|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dzoan – wszystkiego co najlepsze , szybkiego i najlepiej bezbolesnego porodu oraz całkowicie zdrowego i kochanego szkraba
![]() Weszłam na wizaż z nadzieją ze może już coś się dzieje i pierwszy watkowy dzidzius się pojawił na swiecie a tu dupa ![]() Uciekam sprzątać i życze wszystkim mamom miłego dni abez żadnych dolegliwości! |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie lubią sobie pogadać ![]() ![]() Cytat:
Ja też tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() Pij dużo wody- minimum 2 litry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko oni ręcznie mogą zbadać 2 cm szyjki. 2 pozostałe badają na USG ![]() Więc czekaj na USG i wtedy będzie prawdziwy obraz szyjki ![]() Cytat:
mrrrr ![]() Cytat:
Teraz jak będzie bolec jedz na IP- to nie żarty ![]() ![]() Cytat:
Jest głową w dół, ale po skosie ![]() Takiego niezdrowego kebaba to bym wciągnęła ![]() Cytat:
Zupe warzywną ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217240]En tak, zapomniałam sie przywitać w 35 tc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Tak, mały aktywny, nawet wczoraj podczas tego bólu dawał o sobie znać.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale Ci zazdroszczę kebaba, może dzisiaj pojadę i zjem ![]() Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
I ktoś pytał o nasze łóżeczko :
http://www.babydeco.pl/pl/p/Marylou-...0-Bellamy/2907 Jest całe białe, szuflada te biała. Podbicia białe. Szuflada wysuwana nie jeździe po podłodze bo jest na prowadnicach. Wyciągane szczebelki. No i później zmienia się w tapczanik ![]() Aaa i ma pokrywę, ze nie widać tego co na dole jak jest materac wysoko ustawiony ![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-06-08 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Eleine czy ty bierzesz ten Dicoflor? Kurcze jakie te kapsułki są niesmaczne. Zanim je połknę to taki przykry smak mam w ustach.
#2558 |
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Kojarzycie może takie czekoladki kocie języczki? Takie moje wspomnienie z dzieciństwa, przypomniałam sobie o nich i taaak mi się zachciało
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na obiad idę do teściów na grilla - cukinia, papryczka, chuda kiełbaska itp. Cytat:
![]() ![]() kooocur dzieki za info o łóżeczku, wiedziałam, że jest z droższych, bo to jednak widać na pierwszy rzut oka. Bardzo, bardzo fajne. Musze poszukać na tej stronie czegoś dla siebie, może akurat cos mi podpasuje.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-06-08 o 10:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Chyba postawie na ziemniaczki, mizerie i kotleta. Pierwszy raz od paru miesiecy nie mam żadnej zachcianki, wrecz zaczęło mnie odpychac od jedzenia.
tak karac go nie bede ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Lidlu jest coś podobnego ![]() u mnie na obiad pyrki, sosik grzybowy, kotlety jajeczne i surówka ![]()
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
wywiesilam posciel na balkon i sapie jak dziki osioł
![]() tata mi dzisiaj powiedział ze ja tak dobrze w tej ciazy wyglądam, ze moge całe zycie w ciązy chodzic ![]() Poskarże sie.. Tż miał powycierac podlogi (cały tydzien nic z nimi nie robilam- bo mnie ta szyjka meczyła) i miał jechac z psem do weta bo mial kleszcza i zrobila mu sie taka gula za uchem. A on od rana przed kompem, powstrzymałam emocje i mu tylko powiedziałam, że juz 10 razy by miał tą podłoge powycieraną a nie ze siedzi i sie bawi. I wiecie co?? powycierał połowe i był taaak zmeczony ze reszte zostawił, zjadł śniadanie i pojechal z psem- po prostu rewelka. I teraz siedze tu sama ani meza ani psa nie mam i mi sie chce wyć ... czy u Was dzisiaj też jest tak duszno?? ja tu nie mam czym oddychac |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Zasnęłam po śniadaniu. Mój organizm chyba rzeczywiście zbiera siły do porodu. Czuję się nieprzytomna. Muszę wziąć się za robotę, to się jakoś rozbudzę. Do później mamusie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
bardzo duszno u mnie jest, nie ma czym oddychac normalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a pamiętacie sękacze? Takie rurki nadziane kremem i oblane czekoladą?? Chodzą za mną od kilku dni... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Można fasolkę do tego ![]() Cytat:
U mnie to samo..Tż pomyje podłogi i pada zalany potem. Ja przed ciąża w tym czasie całe mieszkanie sprzątałam ![]() Cytat:
![]() Więc poród blisko?? ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja już pisałam - rosół z makaronem, młode ziemniaczki, mielone i buraczki. Mały już rosoła wciągnął, zaraz spadamy z psem i na plac zabaw - poszaleję na zjeżdżalni, drabinkach itp... no dobra żartowałam ![]() Enleeve - ja też dodam od siebie - siedź Ty kobieto na du.pie i się oszczędzaj, chyba nie chcesz wcześniaka, co??? A TŻ ode mnie kopnij w łydkę, za ogólne zachowanie i za to piwo ![]() Oliath - biedaczysko... TESO - może zajrzysz - obadałam ten materac. W opakowaniu (pokrowcu) jest bardzo ok, choć pokrycie nie jest bawełniane (co mnie troszkę zmartwiło). Dotykowo jest ok - strona z kokosem twarda, ale bez przesady, strona lateksowa umiarkowanie miękka, nie zapadająca się, ale plastyczna. Niestety po odsunięciu pokrowca spotkał mnie zawód. Nie widziałam nigdy materaca lateksowego, ale to coś w środku nie wygląda na materiał wysokich lotów (przy czym cena też nie wskazje na mega jakość jak z Janpolu). W środku jest pianka (gąbka), na tym z jednej strony tak 2-2,5 cm warstwa lateksu (śmieszne to w dotyku), z drugiej 6-8mm warstwa kokosu. Pokrowiec można zdjąć, ale wewnątrz na stronie z kokosem trochę jest takich szorstkich śmieci kokosowych, ta warstwa ogólnie jest taka czepliwa, więc pewnie trzeba to robić ostrożnie. Za tą kasę myslę, że może być, ale gdybym miała 250zł kupiłabym coś prawdziwie lateksowego dobrej marki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
kooocur- tak, sękacze też były całkiem niezłe.
za "tamtych" czasów to jeszcze murzynki- ciepłe lody były popularne, teraz tego jest o wiele mniej.
#2569 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
![]() Grilla zazdroszczę, już od dawna w siostrą planujemy ale u nas pogoda nie pozwala, albo zimno i deszcz albo burze i deszcz ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też duchota, chodze i sapię ![]() No i gadaj z babą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
roxi czy ty piszesz o tym materacu z allegro za 99zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Mój TZ też sie męczy sprzataniem:P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() A najbardziej to mi się tęskni za orzeszkami z kremem (takie ciastka w kształcie orzechów włoskich smażone na specjalnej patelni) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
cieniasy z tych naszych Tż-tów
![]() za tydzien bedzie wszystko sprzatał niech se nie mysli, moj na dodatek ma siedzacą prace (informatyk) wiec ruch mu jest wybitnie potrzebny. Kolejne pytanie mam ![]() czy Wy w ciazy tez jestescie uczulone na zapachy?? poczatek ciazy to było dla mnie bardzo meczace szczególnie w pracy potem przeszło, a teraz mi wszystko smierdzi! nawet moje mieszkanie cuchnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Wtajemniczenie
|
Kallisto byla wczoraj wieczorem burza w Kielcach??? bo od Starachowic taka straszna szła ale Skarżysko obeszła bokiem i poszla w strone Kielc a waliło strasznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41218427]Mój TZ też sie męczy sprzataniem:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] To chyba wszyscy faceci mają wspólne.. Za to my ie nie meczymy tylko robimy to z uśmiechem na ustach i nieskrywana radością ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zadomowienie
|
Ja jakieś kocie języczki ostatnio kupiłam w dino. Po 3 ileś były. To takie czekoladki.
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
nie bede płąkać aj promis, w nagrode włacyzłam pralke z narzutą i prześcieradłem i mam nadzieje ze zacznie mi tu pachniec |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, na kolkę np esputicon to rozumiem w kropelkach się kupuje?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.