|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
co nie? Cytat:
- choć zazwyczaj wystarczy mi że powącham wino ![]() za kwaśnych chlebów jednak |
|
|
|
|
#4952 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie sie zachciało do warszawy
|
|
#4954 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to skąplikowane , nawt jakby mi sie zachciało wtedy to pewnie by nic z tego nie wyszło ,ale serio myśle nad tematem , mam wizję tej wyprawy -mroczna strona miasta , no i Mon Credo ofkors
|
|
|
#4955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tamtą niedzielę też było mrocznie... w pewnym sensie... bo mecz był i całe miasto z tego powodu było sparaliżowane na niebiesko a kibole się bili i rzucali petardami . Jesssu jakie to durne
|
|
#4956 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mroczna strona w szerokim sensie..mroczne knajpy, mroczne zaułki, mroczne galerie (sztuki nie handlowe ), mroczne miejsca historyczne, mroczne bunkry, mroczne ulice, mroczne ruiny, mroczne fabryki, mroczne imprezy, mroczne krzaki ,o wiem...taka niszowa warszawa
|
|
|
#4957 |
|
To ja :)
|
Masz tu mroczną próbkę... Świeciło słońce, nie jakoś nachalnie, ale zawsze, ubraliśmy się, żeby skoczyć do empiku, zjechaliśmy windą, wychodzimy, a tam prawda... No to zawróciliśmy...
|
#4958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, można popływać łódką po ulicach Cytat:
Na szczęście dziś już przespałam całą noc i mogę przełykać Bo poprzednia noc to była amsakreska ![]() Znad basenu poulewowego ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Fogle mam na balkonie surfinie i je tak przynajmniej raz na 1-2 dni zdejmuję i co chwilowo ładniejsza pogoda wywieszam z powrotem Raz mi qrde je deszcz (nawet nie taki duży) częściowo poniszczył ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- I mieliśmy dziś jechać do znajomych (dawno się nie widzieliśmy) to mnie choróbsko musiało dopaść A małe didy mają.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4959 |
|
|
Zalało u nas garaże i szyby wind... Klęska normalnie
![]() Ale cholera, ludziom samochody równo pozalewało i te stojące w parkingu podziemnym, i te na ulicy...
|
#4960 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dlatego ja kupiła mieszkanie na szczycie góry ![]() jakby co to wszystko spłynie
|
|
|
#4961 | |
|
|
Cytat:
Ale w radio już tak pianę biją, że chyba pora arkę budować
|
|
#4962 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie wiem, jestem całkowicie wpadnięta z obiegu... co nie? ![]() ale postanowiłam zostać przy pierwotnej wersji. zazdraszczam.... chciałam iść do synagogi w noc muzeów ale mi nie wyszło.... to dawaj kiedy podopieczna wyjeżdża na wakacje?nie wiem co prawda jak z mrokami i knajpami, np. ta zarąbista co o niej kiedyś pisałam spłonęła w lutym ale pewnie coś jeszcze się znajdzie jakby tak poszukaćCytat:
--- spadam na stretching, ciekawe czy dojadę czy będę musiała płynąć...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza , że wszystko pięęęknie wprost rozkopane ![]() resztę to nie fieu ale pewno wszystko się da Cytat:
) ja tam sie bałam , jak koło mnie petarda strzeliła, spierdzieliłam stamtąd ale nie na długo b potem trza było didkę odebrać z Torwaru a oni tam dalej rządzili , tyle godzin a taki stretching to fajny jest? co on robi ciału poza tym że rozciąga ?
|
|
#4964 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo wyrafinowany sposób wypollizowania - tego jeszcze nei grali ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- chiba tró tj na pewno |
|||
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
na juwenalia wywiało
![]() Mursz, masakra ![]() Hello Prze☠☠☠any dzień Melduję, że wróciłam i żyję. Acid Drinkers na żywo fajne, ale bez szału. Titus jak śpiewa, to się nie koncentruje na graniu i średnio mu to wychodzi ![]() Poza tym wypiliśmy torbę browarów, po koncercie udaliśmy się do pubu, gdzie ja po jednej rundce w bilarda padłam spać na kanapę, a mój D. mnie przykrył swoją kurtką i znalazł sobie jakiegoś kompana do gry. Gorzej, że o 4 rano klub zamykali i nas wywalili na dwór. Siedliśmy na murku pod klubem, chłop wyciągnął z plecaka piwo, chleb i kiełbase i dzielnie mnie podtrzymywał na duchu i znosił moje zrzędzenie ze zmęczenia i niedospanania. To były cięężkie 2 godziny. Oczywiście w domu też mi spać nie dał, ale to już było baaardzo miłe niespanie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-09 o 19:28 |
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno z plecaka? ![]() U mnie po ulewie zrobiło się upalnie.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
no i nadciąga do nas burza
a tak było dziś pięknie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 |
|
|
Jest sprawiedliwość na świecie
![]() Ludziom na parterze u nas pozalewało mieszkania... A to wysoki parter, tylko magicy od wind nie mogli dojechać, bo akurat amfibii na stanie nie mieli i sobie ludzie inteligentnie jeździli windami z zalanego garażu podziemnego. Regularnie dowożąc wodę, która się wylewała na parterze właśnie... Wszędzie worki z piaskiem... Armagedon normalnie... I naszą lecznicę weterynaryjną zalało. Szpital i chirurgię, czyli najniższy poziom... Się już zgłosiliśmy do pomocy, ale póki co sytuacja podobno opanowana. Niemniej i tak -poza kilkoma miejscami, nie ma aż takiego dramatu, jak dziennikarze robią.
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ja właśnie patrzę jak na jasnym niebie wali piorunami na horyzoncie - to już tylko kwestia czasu boję się piorunów
|
|
|
|
|
#4972 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4974 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Na synagogi też się zawlokłam ![]() A czerwony dom nie jest ani trochę czerwony, byłam, widziałam. Za to wisi baner, że go można kupić... Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i miałam pytać robił ktoś suszi w domu?
mam zamiar sie zmobilizować - może sieciunia ma filmiki instruktażowe zanabędę szyskie specjalistyczne produkty |
|
|
|
#4976 |
|
Piers do przodu
|
|
#4977 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Z pomocą jednego cienkiego książkowego poradniczka i przepisu z sieciuni na zaprawę do ryżu, nie jest to przesadnie trudne. Oczywiście z estetyką bywa różnie, ale IMO też nienajgorzej mi to wychodzi. Prawdziwego sushi w knajpie spróbowałam po samodzielnym zrobieniu kilkanaście razy i poza tym, że w moim smak zaprawy był trochę wyraźniejszy i oczywiście nie było tak perfekcyjnie piękne, to wypadło całkiem podobnie Jakby co to coś podpowiem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tak ostatnio wnętrze poruszają łykane od tygodnia hormony tarczycowe ![]() no normalnie rano ledwo zdanżam ![]() owszem, stoi napisane, że euthtrox podkręca metabolizm ale żeby tym sposobem ![]() Cytat:
bry spomiędzy pomalowanych ścian
|
|
|
#4979 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiem,ale kiedys był (podobno ) ![]() btw w przyszły week jest tez noc teatrów ![]() i w ludowym dają spektakl o zespole death metalowym co gra na dożynkach my w każdym razie sie wybieramy ![]() ![]() jesli sie uda zdobyc wejsciowki,a to jest dosyc trudne w tamtym roku nam sie nie udało, rozdawali od 8.00 a o 8.15 juz było po ptokach
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zaprawa to rzecz najważniejsza, to ja najpierw poczytam i ewent potem dopytam czyli powinnam dać radę - biba w sobotę (ostatnio co łikend to biba z tańcami do rana ) więc muszę zrobić próbę np w środę Flo - i tak źle i tak nietopsz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Ja pie-dolę

Ilość otrębów i pesteczek, która w nim jest, bardzo porusza wnętrze ludzkie...