Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 10:15   #4531
misiadelkoo
BAN stały

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

I zielone storczyki, koleżanka miała zielony bukiet ze storczyków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 429193_3986457099522_1979343792_n ? kopia.jpg (11,5 KB, 19 załadowań)
misiadelkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:22   #4532
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Aloffkowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8544_1299665622_4d7752d61f00b.jpg (149,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_t_3ac_m_100_117.jpg (30,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c27c260c814cb0f620cb4030471a362500550789_560x560.jpg (51,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG0739.jpg (30,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 400_F_45657721_Zpm9fuIbjM0p9eFBQ2moBrvMISZ20haQ.jpg (45,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Delightbox_1_ECO.jpg (259,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rudiak+fotografia+6.jpg (179,8 KB, 2 załadowań)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:50   #4533
201605100
Konto usunięte

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A naszym świadkiem będzie przyjaciel Narzeczonego, abstynent z wyboru
Gorzej będzie jak dojdzie do wniosku, że trzeba popić, bo jest okazja
Zazdroszczę szybkiego wyboru, ja będę myśleć i myśleć...

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Komu czereśni z mojej działeczki?
Tak szybko czereśnie?

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki, przydały się wyniki dopiero za 2tyg :/

Obiecałam na dzisiaj zdjęcia sukni, ale jestem strasznie zmęczona, a mama się pakuje bo z samego rana wyjeżdża - więc tylko takie na szybko (zawiesiłam sobie wieszak na szyi )
Przynajmniej będziecie wiedziały jak suknia wygląda, a jak ja w niej wyglądam dowiecie się za kilka dni
Materiał jest znacznie jaśniejszy i mniej żółtawy, ale mam w salonie dziwne oświetlenie.
Fajna , kurde Wy już sukienki kupujecie, a ja nawet na fason się zdecydować nie mogę...

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Mam od rana dobry humor godziny w pracy az szybciej leca. Mama i babcia sie wczoraj ucieszyla ze wybralismy ta sale, choc babcia i tak powiedziala ze 150 zl za osobe bez wodki, Ciast napoi, wiejskiego stolu to drogo ale jednym uchem wpuscilam a drugim wypuscilam :P
Jakie alkohole planujecie na wiejski stol?? My myslimy nad bimbrem i winkiem ale nie wiemy w jakiej ilosci
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Whisky, rum na 100% bo mam amatorów kilku wśród gości, w ogóle planuję zrobić listę 10 najpopularniejszych drinków i pod nią dobrać alkohol.

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość

Ja też jestem z BB! alucior macie już salę załatwioną etc?

Jak miło, że Bielsko takie lubiane

A co do polewania gościom to my też będziemy mieć starostów i świadków i ci pierwsi będą od tego

A tak poza tym to dzisiaj jestem zła na teściów, ponieważ w ogóle się nie angażują, powiedzieli, że się dołożą do wesela jak i moi ale od tego czasu nic ich nie obchodzi, pomijając pretensje teściowej o to, że kościelnego nie będzie i o to , że nie chcemy zapraszać ich sąsiadów, których nigdy nie poznałam. I w ogóle czepiają się tego czego nie powinni...wrrr
Cześć Bielszczanka
Mamy Dworek w Bestwince a Wy?

A TŻ ich zna? Bo jeśli tak i to są bliscy znajomi jego rodziców to ja się nie dziwię, że chcą ich zaprosić, w końcu rodzice są współgospodarzami
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:03   #4534
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
jak to nie?
jest dużo zielonych kwiatów!
Goździki, hortensje, santini etc

nie, kundel spaniel mama rasowa spanielka a tata gucio zapylacz
Dziekuje za inspiracjie, jak wroce do domu bede ogladac choc tak jak pisalam. Chce koniecznie gozdziki i perly w bukiecie

Cytat:
Aloffkowa

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Wiem, że jesteś z południa Polski, ja tam będę miała wesele. Wczoraj też nad tym myślałam, ale doszłam do wniosku, że nie mogę jakoś specjalnie w to ingerować i jeżeli np tata tż będzie chciał roznosić wódkę to przecież mu nie zabronię. Tam jest taka tradycja i nie chciałabym nikogo urazić. Jednak myślę, że kelnerzy też będą mieli takie zadanie. Na jednym weselu od roznoszenia wódki byli starostowie (znajomi PM) i chyba aż za bardzo ta rola przypadła im do gustu Szybko zintegrowali się ze wszystkimi gośćmi

Jestem ciekawa jak wygląda na Tobie Na wieszaku ciężko określić.

Miałam kiedyś podobny... goście przychodzili tylko na chwilę, a przez środek sali przeciągnięty był kabel od nagłośnienia i trzeba było podnosić wysoko nogi by przejść do stołów.

alloffkowa http://www.theperfectpalette.com/search/label/Peach nie chce szukać mi się postu z Twoją salą, ale z tego co pamiętam to chyba była w kolorze brzoskwini? Może wybierzesz coś z tego

Cytat:
Napisane przez misiadelkoo Pokaż wiadomość
I zielone storczyki, koleżanka miała zielony bukiet ze storczyków

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:04   #4535
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość

A TŻ ich zna? Bo jeśli tak i to są bliscy znajomi jego rodziców to ja się nie dziwię, że chcą ich zaprosić, w końcu rodzice są współgospodarzami
Dla mnie to jest nie do przyjęcia by zapraszać znajomych rodziców Chyba, że rzeczywiście bym ich znała i lubiła. Nie chcę żadnych obcych osób u mnie na weselu. Tż zaprasza sąsiadów swoich rodziców, ale oni są bardzo bliscy dla tż'a i w sumie mnie już traktują jak rodzinę Sama powiedziałam tż'owi by na pewno dodał ich do listy gości.
Z drugiej strony czasami wypada zaprosić osoby wobec których rodzice mają jakieś zobowiązania, bądź którym dużo zawdzięczają... dobrze, że mnie to nie dotyczy
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:06   #4536
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Obiecałam na dzisiaj zdjęcia sukni, ale jestem strasznie zmęczona, a mama się pakuje bo z samego rana wyjeżdża - więc tylko takie na szybko (zawiesiłam sobie wieszak na szyi )
Przynajmniej będziecie wiedziały jak suknia wygląda, a jak ja w niej wyglądam dowiecie się za kilka dni
Materiał jest znacznie jaśniejszy i mniej żółtawy, ale mam w salonie dziwne oświetlenie.
Ładna Chyba talię może ładnie podkreślać

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:16   #4537
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie to jest nie do przyjęcia by zapraszać znajomych rodziców Chyba, że rzeczywiście bym ich znała i lubiła. Nie chcę żadnych obcych osób u mnie na weselu. Tż zaprasza sąsiadów swoich rodziców, ale oni są bardzo bliscy dla tż'a i w sumie mnie już traktują jak rodzinę Sama powiedziałam tż'owi by na pewno dodał ich do listy gości.
Z drugiej strony czasami wypada zaprosić osoby wobec których rodzice mają jakieś zobowiązania, bądź którym dużo zawdzięczają... dobrze, że mnie to nie dotyczy
Tylko, że wiesz, rodzice często czują się współodpowiedzialni za wesele, są współorganizatorami i uważają, że ich bliscy(nie mówimy to o tłumach, ale 1-2 pary jestem w stanie zrozumieć) powinni być na takim ważnych wydarzeniu jakim jest ślub ich dziecka Ja byłabym w stanie jedną parę przełknąć
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:24   #4538
hihihi
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A naszym świadkiem będzie przyjaciel Narzeczonego, abstynent z wyboru
Gorzej będzie jak dojdzie do wniosku, że trzeba popić, bo jest okazja
u mnie tak samo też przyjaciel Tżta jest abstynentem
a moją świadkową będzie moja przyjaciółka, co prawda pije, ale umie rozkręcić imprezę, zagaduje gości itd.
Cytat:
Pokazałam teściom fioletowe buty , szkoda, że nie mogłyście widzieć tych min Ale w końcu stwierdzili, że ok...
żałuję
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Mam od rana dobry humor godziny w pracy az szybciej leca. Mama i babcia sie wczoraj ucieszyla ze wybralismy ta sale, choc babcia i tak powiedziala ze 150 zl za osobe bez wodki, Ciast napoi, wiejskiego stolu to drogo ale jednym uchem wpuscilam a drugim wypuscilam :P
Jakie alkohole planujecie na wiejski stol?? My myslimy nad bimbrem i winkiem ale nie wiemy w jakiej ilosci
super, że wybraliście tą salę i się zdecydowaliście oj nie tak drogo
na wiejski stół my planujemy bimber i miód pitny(który teściowa już zrobiła, bo musi postać) i może jakieś piwo? spotkałam się z tym, że było piwo
a wino też będzie tylko nie na wiejskim stole

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Tylko, że wiesz, rodzice często czują się współodpowiedzialni za wesele, są współorganizatorami i uważają, że ich bliscy(nie mówimy to o tłumach, ale 1-2 pary jestem w stanie zrozumieć) powinni być na takim ważnych wydarzeniu jakim jest ślub ich dziecka Ja byłabym w stanie jedną parę przełknąć
my zapraszamy sąsiadów Tżta, bo Tż mieszka w bliźniaku i to są bardzo bliscy sąsiedzi w sumie 2 pary, bo jeszcze ich syna z żoną, bo my też byliśmy u nich na weselu

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:27   #4539
vixena
Rozeznanie

WItam w ten piękny słoneczny poranek
usunely mi się cytaty wiec napisze to co pamiętam:

koszyczek: fajna sprawa, dzięki KaEs za wrzucenie pomysłu, sama kiedyś szukałam nitki na weselu i wiec taki koszyczek wg mnie jest suepr pomysłem

Roznoszenie wódki: u nas na weselach raczej robi to ktoś z gości (najczęściej świadek, ale czasem tzw. starosta - jeden z gości). tylko, sadze że sprawdza to się przy mniejszych weselach (tak do 70 osob, 80 max) bo przy takich powyżej 140 to przecież nic innego by taka osoba nie robiła chyba. My zapraszamy ok 100 (liczymy ze ok 80 przyjdzie), ale jeszcze nie zdecydowaliśmy kto będzie roznosil.

Bukiet ze storczykow (niekoniecznie zielonych ale w ogole ten kfiotek):love :

tajik suknia wydaje się super, ciekawa jestem jak leży bo chciałabym cos w tym stylu chyba. chociaż ostatnio caly czas po glowie chodzi mi 7/8

a teraz uciekam do sprzątania / gotowania / ogrodka, ale będę zagladac
Stary 2013-06-08, 11:27   #4540
Emosz
Zadomowienie

Cytat:
nie, kundel spaniel mama rasowa spanielka a tata gucio zapylacz
Śliczny jest tak czy siak!

Cytat:
Cześć Bielszczanka
Mamy Dworek w Bestwince a Wy?

Cytat:
alucior my jeszcze sali nie mamy, ale Wasza widzę niczego sobie, czyżbyście byli z okolic Bestwiny? My szukamy czegoś bardziej w centrum żeby z USC nie trzeba było żadnego autobusu załatwiać.

Co do sąsiadów, teściowa twierdzi, że oni są dla niej jak rodzina, ale mój TŻ raczej nie ma do nich takiego podejścia, zna ich ale nie tak żeby zapraszać ich wszystkich ( Bo teściowa chciałaby żeby to byli rodzice i dzieci czyli 8 os z os. towarzyszącymi), ja osobiście zgadzam się z Kate Noir, gdyby Ci sąsiedzi byli także dobrymi znajomymi dla TŻ wtedy bym się zastanowiła nad nimi wszystkimi, ale jeżeli mieszkając tu nie zauważyłam w ogóle tych "rodzinnych" relacji to może zaprosimy jedynie tych sąsiadów jako pare znajomych teściów, żeby mieli z kim się bawić na weselu i nie narzekali, że z mojej strony jest więcej gości (bo rodzina większa).
Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:40   #4541
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć może w końcu Was nadrobie wieczorem i coś mądrego napisze teraz póki jest ładna pogoda to ide remontować balkon byliśmy wczoraj z chłopem w Obi, ale było śmiechu bo ja to się nie znam na takich rzeczach, a On wcale więc podjęłam decyzję i kupiliśmy gips szpachlowy, farbę zewnętrzną, wiaderko, folie, szpachelke, szpachelką do gładzenia gipsu, pędzle itd
i idę robić, a TŻ jedzie na zakupy spożywcze później jak coś mi nie wyjdzie będzie mi pomagać. Ale już to widze: dwóch ludzi, którzy kompletnie się nie znają na czymś takim biorą się za remont balkonu

jak coś wyjdzie to Wam pokaże efekt na zdjęciu
i w przyszłym miesiącu chciałabym kupić jakiś ładny duży kwiat w donicy i stół i krzesła

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:47   #4542
velika
Winter is coming

witam
wciągnęłam majtki do odkurzacza idę sprzątać dalej, a później nadrobię. Jak pięknie dziś

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:49   #4543
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Ja już po angielskim. Teraz jadę do fryzjera

Storczyki są piękne i trwałe, ale
drogie... Miałam korsarz na rękę ze storczykow, trzymal sie prawie tydzień! A kuzyna żona miała bukiet ze storczykow i we włosach też miała storczyka. Pięknie to wyglądało

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:52   #4544
vixena
Rozeznanie

Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja już po angielskim. Teraz jadę do fryzjera

Storczyki są piękne i trwałe, ale
drogie... Miałam korsarz na rękę ze storczykow, trzymal sie prawie tydzień! A kuzyna żona miała bukiet ze storczykow i we włosach też miała storczyka. Pięknie to wyglądało

moja bratowa miała storczyka we włosach ale padł a w bukiecie się długo trzymały.
piękna byłaby dekoracja ze storczyków na sali - pomarzyć dobra rzecz bo kosztowałoby to pewnie sporo
Stary 2013-06-08, 11:54   #4545
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Hej, jadę do szkoły... potem spylam na resztę weekendu do moich rodziców.

Pokazałam teściom fioletowe buty , szkoda, że nie mogłyście widzieć tych min Ale w końcu stwierdzili, że ok...
Dzien dobry

Fioletowy to piekny kolor Moja kuzynka miala fioletowy za kolor przewodni i wybrala wlasnie fioletowe buty Do tego fioletowe tulipany w bukiecie, fioletowe dodatki we wlosach... i to wygladalo bardzo ladnie... po za tym wielki plus takich butow to mozliwosc ich potem uzytkowania

co do alkoholu w barku, my bedziemy miec stanowisko barmana i rozne kolorowki troche sie obawiam, czy goscie za szybko nie zmieszaja, ale dla mnie np to idealne rozwiazanie. Nie lubie wodki wole saczyc mohito albo sex on the beach
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:59   #4546
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tata chciał tak zrobić, na zasadzie on płaci i on decyduje. Suma sumarum podziękowałam mu za pieniądze. Wolę sama o wszystkim decydować.
Wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to nich to będzie z dobrej woli a nie by dyktować warunki.
Teściowa z kolei chciała wtrącić się do menu, powiedziałam jej wyraźnie "NIE". Myślała, że nie mówię serio ale mam nadzieję, że szybko zrozumie.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:04   #4547
anannke
Zakorzenienie

Wczoraj jak jechałam autobusem to usłyszałam taką historię już bez szczegółów: dziewczyna wychodzi za tydzień za mąż i były jakieś problemy z garniturem i w końcu firma zadeklarowała że im dostarczy kurierem do rąk własnych po poprawkach. I wszystko ok tylko że kurier chciał to koło południa a wiadomo że oni wtedy w pracy więc facet powiedział żeby mu do biura przywiózł. no i super garniaka dostarczył ten kurier. I teraz najlepsze - koleżanka tej pary z pracy chciała zobaczyć garnitur no i ogólnie czy wszystko jest ok i postanowiła otworzyć przesyłkę za przyzwoleniem faceta i przy nim tylko że on jej powiedział żeby palcami rozerwała a one wzięła nożyczki i... przecięła mu garnitur

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:08   #4548
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość
Dwa dni zaległości i aż tyle nadrabiania na forum... :P

kulbensikowa, poznanianka1990 Moja buldozia to dziewczynka, maluszków nie będzie bo zdecydowaliśmy się ją wysterylizować, ale jako rasę ogromnie polecam buldożki francuskie o ile jesteście gotowe na ich chrumkanie, pierdzenie wymowne miny oraz nadmierne czułości

szklaneczka25 śliczna jest

czyżby labcio??

Śliczne są, ja chyba zdecyduję się na coś pomiędzy i po prostu uszyję sukienkę u krawcowej

Ja też jestem z BB! alucior macie już salę załatwioną etc?

Jak miło, że Bielsko takie lubiane

A co do polewania gościom to my też będziemy mieć starostów i świadków i ci pierwsi będą od tego

A tak poza tym to dzisiaj jestem zła na teściów, ponieważ w ogóle się nie angażują, powiedzieli, że się dołożą do wesela jak i moi ale od tego czasu nic ich nie obchodzi, pomijając pretensje teściowej o to, że kościelnego nie będzie i o to , że nie chcemy zapraszać ich sąsiadów, których nigdy nie poznałam. I w ogóle czepiają się tego czego nie powinni...wrrr
O matko piona mamy to samo. Niby powiedzieli, że pomogą, a cisza... Z tym że na temat brania cywilnego wypowiadają się chętnie i często... Grrr

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam
wciągnęłam majtki do odkurzacza idę sprzątać dalej, a później nadrobię. Jak pięknie dziś
Jesteś moim idolem:d

Cos mi handel mało idzie, ładna pogoda się zrobiła, to ludzie wyszli na łono natury )

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:14   #4549
say-hello
Zakorzenienie

tajik fajnie wygląda ta suknia! czekam na zdjęcia
sukni na Tobie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:15   #4550
aniuska18032
Zakorzenienie

Hej
Nie dam rady nadrobić, wracam właśnie z wizyty u babeczki, która szyje suknie i jadę dalej w drogę, wzięłam sobie bezprzewodowy internet więc pomyślałam, że zajrzę

Wizyta bardzo udana, moja wymarzona suknia w stylu Justin Alexander 8596 lub 8530 będzie kosztowała ok 1500 zł - warunkiem jest zwrot po ślubie bo bez zwrotu jest drożej
Przymierzałam suknie z podobną górą tylko z innym dołem bo akurat Pani podobną sprzedała 2 miesiące temu i koronki przyjemne były, zero drapania, delikatne bardzo Suknie lekkie i wygodne! Potem zmierzyłam suknie z dołem, który mi się podoba i z trenem i naprawdę leciutka była a coś podobnego mierzyłam w salonie tydzień temu i strasznie ciężka była suknia, ciągnęła mnie w dół
Moja wymarzona kosztuje 4-5 tyś a ja podobną mogę mieć za 1500
Mam się odezwać w październiku
Bardzo fajne babeczki.

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:16   #4551
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Cześć może w końcu Was nadrobie wieczorem i coś mądrego napisze teraz póki jest ładna pogoda to ide remontować balkon byliśmy wczoraj z chłopem w Obi, ale było śmiechu bo ja to się nie znam na takich rzeczach, a On wcale więc podjęłam decyzję i kupiliśmy gips szpachlowy, farbę zewnętrzną, wiaderko, folie, szpachelke, szpachelką do gładzenia gipsu, pędzle itd
i idę robić, a TŻ jedzie na zakupy spożywcze później jak coś mi nie wyjdzie będzie mi pomagać. Ale już to widze: dwóch ludzi, którzy kompletnie się nie znają na czymś takim biorą się za remont balkonu

i w przyszłym miesiącu chciałabym kupić jakiś ładny duży kwiat w donicy i stół i krzesła
nas też czeka remont balkonu także życzę powodzenia i czekam na zdjęcia efektów a jak z tż wam się układa?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:20   #4552
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Hej
Nie dam rady nadrobić, wracam właśnie z wizyty u babeczki, która szyje suknie i jadę dalej w drogę, wzięłam sobie bezprzewodowy internet więc pomyślałam, że zajrzę

Wizyta bardzo udana, moja wymarzona suknia w stylu Justin Alexander 8596 lub 8530 będzie kosztowała ok 1500 zł - warunkiem jest zwrot po ślubie bo bez zwrotu jest drożej
Przymierzałam suknie z podobną górą tylko z innym dołem bo akurat Pani podobną sprzedała 2 miesiące temu i koronki przyjemne były, zero drapania, delikatne bardzo Suknie lekkie i wygodne! Potem zmierzyłam suknie z dołem, który mi się podoba i z trenem i naprawdę leciutka była a coś podobnego mierzyłam w salonie tydzień temu i strasznie ciężka była suknia, ciągnęła mnie w dół
Bardzo fajne babeczki.
oooo to świetna cena! super

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:39   #4553
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Mój tata chciał tak zrobić, na zasadzie on płaci i on decyduje. Suma sumarum podziękowałam mu za pieniądze. Wolę sama o wszystkim decydować.
Wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to nich to będzie z dobrej woli a nie by dyktować warunki.
Teściowa z kolei chciała wtrącić się do menu, powiedziałam jej wyraźnie "NIE". Myślała, że nie mówię serio ale mam nadzieję, że szybko zrozumie.
Ja Was w sumie troche nie rozumiem. Nie wiem jakie sa u Was zwyczaje, ale w moich stronach to normalne, ze zaprasza sie wnajomych rodzicow. Co wiecej, ja tez ich calkiem nie zle znam, wlasciwie patrzyli ja rosne, wiec nie widze powodu, zeby ich nie bylo. Rodzicie tez sie maja dobrze bawic, a wiadomo, ze we wlasnym towarzystwie jest najprzyjemniej. Po za tym, jesli oni finansuja chociaz w czesci wesele, to maja prawo zaporsic swoich gosci, przeciez oni za nich zaplaca. No i przeciez chca dzielic radosc z przyjacolmi, ze ich cora wychodzi za maz nie ma w tym moim zdaniem nic dziwnego....
Stary 2013-06-08, 12:45   #4554
tajik girl
Raczkowanie

say-hello Verunka poznanianka1990 Kate Noir - dzięki za wiadomości, chciałam poznać zdanie wizażanek o mojej sukni

Cytat:
Hej, jadę do szkoły... potem spylam na resztę weekendu do moich rodziców.

Moi zobaczą moje kolorowe buty dopiero na ślubie - chyba będą malinowe

Cytat:
Dzień dobry

Zazdroszczę szybkiego wyboru, ja będę myśleć i myśleć...

Tak szybko czereśnie?

Fajna , kurde Wy już sukienki kupujecie, a ja nawet na fason się zdecydować nie mogę...

Whisky, rum na 100% bo mam amatorów kilku wśród gości, w ogóle planuję zrobić listę 10 najpopularniejszych drinków i pod nią dobrać alkohol.
Myślałam, że u mnie będzie tak samo, a tu niespodzianka

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Ładna Chyba talię może ładnie podkreślać
Podkreśla Chociaż mierzyłam suknie, które jeszcze bardziej podkreślały. Kupiłam hula hop i zabieram się do roboty

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość

tajik suknia wydaje się super, ciekawa jestem jak leży bo chciałabym cos w tym stylu chyba. chociaż ostatnio caly czas po glowie chodzi mi 7/8
7/8 są cudne ale ja jednak lepiej czuję się w długich. teraz będę rozmyślać nad trenem (chyba zrezygnuję i obetnę - mam dopasowanie w cenie sukni)

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki za udany remont

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Hej

Bardzo fajne babeczki.
Bardzo fajna oferta! Szczególnie, że masz opcje mniej zapłacić i zwrócić - nie wiem jaka jest różnica w cenie, ale przynajmniej nie musisz martwić się sprzedażą

Siedzę w pracy, a już na prawdę nie mam do niej cierpliwości
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:48   #4555
poznanianka1990
Zakorzenienie

Aniuska, super cena. A gdzie byłaś? W jakim mieście?

Właśnie siedzę u fryzjera z farbą na głowie. Jednak baleyagu nie będzie, tylko jeden kolor.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:02   #4556
ParisParisienne
Rozeznanie

tajik girl zapomnialam dodac, ze suknia mi sie podoa, zwlaszcza ta kokarda i material: wydaje sie taki grubszy, porzadny, wiec bedzie sie dobrze ukladal. ale osobiscie nie jest w moim stylu. Jakos te ramionczka mnie nie przekonuja. Czy sa odpinane?
Stary 2013-06-08, 13:15   #4557
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Wczoraj jak jechałam autobusem to usłyszałam taką historię już bez szczegółów: dziewczyna wychodzi za tydzień za mąż i były jakieś problemy z garniturem i w końcu firma zadeklarowała że im dostarczy kurierem do rąk własnych po poprawkach. I wszystko ok tylko że kurier chciał to koło południa a wiadomo że oni wtedy w pracy więc facet powiedział żeby mu do biura przywiózł. no i super garniaka dostarczył ten kurier. I teraz najlepsze - koleżanka tej pary z pracy chciała zobaczyć garnitur no i ogólnie czy wszystko jest ok i postanowiła otworzyć przesyłkę za przyzwoleniem faceta i przy nim tylko że on jej powiedział żeby palcami rozerwała a one wzięła nożyczki i... przecięła mu garnitur
ja bym taka
Stary 2013-06-08, 13:24   #4558
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
tajik girl zapomnialam dodac, ze suknia mi sie podoa, zwlaszcza ta kokarda i material: wydaje sie taki grubszy, porzadny, wiec bedzie sie dobrze ukladal. ale osobiscie nie jest w moim stylu. Jakos te ramionczka mnie nie przekonuja. Czy sa odpinane?
Jest bez ramiączek - tutaj tylko zwisa z wieszaka
Materiał jest mięciutki - satyna Do tego suknia jest leciutka i się nie gniecie - wiozłam ją do domu złożoną na 4
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:24   #4559
missmalezji
Wtajemniczenie

witam ! wstalam o 12 30
tajik ja obejrze suknie jak bede na kompie.
jade po zakupy do lidla i siadam do nauki.. we wt mega egz z neonatologii.. w srode ginekologia a w czw anestezjologia
. umrem..

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:30   #4560
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
ja bym taka
no właśnie pomijając cenę (kilkaset złotych?) to jest to nie do naprawy.. i co nowy kupować? jakiś swój założyć? i co ta laska powinna mu zwrócić kasę za niego czy jak? bo serio sytuacja nieciekawa.. ale też trzeba mieć "rozum" żeby takie rzeczy nożyczkami otwierać i nie uważać co się przecina...

Cytat:
Jest bez ramiączek - tutaj tylko zwisa z wieszaka
Materiał jest mięciutki - satyna Do tego suknia jest leciutka i się nie gniecie - wiozłam ją do domu złożoną na 4
czekam na zdjęcie na tobie

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości