|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
|
|
|
#7472 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Zapytaj i wtedy podejmiesz decyzję. Przymierz też różne implanty, wykorzystaj to, że jesteś na miejscu
|
#7473 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Pozniej patrze, a wiekszosc z Was ma 300 i wiecej a tu "tylko "270. I glupieje. Z drugiej strony lekarz lepiej sie zna, pokazywal mi zdjecia i mowil, ze o, tu juz widac sztucznosc, za duze, ale pacjentka takie chciala wiec OK. A ja taka sztucznosc w wygladzie chcialabym uniknac a co za tym idzie - chyba nalezy sluchac sie lekarza. No ale pojde do niego jescze raz tak jak Saba mowila i poprzymierzam znow i zapytam o tę ciaze. Tyle pytan przygotowalam, pytalam tez o karmienie ale termin -odleglosc miedzy operacja a ciaza juz nie. zalozylam ze skoro piersi dochodza do ostatecznego ksztaltu przez rok to tak bedzie OK...
|
||
|
|
|
#7474 |
|
Zadomowienie
|
Doktor Ci mówił o wymianie?? Mi mówił, że teraz jest dożywotnia gwarancja i jeśli efekt będzie zadowalający mnie, to nie trzeba wymianiać. no ale w umowie miałam takie zapisy, to fakt.
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Rozumiem Ciebie. Bo faktycznie, nie wiesz co będzie za jakiś czas. Rownie dobrze jutro możesz poznać super faceta i za 2 miesiace byc w ciąży, ale... może też minąć 3 lata i nic i bedziesz żalować, że nie zrobiłaś. Żadna z nas w tej kwestii Ci nie pomoże, musisz sama podjąć tę decyzję. A lekarza pytaj o wszystko, co tylko Ci przyjdzie do głowy. On ma cierpliwość, wierz mi i wiesz, nie każda ma powyżej 300 cc. Obejrzyj sobie galerię TK z Krakowa (Mya nie bij, nie ma tu linka ) - on ma, z tego co kojarzę, osobną galerię z efektami implantów poniżej 300cc.
|
#7475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak sie tu Wam troche "żalę", ale masz racje, decyzja nalezy do mnie. Mysle, ze juz ja podjelam, ale na pewno jeszcze wypytam doktora dokladniej. Dziękuję Wam
|
|
|
|
|
#7476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem naprawdę czasami sobie gdybam ale nie jest to mój priorytet,twoje mi sie podobają
|
|
|
#7477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Bimbalki nie denerwuj się i nie pisz listów pożegnalnych Będzie wszystko ok, masz doświadczonego lekarza. Ja tez bardzo panikowałam przed narkozą, ale wierz mi, szkoda sobie siwych włosów przysparzać Bądź tylko szczera z anestezjologiem.
|
|
#7478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-08 o 00:08 |
|
|
|
|
#7479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)tak swoją droga czasami mam wrażenie ze na zdjęciach usta zdają sie byc pelniejsze niż w rzeczywistości ale kształt faktycznie chyba jest ok jak byc powinien. Podobnie powiedziała mi pani która robiła mi kreski permanentne nad powieką,ze przyciągać uwagę uroda bo jestem naturalna (cycory nie rzucają sie w oczy,są proporcje ludzkie zachowane ) i żebym tego nigdy w życiu nie robiła bo spierdziele cały urok a ponoć juz mało takich hrhrNie mniej jednak widziałam piękne prace az samemu sie chce tylko jakos nie mam do tego pary,czas ucieka a ja wciąż nie dotarłam,bardzo możliwe ze nie dotre wcale. Star * Mój tez potatuowany od szyji po pępek i co zrobic ![]() Nawet ma kreski na dolnych powiekach hen hen temu zrobione,czasami mowi ze gdyby mógł cofnąć czas nie miałby tego wszystkieg ale ja go takiego poznałam i w pełni akceptuje
|
|
|
#7480 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Wiadomo, kazdy jakby mogl cofnac czas to by coś zmienił
Zadowolona jestes z kresek? Bo ja bardzo , w koncu moja twarz bez make-upu jest w miare wyrazista . Ja mam bardzo jasną karnację, nie opalam się już na solarium to byłam taka niewyraźna permanenty naprawde dużo mi dodał a z drugiej strony jest fajnie bo nie jest rzucający się w oczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem jak byś miała wąziutkie czy jakieś nie takie ale skoro są piękne to bardzo dobrze, że nie masz do tego głowy....może z czasem zupełnie wywietrzeje Ci ten pomysł
|
|
#7482 |
|
Raczkowanie
|
Dodałam zdjęcia wyjściówki (mam nadzieję, że dobrze zabezpieczyłam
)Sama nie wiem czy te 360cc nie będą jednak za małe... może jednak jeszcze negocjować przed operacją?
|
#7483 |
|
Zakorzenienie
|
Bimbalki 3mam kciuki
![]() Dziewczyny ile lezalyscie w klinice ? U mojego dr jest 1 doba w cenie zabiegu i zastanawiam sie czy to rzeczywiscie wystarczajaca ilosc czy jednak lepiej wykupic sobie dodatkową dobę czy dwie W poniedzialek umawiam się na konsultację
|
#7484 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też jest 1 doba, ale nie zamierzam dokupywać kolejnej, jeśli nie będzie takiej potrzeby. Jeśli tylko będę w stanie wygramolić się z kliniki to zamierzam stamtąd spadowywać czemprędzej
10 czerwca 2013r. T.K. - 350/310 Silimed Nuance Edytowane przez Bimbalki Czas edycji: 2013-06-09 o 12:28 |
|
|
|
#7485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak coś bede miala lekarza w swoim miescie wiec praktycznie w kazdej chwili bede mogla sie tam udać ale powiedzialam sobie że będę u tżta w domu parę dni po.. Nie chcialabym zeby moi rodzice widzieli jak cierpie i tak pewnie beda malo zachwyceni moim pomysłem Mam zamiar umowic się po zimie na termin, jakos przelom lutego/ marca 2014Bimbalki masz b ładna wyjsciówke
|
|
#7486 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z wakacji!!! Nie miałam wifi i dopiero przeczytałam większa cześć z tego co pisalyscie podczas mojej nieobecności
![]() U mnie jak zwykle wariactwo - wczoraj po powrocie pobieglam do kosmetyczki na mani i pedi potem wskoczylam w sukienkę jakiś makijaż włosy już nie zdążyłam i z dzieciakami do sali zabaw na urodziny starszej (5 lat skończyła). Przed przez 3 godziny szukalysmy w CH odpowiedniej sukienki, oczywiście młoda dama ma zupełnie inny gust niż ja ale w końcu doszliśmy do porozumienia ![]() Jutro operacja a ja tonę w praniach w sprzątaniu zakupach nawet nie zdążyłam sie jeszcze zastanowić i oswoić z myślą ze to JUŻ!!!! Dopiero zaczęło teraz do mnie docierac... Myślicie ze jeszcze będę sie bala? |
|
|
|
#7487 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ci zlecial czas przed op to i nie myslalas o tym
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7488 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, mam piersi trochę od góry opalone, nie dało się nie opalać w tej Turcji, wszędzie patelnia od 28 do 31 stopni, czy to może bardzo zaszkodzić? Pamiętam, że mnie któraś z was kochane ostrzegała żeby się nie opalać, teraz mam stracha :/
|
|
|
|
#7489 |
|
Raczkowanie
|
Trzymaj się Ladybarque !
Właściwie obie się trzymajmy
|
#7490 |
|
Raczkowanie
|
Bimbałki trzymam za nas kciuki? O której masz jutro?
|
|
|
|
#7491 |
|
Zakorzenienie
|
3mam kciuki i zazdroszcze!!
|
#7492 |
|
Raczkowanie
|
8 rano, choc zabieg pewnie zacznie sie ok. 9:00
|
#7493 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór dziewczyny
kurcze dziewczyny ja nadal nie mogę się pozbyć tych krostek na dekoldzie piłam już wapno dostałam maść i nic bimbalki powodzenia jutro trzymam kciuki i nie martw się będzie wszystko ok laydybarque za ciebie też trzymam kciuki oczywiście teraz doczytałam że ty też jutro będziesz miała nowe cycuszki
![]() A wiecie że kocham moje cycuszki hi hi Edytowane przez ninka28 Czas edycji: 2013-06-09 o 22:33 |
|
|
|
#7494 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia oraz czekam na relacje po
|
#7495 |
|
Raczkowanie
|
też się doczekasz kochana
|
|
#7496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7497 |
|
Zakorzenienie
|
No i mam nadzieje ze bede mogla wam sie nimi pochwalic!
|
#7498 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor ! Wstapilam by zyczyc powodzenia jutro Ladybarque oraz Bimbalki !
![]() ![]() ![]()
|
|
#7499 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko życzyć powodzenia Bimbalki i Lady
Jeszcze raz powodzenia---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Cytat:
no nie mogę, świetne, normalnie Pan dr mnie kupił Hihihi chyba w następnej części napiszemy w pierwszym poście że lekarzy nie zapraszamy z troski o ich zdrowie psychiczne A u nas pacjentki od Pana dr faktycznie tylko zadowolone- kilka tu było i wszystko zawsze było oki. Zresztą to wiesz bo niektóre spotkałaś sama. Na drugą konsultację idź i wyjaśnij wszystko co Cię trapi. O koniecznie rozlej na talerzyku albo małej salaterce 5 10 i 20 ml wody
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7500 | |
|
Zadomowienie
|
powodzenia! trzymam kciuki
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
powodzenia i wracaj do nas szybciutko
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-10 o 00:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

czyli jeśli np mamie bardzo sie powiększyły, to nam pewnie też

i wiesz, nie każda ma powyżej 300 cc. Obejrzyj sobie galerię TK z Krakowa (Mya nie bij, nie ma tu linka

rozumiem jak byś miała wąziutkie czy jakieś nie takie ale skoro są piękne to bardzo dobrze, że nie masz do tego głowy....może z czasem zupełnie wywietrzeje Ci ten pomysł 
)
no nie mogę, świetne, normalnie Pan dr mnie kupił