|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Odganiam Twoją @
...dawaj ze mną lepiej na mamusiowy wątek styczniowo-lutowy, bo póki co, boję się dołączyć (może uspokoję się po wizycie u lekarza), a tak byłoby mi raźniej.Zaciskam mocno ![]() Coralady, dziękuję DAnia, dziękuję ![]() Paulinko, widzę, że będziesz odpoczywać ![]() Malinko, dziękuję Rinco gratuluję Nadiazloto, Bella, dziękuję
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
dzieki mezaga za odopowiedz
a ja juz myslalam, ze to jakies cudowne witaminki, o ktorych nie slyszalam ;p
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu się wysyp zrobił
i dobrze ! Dania coś mnie ominęło?
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie - dlatego właśnie byliśmy w szoku, że ta kuracja trzymiesięczna pomogła, bo stosowaliśmy naprawdę przeróżne sterydowe i hormonalne leki i nie pomagały.
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
mezaga, strasznie bym chciała do Ciebie dołączyć, dziś 27 d.c. brzuch boli, czekam do poniedziałku i robię test, chyba że @ przyjdzie wcześniej.
mezaga mogłabyś mi napisać jakie dokładnie brałaś witaminki chodzi o mace, jest tyle różnych rodzajów, tak samo z l-karnityną np. w aptece nie mogłam dostać, a na allegro są głównie te na odchudzanie. A żeń szeń w kapsułkach? czy proszek? Androwit mąż bierze od grudnia, więc to znam :P Z góry dziękuję za odpowiedz
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Maca była taka dla młodzieży : http://allegro.pl/maca-14-24-80kaps-...271024955.html
l-karnityna http://allegro.pl/l-karnityna-l-carn...292337000.html żeń szeń w kapsułkach - firmy olimp labs w takim brązowym opakowaniu.
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAA!!!!! Ile tu wspaniałych wiadomości!!!
Mezaga gratuluję Kochana! Aż mi się łezka w oku zakręciła. Marzenia się spełniająCherubinko bardzo się cieszę, że Ci sie udało ![]() ![]() Cora gratuluję synka! Rinco gratuluję ciąży! Yola sliczny brzusio! Dziękuję za damskie fluidki Właśnie mam @ i od tego cyklu idziemy na zywioł i przestajemy się zabezpieczać. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
|
|
#3549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Możesz nie wierzyć, ale wczoraj jechałam samochodem, pomyślałam o Twoich maskotkach na szydełku robionych
i zamyśliłam się jakoś, że przestałaś się udzielać itd i że chciałabym żeby Wam się udało i ooo i zajrzałam teraz, a tu takie świetne wieści!!! ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
JUPI!!! Zatem ciche nieoficjalne gratki ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Nie powiem które najładniejsze imię, bo będę nieobiektywna Ale Maja tez śliczne I Jagódka Ale wiadomo, to Wam ma się podobać ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- O kurka To się ciążowo zrobiło Gratki!!! Nasza Lilianka, to pewnie sobie poczeka na rodzeństwo troszku...
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla dzieci (mój synek odkąd poszedł do przedszkola, co chwilę jest chory, a ja z nim )Ja nie wiem, jak będzie u mnie z "zafasolkowaniem". Po odstawieniu tabletek Harmonet cykle miałam identyczne, 28-dniowe. Teraz czekałam na pierwszą @ w pierwszym cyklu po odstawieniu plastrów Evra i okres przesunął mi się o 4 dni, więc u mnie trudno będzie za 2 miesiące ustalić, kiedy mam dni płodne, czyli tym razem będzie loteria
|
|
|
#3551 | |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Piękny już brzucholek! Cytat:
za fasolkę!Gratulacje libra aby @ nie przyszła.u nas nic ciekawego,poza tym że co jakis czas Gabrysiowi oczka ropieją, trwa to jeden max dwa dni i przechodzi, teraz ma kropelki antyalergiczne aby nie dawac no juz ponad 3tyg antybiotyku. za tydz mamy wesele męża siostry wiec jest załatwiania i wożenia. |
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety dziś rano @ przylazła
Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 3 staraczki KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 17, last @ 09.06 Magdulec (Magda, 31 lat, lubelskie) cykl 4, last @ 19.05 Magduś2 (Magda, 27 lat, warszawa) cykl 2, last @ 02.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 6 zafasolkowanych: Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.) yolanda9 (Jola, 31 lat, Pomorze) gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu - (tp. 13.08.2013 r.) Coralady gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu - (tp. 12.11.2013 r.) paulinaizabela(Paulina, 29 lat, Irlandia) gratulujemy! dwie kreseczki w ... cyklu - (tp. 18.11.2013 r.) Malinka123108 (Marlena, 22 lata, Podkarpacie) gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu - (tp.28.11.2013 r.) Cherubinka (Aga, 31 lat, Podlasie) gratulujemy! dwie kreseczki w 52 cyklu (tp.) Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !! Dra - Rafał - ur.14.09.2010r. Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r. Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r. Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r. Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r. Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r. Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r. Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r. Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r. Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r. Danika - Olga - ur.04.10.2011r. Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r. Karolca - Ewelina - ur. 22.03.2012r. Rinco - Sebastian - ur. 20.05.2012r. Tacca - Piotr - ur. 17.06.2012r. Sas - Lena - ur.07.07.2012r. Irmusia81 - Leon - ur.11.07.2012r. Agasobo(Agnieszka, 29 lat, Łódź) (II w 17 cs)- Antoni (3900g 59 cm) ur. 13.11.2012 cc Kobra913 - Mateusz - ur. 10.01.2013 r Ewakol - Jan - ur. 21.04.2013 r.
Tutuszka Edytowane przez libra22 Czas edycji: 2013-06-10 o 15:44 |
|
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Cherubinko jestem bardzo wzruszona i szczęśliwa Twoim szczęściem. Wiedziałam, że musi się udać i zasługiwałaś na to jak nikt inny GRATULUJEMY z Zosieńka bardzo, bardzo ![]() Mezaga wspaniałe wieści! Warto wierzyć w cuda, one się zdarzają Cora super, że będzie parka. Młody będzie zarywał do koleżanek starszej siostry ![]() Paula gratuluję córci ![]() Wszystkie dziewczyny ściskam i trzymam kciuki ![]() My zaczynamy jutro 39 tydzień (38t0d) czuję się dobrze, chociaż ruszam się jak mucha w smole Narazie nie mam skurczy, szyjka zamknięta i cisza. Chociaż od wczoraj wydaje mi się, że obniżył mi się brzuch![]() Wstawiam naszą focię z dzisiaj |
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zadomowienie
|
Libra,
![]() Cytat:
Masz wspaniały brzuszek, a lada dzień będziesz tulić swój największy, dzielnie wywalczony skarb
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Pacierpku ślicznie wyglądasz, brzusio piękny
Zosieńka ma piękny domek ![]() Trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród ![]() Magdulec biedny Gabryś oby mu całkiem to ropienie przeszło |
|
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Pacierpku piękny Zosieńkowy Brzusio
![]() Odezwij się po porodzie
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Cherubinko Wszystkiego najlepszego Kochana
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Hej staraczki i szczęśliwe zaciążone , aż boję się pisać ale chyba i mi się udało... po 26 cyklach
Tak bardzo się cieszę ale chyba jeszcze bardziej nie dowierzam!?. Od końca maja było mi jakoś tak "dziwnie" popołudniami jak tylko zobaczyłam kanapę zasypiałam od ponad tygodnia podbrzusze mnie co jakiś czas pobolewa jakby balon mi rósł i pękał coś tak prawie jak ból w trakcie @. ale to z tego co czytałam jelita i macica dają znać o sobie. Wizytę u gina mam na 19 czerwca więc jeszcze tydzień i trochę się martwię bo od ponad roku biorę Bromergon teraz biore 1/2 tab na noc i nie wiem czy dalej brać czy przerwać na forach opinie są różne. No nic muszę czekać na wizytę u lekarza. Ehhh jednak ciągle nie mogę uwierzyć Wszystkim staraczką powodzenia i wiary że w końcu się uda. Libra głowa do góry może kolejny cykl przyniesie szczęście POWODZENIA!!!
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje, cieszę się bardzo Ale ten rok jest płodny
|
|
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Libra, ja mam nadzieję przejąć po Tobie listę
![]() Agusias, tak po cichu, co by nie zapeszać Czekamy na wieści po wizycie u gina
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze ja jestem najwyzej przekształcimy watek jak nie bedzie staraczek na "Wywalczyły swoje marzenia:
|
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No czekam czekam na to Może w końcu się uda, że na liście staraczek nie będzie nikogo tylko same zafasolkowane
|
|
|
|
#3568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Libra Brzuszki i dzieciaczki cudne zdrówka dla choruszków Pacierpku za szybki i bezproblemowy poród Ja ostatnio czasu na nic nie mam - wróciłam do pracy (handel na bazarach) i kurde nie mogę sie przestawić na wstawanie o 5 rano ![]() Izul rośnie i broi - póki co zostaje z moją mamą a od września idzie do przedszkola Trzymam za wszystkie staraczki - każdej się uda, nie ma innej opcji |
|||
|
|
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
colorady szukalam na mamusiowym co bedziesz miala i widze syn!!super
gratki! my nadal czekamy na usg polowkowe![]() pacierpku fajny brzuszek powodzenia,dasz rade !kotek super ze dziewczyny rosna a ty ogarnelas wszystko i juz wrocilas do pracy ja tez bede do tego dazyc zeby jak najszybciej cos znalesc ale dzieci szkola nie mam za bardzo z kim zostawic.libra nie poddawaj sie zobacz jak tu dziewczyny czekaly niektore dlugo,mezaga pacierpek a ten rok plodny to wiesz ...
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
my teraz w poniedz wizyta ale bez usg poza tym rosniemy we wtorek 18 tydz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

pewnie w weekend dostanę @
...dawaj ze mną lepiej na mamusiowy wątek styczniowo-lutowy, bo póki co, boję się dołączyć (może uspokoję się po wizycie u lekarza), a tak byłoby mi raźniej.

Aż mi się łezka w oku zakręciła. Marzenia się spełniają
Właśnie mam @ i od tego cyklu idziemy na zywioł i przestajemy się zabezpieczać. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

)

GRATULUJEMY z Zosieńka bardzo, bardzo