Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 22:04   #481
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

My nie mielismy-zamiast tego zakladalismy body,z wywijanymi rekawkami na paluszki,albo.... elastyczne skarpeteczki bez sciagacza. Tego przynajmniej nie sciagal i nie gubil.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:07   #482
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
My nie mielismy-zamiast tego zakladalismy body,z wywijanymi rekawkami na paluszki,albo.... elastyczne skarpeteczki bez sciagacza. Tego przynajmniej nie sciagal i nie gubil.
De ? Czy to jest wywijany rekaw wlasnie tak? Zastanawiałam sie po co tu taka zakładka ImageUploadedByWizaz Forum1370722046.592300.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:08   #483
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

trele-na to wyglada-od razu zaklada sie na raczki.Zdjecie niewyrazne,ale to chyba to.

Daniel

Christian
Stary 2013-06-08, 22:11   #484
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

No to znowu sie czegos nauczylam ;D

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Ide dłubac te fugi bo zima sie zacznie a ja bede tam gdzie bylam .. Chcialam ogladac KSW ale poblokowane wszedzie I doopa

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 22:12   #485
nemosek
Zakorzenienie

Trele śliczne kolorki, a niedrapki na pewno się przydadzą

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:12   #486
De28
Wtajemniczenie

Tu widac na przykladzie

http://www.google.fr/imgres?start=17...5&tx=110&ty=81

Daniel

Christian
Stary 2013-06-08, 22:14   #487
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-08, 22:15   #488
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to te spiochy wlasnie tak maja. A ja myslalam po co Kto robi mankiet w takich spiochach ?
I znowu jestesmy madrzejsze ;D

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 22:22   #489
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam takie z tymi zakładkami na Dzień Dziecka
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:41   #490
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Ostatni raz chłop zaszalał - nie czepiaj się

ale masz power!! Ja mam nudy w pracy i zasypiam na siedząco
Ależ ja się nie czepiam Wolę żeby siedział w tych górach i pił niż łaził po jakiś klubach - bo wtedy byłby martwy

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
ja wróciłam z tych zakupów, a więc :
jak dla mnie :

X-lander -> ciężkie choć ładne, i fajnie się jeździ, skrętne koła, łatwo się wypina gondole.. teoretycznie ok, choć nowy zabija ceną.

tako laret- były tylko złożone gondole, więc spacerówki nie zobaczyłam, fajnie się jeździ, lecz też wcale nie lekki. skrętne koła i cena atracyjniejsza od x-landerów

tako jumper- pratyczynie to samo co laret jeśli chodzi o techniczne rzeczy, ma mniejszy wybór kolorystyczny, widziałam jako spacerówkę i gondolę.. sprzedawca polecał,

baby art- lekkie piankowe koła, gondolka 75cm, fajne wzory, cena atracyjna -850 zł nowy, skrętne koła, ale mówiłyście e piankowe koła to nie warto ..

były jeszcze coneco i chicco ale nie podobają mi się wózki z rączką nie całą tak jak np. w tako tylko takie jak w spacerówce-parasolce..

aaa no i w larecie są ładne wzorki . cena ok 1350 zł , jumper 1100, x-lander 2500-3000 ( zalezy od modelu) coneco do 1000
ciężki wybór bedziemy mieli, ale mąż mówi że ten tako jumper, bo mu się najbardziej podobał ..

potem wróciłam do domu, zjadłam naleśniki i chyba sie położe bo w nocy nie mogłam spać a rano jechałam na te zakupy i jestem padnięta.

aaa i w kauflandzie są 3xbody za 19,90 jakby ktos chciał
X-landery niektóre fajne ze względu na swój dizajn ale cena powala i też chyba za dobrej opinii nie mają :/ muszę w Krk poszukać sklepu z wózkami Tako - wydają się dobre i cena nie szokuje Ja już mam takie zboczenie, że jak widzę ludzi z wózkami to zioram jakich firm mają i czy są fajne stwierdziłam, że jak u kogoś zobaczę x-landera to go zapytam o opinię

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ktosiula ale mi smaka na ciasto zrobilas mniam

Issia wzielas cos ze masz takiego powera?

Pierwszy raz pisze z telefonu i juz mnie wkurza brak polskich znakow.
Ja sie lenie na lezaczku i pogryzam arbuzika.Milego popoludnia
Chyba stąd, że już od tygodnia miałam taki plan sprzątania na dzisiejszy dzień. Ja muszę się psychicznie nastawić na większe sprzątanie to wtedy idzie jak po maśle

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Jestem nowa, dosłownie- nowa w wątku i nowa w roli mamy. Bejbziol na świat ma przyjść 25. 11 wg OM, ale już wiem, że będzie cc, więc wcześniej.

Cóż... podobno na 99% chłopiec tak sobie czekamy na siebie wzajemnie i postanowiliśmy poszukać innych Czekających
Witam nową mamusię i gratki za synka

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ale ten TŻ ma z Tobą dobrze że go wypuściłaś i pozwoliłaś na takie picie
mój się złości na mnie że jestem jego ogranicznikiem ale jestem zdania że faceta trzeba trzymać krótko bo się za bardzo rozszaleje
Mój TŻ to raz na ruski rok wychodzi sam z chłopakami, raczej razem spotykaliśmy się ze znajomymi, ale kawalerskiego by mi nie wybaczył gdybym powiedziała NIE Ale pocieszam się, że to była jego pierwsza i ostatnia taka impreza - teraz będzie siedział w domu z rzędzącą żoną i dzidziusiem hahaha...

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witaj u nas
Gratulacje synusia

Ja pojadłam grilla, wciągnęłam 2 kiełbaski i szszłyka i jestem pełna...teraz leniuchuję na kanapie i czekają truskawki na deser
No to pojadłaś ja dziś pochłonęłam małą pizzę i nawet kolacji nie jem, bo czuje się jak wieloryb

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
No ale dzwoniłam do lekarza, powiedział, że mam sie zrelaksować i już zaraz będzie 19ty i upragnione usg. ..
Więc nic innego Ci nie pozostało jak posłuchać lekarza Na pewno wsio będzie dobrze - nie martw się na zapas

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Wogole kupilam dzis palace dla małej , takie zwykle do spania bo uswiadomilam sobie ze nic takiego nie mam .. Akurat byla promocja w MotherCare 2za 1 . Załącznik 5282250 Załącznik 5282251
A co powiecie o lapkach niedrapkach? Potrzebne? Ja kupilam dwie pary w razie czego.

Bardzooo ładne pajacyki

Ja byłam dziś w Tesco, ale jakoś te wszystkie ceny wydawały mi się za duże :/ Jednak jak w lumpku kupuje się coś po 3zł to potem szkoda dac 30zł za jedne śpiochy
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:44   #491
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Hej,
Ktosiula no nie wiem czy oaza spokoju :/. Ile ja ostatnio łez wylewam to tragedia :/.

Bardzo Wam Dziękuję za ciepłe myśli. Ból nadal jest ale bardzo bardzo rzadko. Kimnelam dziś z glosnikami nad glowa i glosna muzyka .

Rybko powodzenia z wozkiem. To nie jest lekka rzecz wybierać.

Issia nie wiem jak długo będzie roslo.Albo mlode wchlonie albo zmiazdzy albo będą rosnac po sasiedzku.

Trele nie używałam niedrapek, bardzo spadaly. Takim. Maluszkom paznokcie sie krusza raz dwa. Jesli zakladalismy to skarpetki.

Jesli synus nadal pozostanie synusiem to zalatwilam sobie ciuszki. Przyjaciolka z poprzedniego watku pozyczy nam chlopiece do czasu kolejnego dziecka .
A jak będzie cora to klopot z glowy.

Buziam wszystkie z cieplymi myślami

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:47   #492
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Hej!
nic sie nie martw, ja pierwsze ruchy poczułam praktycznie w 21 tygodniu .. też się martwiłam, ale doczekałam się. A Jak sie martwisz, to lepiej żebyś poszła do lekarza wcześniej, a 19ty to już nie długo

dzięki dziewczyny za odpowiedz, martwiłam się, ale może nie ma powodu

czy któras chce wprowadzic zmiany na 1 stronie? IMIONA, PŁEĆ, DOPISANIE?

Proszę o dopisanie imienia mojego synka:

Maksym
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 22:49   #493
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dzidzia ja tak zapytam z ciekawosci .. Jesli rozwijaja sie w Tobie dwa pecherzyki , w tym jeden pusty to Ty tak czy siak masz rowniez dwa lozyska tak?

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość

Maksym
No prosze jakie orginalne imie bardzo ładne a nawet mi przez myśl nie przeszło gdy sama szukałam .

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 22:57   #494
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość

Ja byłam dziś w Tesco, ale jakoś te wszystkie ceny wydawały mi się za duże :/ Jednak jak w lumpku kupuje się coś po 3zł to potem szkoda dac 30zł za jedne śpiochy
No właśnie...potem żal na droższe rzeczy
Były jakieś promocje na ciuszki?

Cytat:

Maksym
Oryginalne chyba rzadko spotykane

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Anoula Nastąpiła pomyłka w kalendarzu wizyt,nie zgłaszałam USG 1.07

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-08, 23:00   #495
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:

Oryginalne chyba rzadko spotykane
Trele_Morele

TŻ chciał Max przez 'x'

ale doszlismy do kompromisu, oryginalne, malo spotykane imie, ale z korzeniami historycznymi i pieknym znaczeniu jak dla mężczyzny

musze sie pochwalic jaka piekna koszulke nocna sobie dzis kupilam:

http://sklep.alles.pl/produkt,mama-p...zulka,573.html cena maskara ale byla taka kusząca w sklepie inna niz te 'babcine szerokie koszule'
Stary 2013-06-08, 23:03   #496
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Trele teoretycznie tak. Praktycznie nie wiem na jakim etapie rozwoju umarlo to malenstwo. Ale myślę ze tak i ze rosnie bo mam o około miesiąc za wysoko dno macicy, jak przy blizniakach. (pewnie urodzę znacznie przed czasem)

Ostatnim razem nie dało sie przez brzuch zobaczyć tego pustego a nie chciał mnie lekarz dziobac dowciapnie.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 23:04   #497
Anoula
Zakorzenienie

ehhh jutro mam jechać z moimi rodzicami do teściów a właśnie się pokłóciłam z TŻ
Stary 2013-06-08, 23:13   #498
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Trele_Morele

TŻ chciał Max przez 'x'

ale doszlismy do kompromisu, oryginalne, malo spotykane imie, ale z korzeniami historycznymi i pieknym znaczeniu jak dla mężczyzny

http://sklep.alles.pl/produkt,mama-p...zulka,573.html cena maskara ale byla taka kusząca w sklepie inna niz te 'babcine szerokie koszule'
Koszula jest super .. Dzis tez kilka ogladalam I zadtanawialam sie tylko czemu koszula jest ciazowa skoro albo jestes w ciazy albo karmisz. ? ;>

Zdrobnienie od Maksyma to Maks ?

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Trele teoretycznie tak. Praktycznie nie wiem na jakim etapie rozwoju umarlo to malenstwo. Ale myślę ze tak i ze rosnie bo mam o około miesiąc za wysoko dno macicy, jak przy blizniakach. (pewnie urodzę znacznie przed czasem)

Ostatnim razem nie dało sie przez brzuch zobaczyć tego pustego a nie chciał mnie lekarz dziobac dowciapnie.

Moze kolejnym razem powiedza Ci cos wiecej
Faktycznie Twoj organizm zachowuje sie jak w ciazy blizniaczej ciekawe kiedy urodzisz ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 23:38   #499
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Koszula jest super .. Dzis tez kilka ogladalam I zadtanawialam sie tylko czemu koszula jest ciazowa skoro albo jestes w ciazy albo karmisz. ? ;>

Zdrobnienie od Maksyma to Maks ?

Ja jestem za imieniem Maksym ale zdrobnienie, to kontrowersyjna sprawa, tak, jak z Alą bądź Olą. Alicja, Aleksandra- Ala albo Olga i Aleksandra- Ola.

w tej opcji jest Maksym, Maks, Maksymilian... gdzie na kazdego mozna wołać- Maks

Co do koszuli naprawde solidna, moglam wydac te 120 zl, ale zobaczylam jakas mega wielka plachte (ktora mozna kupic na bazaze za 20-30 zł i te do porodu sa podobniez najlepsze ) ktora kosztowala 79zł tylko dlatego, ze 'ciążowa'.

Swoja drogą jesli chodzi o mode dla kobiet w ciazy, to nie ma prawie nic pociagajacego, kobiecego na miescie!

Jestem zalamana!
Stary 2013-06-08, 23:42   #500
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem za imieniem Maksym ale zdrobnienie, to kontrowersyjna sprawa, tak, jak z Alą bądź Olą. Alicja, Aleksandra- Ala albo Olga i Aleksandra- Ola.

w tej opcji jest Maksym, Maks, Maksymilian... gdzie na kazdego mozna wołać- Maks

Co do koszuli naprawde solidna, moglam wydac te 120 zl, ale zobaczylam jakas mega wielka plachte (ktora mozna kupic na bazaze za 20-30 zł i te do porodu sa podobniez najlepsze ) ktora kosztowala 79zł tylko dlatego, ze 'ciążowa'.

Swoja drogą jesli chodzi o mode dla kobiet w ciazy, to nie ma prawie nic pociagajacego, kobiecego na miescie!

Jestem zalamana!
Ta jest naprawde ładna , kobieca I mysle ze I pociagajaca . Jak kliklam linka to pomyslalam WoW jednak mozna w ciazy wygladac ładnie I w łòżku ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 23:57   #501
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem zalamana!
Pierwszy raz się spotykam że Aleksandra to Ala.

Koszula rzeczywiście ładna

A z ciuchów ciążowych szukasz czegoś konkretnego?

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
ehhh jutro mam jechać z moimi rodzicami do teściów a właśnie się pokłóciłam z TŻ
Upsss to musicie jak najszybciej dojść do porozumienia bo jeszcze się rodzice zorientują że coś nie tak

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-09, 00:34   #502
maomami
Wtajemniczenie

Hej, ja jeszcze nie śpię co jest bardzo do mnie nie podobne, ale wróciliśmy dzisiaj od kuzyna z szafą i ubraniami dla Zuzki, poskładaliśmy od razu szafę bo nawet nie ma jej w sumie gdzie przechować, przeniosłam nasze ciuchy do szafy i komody zostały wolne na ciuszki córci.
RYBA ja proszę o dopisanie imienia : Zuzanna.
Wybaczcie mi nie będę odpisywać, cytować itd, ale padam, dosłownie padam. A droga 1,5 h w samochodzie jest dla mnie udręką mój kręgosłup po około godzinie błaga o radykalną zmianę pozycji

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 05:47   #503
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć U mnie sesja pełną parą, połową egzaminów już za mną Wczoraj do indeksu wpadła 5 i 4,5 Czekam na wyniki reszty. Dzisiaj jeszcze jeden egzamin i finito

Jutro wizyta kontrolna. Ginekolog chyba nie uwierzy, że maleństwo tak wariuje w brzuchu Mówiła, że od 20 tygodnia zapewne będę wyczuwała a ja już od 16 czuję kopniaki Codziennie po kilkanaście razy o sobie przypomina

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

No i oczywiście gratuję wszystkich poznanych płci Ja już się nie mogę doczekać mojego USG - 27 czerwca mam, dzień po urodzinach

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 08:36   #504
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

witam słonecznie dziewczyny, ale sie pokłóciłam z moim TŻ leżałam w łóżku i pisałam do niego sms do 23 on wyjechał do waw załatwiać coś, tak sobie leżę na plecach i jak nie poczułam solidnego kopniaczka to aż wstałam z łóżka z wrażenia i zrobiłam wielkie oczywiem że jestem w ciązy ale ten kopniak był zaskoczeniem, a tak na niego czekałam i tak zaaregowalam od razu cała złośc po mnie spłynęła jak po kaczce, pewnie dzidzi sie nie podobało, że się tak denerwuje, że postanowiło skopać mamusię
Stary 2013-06-09, 08:36   #505
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Upsss to musicie jak najszybciej dojść do porozumienia bo jeszcze się rodzice zorientują że coś nie tak
no cóż, wczoraj się nie udało dogadać, ale mam nadzieję, że będzie jak zwykle, że dzisiaj już mu przejdzie.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć U mnie sesja pełną parą, połową egzaminów już za mną Wczoraj do indeksu wpadła 5 i 4,5 Czekam na wyniki reszty. Dzisiaj jeszcze jeden egzamin i finito
No i oczywiście gratuję wszystkich poznanych płci Ja już się nie mogę doczekać mojego USG - 27 czerwca mam, dzień po urodzinach
Gratuluję udanej sesji i oby tak dalej
Stary 2013-06-09, 08:46   #506
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
No to znowu sie czegos nauczylam ;D

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Ide dłubac te fugi bo zima sie zacznie a ja bede tam gdzie bylam .. Chcialam ogladac KSW ale poblokowane wszedzie I doopa

KSW BYŁO? CZEMU JA NIC O TYM NIE WIEDZIAŁAM?
w zimie to z Majeczką będziesz na spacerki wychodzić a nie fugi dłubać :P

Cytat:
Ależ ja się nie czepiam Wolę żeby siedział w tych górach i pił niż łaził po jakiś klubach - bo wtedy byłby martwy

X-landery niektóre fajne ze względu na swój dizajn ale cena powala i też chyba za dobrej opinii nie mają :/ muszę w Krk poszukać sklepu z wózkami Tako - wydają się dobre i cena nie szokuje Ja już mam takie zboczenie, że jak widzę ludzi z wózkami to zioram jakich firm mają i czy są fajne stwierdziłam, że jak u kogoś zobaczę x-landera to go zapytam o opinię

Chyba stąd, że już od tygodnia miałam taki plan sprzątania na dzisiejszy dzień. Ja muszę się psychicznie nastawić na większe sprzątanie to wtedy idzie jak po maśle

Witam nową mamusię i gratki za synka

Mój TŻ to raz na ruski rok wychodzi sam z chłopakami, raczej razem spotykaliśmy się ze znajomymi, ale kawalerskiego by mi nie wybaczył gdybym powiedziała NIE Ale pocieszam się, że to była jego pierwsza i ostatnia taka impreza - teraz będzie siedział w domu z rzędzącą żoną i dzidziusiem hahaha...

No to pojadłaś ja dziś pochłonęłam małą pizzę i nawet kolacji nie jem, bo czuje się jak wieloryb

Więc nic innego Ci nie pozostało jak posłuchać lekarza Na pewno wsio będzie dobrze - nie martw się na zapas

Bardzooo ładne pajacyki

Powiem Ci że też tak robie, ostatnio spotkałam kilka wózków jedenj firmy, w sklepie takie super, ale jak mąż chciał pojeździ to jakaś masakra, skręcał na jedną strone cały czas , jak mąż wstanie to napisze firme
x-landery fajne, ale cena powalająca, babka tak chwaliła wózki tego prod. jakby mogla to już by nam sprzedała, ale powiedziałam jej że nie mamy takich finansów, orientujemy sie w czymś tańszm to skoczyła na tako i jeden z Inglesima, i fajny ale ciężki ten inglesima, nie dałabym rady jakoś tak.. poza tym wózki tej firmy wg mnie pasują bardziej do dziewczynki i na pewno nie na zimę. tako na prawdę mi sie podobał, laret miał kilka fajnych wzorów, a jumper tanszy, i łatwiej znaleźć tanią uzywkę

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Hej,
Ktosiula no nie wiem czy oaza spokoju :/. Ile ja ostatnio łez wylewam to tragedia :/.

Bardzo Wam Dziękuję za ciepłe myśli. Ból nadal jest ale bardzo bardzo rzadko. Kimnelam dziś z glosnikami nad glowa i glosna muzyka .

Rybko powodzenia z wozkiem. To nie jest lekka rzecz wybierać.

Issia nie wiem jak długo będzie roslo.Albo mlode wchlonie albo zmiazdzy albo będą rosnac po sasiedzku.

Trele nie używałam niedrapek, bardzo spadaly. Takim. Maluszkom paznokcie sie krusza raz dwa. Jesli zakladalismy to skarpetki.

Jesli synus nadal pozostanie synusiem to zalatwilam sobie ciuszki. Przyjaciolka z poprzedniego watku pozyczy nam chlopiece do czasu kolejnego dziecka .
A jak będzie cora to klopot z glowy.

Buziam wszystkie z cieplymi myślami

no to super, że kolezanka pomoże jak coś

Cytat:

Jestem zalamana!
tam gdzie kupiłam spodnie były piękne sukienki i letnie i jesienne ciążowe, boskie po prostu, pewnie gdybym miala kase to bym sobie kupiła, ale tak.. ta koszula tu wrzucona, jest piękna i też pociągająca w sklepach ciążowych ( ale nie H&M czy tego typu, sam ciążowy) idzie znaleźć zaje.biste ciuchy, seksowe, odważne, 'inne' dla nas.też w to nie wierzyłam, ale znalazłam taki sklep w Btm i K-ce więc widze jaka róznica, od sieciowego H&M A CENY PODOBNE :P

Witam w piękną niedziele! ( a mówiłam, że pogoda będzie ładna jak kupie spodnie ? :/ ) może w październiku sie doczekam
Stary 2013-06-09, 08:48   #507
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Jutro wizyta kontrolna. Ginekolog chyba nie uwierzy, że maleństwo tak wariuje w brzuchu Mówiła, że od 20 tygodnia zapewne będę wyczuwała a ja już od 16 czuję kopniaki Codziennie po kilkanaście razy o sobie przypomina

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

ooooo super!! gratuluje
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
witam słonecznie dziewczyny, ale sie pokłóciłam z moim TŻ leżałam w łóżku i pisałam do niego sms do 23 on wyjechał do waw załatwiać coś, tak sobie leżę na plecach i jak nie poczułam solidnego kopniaczka to aż wstałam z łóżka z wrażenia i zrobiłam wielkie oczywiem że jestem w ciązy ale ten kopniak był zaskoczeniem, a tak na niego czekałam i tak zaaregowalam od razu cała złośc po mnie spłynęła jak po kaczce, pewnie dzidzi sie nie podobało, że się tak denerwuje, że postanowiło skopać mamusię
gratuluje kopniaków
Stary 2013-06-09, 08:49   #508
issia88
Zakorzenienie

Cytat:

Maksym
Wow, powiem szczerze, ze nie slyszalam o takim imieniu. Bardzo oryginalne, i zarazem ladne

Cytat:
W Tesco nieee :/ Ryba pisała ze w Kauflandzie sa promo na ciuszki dziecięce

Cytat:
Trele_Morele

TŻ chciał Max przez 'x'

Bardzo bardzo ładna koszulka nocna
Wezcie, te straganowe to nawet jak nie bylam w ciąży to omijałam je szerokim lukiem, bo bałabym się straszyć w nocy Na starość to będzie mi obojętne

Witam w sloneczna niedziele

Anulka - ja powtarzam mojego TŻowi - NIE KLOC SIE Z KOBIETA W CIAZY!! I jakos to działa, od razu zmienia ton

A ja myslalam, ze po wczorajszym dniu pracy będę spala jak zabita, a budziłam się cala noc :/ Chyba nie umiem sama spac
Dzis nawiedzam Ikeę i jeszcze jade do kolezanka która urodzila 2tyg temu córeczkę Hania ma na imię
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 08:49   #509
Kabriela
Zadomowienie

A ja zaczęłam 20 tydzień i nic a nic nie czuję. I jestem smutna z tego powodu! Może poczuję niedługo, ale w ogóle czekam i czekam i nic.

Dziewczyny ja mam takie pytanie kompletnie zwariowane i obiecajcie też że się nie będziecie śmiać ze mnie....uwaga, uwaga...
Co sądzicie o nadaniu imienia swojemu dziecku tak jak ma na imię mama dziecka?
Chodzi o to, że ( nie jestem zadufaną i zakochaną w sobie osobą) ale akurat imię Kaśka, Katarzyna cholernie mi się podoba, uwielbiam to imię tak bardzo bardzo i myślałam, że mojej córci też tak dam na imię...ale co się odzywam na ten temat w najbliższej rodzinie to patrzą na mnie jak na wariatkę. To na serio jest taki beznadziejny pomysł?
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 08:55   #510
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Anulka - ja powtarzam mojego TŻowi - NIE KLOC SIE Z KOBIETA W CIAZY!! I jakos to działa, od razu zmienia ton
Haha i dodać dziecko nam stresujesz, on mi tak zawsze mówi jak się stresuję uczelnią

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Co sądzicie o nadaniu imienia swojemu dziecku tak jak ma na imię mama dziecka?
Chodzi o to, że ( nie jestem zadufaną i zakochaną w sobie osobą) ale akurat imię Kaśka, Katarzyna cholernie mi się podoba, uwielbiam to imię tak bardzo bardzo i myślałam, że mojej córci też tak dam na imię...ale co się odzywam na ten temat w najbliższej rodzinie to patrzą na mnie jak na wariatkę. To na serio jest taki beznadziejny pomysł?
Mnie osobiście nigdy się taki pomysł nie podobał. Mam kuzyna Krzyśka, którego tata to Krzysiek a żeby było ciekawiej to przez małżeństwo jego siostry w rodzinie pojawił się kolejny Krzysiek. Było zawsze mnóstwo nieporozumień z tego powodu, o którym Krzyśku ktoś mówi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości