Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 250 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 22:39   #7471
kejterin
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
doktorkowi chodzilo o to, że podobne zmiany przejdzie biust w czasie naszej ciąży-o to zapytac mamę czyli jeśli np mamie bardzo sie powiększyły, to nam pewnie też

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Wiesz, są pewnie kobiety, które i zachodzą kilka miesięcy po i żyją, no ale chodzi tu o wygląd piersi. Czytałam, że najlepiej odczekać 2 lata. Ja doktora o to chyba nie pytałam, nie kojarzę przynajmniej, bo decydując się na operację, wiedziałam, że przez 3 lata od op na pewno nie zajdę w ciążę.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

a z jakich okolic jesteś? Może jakaś cycolinka zgodzi się z Tobą umówić
hm... zapytam go o to... wlasnie dlatego jednak pomyslalam ze te 270-275 sa OK. Ja jestem z Wroclawia. Czy ktoras z Was dziewczynki tez jest z Wroclawia lub okolic?
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 22:46   #7472
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Zapytaj i wtedy podejmiesz decyzję. Przymierz też różne implanty, wykorzystaj to, że jesteś na miejscu
Stary 2013-06-07, 23:00   #7473
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
to by było troche bez sensu robić operację po to by za rok zajść w ciąże...kurcze, moim niedługo stuknie rok ale jak sobie pomyślę, że miałabym teraz planować ciąże to jakiś kosmos, one jeszcze nie są do końca takie jak powinny być, jeszcze potrzebują troski i specjalnej dbałości, podejrzewam, że ciąża zmarnowałaby cały wysiłek i lekarza i mój, szkoda i cierpienia i kasy na robienie operacji na rok. Wiem, że latka lecą ale jakoś tak w głowie trzeba sobie poukładać, że teraz jest czas na cycorki nie na dziecko
Powiem Wam szczerze... nie jestem w zadnym zwiazku teraz niestety, rozpadlo sie pol roku temu. tak naprawde ja bym chciala miec dziecko juz, ale no ... trzeba miec z kim. Gdybym miala teraz, pewnie byloby tak jak mowicie - poczekalabym. Ja tak sobie tylko marze, ze za rok zajde w ciaze, ale czy ja poznam do tego czasu kogos rozsadnego, kto bedzie chcial i zwiazku z dziecka? nie wiadomo. I w ten sposob odwleke operacje i na 3 lata do przodu a jestem teraz juz bardzo mocno nastawiona, juz sobie termin wymyslilam, doktor zreszta mowil, ze wtedy ma czas (praktycznie tuz po urlopie). Zreszta piersi to moj spory kompleks. Zapytam jeszcze lekarza,pewnie mial rozne przypadki. zreszta i tak mi mowil, ze pewnie za 10 lat trzeba bedzie wymienic (czyli jednak trzeba wymieniac). Ech, czemu ja nie jestem mlodsza?:/

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
no to super prezencik na okrągłą rocznice A bać to Ty się nie bój, nie ma czego, decyzja podjęta, trzeba iść i zrobić co jest do zrobienia, po op. troszke się człowiek pomęczy ale to jest do przeżycia a potem już tylko można się cieszczyć z nowych nabytków...ja za 2 tyg. pierwszą rocznice mam...muszę jakiś prezent obmyśleć dla moich skarbów

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

a to jak wysłałaś mi zaproszenie to ok, pewnie dlatego widziałam Twoje fotki mimo że nie miałam Cię jeszcze w znajomych.
A z tymi porównaniami z mamą to różnie bywa, ja mam 2 siostry i każda z nas ma inny biust i wielkościowo i kształtem a biust naszej mamy jest jeszcze inny do tego każda ma zupełnie inną budowe ciała, no ojca mogłabym nie być pewna ale mama! wszystkie nas urodziła a każda inna...
kejterin a jakie Ty chcesz? Bo w końcu nie wiem? Chcesz ciut większe piersi czy większe? Bo między tymi implantami jakiejś dużej różnicy wielkościowo to nie ma, ja po próbach woreczkowych zdecydowałam ze chce większe niż te 200ml co na początku mi dr zaproponował i myślałam o 350 ale tyle nie mogłam, lekarz pow. że będą komplikacje z tą mniejszą piersią i że tam można max. 325ml i tyle wzięłam, tą drugą już dopasował rozmiarowo, więc jeśli u Ciebie nie ma przeciwwskazań zdrowotnych to bierz to co się Tobie podoba, potem będziesz miała żal tylko do siebie. Jak nie chcesz za dużych bierz 275 jak chcesz ciut więcej bierz 300 a stanik i tak ten sam rozmiarowo będziesz nosić. Ja oba cycorki mimo różnych implantów układam w staniku 70 E lub F
a bo to jest tak... chce sie miec cokolwiek, choc niby sobie tak wymyslilam, zeby miec 90cm w biuscie. Czlowiek przymierza i niby OK bo przeciez juz jest to, co by sie chcialo, ale ... a moze wiecej? Skoro juz mozna sie decydowac Pozniej patrze, a wiekszosc z Was ma 300 i wiecej a tu "tylko "270. I glupieje. Z drugiej strony lekarz lepiej sie zna, pokazywal mi zdjecia i mowil, ze o, tu juz widac sztucznosc, za duze, ale pacjentka takie chciala wiec OK. A ja taka sztucznosc w wygladzie chcialabym uniknac a co za tym idzie - chyba nalezy sluchac sie lekarza. No ale pojde do niego jescze raz tak jak Saba mowila i poprzymierzam znow i zapytam o tę ciaze. Tyle pytan przygotowalam, pytalam tez o karmienie ale termin -odleglosc miedzy operacja a ciaza juz nie. zalozylam ze skoro piersi dochodza do ostatecznego ksztaltu przez rok to tak bedzie OK...
Stary 2013-06-07, 23:05   #7474
Saba08
Zadomowienie

Doktor Ci mówił o wymianie?? Mi mówił, że teraz jest dożywotnia gwarancja i jeśli efekt będzie zadowalający mnie, to nie trzeba wymianiać. no ale w umowie miałam takie zapisy, to fakt.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Rozumiem Ciebie. Bo faktycznie, nie wiesz co będzie za jakiś czas. Rownie dobrze jutro możesz poznać super faceta i za 2 miesiace byc w ciąży, ale... może też minąć 3 lata i nic i bedziesz żalować, że nie zrobiłaś. Żadna z nas w tej kwestii Ci nie pomoże, musisz sama podjąć tę decyzję.
A lekarza pytaj o wszystko, co tylko Ci przyjdzie do głowy. On ma cierpliwość, wierz mi i wiesz, nie każda ma powyżej 300 cc. Obejrzyj sobie galerię TK z Krakowa (Mya nie bij, nie ma tu linka ) - on ma, z tego co kojarzę, osobną galerię z efektami implantów poniżej 300cc.
Stary 2013-06-07, 23:13   #7475
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Doktor Ci mówił o wymianie?? Mi mówił, że teraz jest dożywotnia gwarancja i jeśli efekt będzie zadowalający mnie, to nie trzeba wymianiać. no ale w umowie miałam takie zapisy, to fakt.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Rozumiem Ciebie. Bo faktycznie, nie wiesz co będzie za jakiś czas. Rownie dobrze jutro możesz poznać super faceta i za 2 miesiace byc w ciąży, ale... może też minąć 3 lata i nic i bedziesz żalować, że nie zrobiłaś. Żadna z nas w tej kwestii Ci nie pomoże, musisz sama podjąć tę decyzję.
A lekarza pytaj o wszystko, co tylko Ci przyjdzie do głowy. On ma cierpliwość, wierz mi i wiesz, nie każda ma powyżej 300 cc. Obejrzyj sobie galerię TK z Krakowa (Mya nie bij, nie ma tu linka ) - on ma, z tego co kojarzę, osobną galerię z efektami implantów poniżej 300cc.
Dzieki Saba. No mi mowil, ze pewnie za 10 lat trzeba bedzie wymienic, bo jestem mloda (ale nie zapytal o wiek!), ze maja dozywotnia gwarancje, ale ze "technologia" idzie do przodu. tez mnie troche zdziwil ta wymiana, ale tez jak zapytalam o ciaze, czy po tym bedzie konieczna wymiana, powiedzial, ze niekoniecznie. Wiadomo, wszystko jest kwestią indywidualną.
Tak sie tu Wam troche "żalę", ale masz racje, decyzja nalezy do mnie. Mysle, ze juz ja podjelam, ale na pewno jeszcze wypytam doktora dokladniej. Dziękuję Wam
Stary 2013-06-07, 23:15   #7476
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ty masz ładne usta z tego co widze ze zdjęć ja nie mialam ich prawie w ogole wiec siła wyższa - musiałam to zrobić ale też nie żałuje kocham je
Ja tam mam nijakie,zwykle ani duze pełne ani małe czy nierówne a chce mi sie pięknych pełnych
Nie wiem naprawdę czasami sobie gdybam ale nie jest to mój priorytet,twoje mi sie podobają

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 23:19   #7477
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Tak sie tu Wam troche "żalę", ale masz racje, decyzja nalezy do mnie. Mysle, ze juz ja podjelam, ale na pewno jeszcze wypytam doktora dokladniej. Dziękuję Wam
Myślę, ze nikt nie odbiera tego jako "żalenie się". Wiemy jakie są rozterki przed operacją. Większość jakieś miała/ma.

A Bimbalki nie denerwuj się i nie pisz listów pożegnalnych Będzie wszystko ok, masz doświadczonego lekarza. Ja tez bardzo panikowałam przed narkozą, ale wierz mi, szkoda sobie siwych włosów przysparzać Bądź tylko szczera z anestezjologiem.
Stary 2013-06-08, 00:07   #7478
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Ja tam mam nijakie,zwykle ani duze pełne ani małe czy nierówne a chce mi sie pięknych pełnych
Nie wiem naprawdę czasami sobie gdybam ale nie jest to mój priorytet,twoje mi sie podobają
hmmm...na tych fotkach co masz w albumach wydają się być bardzo kształtne i pełne, to była pierwsza rzecz na którą zwróciłam uwagę, cudne duże usta, piekny uśmiech a potem wielkie oczęta i długie włosy... naprawdę szkoda by było niszczyć coś tak pięknego

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-08 o 00:08
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:30   #7479
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
hmmm...na tych fotkach co masz w albumach wydają się być bardzo kształtne i pełne, to była pierwsza rzecz na którą zwróciłam uwagę, cudne duże usta, piekny uśmiech a potem wielkie oczęta i długie włosy... naprawdę szkoda by było niszczyć coś tak pięknego
A dziękuje ci bardzo )
tak swoją droga czasami mam wrażenie ze na zdjęciach usta zdają sie byc pelniejsze niż w rzeczywistości ale kształt faktycznie chyba jest ok jak byc powinien.
Podobnie powiedziała mi pani która robiła mi kreski permanentne nad powieką,ze przyciągać uwagę uroda bo jestem naturalna (cycory nie rzucają sie w oczy,są proporcje ludzkie zachowane ) i żebym tego nigdy w życiu nie robiła bo spierdziele cały urok a ponoć juz mało takich hrhr
Nie mniej jednak widziałam piękne prace az samemu sie chce tylko jakos nie mam do tego pary,czas ucieka a ja wciąż nie dotarłam,bardzo możliwe ze nie dotre wcale.

Star *
Mój tez potatuowany od szyji po pępek i co zrobic
Nawet ma kreski na dolnych powiekach hen hen temu zrobione,czasami mowi ze gdyby mógł cofnąć czas nie miałby tego wszystkieg ale ja go takiego poznałam i w pełni akceptuje

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:45   #7480
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Wiadomo, kazdy jakby mogl cofnac czas to by coś zmienił
Zadowolona jestes z kresek? Bo ja bardzo , w koncu moja twarz bez make-upu jest w miare wyrazista . Ja mam bardzo jasną karnację, nie opalam się już na solarium to byłam taka niewyraźna permanenty naprawde dużo mi dodał a z drugiej strony jest fajnie bo nie jest rzucający się w oczy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-08, 11:10   #7481
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
A dziękuje ci bardzo )
tak swoją droga czasami mam wrażenie ze na zdjęciach usta zdają sie byc pelniejsze niż w rzeczywistości ale kształt faktycznie chyba jest ok jak byc powinien.
Podobnie powiedziała mi pani która robiła mi kreski permanentne nad powieką,ze przyciągać uwagę uroda bo jestem naturalna (cycory nie rzucają sie w oczy,są proporcje ludzkie zachowane ) i żebym tego nigdy w życiu nie robiła bo spierdziele cały urok a ponoć juz mało takich hrhr
Nie mniej jednak widziałam piękne prace az samemu sie chce tylko jakos nie mam do tego pary,czas ucieka a ja wciąż nie dotarłam,bardzo możliwe ze nie dotre wcale.

Star *
Mój tez potatuowany od szyji po pępek i co zrobic
Nawet ma kreski na dolnych powiekach hen hen temu zrobione,czasami mowi ze gdyby mógł cofnąć czas nie miałby tego wszystkieg ale ja go takiego poznałam i w pełni akceptuje
i bardzo dobrze Ci powiedziała rozumiem jak byś miała wąziutkie czy jakieś nie takie ale skoro są piękne to bardzo dobrze, że nie masz do tego głowy....może z czasem zupełnie wywietrzeje Ci ten pomysł
Stary 2013-06-08, 13:10   #7482
Bimbalki
Raczkowanie

Dodałam zdjęcia wyjściówki (mam nadzieję, że dobrze zabezpieczyłam )
Sama nie wiem czy te 360cc nie będą jednak za małe... może jednak jeszcze negocjować przed operacją?
Stary 2013-06-09, 12:23   #7483
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Bimbalki 3mam kciuki

Dziewczyny ile lezalyscie w klinice ? U mojego dr jest 1 doba w cenie zabiegu i zastanawiam sie czy to rzeczywiscie wystarczajaca ilosc czy jednak lepiej wykupic sobie dodatkową dobę czy dwie
W poniedzialek umawiam się na konsultację
Stary 2013-06-09, 12:27   #7484
Bimbalki
Raczkowanie

U mnie też jest 1 doba, ale nie zamierzam dokupywać kolejnej, jeśli nie będzie takiej potrzeby. Jeśli tylko będę w stanie wygramolić się z kliniki to zamierzam stamtąd spadowywać czemprędzej

Edytowane przez Bimbalki
Czas edycji: 2013-06-09 o 12:28
Bimbalki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 12:31   #7485
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
U mnie też jest 1 doba, ale nie zamierzam dokupywać kolejnej, jeśli nie będzie takiej potrzeby. Jeśli tylko będę w stanie wygramolić się z kliniki to zamierzam stamtąd spadowywać czemprędzej :p
No w sumie fakt jak czlowiek da rade to mozna wyjsc , jak sie czuje gorzej to lepiej zostac ja jak coś bede miala lekarza w swoim miescie wiec praktycznie w kazdej chwili bede mogla sie tam udać ale powiedzialam sobie że będę u tżta w domu parę dni po.. Nie chcialabym zeby moi rodzice widzieli jak cierpie i tak pewnie beda malo zachwyceni moim pomysłem Mam zamiar umowic się po zimie na termin, jakos przelom lutego/ marca 2014
Bimbalki masz b ładna wyjsciówke
Stary 2013-06-09, 14:05   #7486
ladybarque
Raczkowanie

Wróciłam z wakacji!!! Nie miałam wifi i dopiero przeczytałam większa cześć z tego co pisalyscie podczas mojej nieobecności

U mnie jak zwykle wariactwo - wczoraj po powrocie pobieglam do kosmetyczki na mani i pedi potem wskoczylam w sukienkę jakiś makijaż włosy już nie zdążyłam i z dzieciakami do sali zabaw na urodziny starszej (5 lat skończyła). Przed przez 3 godziny szukalysmy w CH odpowiedniej sukienki, oczywiście młoda dama ma zupełnie inny gust niż ja ale w końcu doszliśmy do porozumienia

Jutro operacja a ja tonę w praniach w sprzątaniu zakupach nawet nie zdążyłam sie jeszcze zastanowić i oswoić z myślą ze to JUŻ!!!!

Dopiero zaczęło teraz do mnie docierac...

Myślicie ze jeszcze będę sie bala?
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 14:09   #7487
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Fajnie ci zlecial czas przed op to i nie myslalas o tym

Stary 2013-06-09, 20:27   #7488
ladybarque
Raczkowanie

Dziewczynki, mam piersi trochę od góry opalone, nie dało się nie opalać w tej Turcji, wszędzie patelnia od 28 do 31 stopni, czy to może bardzo zaszkodzić? Pamiętam, że mnie któraś z was kochane ostrzegała żeby się nie opalać, teraz mam stracha :/
Stary 2013-06-09, 20:58   #7489
Bimbalki
Raczkowanie

Trzymaj się Ladybarque !
Właściwie obie się trzymajmy
Stary 2013-06-09, 22:09   #7490
ladybarque
Raczkowanie

Bimbałki trzymam za nas kciuki? O której masz jutro?
Stary 2013-06-09, 22:13   #7491
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

3mam kciuki i zazdroszcze!!

Stary 2013-06-09, 22:13   #7492
Bimbalki
Raczkowanie

8 rano, choc zabieg pewnie zacznie sie ok. 9:00
Stary 2013-06-09, 22:29   #7493
ninka28
Raczkowanie

dobry wieczór dziewczyny nie mam kiedy zaglądać taka pogoda to z dzieciakami ciałymi dniami na dworze ale za to wieczorem idą spać jak tylko położę ich do łóżek hi hi tak ich mamusia męczy

kurcze dziewczyny ja nadal nie mogę się pozbyć tych krostek na dekoldzie piłam już wapno dostałam maść i nic już nie wiem co mam z tym robić obleśnie to wygląda
bimbalki powodzenia jutro trzymam kciuki i nie martw się będzie wszystko ok
laydybarque za ciebie też trzymam kciuki oczywiście teraz doczytałam że ty też jutro będziesz miała nowe cycuszki

Edytowane przez ninka28
Czas edycji: 2013-06-09 o 22:33
ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 22:32   #7494
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia oraz czekam na relacje po
Stary 2013-06-09, 22:35   #7495
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
3mam kciuki i zazdroszcze!!

też się doczekasz kochana

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-09, 22:35   #7496
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
dobry wieczór dziewczyny nie mam kiedy zaglądać taka pogoda to z dzieciakami ciałymi dniami na dworze ale za to wieczorem idą spać jak tylko położę ich do łóżek hi hi tak ich mamusia męczy

kurcze dziewczyny ja nadal nie mogę się pozbyć tych krostek na dekoldzie piłam już wapno dostałam maść i nic już nie wiem co mam z tym robić obleśnie to wygląda
bimbalki powodzenia jutro trzymam kciuki i nie martw się będzie wszystko ok
laydybarque za ciebie też trzymam kciuki oczywiście teraz doczytałam że ty też jutro będziesz miała nowe cycuszki
Ninka nie wiem czy to zdrowe dla skory, ale ja wszystkie zmiany tego typu Amolem traktuje i mi bardzo pomaga
Stary 2013-06-09, 22:39   #7497
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
też się doczekasz kochana
No i mam nadzieje ze bede mogla wam sie nimi pochwalic!

Stary 2013-06-09, 22:44   #7498
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Dobry wieczor ! Wstapilam by zyczyc powodzenia jutro Ladybarque oraz Bimbalki !Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny !
Bimbalki 10.06 - 1
Ladybarque 10.06-1
Kwiatuszekldn 26.06 - 17
Tetka11 03.07-24
Madlen666 12.08- 63
Stary 2013-06-10, 00:08   #7499
MyaDiva
Zakorzenienie

Wpadłam tylko życzyć powodzenia Bimbalki i Lady trzymajcie się Razem Wam będzie raźniej po powrocie Jeszcze raz powodzenia

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
dziekuje, dlatego przymierze jeszcze te 300, dopytam raz jeszcze. usunelam link. Sorki, chcialam tylko pokazac to zdjecie z cycolkami, ktore mi sie podobaly. Pokazalam je doktorowi, mowie mu, ze z takiej strony, pewnie ja zna (chcialam sprawdzic) . No znal. Ale mowie mu, ze ja tam sie nie udzielam tylko na innym i ze rozmawialam tez z jego pacjentkami. Chwila ciszy, po czym zapytal - to sa tam moje pacjentki? Ja, ze tak. A zadowolone? Zrobilam pauze po czym powiedzialam, ze taaak, zadowolone Zaraz pozniej sie jakby wytlumaczyl, ze on tak tylko pyta, bo sam tam nie wchodzi dla wlasnego zdrowia psychicznego
no nie mogę, świetne, normalnie Pan dr mnie kupił Hihihi chyba w następnej części napiszemy w pierwszym poście że lekarzy nie zapraszamy z troski o ich zdrowie psychiczne A u nas pacjentki od Pana dr faktycznie tylko zadowolone- kilka tu było i wszystko zawsze było oki. Zresztą to wiesz bo niektóre spotkałaś sama. Na drugą konsultację idź i wyjaśnij wszystko co Cię trapi. O koniecznie rozlej na talerzyku albo małej salaterce 5 10 i 20 ml wody zrób to dla mnie A jak rozlejesz napisz koniecznie czy taka ilość może zrobić różnicę w wielkości piersi ? Chodzi mi o to że w sumie różnica jest tak mała że nie warto się o nią martwić.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 00:44   #7500
belseno
Zadomowienie

Cytat:
powodzenia! trzymam kciuki fajnie, że masz tak wcześnie, nie będzie czasu na rozmyślania. trzymaj się dzielnie i wracaj do nas

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Wróciłam z wakacji!!!...
Jutro operacja a ja tonę w praniach w sprzątaniu zakupach nawet nie zdążyłam sie jeszcze zastanowić i oswoić z myślą ze to JUŻ!!!!

Dopiero zaczęło teraz do mnie docierac...

Myślicie ze jeszcze będę sie bala?
nie bedziesz sie bala a jak sobie przypomnisz ze mialas sie pobac to juz na stole ale usniesz i nie zdazysz wiec trzymam kciuki by jak najmniej bolało już po powodzenia i wracaj do nas szybciutko p.s. na temat opalania przed nic nie slyszalam, wiem ze po nie wolno

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-10 o 00:49
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości