|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewica
Jestem dziewica i uwazam to za swój skarb. Nie rozpatruje tego w kontekscie fizycznym, medycznym, lecz zupelnie innym. Po prostu postrzegam to jako wartość, jako coś, z czego jestem dumna. Oczywiscie mam całą masę innych zalet, ale uważam się za lepsza od innych, bedac w tym stanie. Dla mnie nie jest to tylko fizyczny element ciala czy jego brak, ale czystosc mysli i szlachetnosc charakteru. Tak jak inni szanuja jakąś swoja ceche charakteru, ja jestem zadowolona z tegoz.
|
|
|
|
#2 | |
|
wańka wstańka
|
Dot.: Dziewica
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Urzekła mnie Twoja historia
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Aha
![]() A jak nie będziesz dziewicą to stracisz ten skarb i swoją ogromna zaletę? Nie wiem ile masz lat, ale brzmisz albo jak bardzo młoda osoba albo jako kobieta nie pierwszej świeżości. Kiedy byłam dziewicą to nie czułam sie lepsza od innych bo z czym tu się obnosić czy czuć lepiej. To rzecz, która nie zależy tylko od nas- bo jak dziewczyna brzydka jak noc albo z problemami psychicznymi to z utrzymaniem dziewictwa do śmierci może nie mieć problemu- to samo tyczy się mężczyzn. |
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam trzy pośladki i uważam to za swój skarb. Nie rozpatruję tego w kontekście fizycznym, medycznym, lecz zupełnie innym. Po prostu postrzegam to jako wartość, jako coś, z czego jestem dumna. Oczywiście, mam całą masę innych zalet, ale uważam się za lepszą od innych, będąc w tym stanie. Dla mnie nie jest to tylko fizyczny element ciała, anatomiczny naddatek, ale komfort i poczucie bezpieczeństwa. Tak jak inni szanują jakąś swoją cechę charakteru, ja jestem zadowolona z tegoż.
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie traktowanie dziewictwa jako swojej wielkiej zalety właśnie kojarzy mi się z osobami, które nie miały okazji go stracić, bo nikt ich nie chciał ![]() Normalnie nikt się nad swoim posiadaniem/nieposiadaniem dziewictwa w sprawach pozałóżkowych nie zastanawia. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
prowokacja
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Rozpoczynanie dyskusji na kontrowersyjny temat - you do it wrong.
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
I w dodatku nieoryginalna, nie postarała się dziewczyna. Smuteczek
|
|
#11 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Milordzie toż to czysta prowokacja
niczym cięte blaty ...
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-10 o 00:45 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cięte blaty miały w sobie więcej finezji
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku masz cnotę ale super! Dzięki za cynk ale co będzie jak ją stracisz?będziesz nikim?będziesz gorsza od innych? będziesz taka pospolita hmmm a może kupisz sobie nową? ps.jak można porównać cnotę do cech charakteru?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
A może to ciche wołanie o pomoc - "pomóżcie mi się tego pozbyć, zalewa mi umysł!1"
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
Dziewica? Super, jak będziemy mieli problem ze smokami to na pewno się z tobą skontaktujemy.
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Zazdroscicie i tyle. Jestem normalna, atrakcyjna dziewczyna.
|
|
|
|
#19 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Liściołaz Twój tyłek wymknął się spod kontroli, zwróć się do Ewy "trenerki Polski" Chodakowskiej, ona nie takie cuda widziała jak trzeci pośladek, wytrenuje Ci go tak, że .. no nawet nie mam pomysłu jakiej sztuczki mógłby się nauczyć Twój trzeci pośladek ![]() Edit: przypomniałam sobie, że Lily Allen ponoć ma trzeci sutek Cytat:
2. Sądząc, że jesteś lepsza od innych, czy że Wizażanki Ci zazdroszczą... widzę, że pojęcie jednego z grzechów głównych - "pychy" nie jest Ci obce ;] Jak chcesz być/chcesz grać bardziej świętą niż Papież to zwracaj uwagę na takie szczegóły i nie popełniaj sztubackich błędów bo Ci prowokacja nie wyjdzie 3. Przypuszczam, że gdybyś faktycznie była dziewicą to nie mówiłabyś o tym głośno, ani nie miała z tym ukrytego problemu. Dlaczego? Ano dlatego: http://mateusz.pl/czytania/wj/165.asp
Edytowane przez tempting Czas edycji: 2013-06-10 o 13:09 |
||
|
|
|
#20 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Kiedyś trollowanie lepiej wychodziło
|
#21 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Z ciekawości - a jakby Ci wyrosła błona między palcami, to też byś była z niej dumna?
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się!
Cytat:
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slaby trollizm. I takowoz uwazam ze nie ma byc co dumnym z czegos na co sie wplywu nie ma. |
|
|
|
|
#25 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Podazajac tym tokiem myslenia, panie w agencji towarzyskiej, jakiez to one musza miec szczescie, ze tylu adoratorow codziennie je odwiedza, przeciez na to, z kim idzie sie do lozka, nie ma sie wplywu. Jesli mezczyzna zlozy kobiecie Taka propozycje, to jak mozna ja odrzucic. Edytowane przez merlindonnajoanna Czas edycji: 2013-06-10 o 13:09 |
||
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast masz wplyw na to kogo tam wpuscisz, a to czy madrze zrobisz nie ma nic wspolnego z obecnoscia lub brakiem blonki. |
|
|
|
|
#27 |
|
Pani Mizantrop
|
Tak z ciekawości, planujesz być lepsza od innych do końca życia?
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Przynajmniej będzie kogo składać w ofierze na wieczorkach satanistycznych
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.