Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 09:10   #2521
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Czy jej szkielet jest piekny
Zastanawiałam się podczas finału, czy też sobie nie zrobiła podwójnej mastektomii jak Angelina J. Paszczur!

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie przywitac w 36tyg!!!oooojaaaa Cieeee)))

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Dotka, ja też mam miażdżycę

Witamy się w 32 tygodniu

Nie wiadomo, czy remont się trochę nie przesunie ;( Jeden z dwóch chłopaków, którzy u nas robią coś sobie zrobił wczoraj w palec, teraz mu puchnie i ropieje. Dziś nie przyszedł, jest tylko jeden Jak da radę przyjechać w poniedziałek, to się wyrobią, więc plisss o kciuki

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:14   #2522
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Nie wiadomo, czy remont się trochę nie przesunie ;( Jeden z dwóch chłopaków, którzy u nas robią coś sobie zrobił wczoraj w palec, teraz mu puchnie i ropieje. Dziś nie przyszedł, jest tylko jeden Jak da radę przyjechać w poniedziałek, to się wyrobią, więc plisss o kciuki
A więc !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:15   #2523
malaczarnakejt
Zakorzenienie

En dobrze, że przeszło

Mój nie pije, ale i tak na poród jedziemy taksówką, bo mój Mąż panikuje nawet jak nie jedzie w stresie - uroki młodego kierowcy, więc będziemy jechać taryfą :P Oszczędzimy na parkingu hahah
Ale muszę jeszcze zmienić jego nawyk chowania telefonu gdzie popadnie i każę mu zmienić dzwonek na jakiś zaje***ty, żeby go zawsze usłyszał. Bo zdarza mu się, że nie słyszy jak dzwonię, a ja jestem taka, że jak zacznie się poród, a on nie obierze mojego tel. to sama się zabiorę do szpitala i jeszcze mu w złości napiszę SMSa, że nie ma wstępu na porodówkę :P

Filipiśko

Stary 2013-06-08, 09:16   #2524
magolina
Wtajemniczenie

Dobry

Wpadłam się przywitać najpierw bo mam sporo stron do nadrobienia

Gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni

Ja sobie dobrze dzisiaj pospałam, a jak sie obudziłam to jeszcze do 10 poleżalam sobie z książeczką, Tżta już gdzieś wywiało

Dzoan wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, miłosci, lekkiego porodu i zdrowego bobaska

Lecę nadrabiać
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:18   #2525
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
En dobrze, że przeszło

Mój nie pije, ale i tak na poród jedziemy taksówką, bo mój Mąż panikuje nawet jak nie jedzie w stresie - uroki młodego kierowcy, więc będziemy jechać taryfą :P Oszczędzimy na parkingu hahah
Ale muszę jeszcze zmienić jego nawyk chowania telefonu gdzie popadnie i każę mu zmienić dzwonek na jakiś zaje***ty, żeby go zawsze usłyszał. Bo zdarza mu się, że nie słyszy jak dzwonię, a ja jestem taka, że jak zacznie się poród, a on nie obierze mojego tel. to sama się zabiorę do szpitala i jeszcze mu w złości napiszę SMSa, że nie ma wstępu na porodówkę :P
Hahah ja to samo bym zrobiła jakby mój nie odebrał.. ale zauważyłam, że od jakiegoś czasu prawie zawsze odbiera, a ma służbowy i prywatny, więc niech spróbuje mnie olać to dziecka przez miesiąc nie zobaczy

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-08, 09:18   #2526
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
ona- te ciasteczka wyglądają jak palce z pazurami boję się ich trochę, ale i tak bym zjadła!
i o to chodzi powinny byc troche ciensze ale i tak je lubie bo nie sa az tak przeslodzone

Cytat:

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Blackbejbe

Witaj Niestety z dolegliwościami nie pomogę

Mnie zacząl nawiedzać ten ból około 30 tc i jest coraz gorzej

nie strasz mnie, bo jak tak bedzie, to na przekór lekarzowi zaczne łazic żeby Mały tylko wylazł

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2013-06-08 o 09:20
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:22   #2527
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah ja to samo bym zrobiła jakby mój nie odebrał.. ale zauważyłam, że od jakiegoś czasu prawie zawsze odbiera, a ma służbowy i prywatny, więc niech spróbuje mnie olać to dziecka przez miesiąc nie zobaczy
dogadałybyśmy się mój też ma służbowy, więc dam mu 2 szanse :P

Filipiśko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 09:24   #2528
enlevee
Zakorzenienie

ej dobra, idę po te truskawy bo już mnie dziecko upomina

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-08, 09:24   #2529
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A na dobry na strój czestuje ciasteczkami 'Paluszki synowej' - chociaz ja wole okreslenie teściowej - w wykonaniu Tż.
Kurcze, a ja najpeirw muszę zjeść śniadanie

Cytat:

Witam się z Bezikiem
Wczoraj przez jakieś 45 minut- godzinę prawie że łaziłam po ścianach, w koncu na żadnym boku nie mogłam wytrzymac i poszłam do łazienki, usiadłam na kafelkach i potem się podnieść nie mogłam. Zaczęłam ryczeć z bólu, więc Tż już trochę był zdenerwowany, a ze wypił wcześniej sobie dwa piwa to mówi, zeby dzwonic po karetke.. juz widzę jakby ją przysłali bezproblemowo, taa
Wzięłam lącznie 4 nospy i po jakimś czasie ból ustąpił. Było to bardzo nieprzyjemne i zdarzyło się po raz drugi. Zapowiedziałam juz tztowi ze wieczorami ma ani jednego piwa juz nie pić, bo taksówką na porodówkę jechać nie mam zamiaru skoro mamy auto.
W koncu usnęłam i dobrze spałam, obudziłam się koło 9.. dzisiaj się dobrze czuję, ale mam zamiar się oszczędzać..
Zaraz zrobię sobie truskawki ze śmietaną i cukrem, mały już się wypina na myśl o nich
Dobrze, że dzisiaj już lepiej i odpoczywaj

Cytat:
Za

Cytat:
nie strasz mnie, bo jak tak bedzie, to na przekór lekarzowi zaczne łazic żeby Mały tylko wylazł
Ja jak się rozruszam to est ok, po prostu nie mogę za długo w jednej pozycji przebywać, bo potem nie mogę się już ruszyć
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:29   #2530
Oliath
Zakorzenienie

Wpadam sie pozalic, ze zaraz oszaleje.
Swedzi caly tulow, przod i tyl juz tez, place rosna i pojawiaja sie nowe ogniska . Uprzedzajac sugestie - tak, ide do szpitala po weekendzie, nie, nie jade na IP w weekend. Nie smaruje juz sterydami, odstawiam wszystkie leki wlacznie z zelazem; maz pojechal po farbe i ma mi jeszcze kupic jakis balsam dla alergikow typu oillatum plus fenistil i wiecej wapna. Ja bede malo pewnie na Wizazu, bo musze wyprasowac ubranka i posciel i wszystko przygotowac na wypadek, jakbym z tego szpitala wracala juz z Lilo

Mam pytanie JAK SCIAGNAC JAKAS APLIKACJE WIZAZOWA w sieci orange?

Zebym mogla byc z Wami w kontakcie
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:30   #2531
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Jest już po północy, więc mogę się pochwalić urodzinkami... Stawiam soczki i impreza na całego! No to ja już też idę spać Lol zdrowo podkopuje, aż cała pływam.. Ehhh..dobranoc Dziołchy
Wszystkiego najlepszego kochana!!! Dużo zdrówka, szczęścia, miłości, lekkiego i szybkiego porodu i ślicznego, różowiutkiego Lola

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
czesc a ja wczoraj byłam w szpitalu sprawdzić skurcze na KTG bo mnie brzuch pobolewał w podbrzuszu jak na okres i bałam sie o ta moja szyjke i okazało sie po badaniu recznym ze ona ma tylko 1 cm w pn u mojego lekarza na wizycie na USG wyszło niecałe 3 cm (Pani doktor powiedziała ze to mozliwe ze wyniki sie roznia) mam nadzieje ze sie nie skraca na KTG skórcze wyszły bardzo delikatne ale mam lezec z nogami wyzej sprawdzili mi łozysko i jest ok i przepływy malemu i tez wszystko w porzadku

pozatym jak dotykam brzucha to jest twardy a jak ide to mysle ze mam juz głowke miedzy nogami tak cisnie
Leż i odpoczywaj żeby szyjka już się nie skracała

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hejooooo
No co Wy, jeszcze nie rodze mowilam, ze musimy pokoj skonczyc i ja ciuszki ogarnac najpierw .

Nie wiem, czy z kolei na te sterydy nie jestem uczulona, bo podobno nie powinno sie w trakcie leczenia pogarszac... Wczoraj nie smarowalam na wieczor, tylko oliwka, bo swedzial mnie juz caly przod wlacznie z dekoltem, piersiami i pod i jeszcze sam dol, ponizej linii bikini

Podejrzalam swoje wyniki online. Hemoglobina w ciagu miesiaca bez kilku dni skoczyla mi z 9,7 do 12!!! O Maryjo, jakis rekord!!! Nadal jednak inne parametry (hematokryt, RDW) wskazuja na anemie . Poza tym mam liczne bakterie i nablonki plaskie w osadzie, i komentarz lekarza "poza norma laboratoryjna, wymaga konsultacji lekarskiej w trybie zwyklym".
za super hemoglobinkę. Pięknie skoczyła do góry.

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
zapomniałam badanie na paciorka wyszło ok
za brak paciorka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41216064]Hej. Dzoan wszystkiego naaaaaj! Magda przepuscilas buca? U nas było ktg, jakiś dziwny ten zapis, ale Mały sie bardzo wiercil. Zobaczymy, co powie lekarz. I kilka razy sprawdzają tętno, nawet w nocy. Trochę tu psychicznie odpoczywam, nie ukrywam.... Nie muszę mieszać co chwilę brzuchem, żeby sie laskawca odezwał...[/QUOTE]

Jesteś pod dobrą opieką, a Twój spokój teraz bardzo ważny. Wypoczywaj i niczym się nie martw. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Zapomnialam sie przywitac w 36tyg!!!oooojaaaa Cieeee)))
za tak poważny tydzień. Już niedługo i możesz rodzić

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Dotka, ja też mam miażdżycę

Witamy się w 32 tygodniu
U każdej z nas robi się już poważnie. Już tak blisko do tulenia maluszków

U mnie nic ciekawego. Skurczy brak Jedynie krocze z każdym dniem coraz bardziej boli

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:31   #2532
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Swedzi caly tulow, przod i tyl juz tez, place rosna i pojawiaja sie nowe ogniska . Uprzedzajac sugestie - tak, ide do szpitala po weekendzie, nie, nie jade na IP w weekend. Nie smaruje juz sterydami, odstawiam wszystkie leki wlacznie z zelazem; maz pojechal po farbe i ma mi jeszcze kupic jakis balsam dla alergikow typu oillatum plus fenistil i wiecej wapna. Ja bede malo pewnie na Wizazu, bo musze wyprasowac ubranka i posciel i wszystko przygotowac na wypadek, jakbym z tego szpitala wracala juz z Lilo

biedna Oliath
Jak masz smartphona z androidem, to z android market /sklep play w wyszukiwarce wpisujesz "wizaż" i Ci znajdzie. Appka jest darmowa

Filipiśko

Stary 2013-06-08, 09:33   #2533
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

En tak, zapomniałam sie przywitać w 35 tc czekamy na resztę ale niepokoi mnie ten Twój bol... Mały aktywny? Jak Ci sie to powtórzy, jedź na ip... Oli brawo, mądra decyzja. Oby Ci pomogli...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:38   #2534
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217240]En tak, zapomniałam sie przywitać w 35 tc czekamy na resztę ale niepokoi mnie ten Twój bol... Mały aktywny? Jak Ci sie to powtórzy, jedź na ip... Oli brawo, mądra decyzja. Oby Ci pomogli...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

jeszcze chwilę wytrzymajcie, Arturro niech podrośnie, nawet się z miejsca nie musisz ruszyć, tylko niech Ci łóżko rozkładają i do roboty

Filipiśko

Stary 2013-06-08, 09:43   #2535
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Nooo jak tu widzę te przyrządy to.. może lepiej niech siedzi

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:44   #2536
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Witam się z Bezikiem
Wczoraj przez jakieś 45 minut- godzinę prawie że łaziłam po ścianach, w koncu na żadnym boku nie mogłam wytrzymac i poszłam do łazienki, usiadłam na kafelkach i potem się podnieść nie mogłam. Zaczęłam ryczeć z bólu, więc Tż już trochę był zdenerwowany, a ze wypił wcześniej sobie dwa piwa to mówi, zeby dzwonic po karetke.. juz widzę jakby ją przysłali bezproblemowo, taa
Wzięłam lącznie 4 nospy i po jakimś czasie ból ustąpił. Było to bardzo nieprzyjemne i zdarzyło się po raz drugi. Zapowiedziałam juz tztowi ze wieczorami ma ani jednego piwa juz nie pić, bo taksówką na porodówkę jechać nie mam zamiaru skoro mamy auto.
W koncu usnęłam i dobrze spałam, obudziłam się koło 9.. dzisiaj się dobrze czuję, ale mam zamiar się oszczędzać..
Zaraz zrobię sobie truskawki ze śmietaną i cukrem, mały już się wypina na myśl o nich
Dobrze, że ból minął. Ale dziś to naprawdę się oszczędzaj i nic nie rób bo jak nie to Niech Bezik jeszcze troszkę u Ciebie w brzuszku posiedzi. Ja też miałam dosłownie takie same bóle jak Ty, ale ja to już jestem na wylocie do rozpakowania, więc u mnie to nawet takie skurcze wskazane są Powiem nawet, że żałuję, że u mnie one zniknęły

Milenka
Stary 2013-06-08, 09:46   #2537
idzia111
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamuśki,

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Jest już po północy, więc mogę się pochwalić urodzinkami... Stawiam soczki i impreza na całego! No to ja już też idę spać Lol zdrowo podkopuje, aż cała pływam.. Ehhh..dobranoc Dziołchy

100 lat, 100 lat ... Wszystkiego najlepszego Kochana, lekkiego porodu i zdrówka dla Ciebie i Lola

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
czesc a ja wczoraj byłam w szpitalu sprawdzić skurcze na KTG bo mnie brzuch pobolewał w podbrzuszu jak na okres i bałam sie o ta moja szyjke i okazało sie po badaniu recznym ze ona ma tylko 1 cm w pn u mojego lekarza na wizycie na USG wyszło niecałe 3 cm (Pani doktor powiedziała ze to mozliwe ze wyniki sie roznia) mam nadzieje ze sie nie skraca na KTG skórcze wyszły bardzo delikatne ale mam lezec z nogami wyzej sprawdzili mi łozysko i jest ok i przepływy malemu i tez wszystko w porzadku

pozatym jak dotykam brzucha to jest twardy a jak ide to mysle ze mam juz głowke miedzy nogami tak cisnie
Kochana duzo leż i nie kucaj, nie dźwigaj. Z tą szyjką tak to jest, że jak gin bada palpacyjnie to mu się wydaje, że jest krótsza, a na usg wychodzi dłuższa. Podobno to jest normalne, u mnie też tak było. Tylko on mi nie mówił i powiedział długość dopiero na usg przezpochwowym.

Blackbejbe witaj, niestety ja Ci również nie pomogę. Nawet nie wiedziałam, że moze być coś takiego jak wypadanie macicy w ciąży. Gratuluję kolejnej córeczki

Oliath za hemoglobinę. U mnie podobna sytuacja, z 9,2 skoczyła na 12,6 w przeciągu miesiąca Ale ja inne parametry też mam już ok.

en nie wychodź przed szereg, Malinka pierwsza rodzi, a Ty odpoczywaj dużo

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-06-08 o 09:50
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:57   #2538
d0tkaaa
Zakorzenienie

O kurcze En faktycznie mi przypomnialas ze to 9miesiac!oszczedzaj sie En lez i jedz dobrocie!)

jem szybkie sniadanie i jedziemy po tapety..opowiem wam dokladnie jak bd na lapku wszystko..

musze sie wyrzalic..mam straszny zal do ojca zaczol remont sciagnol tapety itp i sie wypiol i beszczelnie jeszcze mowi ze mamy sie do niego nie odzywac tak mnie wkurzyl wczoraj jak bylam w lerla ze lzy to mi ciurkiem leca..ale t dokoncY remont z kolega a do ojca sie nie odezwe nie chce go nawet jakbym zaczela rodIc to uswiadomilo mi tylko ze nie ma co za duzo pakowac pieniedY w ten pokoj nasz bo pare miesiecy tu psychicznie tylko wytrzymam.robie to zebysmy mieli milo i mala chociaz jej to obojetne zeby miala ladnie i przytulnie.dobrze ze mame mam taka dobra i kochana.musialam to z siebie wyrzucic i teraz juz lece:-*

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Tam mialo pisac ze tz z kolega zrobia

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:58   #2539
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
en nie wychodź przed szereg, Malinka pierwsza rodzi, a Ty odpoczywaj dużo
Strasznie się dziewczynom spieszy do tego rodzenia Tylko mojej Milence i Margosi Gluciątkowi nie chce się wyjść. Co Wy macie takie niecierpliwe te dzieci

Milenka
Stary 2013-06-08, 09:58   #2540
lachryma
Zakorzenienie

witam z rana

dzoan- WSZYSTKIEGO najlepszego

taki śliczny dzień, a ja znowu leżę....
na dodatek mąż dziś ma kupe roboty na zewnątrz (sadzenie roślin, malowanie tarasu, układanie drewna kominkowego), a ja zamiast mu pomóc będę leżeć w chacie tak chciałabym mu pomóc, żeby miał łatwiej...

gratki za kolejne tygodni
Stary 2013-06-08, 09:59   #2541
sarna405
Zadomowienie

Hej
Gratuluję tc
Ja juz zrobiłam sernika na zimno chodź czekam aż galaretka steżeje. Juz truskawki mam mąż rano wstał i poszedł mi kupić. Ale nie są zbyt słodkie no ale cóż mozna sie było spodziewać po takiej pogodzie.
Jak wczoraj wrócił z pracy to mu mowie ze ginekolog kazała mi więcej leżeć. To on na to ze mam nic nie robić leżeć do 14 wstać zrobić jakiś obiad i znów leżeć. Ja mu na to ze tak mi dziwnie bo wiecie nie boli ani nic to sie zdaje ze jest ok. Stwierdził ze mam leżeć bo to jego dzidziuś i mam o nas dbać:-P
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:02   #2542
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Hej brzuszki
DZOAN Sto lat, sto lat... Wszystkiego co sobie wymarzysz kochana i oczywiście najpiękniejszego na świecie, zdrowiutkiego LOLa

En nic nowego ci nie napiszę: leż grzecznie na pupci i wypoczywaj

OLIATH biedactwo jak tak czytam o twoich dolegliwościach to mam wyrzuty sumienia, że narzekam na te moje pier.doły

PERSE super, że masz taką dobrą opiekę, najważniejsze, żebyś czuła się bezpiecznie napewno teraz jak jesteś spokojniejsza to Arturek też i zacznie sobie pięknie rosnąć

MALACZARNA za remont

Oczywiście gratuluję nowych tc

Coś jeszcze miałam napisać... Zapomniałam:banghead:

A ja po wczorajszej przygodzie w autem dzisiejszą noc mam całkowicie nieprzespaną:banghead: za bardzo się kurka przejmuję wszystkim:banghead:

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:03   #2543
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Hej
Gratuluję tc
Ja juz zrobiłam sernika na zimno chodź czekam aż galaretka steżeje. Juz truskawki mam mąż rano wstał i poszedł mi kupić. Ale nie są zbyt słodkie no ale cóż mozna sie było spodziewać po takiej pogodzie.
Jak wczoraj wrócił z pracy to mu mowie ze ginekolog kazała mi więcej leżeć. To on na to ze mam nic nie robić leżeć do 14 wstać zrobić jakiś obiad i znów leżeć. Ja mu na to ze tak mi dziwnie bo wiecie nie boli ani nic to sie zdaje ze jest ok. Stwierdził ze mam leżeć bo to jego dzidziuś i mam o nas dbać:-P
dla tż że się o Was martwi i troszczy. Słuchaj się go

Milenka
Stary 2013-06-08, 10:03   #2544
magolina
Wtajemniczenie

Nadrobiłam

Na poczatku:

En masz ode mnie po doopie aż się zezłościłam na Ciebie jak przeczytałam o tym Twoim wczorajszym odkurzaniu - Bezik ma jeszcze posiedzieć w brzuszku a Ty go chcesz stamtąd wygonić. Te skurcze wieczorem to już nie przelewki - dzisiaj leż, NIC nie rób, odpoczywaj bo jak nie to Ci nakopię do tyłka i to zdrowo.Zrozumiano?????????

Koocurku brawo za wizytę, waga zacna, a pępowiną się nie przejmuj bo wiele dzieci ma ją okręconą wokół szyjki.
Mały nadal miednicowo ułożony????

Idzia kciuki za babcię
Nie wiesz do kiedy jest ta promocja na pampersy w Rossmannie??? bo dzisiaj nie mam jak jechać, Tż juz przed 8 pojechał na jazdy i wróci po południu

Madi współczuję tych drgawek po tym leku

Blackbejbe witaj niestety nie pomogę bo nie miałam nigdy styczności z taka przypadłoscia, choć powiem Ci, że rozśmieszyło mnie to, że pielęgniarka powiedziała, że to od nadmiernego pocenia to mi by musiała juz całkiem wypaść bo jeszcze jak jest ciepło to poce się masakrycznie. Trzymam za Ciebie kciuki

Ona współczuję dolegliwości posladkowych, oby przeszło

Oli gratuluje pieknej hemoglobiny, a co do szpitala to dobrze, że idziesz. znając Ciebie jeszcze się przez weekend wyszalejesz z robotą

Perse nieustannie trzymam za Was kciuki i bardzo często o Was myslę

Niunia brawo za brak paciora

Kejt trzymam kciuki, żeby remont się nie opóźniał

Wczoraj byłam na kebabie z Tż był mega ostry i mega dobry
A zanim na kebabie byliśmy u tesciów - niezmiennie poprawili mi humor.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:09   #2545
idzia111
Zakorzenienie

magolina nie jestem pewna, ale chyba do 13, ale na 100% nie powiem. Mogło mi się coś pomieszać.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:10   #2546
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
O kurcze En faktycznie mi przypomnialas ze to 9miesiac!oszczedzaj sie En lez i jedz dobrocie!)

jem szybkie sniadanie i jedziemy po tapety..opowiem wam dokladnie jak bd na lapku wszystko..

musze sie wyrzalic..mam straszny zal do ojca zaczol remont sciagnol tapety itp i sie wypiol i beszczelnie jeszcze mowi ze mamy sie do niego nie odzywac tak mnie wkurzyl wczoraj jak bylam w lerla ze lzy to mi ciurkiem leca..ale t dokoncY remont z kolega a do ojca sie nie odezwe nie chce go nawet jakbym zaczela rodIc to uswiadomilo mi tylko ze nie ma co za duzo pakowac pieniedY w ten pokoj nasz bo pare miesiecy tu psychicznie tylko wytrzymam.robie to zebysmy mieli milo i mala chociaz jej to obojetne zeby miala ladnie i przytulnie.dobrze ze mame mam taka dobra i kochana.musialam to z siebie wyrzucic i teraz juz lece:-*

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Tam mialo pisac ze tz z kolega zrobia
Uroki mieszkania z rodzicami:banghead: znam to, mój ojczym też ma takie odchyły

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Strasznie się dziewczynom spieszy do tego rodzenia Tylko mojej Milence i Margosi Gluciątkowi nie chce się wyjść. Co Wy macie takie niecierpliwe te dzieci
Bo nasze nas powoli przygotowują i dają znać, że niedługo wychodzą a wasze wezmą was z zaskoczenia

Cytat:
Hej
Gratuluję tc
dla męża

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:11   #2547
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Oj biedactow

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217240]En tak, zapomniałam sie przywitać w 35 tc cz[/QUOTE]

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:14   #2548
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217240]En tak, zapomniałam sie przywitać w 35 tc czekamy na resztę ale niepokoi mnie ten Twój bol... Mały aktywny? Jak Ci sie to powtórzy, jedź na ip... Oli brawo, mądra decyzja. Oby Ci pomogli...
[/QUOTE]

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
witam z rana

taki śliczny dzień, a ja znowu leżę....
na dodatek mąż dziś ma kupe roboty na zewnątrz (sadzenie roślin, malowanie tarasu, układanie drewna kominkowego), a ja zamiast mu pomóc będę leżeć w chacie tak chciałabym mu pomóc, żeby miał łatwiej...

gratki za kolejne tygodni
wiem, straszne uczucie

Cytat:
Hej
Gratuluję tc
A jednak mężczyzni w niektórych sytuacjach potrafia pokazac jak nas kochają mój mnie tez goni jak chce wstac i cos zrobić.
Mnie to juz kompletnie nosi, czuje przypływ energii i tyle bym zrobiła

Dobra, a teraz najważniejsze pytanie... Co Macie Na Obiad?
Muszę coś wymyślić żeby mąż zrobił A mam pustkę, a u Was zawsze coś smacznego

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:20   #2549
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

wiem, straszne uczucie

A jednak mężczyzni w niektórych sytuacjach potrafia pokazac jak nas kochają mój mnie tez goni jak chce wstac i cos zrobić.
Mnie to juz kompletnie nosi, czuje przypływ energii i tyle bym zrobiła

u mnie bigos
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:22   #2550
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie tortilla

Filipiśko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości