Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 20:41   #361
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/56-62-68-jesienna-...298913370.html

zakochałam się w tym zestawie ubranek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 20:45   #362
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

malinka-o nie,furtka to nie wszystko.Kluczem otwiera,a jak nie ma to przez plot przelazi

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 20:46   #363
issia88
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Nie martw się też zawsze miałam taki niewypał z przyjaciółkami, były tylko wtedy kiedy im coś było potrzeba... Jeszcze nic straconego możesz się gdzieś wyrwać z tą przyjaciółką !
A przypomnij mi kiedy ślub macie bo napewno pisałaś ale skleroze mam
Dokladnie - kiedy cos chciały to zawsze były :/ Slub mamy 15 czerwca, w przyszly weekend

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
issia nie o wspolczuje;// eh wymysl cos jeszcze wybierz sie gdzies na pizze chociaz z ta koelzanka ooojj twoj facet gory a ty dom! nie no wymysl cooos:} ja bym tez pekala z zazdrosci
Kolezanka pracuje do 21, a dziś miałam od 9 do 21 wiec tez nie mam sumienia jej wyciagac, a jutro idzie na 9 do 19 - pracuje tam gdzie ja pracowałam, także wiem ze ryje nosem pod koniec dnia :/

Mowi się trudno Jakos przezyje, opije się herbata, bo sok już wypiłam
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 20:52   #364
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam słonecznie
Przyjechały dziś mebelki dla małej Kurier mnie obudził a tak fajnie mi się spało, no i dziś się nie obudziłam w nocy Ciekawe kiedy małż je złoży, już nie mogę się doczekać aż będą gotowe i bedzie można zapełniać

Poza tym te muśniecia czułam jeszcze wczoraj wieczorem i dziś rano czuję je zawsze na siedząco z lewej strony poniżej pępka lub po środku Także chyba to TO

A ta moja córcia to piękna będzie, bo tak mamę wysyfia na twarzy, że już nie wiem jak to zamalować

za dzisiejsze wizyty!!

za udaną wizytę i kciuki za dobre wyniki!

Ja też dziś robie pieczarkową

Coralady, Motylek śliczne domki
Ojj to może faktycznie być TO!

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Dodaję fotkę brzuszka, jako nieliczna jeszcze się nie pokazywałam Zdjęcie robione 17. 05, więc trochę już minęło. Nie mam na razie aparatu aby zrobić bardziej aktualne ale brzusio jest już większy.
Strasznie Wam zazdroszczę ruchów, ja z niecierpliwścią czekam na pierwsze ruchy Bąbelka
Jaki ładny brzusio

Cytat:
Pewnie teraz już bardziej zaokrąglony śliczny

Dziewczyny kupiłam sobie garść czereśni na próbę i okropnie żałuję że nie wzięłam więcej bo normalnie rozpłynęły mi się w ustach

W ogóle właśnie się dowiedziałam że moi rodzice zarezerwowali wakacje w Bieszczadach od 2.08 do 9.08 dla siebie, mnie, mojego TŻ-ta i mojego brata z dziewczyną i już nie mogę się doczekać wyjazdu ! Tylko problem polega na tym że mój TŻ foszka może pokazać i nie będzie chciał jechać bo brak kasy, bo inne wydatki, bo on nie ma ochoty i 77832468327472346832 innych wymówek
Jedzcie i odpoczywajcie... tak jak piszesz później tak szybko zapewne nigdzie się nie wybierzecie...
My jedziemy w lipcu z moją siostrą,jej chłopakiem i kuzynką na 4 dni do Łeby, już nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
mogę Ci na pocieszenie powiedzieć, że możliwe, że Ci się zatrzyma brzuch moja koleżanka jak przyszła do mnie pod koniec 3 miesiąca to mnie zatkało lekko, bo brzuch miała jakby to była końcówka 5 miesiąca. Ale teraz jej się zatrzymało i już nie rośnie tak szybko. To chyba u każdego inaczej

My z mężem też mamy canona Właśnie muszę niebawem przysiąść i posiedzieć nad nim, bo to nowy sprzęt i jakoś jeszcze nie miałam czasu, żeby się go "nauczyć".

Ja też nic jeszcze nie mam, oprócz 1 pary różowych skarpetek, które kupiła mi siostra "na wywołanie" płci, jak tylko się dowiedziała, że w ciąży jestem

aksbarg, fajny brzusio
Kabriela, daj znać czego się dowiedziałaś od lekarza! Oby to był fałszywy alarm!

Dziewczyny, a tak z ciekawości zapytam - czy któraś z Was nie ma przewidzianego na wstępie osobnego pokoju dla dziecka? My mamy tylko 2 pokoje i planuję na początku wstawić łóżeczko do naszej sypialni +jakąś komodę jedną+ delikatnie ozdobić tam ścianę jakimiś literkami itp. Dopiero później, jak bąbel podrośnie to wtedy albo zamiana mieszkania na większe (jak życie pozwoli) albo rezygnacja z sypialni
My mamy do dyspozycji tylko 1 pokój więc tak jak niektóre dziewczyny zrobimy tylko taki kącik dla dziecka...

Cytat:
Napisane przez Magnolia_83 Pokaż wiadomość
Hej!

Tak sobie pomyślałam że może dołączę do mamuś listopadowych
Wcześniej sie nie ujawniałam bo chyba bałam sie cieszyć.. wiecie ciąza zagrozona, szpital a później czekanie na werdykt lekarza. Teraz jest juz lepiej więc i ja optymistyczniej patrzę w przyszłość

Pozdrawiamy was serdecznie!

Magnolka i synuś
Witaj,gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
CZeść dziewczynki, opiszę zaraz wiztyę, dopiero teraz mam wolna chwile, gdyż jutro mam ślub cywilny i wieczorem jest impreza w domu więc przygotowania trwaja

Więc okazało się że dziś miałam usg połówkowe(19tydz. 4 d), ponieważ moj lekarz idzie na urlop i wizyte miałabym dopiero za 6 tyg. I więc dziecię idealne waga całe 250 gram, ale niestety nie wiem ile ma cm, gdyż lekarz stwierdził ze trudno wymierzyć wszystko, posprawdzał główkę, kości na nożkach i cos jeszcze, wszystko w każdym razie na miejscu, serduszko bije, pęcherz i nerki też widziałam. Niestety nie wiem dalej KTO MIESZKA W BRZUCHU specjalnie dziecko się nie chowało, ja tam nie dopatrzyłam się zadnego penisa( tylko nie wiem czy dobrze patrzyłam i czy to było to miejsce" między nogami" a co do lekarza to powiedział ze narazie nie jest pewny i powie na następnej wizycie.

Niestety mam i miałam już problemy z ciśnieniem i dziś na wizycie ciśnieniomierz wskazał 155/85, więc kolejny raz przekroczyłam normę i dostałam tabletki na obniżenie ciśnienia, i mam kontrolę za 3 tyg, żeby sprawdzić co z ciśnieniem, czyli 28.06 kolejna wizyta, ale pewnie bez usg bedzie, więc jeszcze 1,5 miesiąca będę żyła w nieświadomości.

Teraz muszę nadrobić wasze posty
a to niespodzianka, myślałam że dziś Nam zakomunikujesz co tam Twoje dzieciątko ma między nóżkami
Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze życia Beatko

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Witamy mamusię i synusia trzymam kciuki, żeby wszystko było
dobrze

Dzisiaj znów poszalałam, ale nie tak bardzo, za paczkę pieluszek dada z biedronki dostałam reklamówkę ubranek, ok 30 sztuk tam jest, body, pajace, czapeczki, spodenki, dwie sukieneczki jak tak dalej pójdzie będe ubierać chłopca w różowe ciuszki

Dziewczyny, czy Was często glowa boli? bo mnie non stop praktycznie, cała dosłownie a nie bede non stop brać apapu....
Ty to masz szczęście to tych ciuszków
Mnie do ok 16-stego tygodnia głowa bolała dość często.. teraz o dziwo boli mnie sporadycznie...

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle witamy w 22tc

A my już po basenie i jedzonku
Znajomi byli z 8 miesięcznym synkiem, mały był taki grzeczny a jak się cieszył na wodę ahh już się nie mogę doczekać aż Naszą dzidzie weźmiemy na basenik
Jestem troszkę padnięta... więc nadrobiłam i zmykam

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 20:52   #365
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Anoula Czy mogę prosić o dopisanie mojej wizyty ? 11.06 godzina 12.30
Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Niestety nie.
Jak będziesz miała okazję to polecam, zwłaszcza jeśli bawiłaś się już analogami.

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
ja też canon
No w końcu

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
My z mężem też mamy canona Właśnie muszę niebawem przysiąść i posiedzieć nad nim, bo to nowy sprzęt i jakoś jeszcze nie miałam czasu, żeby się go "nauczyć".
warto jak się w końcu nauczyłam robić zdjęcia na trybie innym niż automat to efekty mnie po prostu zatkały, tez już praktycznie na moim aparacie jeśli ktoś używa automatu to nie jestem to ja

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Wczoraj weszłam do sklepu po drożdżówkę, ale moje oczy podążyły w stronę lodówki, w której są sałatki rybne!Znów „przemówiła” do mnie sałatka śledziowa w śmietanie. Kupiłam sobie trochę i garść cukierków „Mieszanka Krakowska”, czyli galaretka w czekoladzie. Po przyjściu do pracy, wprost rzuciłam się na te śledzie. Były przepyszne, delektowałam się każdym kęsem. Po zjedzeniu zrobiłam sobie 10 sekundową przerwę i…zjadłam wszystkie cukierki czekoladowe!
Ja to chyba w ciąży jestem!
zrobiłam dziś coś bardzo podobnego, po powrocie do domu po zajeciach zjadłam resztkę chipsów keczupowych, później trochę truskawek a na koniec wiejska z bułka i musztarda

Cytat:
Napisane przez Magnolia_83 Pokaż wiadomość
Hej!

Tak sobie pomyślałam że może dołączę do mamuś listopadowych
Wcześniej sie nie ujawniałam bo chyba bałam sie cieszyć.. wiecie ciąza zagrozona, szpital a później czekanie na werdykt lekarza. Teraz jest juz lepiej więc i ja optymistyczniej patrzę w przyszłość

Pozdrawiamy was serdecznie!

Magnolka i synuś
witamy i gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
CZeść dziewczynki, opiszę zaraz wiztyę, dopiero teraz mam wolna chwile, gdyż jutro mam ślub cywilny i wieczorem jest impreza w domu więc przygotowania trwaja

Więc okazało się że dziś miałam usg połówkowe(19tydz. 4 d), ponieważ moj lekarz idzie na urlop i wizyte miałabym dopiero za 6 tyg. I więc dziecię idealne waga całe 250 gram, ale niestety nie wiem ile ma cm, gdyż lekarz stwierdził ze trudno wymierzyć wszystko, posprawdzał główkę, kości na nożkach i cos jeszcze, wszystko w każdym razie na miejscu, serduszko bije, pęcherz i nerki też widziałam. Niestety nie wiem dalej KTO MIESZKA W BRZUCHU specjalnie dziecko się nie chowało, ja tam nie dopatrzyłam się zadnego penisa( tylko nie wiem czy dobrze patrzyłam i czy to było to miejsce" między nogami" a co do lekarza to powiedział ze narazie nie jest pewny i powie na następnej wizycie.
Udanego ślubu i gratuluję udanej wizyty

Cytat:

BYŁAM W SZOKU, ŻE NIE POWIEDZIAŁ : A PO CO, NIE POTRZEBNE ITD.. mój mąż zrozumiał
super mojemu jeszcze trochę brakuje do tego, ale Ty jesteś już w 22 tygodniu a ja dopiero w 13.

Cytat:
Dziś dzień sexu dziewczyny Zaciągać Tż do sypialni ;D haha
A mój pojechał do teściów

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ale mnie moj dziec dzis zaskakuje.Nagle zaczal pieknie w dwoch jezykach mowic pelnymi zdaniami.Bo wczesniej to bylo tak pol na pol.Troche wyrazow,troche jego jezyka a teraz codziennie nas zaskakuje czyms nowym.Nagle pojawily sie zdania typu:mamusiu,zobacz deszcz pada z chmur,albo mam,schau mal,es regnet in Strömen. W szoku jestem.Z dnia na dzien.
Gratuluję teraz już będą same postępy

Piszecie o pokoiku dla dziecka, my na razie zorganizujemy kącik dla dziecka w pokoju gdzie będziemy spać, żeby nie musieć nigdzie chodzić w nocy tylko, żeby Junior był na miejscu
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 21:18   #366
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie moj dziec dzis zaskakuje.Nagle zaczal pieknie w dwoch jezykach mowic pelnymi zdaniami.Bo wczesniej to bylo tak pol na pol.Troche wyrazow,troche jego jezyka a teraz codziennie nas zaskakuje czyms nowym.Nagle pojawily sie zdania typu:mamusiu,zobacz deszcz pada z chmur,albo mam,schau mal,es regnet in Strömen. W szoku jestem.Z dnia na dzien.
zdolniak mały
i jaki spyciarz

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Gratuluje pierwszych ruchow A co do pryszczy ja mam to samo :/ codziennie się cos pojawia zamiast znikac jeszcze mi wychodzą na szyi, plecach i ramionach :/ masakra jakas!!

A ja się musze Wam wyzalic, czy tego chcecie czy nie to musze
TŻ na weekendowym kawalerskim, dzwonil przed chwila, pojechali w góry, na miejscu 12 chlopa - sami przyjaciele!! Az mi się lezka zakrecila w oku. Zazdroszcze. Ja mam totalnego pecha do jakichkolwiek przyjaciółek :/ Zawsze przyjazn okazywala się totalnym niewypalem A jak wygląda mój panieński? Otoz siedzie sama w domu, wysprzatalam cala kuchnie - lacznie z szafkami, słucham radia i siedze Jedna kolezanka chciała zebysmy jechaly do SPA, ale oczywiście zawsze cos musi wyjść, wiec nie pojechalysmy. Moja swiadkowa to jedyna taka moja dobra kolezanka i na tym konczy się grono przyjaciol :/ a tak to wspólni znajomi i znajome które mieszkają większość poza Krakowem i widuje je raz na ruski rok :/ Ech... smutny ten weekend będzie

To se popisałam...

U nas burza idzie :/
Ja naprawdę zawsze mam coś na twarzy, już mnie to wkurza wrrr...ale dla upragnionej córci się poświęcę - zresztą nie mam wyjścia Na dekolcie trochę też mi wyskakuje

nie dziwię się, że Ci smutno ale możesz z nami wirtualnie poświętować
Zaraz Ci tu urządzimy panieński jakiego jeszcze nikt nie miał
Jakiś striptizer by się przydał

Dziewczyny szklanki w górę za naszą Pannę Młodą

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-06-07 o 21:20
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 21:26   #367
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio nagich facetów znalazła Azealia
Stary 2013-06-07, 21:29   #368
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Ostatnio nagich facetów znalazła Azealia
ale to na urodziny
Tu by sie przydał jakiś strażak czy policjant dla naszej przyszłej PM-ki Niech dziewczyna też ma coś z imprezy
Stary 2013-06-07, 21:37   #369
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Te ubranka sa super,sliczne i wogole ale czy praktyczne?Wiem,ze bardzo docenialam body i spioszki odpinane w kroku,co by szybko zmienic pieluche bez koniecznosci rozbierania sweterka i kaftanika.Szczegolnie przydatne przy maluchach,ktore rycza przy rozbieraniu (a wiekszoc ryczy ) i na zakupach.
malinka-dobrze,ze chociaz wola.Moj to poprostu sam by sobie poszedl

wydaje mi się że praktyczne są body, bo nie podwija się tak jak kaftanik i mniejsze ryzyko odkrytych plecków. A śpiochy to tak po domu wydają mi się ok. Ja nie bede ubierać dziecka w spodnie i blzki na początku żeby nie męczyć się z rozbieraniem na pampersa... ale może mam złe myślenie?

:p ijemy:to pijemy

a mój mąż powiedział że mogłam 'cały wór wziąść' jak za taką cene ciesze sie, bo ja mam już zaraz 6 miesiąc a praktycnie nic nie mam.. a co do jutra mamy jechać do SCC oglądać wózki, ale jak się będę źle czuła to nie pojedziemy... póki co przestało mnie boleć ale strasznie mnie muli i mi słabo jest.. :/

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

hahahaha
Stary 2013-06-07, 21:41   #370
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Basiu pytałaś o ból głowy, ja miałam do 19 tygodnia, w sumie do 18t5d bóle migrenowe nie do wytrzymania. Na szczęscie przeszlo

Mój kot zwariował

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Piękne !!
A brałas coś na te bóle, czy tylko ciemny pokój, zimne okłady i spokój?

Cytat:

Śliczne ubranka mega dużo jest takich zestawów
Basiaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 21:42   #371
issia88
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe no takiego panieńskiego to nic nie przebije!!
Wasze zdrówko dziewczyny

Cytat:
ale to na urodziny
Tu by sie przydał jakiś strażak czy policjant dla naszej przyszłej PM-ki Niech dziewczyna też ma coś z imprezy
to ja poproszę strazaka z fajnym wężem

Cytat:
wydaje mi się że praktyczne są body, bo nie podwija się tak jak kaftanik i mniejsze ryzyko odkrytych plecków. A śpiochy to tak po domu wydają mi się ok. Ja nie bede ubierać dziecka w spodnie i blzki na początku żeby nie męczyć się z rozbieraniem na pampersa... ale może mam złe myślenie?

a mój mąż powiedział że mogłam 'cały wór wziąść' jak za taką cene ciesze sie, bo ja mam już zaraz 6 miesiąc a praktycnie nic nie mam.. a co do jutra mamy jechać do SCC oglądać wózki, ale jak się będę źle czuła to nie pojedziemy... póki co przestało mnie boleć ale strasznie mnie muli i mi słabo jest.. :/

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

hahahaha
To daj znac jak wozkowe oględziny Wam poszly Może wychaczysz jakies fajne pojazdy
Ja tez nie będę ubierać mojej cory w jakies wyszukane ubranka - jak podrośnie to wtedy, a na początek to body, śpioszki itp. żadne cuda ma być jej i nam wygodnie
Stary 2013-06-07, 21:44   #372
rinco
Wtajemniczenie

Nie dam rady wszystkiego nadrobić, zaraz idę do wyrka, bo noc była kiepska (Seba obudził się gdzieś koło 2.00 i przez godzinę gadał, wiercił się itp. a o 5.00 wstał już na dobre), no mniejsza z tym

Cytat:
Ja na przykład śpiochów prawie w ogóle nie miałam, za to bardzo lubiłam body+ półśpiochy. Do przebierania wystarczy ściągnąć półśpiochy i rozpiąć body - żaden problem. Kaftaniki używałam tylko na wierzch na body, jak było chłodniej na spacerze, zamiast bluzy (ale to było lato). Dla mnie praktyczne były też pajace.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 21:44   #373
issia88
Zakorzenienie

Ryba - jakie te chłopaki wygimnastykowane

Jakby u nas w Krk były takie występy to pierwsza bym poszla, ale to tylko i wyłącznie z czystej ciekawości
Stary 2013-06-07, 21:47   #374
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
......................... ....

hahahaha
O mamusiu laski, herbaty w górę i pijemy za PM
Coś mi się zle zacytowało, ale tutaj byl pan fajnie tańczący

Edytowane przez Basiaaaaaaaaa
Czas edycji: 2013-06-07 o 21:49
Stary 2013-06-07, 21:50   #375
aksbarg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Gratuluje pierwszych ruchow A co do pryszczy ja mam to samo :/ codziennie się cos pojawia zamiast znikac jeszcze mi wychodzą na szyi, plecach i ramionach :/ masakra jakas!!

Bardzo ladny brzusio

Super ze strony rodzicow Oj tam, oj tam, kobiecie w ciąży się nie odmawia

Witam nowa mamusie!

H&M? W hamie ubrania dla kobiet w ciąży to sa jakiś wielorybich rozmiarow Ja nosze 36 rozm, jak wczoraj wzielam takie lniane spodnie z pasem rozm 34 bo 36 nie było, to mi z dupencji spadly rozmiarowka strasznie zawyzona :/

za udana wizyte i czekamy na relacje po slubie

Taaaa.... a mojego TŻta ni ma

Boski zestaw!!

A ja się musze Wam wyzalic, czy tego chcecie czy nie to musze
TŻ na weekendowym kawalerskim, dzwonil przed chwila, pojechali w góry, na miejscu 12 chlopa - sami przyjaciele!! Az mi się lezka zakrecila w oku. Zazdroszcze. Ja mam totalnego pecha do jakichkolwiek przyjaciółek :/ Zawsze przyjazn okazywala się totalnym niewypalem A jak wygląda mój panieński? Otoz siedzie sama w domu, wysprzatalam cala kuchnie - lacznie z szafkami, słucham radia i siedze Jedna kolezanka chciała zebysmy jechaly do SPA, ale oczywiście zawsze cos musi wyjść, wiec nie pojechalysmy. Moja swiadkowa to jedyna taka moja dobra kolezanka i na tym konczy się grono przyjaciol :/ a tak to wspólni znajomi i znajome które mieszkają większość poza Krakowem i widuje je raz na ruski rok :/ Ech... smutny ten weekend będzie

To se popisałam...

U nas burza idzie :/
Nie jesteś sama, masz nas
Możemy sobie podać rękę, ja też mam pecha co do przyjaciółek... Jakbym robiła panieński to nawet nie za bardzo miałabym kogo zaprosić, no bo głupio byłoby zapraszać tylko 2 osoby
aksbarg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 21:52   #376
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama, masz nas
Możemy sobie podać rękę, ja też mam pecha co do przyjaciółek... Jakbym robiła panieński to nawet nie za bardzo miałabym kogo zaprosić, no bo głupio byłoby zapraszać tylko 2 osoby
Też na panienkim miałabym 2 przyjaciółki
Stary 2013-06-07, 22:05   #377
lusesita23
Zakorzenienie

Ale mam zapłon

witam się w nowym wątku
Stary 2013-06-07, 22:06   #378
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Hej Laski, ból brzucha mi nie mija. To juz 14h. Fakt, ze uderzenia sa w większych odstepach czasowych ale sa. Smutno mi

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 22:11   #379
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Hej Laski, ból brzucha mi nie mija. To juz 14h. Fakt, ze uderzenia sa w większych odstepach czasowych ale sa. Smutno mi

może pora się wybrac na IP, po co masz sobie wkręcać, lepiej się uspokoić i zobaczyć co to...
Stary 2013-06-07, 22:17   #380
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:

<tuli> a może by tak IzbaPrzyjęć? nie zaszkodzi a nóź pomoże
Stary 2013-06-07, 22:27   #381
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

hahahaha
Ryba rozwaliłaś mnie tym striptizerem !
No to dziewczyny pijemy !

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:

Jedź na IP przynajmniej sprawdzisz i się uspokoisz
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 22:29   #382
Anoula
Zakorzenienie

issia Twoje zdrowie
Stary 2013-06-07, 22:32   #383
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Nie denerwuje się dziewczyny. To po prostu uciazliwe. Szpital odpada, sama nie pojade bo tak mnie gwaltownie lamie ze jeszcze wypadek spowoduje, a Mala spi, wiec Ł ze mną nie pojedzie. Przeczekamy do jutra. Dobranoc

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 22:37   #384
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Nie denerwuje się dziewczyny. To po prostu uciazliwe. Szpital odpada, sama nie pojade bo tak mnie gwaltownie lamie ze jeszcze wypadek spowoduje, a Mala spi, wiec Ł ze mną nie pojedzie. Przeczekamy do jutra. Dobranoc

To spokojnej nocy - oby przeszło
Może jak poleżysz i odpoczniesz to wszytkie bóle miną

ja akurat mam frugo białe - zdrówko!!
Stary 2013-06-07, 22:39   #385
De28
Wtajemniczenie

dzidzia-

No wlasnie a nasze dzieci beda jesienno-zimowe,wiec ciuchow i tak masa do rozbierania.Naprawde polecam wszystko co sie rozpina w kroku.U nas bylo takie body,plus np spioszki czy pajace na to i wystarczylo odpiac guziki,zmienic pieluche i juz. Moja przyjaciolka ma teraz szesciomiesiecznego szkraba i tez mowila,ze polowy rzeczy nie ubrala,wlasnie tych, ktore nie byly rozpinane.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 22:46   #386
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Oby przeszło !!

Dopadł mnie jakiś niesamowity dół... weźcie dajcie mi porządnego kopa w
Stary 2013-06-07, 23:22   #387
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
malinka-o nie,furtka to nie wszystko.Kluczem otwiera,a jak nie ma to przez plot przelazi
:haha: to musi byc aparat ten Twòj synus

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
zdolniak mały
i jaki spyciarz

Ja naprawdę zawsze mam coś na twarzy, już mnie to wkurza wrrr...ale dla upragnionej córci się poświęcę - zresztą nie mam wyjścia Na dekolcie trochę też mi wyskakuje

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
ale to na urodziny
Fajnie tu balujecie jak ja ciezko haruje :bat: ale Ja jestem za I sama popatrze przy okazji

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Oby przeszło !!

Dopadł mnie jakiś niesamowity dół... weźcie dajcie mi porządnego kopa w
co jest ? :bat: te przedszkola Cie tak dobiło? Czy co innego?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 23:32   #388
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
:haha: to musi byc aparat ten Twòj synus

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Fajnie tu balujecie jak ja ciezko haruje :bat: ale Ja jestem za I sama popatrze przy okazji

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

co jest ? :bat: te przedszkola Cie tak dobiło? Czy co innego?

Nie jestem w 100% pewna ale o przedszkolu pisała chyba Weronisiek nie ja .
Mnie dobija standardowo TŻ i moja jakże "wspaniała" przyjaciółka...

Oczywiście miało się tyle zmienić u nas w życiu wraz z tym jak zaszłam w ciąże... zaręczyny, ślub, przeprowadzka, cudowne wakacje... póki co jedno wielkie g*wno. O czym bym nie wspomniała słysze tylko że TŻ kasy nie ma, że musi zapłacić to czy tamto, że musi oddać dług... mam serdecznie dość stoimy w tym samym punkcie cały czas. Chodzi do roboty codziennie i on pieniędzy nie ma fakt faktem że pracuje u siostry więc stwierdził że pieniądze jej się bardziej przydadzą do wypłacania ludziom (jego siostra ma skup złomu) a nam się k*rwa nie przydadzą no bo po co niby, przecież my na pieniądzach śpimy

Przyjaciółka ma pretensje o to że jestem w ciąży "bo ona nie czuje instynktu macierzyńskiego i nie wie o co tyle gadania i przeżywania, dziecko to dziecko" . Mówiłam jej od zawsze że jak będę brała ślub to chce ją za świadkową a ona do mnie przyszła i powiedziała że ona świadkową być nie chce tylko chrzestną, no bez jaj ona mi będzie mówić kim chce być Wszystkim oczywiście już rozpowiada że chrzestną będzie, no to się przeliczy

Nooo wyżaliłam się i ciut mi lepiej
Stary 2013-06-07, 23:40   #389
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
A brałas coś na te bóle, czy tylko ciemny pokój, zimne okłady i spokój?

Śliczne ubranka mega dużo jest takich zestawów
nie brałam nic, oprócz apapu w pracy i to rzadko bo nie pomagało a nie chciałam się szprycować :P okłady te niepomagały, lezałam i sie nie ruszałam (jak miałam mozliwość). miałamtez dość wysokiecisnienie bo ok 140/80 średnio..ale lekarz mi potem podał pare rzeczy co mam robić,czego unikać itd i lepij przetrwałam a po tygodniu poszły w siną dal bóle. Przed ciążą leczyłamsie na migreny divascanem, ale w ciąży lek jest niedozwolony ... :/
Cytat:

dzidzia, jedź jutro na IP, ostatnio ten skrzep,teraz bóle.. mi przeszło po 14h ale Ty jedź!!

ide w kimono. imprezowiczki
Stary 2013-06-08, 00:12   #390
nemosek
Zakorzenienie

Rybka Praktyczne zakupyDobrze że do męża dotarło

De 28za postępy synka

Issia Ja noszę 40 i jak zmierzyłam jeansy to aż się zdziwiłam że o dużo za duże.Może to też od fasonu zależy.
A co do panieńskiego to zrób sobie chociaż małą przyjemność i wyskocz na jakieś lody,ciacho z koleżanką

Ale tu dżampreza bum bum bum!!!!!!!!!!!!!!!!!Pijem y

Przypomniał mi się mój panieński

24Kasiula Dzień seksu samej ze sobą.W sumie przyjaciel w szafie

Domi Kopię Cię w d.upę tak dosadnie(sama chciałaś)

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:

Rzeczywiście piękny zestawCiekawe ile cena minimalna wynosi.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości