Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-09, 12:58   #541
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na usg genetycznym, wszystko dobrze, wymiary powiedział gin, ze książkowe, zmierzył wszystko dokładnie zrobiłam przy okazji test pappa bo i tak mam pakiet w luxmedzie to skorzystałam

prawdopodobnie to będzie dziewczynka

dziewczyny wasze maleństwa jak robiłyście usg też były takie spokojne ? u mnie raz fiknęło nóżką a potem nic

we wtorek zaczynam 13 tc
za dobre wyniki USG wpisać Ci na listę dziewczynkę ?
Stary 2013-06-09, 13:00   #542
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Oj Ci TŻ ja wczoraj swojemu mówiłam, że cały dzień robiłam zadania na uczelnie, a on pytał: "co na wizaz.pl?"
Mój tez już się irytuje czasem jak widzi że piszę :P Znowu siedzisz na Wizażu ? Znowu to forum ?
Ciekawa jestem z kąd wie że to forum i w dodatku wizaż , bo ja mu nic nie wspominałam Pewnie go interesowało z kim ja tak namiętnie pisze , i musiał kuknąć do mojego telefonu

Cytat:
Napisane przez Ryba91
Co do imion, ja planowałam Amelię albo Kacpra. potem zmieniłam, ale teraz wiem ze zostanie Amelia i Kacper. w okolicy jest jedna Amelia, zero Kacprów, najpopularniejsze imiona u mnie w okolicy to IGA,OLGA,MAJA,HANIA, JULIA,BOŻENKA,ANIA,MATYLD A,KINGA, EMILIA, MONIKA, ANIELA. w rodzinie mam same ZUZY,Liliany, Alicje,MAJE,EMILIE,HANIE, MAGDY, JESSIKI, więc Zuzia i maja tak jak chciałam kiedyś odpadają..
z męskich w okolicy same bartusie i sebastiany i mariusze. Nawet już michałów nie ma. A w rodzinie mam Filipów, PATRYKÓW, Kamili,Franków,Dawidów, Aleksandrów, Oktawianów( Oktawian) więc Filip jak kiedys chciałam-odpada.
A więc Kacper i Amelia zostaje. I w sumie nawet jak do października urodzi się 100 takich dzieci o tych imionach to nic nie zrobie, nie bede nadawać dziecku imienia jak mi sie jakies nie podoba, albo w rodzinie już jest..
Ja nie mam tego problemu bo u mnie w rodzinie z jednej jak i drugiej strony ostatnim dzieckiem jest mój brat który teraz będzie miał 20 lat .Taką mam ogromną rodzinkę Więc imiona się nie zdublują .. Od strony Tż są sami chłopcy więc też żadna Maja się nie trafi . A jaka jest w Anglii teraz moda to średnio mnie interesuje .. I tak w przedszkolu będą górowały Mahommedy W ogóle się zastanawiam czy nie zmienić *j* na *y* w imieniu żeby uniknąć złej wymowy imienia . Widziałam że Maya to normalne imię angielskie ..

Cytat:
Napisane przez Messuah
Byłam wczoraj na usg genetycznym, wszystko dobrze, wymiary powiedział gin, ze książkowe, zmierzył wszystko dokładnie zrobiłam przy okazji test pappa bo i tak mam pakiet w luxmedzie to skorzystałam

prawdopodobnie to będzie dziewczynka

dziewczyny wasze maleństwa jak robiłyście usg też były takie spokojne ? u mnie raz fiknęło nóżką a potem nic

we wtorek zaczynam 13 tc
Gratuluję córeczki ) Moja mała tez była bardzo spokojna , wszystko ładnie pokazała . Od czasu do czasu prostowała nóżki albo rączki

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:10   #543
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Mój tez już się irytuje czasem jak widzi że piszę :P Znowu siedzisz na Wizażu ? Znowu to forum ?
Ciekawa jestem z kąd wie że to forum i w dodatku wizaż , bo ja mu nic nie wspominałam Pewnie go interesowało z kim ja tak namiętnie pisze , i musiał kuknąć do mojego telefonu

Ja nie mam tego problemu bo u mnie w rodzinie z jednej jak i drugiej strony ostatnim dzieckiem jest mój brat który teraz będzie miał 20 lat .Taką mam ogromną rodzinkę Więc imiona się nie zdublują .. Od strony Tż są sami chłopcy więc też żadna Maja się nie trafi . A jaka jest w Anglii teraz moda to średnio mnie interesuje .. I tak w przedszkolu będą górowały Mahommedy W ogóle się zastanawiam czy nie zmienić *j* na *y* w imieniu żeby uniknąć złej wymowy imienia . Widziałam że Maya to normalne imię angielskie ..

Gratuluję córeczki ) Moja mała tez była bardzo spokojna , wszystko ładnie pokazała . Od czasu do czasu prostowała nóżki albo rączki
Mnie w Anglii rozwaliło, ze imię Carol, to imię żeńskie :brzyda l:
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:30   #544
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Chodzi o to, że ( nie jestem zadufaną i zakochaną w sobie osobą) ale akurat imię Kaśka, Katarzyna cholernie mi się podoba, uwielbiam to imię tak bardzo bardzo i myślałam, że mojej córci też tak dam na imię...ale co się odzywam na ten temat w najbliższej rodzinie to patrzą na mnie jak na wariatkę. To na serio jest taki beznadziejny pomysł?
Moja mama i babcia noszą to samo imię- Helena nie wiem w sumie jak do tego doszło, ale też nigdy nie było z tego powodu jakichś nieporozumień, pomyłek Co więcej jeśli miałabym córeczkę, to myślałam żeby ją tak nazwać W ogóle to denerwują mnie strachy przyszłych rodziców, że podoba im się jakieś imię, ale nie wypada bo jakieś dziecko w rodzinie już je nosi, komuś się nie będzie podobać itp. itd. Kompletnie tego nie rozumiem

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:44   #545
domii29
Zakorzenienie

Coś dzisiaj ze mną nie w porządku, słucham sobie smerfnych hitów TŻ ma ze mnie ubaw jak sobie co niektóre podśpiewuje, ale pamiętam je jeszcze z dzieciństwa, stwierdził że dziecinnieje
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:53   #546
Messsuah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
za dobre wyniki USG wpisać Ci na listę dziewczynkę ?
gin mówił, że na 70 % córeczka, już tak się nakręciłam, że mam nadzieje, ze tak już zostanie co do płci
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:57   #547
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Tu widac na przykladzie
fajne, jakoś nie trafiłam nigdy na takie cuś przy małej

Nasturcja ale może będzie miły i nie będzie broił

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Ja jadę do teściów, do zobaczenia wieczorem
a z tż się udało dojść do ładu? miłej wizyty

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
super, że takie miłe wspomnienia

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dobra poddaję się mam dość od 1,5 godz. czytam ten tekst i już nie mogę, idę zjeść trochę nutelli i umyć włosy. Miłego dnia dziewczyny!
czym się zajmujesz, że takie listy? jakaś historia?

Cytat:
jak ja dawno nutelli nie jadłam
a dzisiaj sobie nic do pracy nie wzięłam...

co powiecie o :
http://www.limango.pl/shop/detail/in...59&catid=29236

http://www.limango.pl/shop/detail/in...51&catid=29236

fajny bajer czy sie przyda? u mnie w przychodni jest ten z pierwszego linku, i kobiety ciężarne albo po urodzeniu jak siedzą w kolejce zachwalają.. cena to akurt z tej strony wysoka, ale widziałam tańsze do 150 pln
co linkowałaś, bo u mnie nie wyświetla przedmiotów tylko stronę sklepu

Cytat:

gratuluję dziewuszki moja tez raczej spokojna na usg

Budowniczka to nie przesąd, jak zaczniesz czuć ruchy to zobaczysz, jak dzidziole lubią słodkie

Domi serce pik pik pik

ale u nas burzaaa i leje ccały dzień ale na dzień dobry dostałam dziś takiego kopniaka, ze aż w szoku byłam, że już z taką siłą umie

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-06-09 o 14:01
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 13:57   #548
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Moja mama i babcia noszą to samo imię- Helena nie wiem w sumie jak do tego doszło, ale też nigdy nie było z tego powodu jakichś nieporozumień, pomyłek Co więcej jeśli miałabym córeczkę, to myślałam żeby ją tak nazwać W ogóle to denerwują mnie strachy przyszłych rodziców, że podoba im się jakieś imię, ale nie wypada bo jakieś dziecko w rodzinie już je nosi, komuś się nie będzie podobać itp. itd. Kompletnie tego nie rozumiem
ale żaden rodzic nie ma stracha, to pewnie chodzi o jakies tradycje w domu albo coś. Ja np. mam bardzo dużą rodzinę z jednej i drugiej sstrony., większiść o jednym nazwisku.. nie chce żeby później się pokrywały te same imiona i nzwiska, zreszta u mnie od lat tak jest, że jak już w rodzinie jest takie imie ( oczywiscie mówimy tu o dzieciach) to nie daje się tak przy urodzinach.
Stary 2013-06-09, 13:59   #549
Messsuah
Raczkowanie

możesz wpisać

w tym tygodniu robie wszystkie badania z krwi i w piątek mam wizyte u swojego już gina (genetyczne robiłam u innego)
Stary 2013-06-09, 14:01   #550
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
fajne, jakoś nie trafiłam nigdy na takie cuś przy małej

ale może będzie miły i nie będzie broił

a z tż się udało dojść do ładu? miłej wizyty

super, że takie miłe wspomnienia

czym się zajmujesz, że takie listy? jakaś historia?

co linkowałaś, bo u mnie nie wyświetla przedmiotów tylko stronę sklepu

gratuluję dziewuszki moja tez raczej spokojna na usg

to nie przesąd, jak zaczniesz czuć ruchy to zobaczysz, jak dzidziole lubią słodkie

serce pik pik pik

ale u nas burzaaa i leje ccały dzień ale na dzień dobry dostałam dziś takiego kopniaka, ze aż w szoku byłam, że już z taką siłą umie

nie gadaj że burza, bo u mnie ładne słonko, nie chcę deszczu!!

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=1243 a to sie otwiera?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
możesz wpisać

w tym tygodniu robie wszystkie badania z krwi i w piątek mam wizyte u swojego już gina (genetyczne robiłam u innego)

nie mam Cię w ogóle na 1 stronie jak cos to podaj dane
Stary 2013-06-09, 14:04   #551
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

to tak jak masz sporo miejsca to pewnie bardzo wygodna sprawa, bo masz w jednym miejscu prezwijak, wanienkę i załatwionu stojak pod wanienkę, który bardzo sobie chwalę, ale miejsca mniej to przewijak dajesz na łózeczko, które i tak stać musi, wanienkę trzymasz w wannie czy pod prysznicem

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-09, 14:05   #552
Messsuah
Raczkowanie

Cytat:

byłam w poprzednim wątku ale chyba się zagubiłam
OM 19marca, TP 23 grudnia, prawdopodobnie dziewczynka
Stary 2013-06-09, 15:29   #553
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

trelemorele dziekuję,ze tak uważasz. Amniopunkcja już we wtorek rano. Oby badanie wyszło dobrze, tylko te 3 tyg czekania
Stary 2013-06-09, 15:43   #554
anulka2205
Wtajemniczenie

Agnieszka trzymam kciuki i za dobre wyniki i za to, żeby te 3 tyg. szybciutko minęły

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-09, 15:57   #555
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:

Ja nie Wiem czy chhodzi Ci o przewijak czy o co? Ja taki kupilam wlasnie , , malowany na bialo z dwoma poleczkami na dole . Na gorze jest taki wklad z ceratki .. Jak urzadze pokoik to Wam pokaze . Narazie przyszlam sie polozyc I zajrzec do Was . Bo mi mała strasznie wariuje .. Chyba jej sie nie podoba to wydrapywanie fug

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
to tak jak masz sporo miejsca to pewnie bardzo wygodna sprawa, bo masz w jednym miejscu prezwijak, wanienkę i załatwionu stojak pod wanienkę, który bardzo sobie chwalę, ale miejsca mniej to przewijak dajesz na łózeczko, które i tak stać musi, wanienkę trzymasz w wannie czy pod prysznicem
Aha tu jest tez wanienka ? ;O
Tak czy siak to akurat mi sie nie podoba , dla mnie wyglada jak szpitalne :/

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-09, 16:00   #556
Mya1989
Zakorzenienie

Coś mi się zrobiło mokro w koszulkę, patrzę a tam na wysokości piersi prawej mokre plamki, naciskam sutek a tam siara w 16tc to chyba baaaardzo wcześnie

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:02   #557
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie Wiem czy chhodzi Ci o przewijak czy o co? Ja taki kupilam wlasnie , , malowany na bialo z dwoma poleczkami na dole . Na gorze jest taki wklad z ceratki .. Jak urzadze pokoik to Wam pokaze . Narazie przyszlam sie polozyc I zajrzec do Was . Bo mi mała strasznie wariuje .. Chyba jej sie nie podoba to wydrapywanie fug

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

no bo akurat wrzuciłam pierwsze lepsze, w sklepie widziałam ładne dość, wanienke można wyciągnąć tak samo jak można tam z przodu dzwiczki zamontować i myślałam o przeróbce na coś typu szafka na tym przewijak a do kapieli wanienke. i nie jest to duże, lecz takie do wysokości mojego pępka ( mam 155cm;p) i nie szeroki wiec miejsca nie zajmuje dużo..
sama wanienka to ok 30 złotych, przewijak pewnie cos kolo tego.. a to kosztowało 74 złote..
Stary 2013-06-09, 16:02   #558
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:

haha, to Majka ma zapędy po mamusi- najlepiej jak wszystko mogę zrobić sama i tak pomagała przy tych fugach dzielnie
i tak się zastanawiałam co mi nie pasuje w tym przewijako-wanience, bo że funkcjonalna sprawa to się nie kłócę, dopiero jak przeczytałam to co napisałaś to wpadłam, że to przez ten "szpitalny" wygląd

Mya no szybko raczej, mi też już leci

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-06-09 o 16:04
Stary 2013-06-09, 16:10   #559
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Coś mi się zrobiło mokro w koszulkę, patrzę a tam na wysokości piersi prawej mokre plamki, naciskam sutek a tam siara w 16tc to chyba baaaardzo wcześnie
Ja tez kolo 16tc mialam dwa takie dni ze ciagle mokro .. I od tego czasu nic.. Moze tobie tez przejdzie ..

Mòwiłam Wam ze uwielbiam Bednarka?? A raczej nie jego i nie to co sobie tam spiewa ale jego głos normalnie sie rozpływam

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
no bo akurat wrzuciłam pierwsze lepsze, w sklepie widziałam ładne dość, wanienke można wyciągnąć tak samo jak można tam z przodu dzwiczki zamontować i myślałam o przeróbce na coś typu szafka na tym przewijak a do kapieli wanienke. i nie jest to duże, lecz takie do wysokości mojego pępka ( mam 155cm;p) i nie szeroki wiec miejsca nie zajmuje dużo..
sama wanienka to ok 30 złotych, przewijak pewnie cos kolo tego.. a to kosztowało 74 złote..
Naprawde fajne I praktyczne jak masz malo miejsca .. Tylko ten model blee :P

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-09, 16:10   #560
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
haha, to Majka ma zapędy po mamusi- najlepiej jak wszystko mogę zrobić sama i tak pomagała przy tych fugach dzielnie
i tak się zastanawiałam co mi nie pasuje w tym przewijako-wanience, bo że funkcjonalna sprawa to się nie kłócę, dopiero jak przeczytałam to co napisałaś to wpadłam, że to przez ten "szpitalny" wygląd

Mya no szybko raczej, mi też już leci
Cytat:
Ja tez kolo 16tc mialam dwa takie dni ze ciagle mokro .. I od tego czasu nic.. Moze tobie tez przejdzie ..

Mòwiłam Wam ze uwielbiam Bednarka?? A raczej nie jego i nie to co sobie tam spiewa ale jego głos normalnie sie rozpływam

Zdziwiłam się

Trele, też nie podobają mi się te wanienki na stelażach, takie jakieś szpitalne mi się wydają

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-06-09, 16:17   #561
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=ZZAA4y0RWNo uwielbiam!

Lece na grilla milego wieczoruuu!

Edytowane przez budowniczka
Czas edycji: 2013-06-09 o 16:21
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 16:25   #562
Trele_Morele
Zakorzenienie

Ja bede miala taka wanienke ImageUploadedByWizaz Forum1370787706.417193.jpg. Jeszcze nie kupilam ale jestem prawie zdecydowana. Tylko dlatego ze jak widac sklada sie na plasko I nie uzywana bedzie wisiala w lazience na haczyku. Ja mam tak nie praktyczne mieszkanie pod katem przechowywania czegokolwiek , ze głowa boli . Zastanawiam sie tylko czy na poczatek dokupic jakis wklad dla noworodka czy nie ma sensu,?
Przewijak mam taki ImageUploadedByWizaz Forum1370787850.941408.jpg tylko bez tych rózowych ulepszen , poprostu biały a wkład do przewijania kupiłam taki ImageUploadedByWizaz Forum1370787946.834291.jpg

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-09, 16:26   #563
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio wypatrzyłam coś takiego http://allegro.pl/stojak-z-suszarka-...282945984.html myślę że się skuszę na coś takiego
To co Ty pokazałaś rzeczywiście kojarzy mi się ze szpitalem (tak jak dziewczyny piszą ).

Agnieszka255 trzymam mocno wierzę że wszystko będzie dobrze !
Stary 2013-06-09, 16:27   #564
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dobra starczy tego dobrego ide dalej dłubać. Mała juz raczej spi )

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-09, 16:29   #565
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bede miala taka wanienke Załącznik 5283123. Jeszcze nie kupilam ale jestem prawie zdecydowana. Tylko dlatego ze jak widac sklada sie na plasko I nie uzywana bedzie wisiala w lazience na haczyku. Ja mam tak nie praktyczne mieszkanie pod katem przechowywania czegokolwiek , ze głowa boli . Zastanawiam sie tylko czy na poczatek dokupic jakis wklad dla noworodka czy nie ma sensu,?
Przewijak mam taki Załącznik 5283128 tylko bez tych rózowych ulepszen , poprostu biały a wkład do przewijania kupiłam taki Załącznik 5283137

O woooow niesamowicie podoba mi się ten przewijak.
Tak w ogóle jak piszecie ile rzeczy macie to mam wrażenie że jestem daleko w tyle... Czekam cierpliwie aż teściowa zaproponuje mi żebym weszła na strych do nich i sobie wszystko przebrała, bo mi jakoś głupio proponować Wtedy będę wiedzieć co mam a co jeszcze muszę dokupić

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-09 o 16:37
Stary 2013-06-09, 16:30   #566
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wypatrzyłam coś takiego http://allegro.pl/stojak-z-suszarka-...282945984.html myślę że się skuszę na coś takiego
To co Ty pokazałaś rzeczywiście kojarzy mi się ze szpitalem (tak jak dziewczyny piszą ).

Agnieszka255 trzymam mocno wierzę że wszystko będzie dobrze !
Ja jakbym miala brac stojak to tez wzielabym taki. To sa wlasnie rzeczy ktore w malych mieszkaniach robia duzo

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-09, 16:41   #567
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bede miala taka wanienke Załącznik 5283123. Jeszcze nie kupilam ale jestem prawie zdecydowana. Tylko dlatego ze jak widac sklada sie na plasko I nie uzywana bedzie wisiala w lazience na haczyku. Ja mam tak nie praktyczne mieszkanie pod katem przechowywania czegokolwiek , ze głowa boli . Zastanawiam sie tylko czy na poczatek dokupic jakis wklad dla noworodka czy nie ma sensu,?
Przewijak mam taki Załącznik 5283128 tylko bez tych rózowych ulepszen , poprostu biały a wkład do przewijania kupiłam taki Załącznik 5283137

suuuper ten przewijak
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
O woooow niesamowicie podoba mi się ten przewijak.
Tak w ogóle jak piszecie ile rzeczy macie to mam wrażenie że jestem daleko w tyle... Czekam cierpliwie aż teściowa zaproponuje mi żebym weszła na strych do nich i sobie wszystko przebrała, bo mi jakoś głupio proponować Wtedy będę wiedzieć co mam a co jeszcze muszę dokupić
Ja tez nie mam nic, poa tym sprzetem od brata no tylko troszke ciuszkow i dwie butelki

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-06-09, 16:47   #568
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
suuuper ten przewijak

Ja tez nie mam nic, poa tym sprzetem od brata no tylko troszke ciuszkow i dwie butelki
Ja mam troszkę ciuszków, bo mama jak dowiedziała się o ciąży obkupiła wszystkie lumpki w mieście . Jedną pieluche, butelke, 2 smoczki i termometr do wody a no i patyczki do uszu dla niemowląt

Korci mnie żeby już kupować wyprawkę, albo przynajmniej przebierać rzeczy dla maluszka dlatego mam ogromną ochotę wejść na strych do TŻ-ta ale głupio mi teściowej powiedzieć że może bym tak weszła i poszperała, czekam aż sama mi powie że mogę iść i przebierać
Stary 2013-06-09, 16:58   #569
ryba91
Zakorzenienie

macie racje, że wyglada troche szpitalnie, ale widziałam ładniejsze.. choć ta od TRELE opcja bardziej mi sie podoba, powiesić i wsio. Mało miejsca zajmuje. Ten przewijak baaaaaaardzo ładny, muszę obgadać z moim zakup takiego a co do tego mojego, chodziło mi raczej o funkcjonalność
Stary 2013-06-09, 17:02   #570
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej dziewczęta

Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci
Witam nowe mamusie
Domi- ale ładny masz już brzusio

Widzę,że w piątek niezła imprezka tu była
Ja cały weekend byłam zabiegana,zakupy,spotkani e z znajomymi,dziś piękna pogoda więc pół dnia byliśmy nad jeziorkiem i później pojechaliśmy na tortillę

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości