|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
malinka-o nie,furtka to nie wszystko.Kluczem otwiera,a jak nie ma to przez plot przelazi
|
|
|
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() Cytat:
Mowi się trudno Jakos przezyje, opije się herbata, bo sok już wypiłam
|
||
|
|
|
#364 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My jedziemy w lipcu z moją siostrą,jej chłopakiem i kuzynką na 4 dni do Łeby, już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to niespodzianka, myślałam że dziś Nam zakomunikujesz co tam Twoje dzieciątko ma między nóżkami![]() Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze życia Beatko Cytat:
![]() Mnie do ok 16-stego tygodnia głowa bolała dość często.. teraz o dziwo boli mnie sporadycznie... ![]() A my już po basenie i jedzonku ![]() Znajomi byli z 8 miesięcznym synkiem, mały był taki grzeczny a jak się cieszył na wodę ![]() Jestem troszkę padnięta... więc nadrobiłam i zmykam
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||||||
|
|
|
#365 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w końcu ![]() Cytat:
jak się w końcu nauczyłam robić zdjęcia na trybie innym niż automat to efekty mnie po prostu zatkały, tez już praktycznie na moim aparacie jeśli ktoś używa automatu to nie jestem to ja Cytat:
Cytat:
gratuluję synkaCytat:
![]() Cytat:
mojemu jeszcze trochę brakuje do tego, ale Ty jesteś już w 22 tygodniu a ja dopiero w 13.A mój pojechał do teściów Cytat:
teraz już będą same postępy ![]() Piszecie o pokoiku dla dziecka, my na razie zorganizujemy kącik dla dziecka w pokoju gdzie będziemy spać, żeby nie musieć nigdzie chodzić w nocy tylko, żeby Junior był na miejscu
|
|||||||
|
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolniak mały i jaki spyciarz ![]() Cytat:
Na dekolcie trochę też mi wyskakuje ![]() ![]() Zaraz Ci tu urządzimy panieński jakiego jeszcze nikt nie miał ![]() Jakiś striptizer by się przydał Dziewczyny szklanki w górę za naszą Pannę Młodą
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-06-07 o 21:20 |
||
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
ale to na urodziny
![]() Tu by sie przydał jakiś strażak czy policjant dla naszej przyszłej PM-ki Niech dziewczyna też ma coś z imprezy
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :p ijemy:to pijemy ![]() a mój mąż powiedział że mogłam 'cały wór wziąść' jak za taką cene ciesze sie, bo ja mam już zaraz 6 miesiąc a praktycnie nic nie mam.. a co do jutra mamy jechać do SCC oglądać wózki, ale jak się będę źle czuła to nie pojedziemy... póki co przestało mnie boleć ale strasznie mnie muli i mi słabo jest.. :/---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- hahahaha
|
|
#370 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mega dużo jest takich zestawów
|
||
|
|
|
#371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wasze zdrówko dziewczyny Cytat:
Cytat:
Może wychaczysz jakies fajne pojazdy Ja tez nie będę ubierać mojej cory w jakies wyszukane ubranka - jak podrośnie to wtedy, a na początek to body, śpioszki itp. żadne cuda ma być jej i nam wygodnie
|
|||
|
|
|
#372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie dam rady wszystkiego nadrobić, zaraz idę do wyrka, bo noc była kiepska (Seba obudził się gdzieś koło 2.00 i przez godzinę gadał, wiercił się itp. a o 5.00 wstał już na dobre), no mniejsza z tym
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Ryba - jakie te chłopaki wygimnastykowane
Jakby u nas w Krk były takie występy to pierwsza bym poszla, ale to tylko i wyłącznie z czystej ciekawości
|
|
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Coś mi się zle zacytowało, ale tutaj byl pan fajnie tańczący
Edytowane przez Basiaaaaaaaaa Czas edycji: 2013-06-07 o 21:49 |
|
|
|
|
#375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możemy sobie podać rękę, ja też mam pecha co do przyjaciółek... Jakbym robiła panieński to nawet nie za bardzo miałabym kogo zaprosić, no bo głupio byłoby zapraszać tylko 2 osoby
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Hej Laski, ból brzucha mi nie mija. To juz 14h. Fakt, ze uderzenia sa w większych odstepach czasowych ale sa. Smutno mi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
|
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dziewczyny pijemy ! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Jedź na IP przynajmniej sprawdzisz i się uspokoisz |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Nie denerwuje się dziewczyny. To po prostu uciazliwe. Szpital odpada, sama nie pojade bo tak mnie gwaltownie lamie ze jeszcze wypadek spowoduje, a Mala spi, wiec Ł ze mną nie pojedzie. Przeczekamy do jutra. Dobranoc
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
![]() Może jak poleżysz i odpoczniesz to wszytkie bóle miną ![]() ja akurat mam frugo białe - zdrówko!!
|
|
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
dzidzia-
![]() ![]() No wlasnie a nasze dzieci beda jesienno-zimowe,wiec ciuchow i tak masa do rozbierania.Naprawde polecam wszystko co sie rozpina w kroku.U nas bylo takie body,plus np spioszki czy pajace na to i wystarczylo odpiac guziki,zmienic pieluche i juz. Moja przyjaciolka ma teraz szesciomiesiecznego szkraba i tez mowila,ze polowy rzeczy nie ubrala,wlasnie tych, ktore nie byly rozpinane. |
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopadł mnie jakiś niesamowity dół... |
|
|
|
|
#387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
I sama popatrze przy okazji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mnie dobija standardowo TŻ i moja jakże "wspaniała" przyjaciółka... Oczywiście miało się tyle zmienić u nas w życiu wraz z tym jak zaszłam w ciąże... zaręczyny, ślub, przeprowadzka, cudowne wakacje... póki co jedno wielkie g*wno. O czym bym nie wspomniała słysze tylko że TŻ kasy nie ma, że musi zapłacić to czy tamto, że musi oddać dług... mam serdecznie dość stoimy w tym samym punkcie cały czas. Chodzi do roboty codziennie i on pieniędzy nie ma ![]() Przyjaciółka ma pretensje o to że jestem w ciąży "bo ona nie czuje instynktu macierzyńskiego i nie wie o co tyle gadania i przeżywania, dziecko to dziecko" . Mówiłam jej od zawsze że jak będę brała ślub to chce ją za świadkową a ona do mnie przyszła i powiedziała że ona świadkową być nie chce tylko chrzestną, no bez jaj ona mi będzie mówić kim chce być Nooo wyżaliłam się i ciut mi lepiej
|
|
|
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ide w kimono.
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Rybka Praktyczne zakupy
Dobrze że do męża dotarłoDe 28 za postępy synkaIssia Ja noszę 40 i jak zmierzyłam jeansy to aż się zdziwiłam że o dużo za duże.Może to też od fasonu zależy. A co do panieńskiego to zrób sobie chociaż małą przyjemność i wyskocz na jakieś lody,ciacho z koleżanką Ale tu dżampreza bum bum bum!!!!!!!!!!!!!!!!!Pijem y Przypomniał mi się mój panieński ![]() 24Kasiula ![]() Domi Kopię Cię w d.upę tak dosadnie ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

KCIUKI DLA ANI 

a to niespodzianka, myślałam że dziś Nam zakomunikujesz co tam Twoje dzieciątko ma między nóżkami
Na dekolcie trochę też mi wyskakuje

. Mówiłam jej od zawsze że jak będę brała ślub to chce ją za świadkową a ona do mnie przyszła i powiedziała że ona świadkową być nie chce tylko chrzestną, no bez jaj ona mi będzie mówić kim chce być