Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 11:50   #2611
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
A i witam w rozpoczętym 37 tygodniu!
Stary 2013-06-08, 11:52   #2612
surka
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
jaką?
"niewierny" Karin Slaughter i za tc
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:54   #2613
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ja mam znowu listę, którą skonsumuję jak tylko przestanę karmić. nie ukrywam, że w dużej ilości są to rzeczy związane z alkoholem np ukochane mon cheri i będę je popijać mojito

mojito....

I poleżę w pianie z drineczkiem

No i sushi zjem

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:57   #2614
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Tak właśnie od skrzata :0 Zadowolona jesteś z niego ?
raczej tak. Fajne ma boki, niby z tej płyty, ale sa wykonane starannie. Do tego szczebelki (każde było sprawdzone) trzymaja sie, nie ma niedomalowań. Jedynie co, to martwi mnie troche dno łozeczka (ale to chyba we wszystkich jest to szczebelkowe), bo jak dzieciak dorosnie, zacznie skakac to czy one sie czasem nie połamią I na chwile obecna moge powiedziec, ze jest stabilne. Mam wersje bez szuflady.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:57   #2615
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Mnie o aukcjach przypomina Tz, jak mi pisze smsa, że właśnie przegrałam....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:58   #2616
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry)

A i witam w rozpoczętym 37 tygodniu!

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:00   #2617
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
No i sushi zjem
sushi się albo kocha albo nienawidzi i ja nienawidzę
za to mój mąż kocha
Stary 2013-06-08, 12:07   #2618
enlevee
Zakorzenienie

Elaine za 37 tydzien, coraz blizej juz masz do Maluszka!!
No i oszczędzaj się, nic dziwnego, że jesteś zmęczona, bo my wszystkie po kolei padamy jak muchy
Mój ból już przeszedł na szczęście

Odnośnie sushi- Ja nienawidzę
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:11   #2619
mela1234
Zakorzenienie

Właśnie mój tata zabrał Małgosię, zawozi ją do Łodzi do CH bo tam moja siostra urzęduje z drugim chrześniakiem (młody ma dziś 8 urodziny). Zrobią jakieś zakupy, może kino, obiad i wiem, że jeszcze do mojej babci pojadą. Znów mi córkę odda wieczorem. Myślała, żeby przyjechać i spędzić dzień ze mną, ale jak pomyślałam o gromadzie dzieciaków i te krzyki to powiedziałam, że wolę po odpoczywać.
Moje dziecko szczęśliwe, a i ja zadowolona bo trochę mi lżej dziś będzie. Poza tym siostra już jutro wyjeżdża spowrotem Po wczorajszym dniu z Małgosią stwierdziła, że ona jest taka grzeczna i kochana, że może z nią być cały czas

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-06-08 o 12:12
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:14   #2620
malaczarnakejt
Zakorzenienie

dzwoni do mnie mąż z castoramy-miał kupić 1 kolor z dwóch, które oglądaliśmy w necie, szukaliśmy czegoś najbardziej kremowego i ciepłego:

M - Kochanie, stoję przed farbami i te Światełka Heraklionu takie żółte, a Słońce Hellady pomarańczowe...
ja - To mi powiedz jeszcze jak one wyglądają przy Rajskiej Plaży o której wcześniej myśleliśmy
M- Rajska to taka nijaka. To może Białe Wino?
ja - dobra, bierz wino i przyjeżdżaj :P
M- najwyżej przemalujemy jak nie będzie Ci się podobało

Ale kupił pralkę

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:17   #2621
misiaczka555
Wtajemniczenie

Uffffff jak gorąco, dysze jak lokomotywa

Moja córeczka rozpoczęła dzis 31 tydzień

Wróciliśmy dopiero z tz ze spaceru. Byliśmy tez z przyjaciółmi. 2 godziny chodzenia, nogi mi w doopke wchodzą. TZ wstawil teraz kurczaka do piekarnika o jak zjemy to jedziemy na działkę poodpoczywac

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 12:17   #2622
cynamon_owa
Zadomowienie

dzoan- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin- spełnienia marzeń, samych radosnych i słonecznych dni, lekkiego porodu i pociechy z męża i Maluszka

madi- trzymaj się Kochana Niech Wituś jeszcze chwilkę posiedzi u Ciebie w brzuchu... Współczuję tych drgawek po lekach, i trzymam żeby szyjka się już nie skracała

Perse- Wy też się dzielnie z Artusiem trzymajcie- wszystko będzie dobrze. Jesteście pod ciągłą kontrolą więc nie ma innej opcji. No i wiesz- dlatego jesteście już w szpitalu bo Artuś postanowił zrobić sobie przyspieszony kurs ginekologii i położnictwa- żeby na studiach medycznych mu łatwiej było- brawo dla sprytnego synka

Oli-
potrzymaj jeszcze chwilkę tą moją synową Dzielna jesteś jak nie wiem co- dasz radę- to już ostatni zakręt i potem już tylko będziesz tulić Lilo w ramionach

Przepraszam, że więcej nie nadrabiam- więc ogólne i dla wszystkich
U nas dzisiaj piękna pogoda. Mąż pojechał grać w siatkówkę w parku- w zasadzie go wygoniłam bo chciał zostać ze mną w domu ale aż żal nie skorzystać z takiej pogody poza tym niech ma jakąś odskocznię bo on cały czas się biedny wszystkim przejmuje Miałam z nim jechać, posiedzieć gdzieś na ławce w cieniu ale żadne buty już na mnie nie pasują... Wczoraj to już poza stopami i łydki i kolana i uda zaczęły mocno puchnąć- ja nie wiem co już mam robić
Mieliśmy też skoczyć dokupić mi 2 koszule nocne ale jak ja wyjdę z domu bez butów, no jak?

Jeszcze wyjdzie tak, że faktycznie będę musiała buty męża założyć na kontrolę do szpitala- tyle, że "mój" rozmiar sprzed puchnięcia to 38 a jego 46-47- no kurdę żenada na całego

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:30   #2623
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
raczej tak. Fajne ma boki, niby z tej płyty, ale sa wykonane starannie. Do tego szczebelki (każde było sprawdzone) trzymaja sie, nie ma niedomalowań. Jedynie co, to martwi mnie troche dno łozeczka (ale to chyba we wszystkich jest to szczebelkowe), bo jak dzieciak dorosnie, zacznie skakac to czy one sie czasem nie połamią I na chwile obecna moge powiedziec, ze jest stabilne. Mam wersje bez szuflady.
Dziękuję za odp., ja zastanawiam się nad wersją z szufladą. A powiedz mi jeszcze kupowałaś z materacem czy bez?

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
dzwoni do mnie mąż z castoramy-miał kupić 1 kolor z dwóch, które oglądaliśmy w necie, szukaliśmy czegoś najbardziej kremowego i ciepłego:

M - Kochanie, stoję przed farbami i te Światełka Heraklionu takie żółte, a Słońce Hellady pomarańczowe...
ja - To mi powiedz jeszcze jak one wyglądają przy Rajskiej Plaży o której wcześniej myśleliśmy
M- Rajska to taka nijaka. To może Białe Wino?
ja - dobra, bierz wino i przyjeżdżaj :P
M- najwyżej przemalujemy jak nie będzie Ci się podobało

Ale kupił pralkę

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
U
Moja córeczka rozpoczęła dzis 31 tydzień
Stary 2013-06-08, 12:35   #2624
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

witam się popołudniem

sorki ale nic nie nadrabiam bo nie mam czasu może później

u nas piękna pogoda, starszak niestety dalej potwornie wysypany, więc muszę pilnować aby nie wychodził na słońce bo może się wysypka nasilić kurcze, kiedy mu to zejdzie????!!! bo od poniedziałku znów będzie musiał zostac w domu

od rana wziełam się za olejowanie mebli tarasowych i pomalowałam przewijak z ikei dla Leośka oczywiście na szaro
w między czasie z Ignackiem tańczymy i zajadamy się truskawkami

azaraz przyjeżdza mąż i zabieramy się za składanie łóżka piętrowego !!! ale się cieszę

lecę ...

buziaczki, życzę spokojnej soboty, bez skurczowej i bez bólowej !!!

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-08 o 12:36
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:41   #2625
surka
Zakorzenienie

Ja teraz uciekam do mamy na pizze, a potem jadę odwiedzić chrześniaka. Przyjemnej soboty
Stary 2013-06-08, 12:41   #2626
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41218785]Mój TZ ma argument, że przecież on pracuje... A ją to nie, całe życie w domu
I mojemu też trzeba przygotować wode do mycia:P choć teraz już sobie to robi sam
Ojeju ale tu dzidzia plakusia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Cytat:
u mnie początek był tragiczny i naprawdę męczący. minęło w II trymestrze i nie wróciło dotychczas.

dziewczyny,

na kolkę np esputicon to rozumiem w kropelkach się kupuje?
ja na kolkę mam Sab Simplex, w kropelkach.

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość

Kolejne pytanie mam
czy Wy w ciazy tez jestescie uczulone na zapachy?? poczatek ciazy to było dla mnie bardzo meczace szczególnie w pracy potem przeszło, a teraz mi wszystko smierdzi! nawet moje mieszkanie cuchnie no obłęd
ja na poczatku miałąm wstręt do wszelkich zapachów...teraz jest ok
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Poskarże sie..
Tż miał powycierac podlogi (cały tydzien nic z nimi nie robilam- bo mnie ta szyjka meczyła) i miał jechac z psem do weta bo mial kleszcza i zrobila mu sie taka gula za uchem. A on od rana przed kompem, powstrzymałam emocje i mu tylko powiedziałam, że juz 10 razy by miał tą podłoge powycieraną a nie ze siedzi i sie bawi. I wiecie co?? powycierał połowe i był taaak zmeczony ze reszte zostawił, zjadł śniadanie i pojechal z psem- po prostu rewelka. I teraz siedze tu sama ani meza ani psa nie mam i mi sie chce wyć ...

czy u Was dzisiaj też jest tak duszno?? ja tu nie mam czym oddychac
to Ci się leniwiec trafił.
UU nas też duchota.
Mój maz przejęty, wysprzatał balkon, zaraz jedze na zakupy, potem ma ogarnac mieszkanie i obad zrobić...bo ja oczywiscie mam się bardzo oszczedzac do srody wiec..nie robę nic kompletnie....dziwnie mi bardzo i mnie nosi...ale co...wolę żeby Wito na świat tak szybko nie cisnął....

Cytat:
witam z rana

dzoan- WSZYSTKIEGO najlepszego

taki śliczny dzień, a ja znowu leżę....
na dodatek mąż dziś ma kupe roboty na zewnątrz (sadzenie roślin, malowanie tarasu, układanie drewna kominkowego), a ja zamiast mu pomóc będę leżeć w chacie tak chciałabym mu pomóc, żeby miał łatwiej...

gratki za kolejne tygodni
a co sie dzieje, ze leżysz?

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
O kurcze En faktycznie mi przypomnialas ze to 9miesiac!oszczedzaj sie En lez i jedz dobrocie!)

jem szybkie sniadanie i jedziemy po tapety..opowiem wam dokladnie jak bd na lapku wszystko..

musze sie wyrzalic..mam straszny zal do ojca zaczol remont sciagnol tapety itp i sie wypiol i beszczelnie jeszcze mowi ze mamy sie do niego nie odzywac tak mnie wkurzyl wczoraj jak bylam w lerla ze lzy to mi ciurkiem leca..ale t dokoncY remont z kolega a do ojca sie nie odezwe nie chce go nawet jakbym zaczela rodIc to uswiadomilo mi tylko ze nie ma co za duzo pakowac pieniedY w ten pokoj nasz bo pare miesiecy tu psychicznie tylko wytrzymam.robie to zebysmy mieli milo i mala chociaz jej to obojetne zeby miala ladnie i przytulnie.dobrze ze mame mam taka dobra i kochana.musialam to z siebie wyrzucic i teraz juz lece:-*[COLOR="Silver"]

E])
a czemu macie sie do niego nie odzywac o co się wkurzył???

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217240]En tak, zapomniałam sie przywitać w 35 tc czekamy na resztę ale niepokoi mnie ten Twój bol... Mały aktywny? Jak Ci sie to powtórzy, jedź na ip... Oli brawo, mądra decyzja. Oby Ci pomogli...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

hej Perse, To wy tez juz piękny tydzien macie z Arturkiem, wczoraj jak lezałam to tak właśnei sobie mysląłam, ze jak bede miec 2 syna to tez mu dam Artur bo takie łądne imię i fajne zdrobnienia

Odpoczywajcie sobie i pisz co tam Ci robią nowego? ktg dziś miałas?

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
W

Mam pytanie JAK SCIAGNAC JAKAS APLIKACJE WIZAZOWA w sieci orange?

Zebym mogla byc z Wami w kontakcie
jak masz na androidzie to dasz rade

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Nie wiadomo, czy remont się trochę nie przesunie ;( Jeden z dwóch chłopaków, którzy u nas robią coś sobie zrobił wczoraj w palec, teraz mu puchnie i ropieje. Dziś nie przyszedł, jest tylko jeden Jak da radę przyjechać w poniedziałek, to się wyrobią, więc plisss o kciuki
kciuki!!!!trzymam

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
[
Witam się z Bezikiem
Wczoraj przez jakieś 45 minut- godzinę prawie że łaziłam po ścianach, w koncu na żadnym boku nie mogłam wytrzymac i poszłam do łazienki, usiadłam na kafelkach i potem się podnieść nie mogłam. Zaczęłam ryczeć z bólu, więc Tż już trochę był zdenerwowany, a ze wypił wcześniej sobie dwa piwa to mówi, zeby dzwonic po karetke.. juz widzę jakby ją przysłali bezproblemowo, taa
Wzięłam lącznie 4 nospy i po jakimś czasie ból ustąpił. Było to bardzo nieprzyjemne i zdarzyło się po raz drugi. Zapowiedziałam juz tztowi ze wieczorami ma ani jednego piwa juz nie pić, bo taksówką na porodówkę jechać nie mam zamiaru skoro mamy auto.
W koncu usnęłam i dobrze spałam, obudziłam się koło 9.. dzisiaj się dobrze czuję, ale mam zamiar się oszczędzać..
Zaraz zrobię sobie truskawki ze śmietaną i cukrem, mały już się wypina na myśl o nich

Madi- jak się dzisiaj czujesz po tych lekach? mam nadzieję, że dobrze i Twój organizm się przyzwyczai do nich i nie będzie tak reagował

D
o kurcze to też Cię nieźle musiało boleć skoro aż 4 nospy wzięłas łącznie...
Może się szyjka znów coś skróciła...postaraj sie dzis nic nei robić..kiedy masz nast. wizytę???

A ja od rana juz 2 tableta cały czas drżę, głupie to bardzo jest uczucie...siostra mówi, ze do tyg. organizm powinien się przywyczac

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

A na dobry na strój czestuje ciasteczkami 'Paluszki synowej' - chociaz ja wole okreslenie teściowej - w wykonaniu Tż.
heheh jaki fajne wyglądają całkiem jak prawdziwe

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Dotka, ja też mam miażdżycę

Witamy się w 32 tygodniu, czyli 8 miesiąc rozpoczęty

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie przywitac w 36tyg!!!oooojaaaa Cieeee)))
brawa Dotka

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry w piękny słoneczny urodzinowy dzień
:
hejka,

Dzoan życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, lecutkiego szybkiego porodu, pęknego Lola i grzecznego pomocnego męża i dużooo sił i zdrówka!!!

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-06-08 o 12:58
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:44   #2627
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Perse: dobrze, że dzięki temu pobytowi spokojniesza jesteś, a Arturek ładnie się rusza

Envl: noo ufff dobrze że lepiej

Pogoda tutaj tez dopisuje,jest bardzo ciepło, latamz wywalonym brzuchem na wierzchu i już wcale nie jest mi wstyd przy rozwieszaniu prania

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:50   #2628
idzia111
Zakorzenienie

Idę do teściów ... na grilla

Miłego dnia.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 12:56   #2629
madi82
Zakorzenienie

Cynamonka, kup sobie jakieś klapki, japonki w które wejdziesz...trudno bedziesz w nich smigac do lekarza skoro w normalne buciki nie wchodza nogi:/

28.07.2013r.
Stary 2013-06-08, 13:12   #2630
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Madi a Isoptinu do tego Fenotetolu nie dostalas?

Zdrzemne sie bo mnie muli.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:12   #2631
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

misiaczka: brawa za tygodnie!
surka: to kryminał jakiś?
madi: jak tam nastrój?

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-08, 13:13   #2632
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Fiazo: powodzenia na zaliczeniu i egzaminie!chociaż już pewnie jesteś po!

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-08, 13:16   #2633
magolina
Wtajemniczenie

Tż wrócił, właśnie smiga na ścierce od podłogi a ja jem twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką bo mi jęzor chcial w doope uciec na samą myśl więc sobie zrobiłam w ramach obiadu, bo dziś mama serwuje bigos a ja nie mam na niego kompletnie ochoty

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny sukces Spałam prawie całą noc Miałam przerwę tylko między północą a 1:30, ale dospałam potem do rana i sikanie mnie obudziło o 6:30 Ależ jestem szczęśliwa

Cytat:

jaką?
Charlotte Bronte ,,Jean Eyre"

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Przepraszam, że więcej nie nadrabiam- więc ogólne i dla wszystkich
U nas dzisiaj piękna pogoda. Mąż pojechał grać w siatkówkę w parku- w zasadzie go wygoniłam bo chciał zostać ze mną w domu ale aż żal nie skorzystać z takiej pogody poza tym niech ma jakąś odskocznię bo on cały czas się biedny wszystkim przejmuje Miałam z nim jechać, posiedzieć gdzieś na ławce w cieniu ale żadne buty już na mnie nie pasują... Wczoraj to już poza stopami i łydki i kolana i uda zaczęły mocno puchnąć- ja nie wiem co już mam robić
Mieliśmy też skoczyć dokupić mi 2 koszule nocne ale jak ja wyjdę z domu bez butów, no jak?

Jeszcze wyjdzie tak, że faktycznie będę musiała buty męża założyć na kontrolę do szpitala- tyle, że "mój" rozmiar sprzed puchnięcia to 38 a jego 46-47- no kurdę żenada na całego
Cynamonku kochana współczuje Ci bardzo i przytulam mocno
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 13:22   #2634
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Madi a Isoptinu do tego Fenotetolu nie dostalas?

Zdrzemne sie bo mnie muli.

mam staveran, to podobno cos podobnego...

Biorę go 15 min szybciej, ale i tak serducho się potem rozpędza:/

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
misiaczka: brawa za tygodnie!
surka: to kryminał jakiś?
madi: jak tam nastrój?
nastrój..hmmm siedzę drżę...dziwne uczucie...
no ale cóż zrobić..trza to trza:/

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

u nas zaczęło padać, ja idę też się zdrzemnąć, bo taka drążco - opadnięta z sił jestem.

Do potem dziewczynki.

28.07.2013r.
Stary 2013-06-08, 13:24   #2635
Anulka_p
Zakorzenienie

co do sushi - ja kocham.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:28   #2636
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Madi: no nie ma wyjścia i już, trzeba brać... jestem ciekawa co w pon gin mi powie.

Mały ciśnie mi w dól jak cholera, ale brzuch wysoko i żadnych innych dolegliwości, objawów. Nawet sikać mi ciężko..bo jakby blokował.

Magolina: a książki nie czytałam..tylko film widziałam. Ale lubię takie klimaty...

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-08, 13:30   #2637
Neni1984
Zakorzenienie

Jejku jejku jak mi dziś znów ciężko
Ani siedzieć ani leżeć-tylko stać mi wygodnie, ale to też źle, bo zaraz ciężko
A na dodatek taaaaka duchota u nas, ciągle wiszą chmury burzowe i grzmi i tylko popaduje. Mogłoby porządnie polać i orzeźwić te powietrze

Ok. Koniec marudzenia

Dzoan sto lat, sto lat Niech rośnie zdrowo LOLek i Twój brzucholek

Enlevee jak się czujesz?

Madi a Ty jak?

Jak tam Perse??

Idę nadrabiać.

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-08 o 13:31
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:35   #2638
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Neni: nadrabiaj, nadrabiaj, chyba tak dużo tym razem nie ma

Anulka: sushi taak szkoda że ostatni raz rok temu....

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-08, 13:35   #2639
Niunia20
Rozeznanie

pościel zamówiona
rożek zamówiony
butelki zamówione
łóżeczko też

jeszcze kupić materac kokos pianka kokos

no i wózka nie wybrałam nie wiem który model i który kolor

a tak w ogóle to dzisiaj non stop chodzę do łazienki i chyba mi czop odchodzi powoli takie galaretowate coś
Stary 2013-06-08, 13:37   #2640
tysia222
Raczkowanie

Powoli Was nadrabiam, ale mam dziś kiepski dzień.....

Jak tylko rano wstałam zrobiło mi się niedobrze i potwornie rozbolał mnie żołądek. Potem biegunka i wymioty. Maskara jakaś. Troszkę przeszło a teraz znowu mi niedobrze. Nie wiem co jest grane. Tyle dobrze, ze Mały aktywny więc o to jestem spokojna.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości