|
|
#4921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Dobry
Słońce i bez deszczu ![]() Cytat:
![]() Chociaż w sumie...jak bym mogła, to chodzilabym dla rozrywki, raz na kilka dni ![]() 2. ![]() 3.Ja przedewszystkim antypiegowo i antyprzebarwieniowo. I odkąd zaczelam, nic nowego się nie pojawia i nie ma az tak dużo piegow jak dawniej. Wiadomo,ze nie ma opcji zeby całkiem nie bylo, ale jest pzryzwoicie. No i te przebarwienia sie nie robią .. Czyli nawet niewielka ilość dziala ![]() Cytat:
Udanej i spokojnej imprezy ![]() 2. Cytat:
Do pewnego rozmiaru ciężko, ale jak juz pożre trochę to go jednak czuć. Ciągnie skórę ![]() Cytat:
Winter |
||||
|
|
|
#4922 | ||
|
Zakorzenienie
|
przede wszystkim puchnące stawy
Cytat:
i trzym się Cytat:
![]() u mnie też |
||
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
wssyssła mnie robota ![]() jutro rano chcę wyruszyć, a nie jestem nawet w 1% przygotowana w dodatku potrzebuję prezentu dla chuopa, a nie mam pomysłu padam na ryjek chyba widziałam w barze Tru ![]() Winter, trzymam kciuki za dida
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marzę zeby mnie taka robota wsysła - zdradzisz kiedyś w tró tajniki pracy? bo wysyłam na identyczne nie wiem czemu ale jakoś hotelowe życie mnie ciągnie - tzn zmiany, tryb pracy, otoczenieale to kiedys - teraz sie pakuj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-07 o 20:10 |
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - zajrzyj do Tro
![]() nawet nie wiem co mam pakowac...
|
#4926 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
My już po
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
uff - dobrze że w domu
wiecie coś więcej ? czy już nie masz sił po dzisiejszym? odeśpijcie ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- byłam - thx och jedziesz z lubym na wywczas - widziałam fotki destynacji - czy to ma jakieś znaczenie co weźmiesz? ![]() cokolwiek weźmiesz będziesz szczęśliwa ja zawsze pakuję sie w dwie kategorie - wygoda: lacie sukienki szmaciane 2 kateg: szpilki i inne zmysłowe outfity zawsze wyobrażam sobie opcje spędzanai czasu w miejscu docelowym - i ładuję jak leci - mam wizualizacje ![]() ale jeśli jadę z chuopem to o nic się nie martwie - jak nie jedziesz na pustynie to niczego Ci nei zabraknie - sama musiałąbyś o siebie zadbać ale tak to pełen luz - jest ktoś kto pójdzie i zanabędzie a mam ten luzacki stan od dopiero kilku lat - bo tak to zawsze wszystko sama - czy jest kasa czy jest aparta czy jest łądowarka - o weź ładowarki, kable do aparatu, tel czy na co tam to teraz chodzi a teraz jak czegoś nie mam to chuop to ma - vide pasta do zempów, kasa, telefon, aparat - biorę głównie ciuchy ![]() pilsy ( o ile poczebne) perfumy ( ale też można nie mieć bo to swietna okazja zanabyć) kosmetyczka, bielizna of choice
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-07 o 23:02 |
|
|
|
#4928 |
|
BAN stały
|
Halo, ma ktoś doświadczenie z zepsutym atomizerem w jabłuszkowej lolicie?
|
|
|
|
#4929 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Przybył mój wypasiony blendero-miksero-koktajlowiec z konkursu Electroluxa ![]() Chyba sobie jeszcze w coś zagram... Głosować na Ves, głosować!! To przynosi szczęście
|
|
#4930 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ciepło jestkurde, pamiętam koczowania po dworcach, ile to było lat temu Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- kurde, zaplanowałam sobie pójście na koncert w przyszłym tygodniu, w czwartek, i co się okazuje? że w ten sam dzień jest inny koncert na który bym też bardzo chętnie poszła..... czy to się nie może rozkładać inaczej...?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
akurat na takie wykorzystanie, jakbym chciała, to na dworze może być jeszcze za zimno nocą
![]() najwyżej pójdziemy do jednego pubu i będzsiemy żłopać piwo i grać w bilard do rana ![]() Cytat:
|
|
#4932 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
W zakaźnym tylko spojrzała i orzekła, że borelioza. Dostaliśmy antybiotyk na 3 tyg i do rodzinnego pediatry na kontrolę. I stwierdziła też, że to mogła być larwa kleszcza np, czyli ugryzła i szybko odpadła. A długie spodnie nie chronią, bo mógł skądś przynieść na ubraniu i dopiero w domu go ugryzło.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4933 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo jakoś nic nie mogę znaleźć, a V. przyjeżdża i szukam alternatywy dla zamulania w domu Chyba już wszystko zwiedziliśmy.
|
|
|
|
|
#4934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znad kawy idę zaraz do pracy na chwilę a później nie wiem chyba po prostu będę się lenić
|
|||
|
|
|
#4935 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gdzie wszystkich wywiało? Macham znad zielonego kisielu Frugo
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
też sie zastanawiam
![]() jak akurat siedzę w domu prawie cały dzień to ni ma co czytać i z kim gadać
|
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Oby antybiotyk zadzialal ![]() ![]() Czyli wynika z tego ,że teorię o tym, że jak wyjmie się kleszcza w ciągu 24 h , to bez antybiotyku można się obyć i nic nie powinno się dziać,można wsadzić między bajki
|
|
|
|
|
#4938 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na wiki czytałam i pediatra mi powiedziała, że małego mogła ukąsić tzw nimfa kleszcza, czyli praktycznie niewidoczna.
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4940 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zara spadam ogladać synagogi nocą
![]() krakuski też chodźcie
|
|
#4941 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Stadium pośrednie między larwą a dorosłym kleszczem. Praktycznie niewidoczna, więc mógł z tym chodzić nie wiadomo jak długo
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Mić chyba jednak jeszcze nie
mam nadzieję, że czarnuch znajdzie dobry dom Win musicie wywalić to choróbsko bry wieczór
|
|
#4943 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dla kleszczy ciepło to już kilka stopni powyżej zera, zaczynam je wyciągać ze zwierzaków około połowy marca
Cytat:
Cytat:
To nie pisz ![]() Cytat:
Będzie ok.Cytat:
![]() Nom, zdarza się ![]() Mufisz? Kto wie, może pójdę?...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
a propos kleszczy
z moich doświadczeń wynika: pojawiają się gdy temp. sięgną powyżej 0 st. u nas pierwsze już w lutym wyciągałam śnieg leżał, a one polowały z głowy swojej wyciągałam dedniętego w połowie marca teoretycznie te pierwsze nie zarażają boreliozą oraz bebesjozą bzdura moim zdaniem skromnym również teoretyczne dobrze mieć w domu futra, bo kleszcz do najcieplejszego idzie ![]() u Win nie działa jednak takie rozwiązanie jak widać niestety
|
|
#4945 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mufieu mufieu ![]() info dodatkowe-trwa tez art boom festival i beda rózne ciekawe (lub nie) iwenty, min w czerwonym domu Amona Goetha (od przyszłego weekendu)
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Macham znowu znad anginy Ja pie-dolę Cytat:
![]() Żyję ![]() Było "dosyć" spokojnie Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie wiedziałam że coś takiego istnieje nie dziwię się ![]() Obejrzeliśmy wreszcie Django, fajne
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooł, gdzie jesteście? ponad 12 godzin bez nowego posta, co to ma być?
![]() Wreszcie pogoda ładna i słońce dobrze się składa, bo jedziemy do moich rodziców, może jakiś grill będzie w związku z tym
|
|
|
|
#4949 |
|
To ja :)
|
Ja niby jestem, ale tylko obserwuję
Brak mi weny jakoś... I głowa boli bez sensu -zawsze mi to w weekendy robi...Poza tym upiekłam chleb na nowym zakwasie i jakiś za kwaśny wyszedł -ale też działa Ilość otrębów i pesteczek, która w nim jest, bardzo porusza wnętrze ludzkie...
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.

Słonce jest potrzebne dla zdrowia (wit.D) wiec trzeba rzucić pracę 
edit: albo wymacać i jeszcze odróżnić od znamion na skórze...

nie wiem czemu ale jakoś hotelowe życie mnie ciągnie - tzn zmiany, tryb pracy, otoczenie

chyba po prostu będę się lenić 

Ja pie-dolę