to zdjęcia z dzisiejszego ranka.
![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-06-13 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam, ze zakaz o słodyczach pisania ![]() Nie wyprzedzę Cie nie bój się ![]() Co do Wagi to raczej nie zwolni... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam pojęcia czy będzie cesarka ![]() Młody leży skośnie, ale głowa już jest w dole. Jest duży i owinięty pępowiną.. ![]() ![]() Waga widzę porównywalna z Twoim Kamilkiem.... ![]() Chyba mnie zestresowałaś jeszcze bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
IsiaG przypuszczam, że u mnie tez będą totalnie skrajne dwa światy, bo zostanę w sumie rzucona od razu na głęboką wodę... TŻ jak dostanie to najprawdopodobniej tylko dwa dni opieki, mama moja pracuje od rana do wieczora więc nie będzie miał kto pomóc... Ale dam rady dla mojej kruszynki
![]() Kocurku, najwazniejsze, żeby maleństwo było zdrowe ![]() santi bardzo Ci tego życzę jak i każdej, żebyście miały swoje,,dwie kreseczki" ![]() Wiecie co?? Ja to bym się nie nadawała na lekarza... OStatnio przyszła babka z mężem i mówi mi, że ona musi wejść rpzede mną, bo jej gin kazał i że nagły przypadek. no to ja: no ok. Poszła do łazienki, wróciła i płacze... Mąż ją pociesza, głaszcze a ja?? Ja sama łzy do oczu i prawie zaczęłam ryczeć. TŻ mnie trzymał za rękę, żebym się nie dała emocjom... Tak mi jej strasznie szkoda było. Miałam ochotę wstać i ją przytulić, bo przypuszczam, że powodem było krwawienie... Ale się powstrzymałam. Jak weszła do gina, to trzymałam się za brzusio i myślałam, jak bardzo kocham moje maleństwo. na szczęście chyba z dzidzią było ok, bo jak wyszła to już nie płakała a mąż się do mnie uśmiechnął....
#2215 |
Zadomowienie
|
Nunka powiem Ci jak to jest z tej "drugiej" strony.
Najlepiej nie reagować i nie patrzeć. Ja byłam sama na wizycie, na której się dowiedziałam, że serduszko nie bije. Wyszłam z gabinetu zalana łzami i krępowało mnie to, że się inni gapią. Chciałam jak najszybciej uciec a jeszcze czekałam na wypisanie skierowania do szpitala. Musiałam się trochę uspokoić. Wsiadłam do samochodu, zadzwoniłam do Tżta i rozpłakałam się tak bardzo, że nic nie umiałam mu powiedzieć - nie musiałam, domyślił się. Płakałam w tym samochodzie na parkingu a przechodzący ludzie się gapili... Człowiek w takiej sytuacji sam musi się uporać ze swoimi emocjami a zainteresowanie osób trzecich, konieczność tłumaczenia itp jest zwyczajnie męcząca i krępująca. Dobrze, że się powstrzymałaś. Isia śliczniutka ta Twoja królewna!
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-06-08 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
kwicia no właśnie starałam się na nią nie gapić... Ale płacz i tak było słychać... Czasem znajdujemy się w sytuacjach, gdzie nie wiadomo, jak się zachować... Człowiek by chciał pomóc, a wie, że nie może...
JEny, jak mnie mdli... ![]()
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie od rana totalna wojna z tż ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Iza co się dzieje?
#2219 |
Zakorzenienie
|
Szkoda gadać,chodzi o wszystko o jego podejście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Faceci często są zazdrośni, bo nie rozumieją ciąży ![]() Potrzeba mu czułości i poklepania po głowie, ze jest dzielny i taaaaki cudowny i wszystko wróci do normy ![]() Powiedz Mu jeszcze, ze jest Wam bardzo teraz potrzebny i będzie po sprawie ![]() ![]() Sprawdzone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.