![]() |
#2041 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Bry !
Kawka i do przodu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze że już po ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2042 | |||||
Zakorzenienie
|
buuuuuu .... ,
![]() na ile godzin ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No to teraz w nagrode powinnaś spełnic życzenie co do sostrzyczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=kwiatuszekkk21;4124 1549 idę małego przebrać, bo tak go ubrałam, że oczopląsu dostaję jak na niego patrzę ![]() ![]() uff,nadrobiłam ....
![]() |
![]() |
#2043 | |
Wtajemniczenie
|
Hej!!! witam się po weselu haha musiałam odespać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do organizacji wesel w piątki to u nas coraz częściej tak się zdarza bo po pierwsze jest taniej niż w sobotę a po drugie nie ma u nas wolnych terminów w soboty w tych lepszych miejscach. Trzeba rezerwować co najmniej 1,5 roku wcześniej jeśli chce się jakiś tam wymarzony termin i miejsce. Cytat:
![]() Pisałyście o kaloryczności mleka mm i dłuższym śnie po nim. U nas niestety się to nie sprawdza. Miśka tak samo się budzi po mm jak po cycku! 2-3 godziny i nie mogę jej przestawić. Oszukiwanie wodą lub smoczkiem w nocy nic nie daje bo od razu jest ryk na cały dom. Musi byc mleko i koniec. Łudzę się, że kiedyś z tego wyrośnie ![]() Eluśka - dobrze, że chrzciny się udały!!! super fotka! Małpka - brawo dla Juleczki za zabieg!!! -------------------------------------------- Miśka opanowała nową umiejętność - obraca się wokół własnej osi jak leży na plecach. ![]()
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... ![]() Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2013-06-10 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie, że w następnym tygodniu powinien się pojawić już nowy wątek marzec/kwiecien 2014!!!
![]()
![]() |
![]() |
#2047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |||||
Zakorzenienie
|
po to po co nam, żeby nie raziło
![]() Cytat:
![]() dzięki z odp ![]() Cytat:
![]() a co do rozmowy ![]() Ty jak Nestelle jeszcze musisz dziewczynkę urodzić rodzeństwu Cytat:
![]() Cytat:
![]() płakał od 4 do 11? Cytat:
dzień dobry
![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2051 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i szacun dla teściowej tyle bez snu i jedzenia hehe co do terminow to wszedzie tak jest dzwonilam ostatnio z ciekawosci do miejsca gdzie siostra tż myslala to najblizszy wolny termin koniec października 2015!!! i dla Miśki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Liwka -Ty teściową to widzę że trafiłaś jak milion w totolotka ![]()
![]() |
![]() |
#2054 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do organizacji - to my własnie zorganizowalismy -zamówilismy wszystko 1,5 roku wczesniej i tak sie dłuzyło ze zdązyłam zaciążyc ![]() ![]() ![]() co do kalorycznosci to ja sama nie wiem ..my na cycu -a ani jednej nocki nie było zarwanej (nie licząc szpitala po urodzeniu). ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Ale się od rana wk******m ![]() 3 dni mnie nie było na wizażu ( grile, zakupy, sprzątanie itd ). Dzisiaj od rana siedziałam i nadrabiałam. Ładnie pięknie pocytowałam, napisałam, wyszłam na chwilę do wc, przychodzę a tu tż siedzi przy kompie. Wyłączył mi wizaż i coś tam sobie patrzył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2057 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A rozmowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do przytulania - Krzyś nie ma jeszcze żadnej maskotki, Wasze dzieciaczki mają? Kiedy Mu dałyście/dacie jakąś, właśnie tak do przytulania? Bo wiem, że niektóre dzieci mają od urodzenia jakieś pluszaki. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój chyba śpi za mało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witamy się! ![]() Chyba podejmę próbę pójścia na spacer, ale boję się, że będziemy szybko wracać... Co za pogoda... ![]() I jeszcze zapytam - ten trądzik to może się na klatkę piersiową przenieść? Taka wysypka. Bo jak z buzi Mu zeszło w sumie, to teraz ma niżej. Ja już nie wiem, czy teraz to trądzik, czy nadal jakaś alergia (miał i to i to wg pediatry); nabiału przecież nie jem od czwartku :/
![]() |
![]() |
#2058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liwka dzielna teściowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że dzień przed weselem a dokładnie w piątek o godzinie 17 zmieniliśmy zespół ![]() ![]() Przyjechaliśmy do domu ja prawie z płaczem i mówię że nie chce tego zespołu ale wszyscy że za poźno, że 3 dni przed weselem nie znajdziemy przecież zespołu. A w piątek na sali okazało się, że wujek ma znajomy zespół, zadzwonił, mieli wolny termin i zagrali u nas ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | ||
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za pochwały o tesciowej
![]() Cytat:
![]() ![]() hah tez bym ich nie wziela!!! porazka wokalistka pijana yyyyyyyyyyy!! ![]() Cytat:
![]() brawo za krecenie na pupie Roszka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() siostra mowi ze z MALYMI przerwami .. ale prawie Ciagiem ![]() tesknil za Mamisia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i witam sie z WAMI z ta piekna sloneczna pogode ![]() noc minela spokojnie - ladnie przespal cala budzac sie rowno co 3h na jedzonko, spal ze mna w lozeczku - ja tez sie za nim stesknilam. wiecie co w koncu zebralam pranie - juz 2gie jakie od tego czasu wywiesilam - poukladalam w szafie - teraz sie musze zebrac na sprzatanie salonu i gosicnnego pokoju - juz w czwartek moja mlodsza siostra bd u mnie spala ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aaaa siostra co tak szybko przyjeżdza przecież jeszcze rok szkolny się nie skończył ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 | ||||||||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do telewizora, to Wasze dzieci też tak lubią się w niego wgapiać? Muszę na siłę głowę Róży odchylać, bo nawet przy cycku by sie gapiła w TV. Jak byliśmy w sklepie z telewizorami to już w ogóle byl szał, miała "wytrzeszcz" i buzię otwartą z zadziwienia. Cytat:
![]() Te dziecioki to potrafią czasem niezłe dźwięki wydawać. Cytat:
![]() Cytat:
Teraz nie ma żadnej. Jeszcze nie potrafi chwycić. Uwielbia tylko tego szalonego zająca, który jest milutki i grzechocze, ale ja się nim z nią bawię. Ona sama jeszcze nie umie. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | ||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() ![]() ojej ![]() Cytat:
![]() na razie mówie Julce ze dopiero jak Karol urośnie może później jej się odwidzi ![]() widze ucieło mi wcześniejsze cytaty :/ Kasia ![]() Eluśka ![]() --------------------- to ja porobię smaka zrobiłam ciasto maślankowe z rabarbarem a drugie truskawkowe z kremówką ![]()
![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tradzik moze sie przenosic na cale cialo ![]() U nas najpierw byl na buzce, pozniej szyja i dekolt, az przeniosl sie na raczki, brzuszek i nozki.. I juz powoli znika.. Okolo tygodnia temu poprawilo sie na buzi, teraz na cialku tez powoli schodzi ![]() I nie jestem na zadnej diecie. W Polsce pewnie jak tak czytam zdiagnozowaliby nam skaze czy inne cholerstwo, a tak nie jest. ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Malpka ciesze sie, ze Julka dobrze zniosla zabieg ![]() ![]() I bierz sie w takim razie za ta siostrzyczke w brzuszku ![]() ![]() A swoja droga, skad jej sie to wzielo? ![]() ![]() Mokka ojjj a bylam pewna, ze wy juz po najgorszym ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a była też taka roczna dziewczynka i po zabiegu tak strasznie płakała a okazało się ze głodna jest, to pozwolili matce i dała jej cyca to się dopiero uspokoiła Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2066 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a co do pluszaków to moje dzieci od urodzenia nie .... miały jak były wieksze i sobie wybierały same . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dostałam karte postepów Ninki z angielskiego w przedszkolu .... "dobre strony : Nina chetnie bierze udział w zajeciach ,a pozytywne nastawienie do lekcji sprawia ,ze uczy sie bardzo szybko ,zapamietuje duzo nowych słówek" teraz uwaga - "słabe strony - Nina ma bardzo silny charakter ,dzieki czemu jest odwazna ,nie boi sie uzywac j.angielskiego ,ale jednak próbuje podporządkowac sobie inne dzieci ,wymuszając na nich nasladowanie jej zachowań ..... (..)" ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
hej
ale mamy londyńską pogodę.. ale dziś zdąrzyliśmy pójść na spacer, kupiłam małemu parę ciuszków i czapeczkę a teraz leżymy i się bawimy nowymi zabawkami ![]() czekamy na tate no i ogolnie jakos leci. Nadrobie jak mi synus zasnie ladnie. z takich sytuacji z ostatnich dni to: Na weselu dzien przed chrztem bylismy krotko tyle mleka mialam jak wrocilismy. Odosnie opakowania termicznego mam takie ze ta mala butelka mi nie wchodzi haha to sobie kupilam opakowanie ![]() Ksiadz mojemu synkowi nazwisko lekko zmienil na pamiatce do chrztu wiec musimy sie udac by poprawil to.. a i ze strat znowu spalil sie nam czajnik elektryczny w biedronce tym razem kupilismy ale chyba kupimy w koncu porządny. Moj synek jak poje a wiem ze chce pociagac cyca to mu daje smoka, na troche pociaga i wypluwa i zasypia...wiec sporadycznie u nas sie smok przydaje. Usypia przy kolysankach spiewanych przez mame, tate, babcie i youtube ![]() Przekreca sie z boku na plecy, tzn obraca sie tak ze laduje na pleckach, na brzuszek jak go dzis polozylam to glowke ladnie obrocil z jednej na druga strone i chwiejnie do gory probowal, na rekach i na mamy brzuchu juz ladnie trzyma przesylam zdjatka i filmik ![]() http://imageshack.us/photo/my-images...jcie0398d.jpg/ http://www.youtube.com/watch?v=UT7Nr...ature=youtu.be ;] Monika u nas slub mial byc w 2013 r i pojawila sie fasolka wiec jakos tak chcielismy przelozyc i byl w 2012. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Liwka moja Mlodsza siostra to tegoroczna Maturzystka - wiec ona juz ma Wakacje <3 hihi.
Ja robilam testa 13Sierpnia - a zaszlam 8Lipca - ano Leci czas Leci My sobie jedziemy na Centrum taka ladna pogoda no az mi ske wierzyc nie chce - sloneczko daje - byle sie taka do konca miesiaca utrzymala. Bo chce jechac za tydzien pod Stavanger, znajomy ma dom na uboczu wie bedzke sie mozna bez krepacji pooplac xD hihi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2069 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do pluszaków my w sumie też nie mamy...a z zabawek naprawdę polecam tego oballa świetna nauka chwytania, mój lubi to łapać a potem chce pakować do buzi... tylko wielkie zdziwko, że nie wchodzi, więc przykłada to sobie do buzi i ciamka to jak jakieś kraty ![]() teraz zakupiłam też, a w zasadzie zażyczyłam sobie na dzień dziecka https://www.google.pl/search?q=lable...%3B2172%3B2172 ale za mały jest na chwytanie czegoś takiego lub muldanie metek... dziewczyny polecacie jakieś fajne edukacyjne zabawki dla takich szkrabów ? A Dragusia jaki w końcu kupiłaś bujaczek.... nieoceniony on jest przy robieniu obiadów, więc muszę jakiś większy wyszukać bo mam póki co rain forest fp ale już niedługo w nim chyba młody pociągnie...co ciekawe pomimo, że mi panel w nim wydaje się bardzo spoko, on totalnie go zlewa...widać mamy inne gusta ![]()
![]() |
![]() |
#2070 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małpka a nie chcesz się do Kraka przeprowadzić? To bym na te ciasta wpadała Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.