|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
|
|
#2072 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Ałććć ;(
Złamał mi się paznokieć na tym różowym i to bardzo bolało, ale skleiłam super glue+plasterek z torebki od herbaty. Mam nadzieję że przetrzyma chociaż ten tydzień do komersu. Przymierzałam całą kreację. Wchodzę do pokoju, a rodzice otwierają usta ze zdziwienia Widok bezcenny
|
#2074 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiesz jak się wystraszyłam :O Bo miałam troszkę podłamany, ale skleiłam tym plasterkiem z herbaty i lakierem, ale dzisiaj zahaczyłam o pralkę jak się przebierałam i poszło dalej
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2079 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Kath, zmiana bardzo widoczna!
![]() mam jutro egzamin z teoretycznie najłatwiejszego przedmiotu, do którego wszyscy uczą się jedną noc... ale u egzaminatora, który jako jedyny pyta dodatkowo z umów i konwencji, łapie za słówka, po prostu już nie mogę na szczęście o 14 dopiero, więc wstanę rano i powtórzę, dzisiaj to już rzygam jak na to patrzę
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, musiałam. Ale to pewnie śmieszne nie było
|
|
#2082 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2084 |
|
Spaceroholiczka
|
Nie pamiętam różnych rzeczy nie tylko w nocy
![]() Wgl. jak mnie staniki do szału doprowadzają! Obwód mi co chwilę ucieka, a zapięty na najciaśniejszą spinkę, cycki wylewają, bo miska za mała. Wrr Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2013-06-07 o 22:22 |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę, że nie tylko ja widzę zmianę, jedyne czego mi brakuje w tym moim sianku to tej objętości
![]() ale za nic nie chcę tych "starych" ![]() ja kiedyś w nocy miałam jakąś mega gorączkę i okrutnie sucho w ustach miałam, a że ja człowie, który zawsze radzi sobie sam, to podreptałam do kuchni, z 10-15 kroków może do przebycia. Jak doszłam do kuchni byłam tak zmęczona, że musiałam usiąść, posiedziałam, wstałam, napiłam się, odpoczęłam znów zmęczona okrutnie, wychodzę z kuchni, otwieram oczy, yyy framuga? PRzez pół sekundy nie wiedziałam co się dzieje, ale ok, podniosłam się, idę dalej, otwieram oczy, kafle w przedpokoju, masakra znów? Potem jeszcze raz leżałam, aż w koncu doczlapalam się do łóżka. Najlepsze było, że rano nic nie paiętałam najpierw, potem przypomniałam sobie i zaczęłam siniaków szukać, a tu nic
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam małe i nie mam profesjonalnego stanika, ale dobrze w nich cyce leżą ![]() Cytat:
I znów się śmieję, a nie powinnam, bo byłaś wtedy chora :< Okrutna jestem XD
|
|
#2087 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Wiesz, jak to mówią, małe cycki mały prpblem, duże cycki duży problem Cały czas poluję na 65F, które dobrały mi dziewczyny z wątku, ale czekam na dostawę w swoim sklepie ![]() Też się uśmiałam |
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Ojeeej, nie wiedziałam :O
|
#2089 |
|
Konto usunięte
|
Kathinna jakie masz teraz ładne włoski
Mówisz masz, tylko pamiętaj - terapii Wam po oglądaniu tych fot nie opłacę ![]() Pierwsze dwie fotki - od takich włosów zaczynałam. Pierwszym krokiem bylo ścięcie ich do szczęki. Drugie dwie fotki - z dzisiaj. Wiem, że średnio to wyszło ![]() Słitaśne focie ufundował mój mały, dzielny toster. |
|
|
|
#2090 |
|
Spaceroholiczka
|
Bo nie ma czym się chwalić.
Przynajmniej nie dam sobie wciskać bajek o Bogu, aniołkach, rodzinach, przemijającym życiu czy światełku w tunelu - wynik niedotlenienia mózgu. Sama jedynie pamiętam i "czułam" takie dziwne wrażenie, jak przy śnie, kiedy się gdzieś spada i w momencie zetknięcia z ziemią budzi - tylko ja się nie obudziłam, czułam właśnie takie coś, dosłownie chwilę, jakby ktoś mną szarpnął. |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41214251]Kathinna jakie masz teraz ładne włoski
Mówisz masz, tylko pamiętaj - terapii Wam po oglądaniu tych fot nie opłacę ![]() Pierwsze dwie fotki - od takich włosów zaczynałam. Pierwszym krokiem bylo ścięcie ich do szczęki. Drugie dwie fotki - z dzisiaj. Wiem, że średnio to wyszło ![]() Słitaśne focie ufundował mój mały, dzielny toster.[/QUOTE] to jest dopier przemiana ale nadal nie przekonałam sie do tej grzywki
|
#2092 |
|
Raczkowanie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41214251]Pierwsze dwie fotki - od takich włosów zaczynałam. Pierwszym krokiem bylo ścięcie ich do szczęki.
Drugie dwie fotki - z dzisiaj. Wiem, że średnio to wyszło ![]() Słitaśne focie ufundował mój mały, dzielny toster.[/QUOTE] Mamoooo, masz tyle włosów, że się w kadrze nie mieszczą :O Oddaj trochę!
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jednym okiem oglądałam, ale powoli odpływałam. i w nocy miałam mega realistyczny sen, że ten stalowy terminator na motorze mnie goni i chce zabić. nigdy się tak nie bałam. najgorzej, że jak się obudziłam to jeszcze nie dotarło do mnie, że to sen i nie wiedziałam co robić. poszłam spać do rodziców Cytat:
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41214251]Kathinna jakie masz teraz ładne włoski
Mówisz masz, tylko pamiętaj - terapii Wam po oglądaniu tych fot nie opłacę ![]() Pierwsze dwie fotki - od takich włosów zaczynałam. Pierwszym krokiem bylo ścięcie ich do szczęki. Drugie dwie fotki - z dzisiaj. Wiem, że średnio to wyszło ![]() Słitaśne focie ufundował mój mały, dzielny toster.[/QUOTE] I Ty na nie narzekasz? ![]() Gęstość, skręt obecny-cudo Cytat:
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz masz, tylko pamiętaj - terapii Wam po oglądaniu tych fot nie opłacę ![]() Pierwsze dwie fotki - od takich włosów zaczynałam. Pierwszym krokiem bylo ścięcie ich do szczęki. Drugie dwie fotki - z dzisiaj. Wiem, że średnio to wyszło ![]() Słitaśne focie ufundował mój mały, dzielny toster.[/QUOTE] ale zmiana! z mega sianka na piękne loki bardzo mi się podoba skręt tylko do tej grzywki nie jestem przekonana, według mnie nie pasuje do kręconych włosów no ale to ty masz się w niej czuć dobrze
|
#2098 | |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
Cytat:
![]() 2. O rany, bo jeszcze nauczę się rumienić i spłonę tu żywcem^^ Dziękuję |
|
|
|
|
#2099 |
|
Konto usunięte
|
kończy mi się BDFM
|
|
|
|
#2100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do grzywki - kocham ją miłością patologiczną bo dopiero po jej zrobieniu jestem w stanie popatrzeć na siebie w lustrze dłużej niż kilka sekund, a czasem nawet stwierdzić, że znośnie wyglądam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Widok bezcenny