Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 09:16   #1411
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no i ja nie wiem co robic. najwyzej sfotografuje wszystko jak spakowalam i odesle i juz ;/
Tylko dolacz jakas kartke, napisz tam swoje dane, nr konta i ze zwracasz towar
mailem go poinformowalas wiec chyba powinno byc ok. Tylko teraz mozesz sie z nim uzerac, zeby oddal ci pieniadze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:01   #1412
Renatka89
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

bunny, jesteś boska mieszanka alfy 10.21 i 10.1 zgłądziła moj bardzo ciemny odrost idealnie po rozjasniaczu+farbie nie miałam takiego ładnego, chłodnego koloru dziekuje!

a mozesz mi jeszcze doradzic cos w kwestii płukanek? tzn jak sie za to zabrac zeby było rowno.. mi zawsze wyjdzie krzywo i widac gdzie chlapnełam a gdzie nie
Stary 2013-06-10, 10:19   #1413
asiabb1983
Zakorzenienie

HEJ!

Cytat:

jak co? wolalam byc laleczka

no własnie jak łabądek taka laleczka balerinka z pozytywki jak z,, jeziora łabędzie "

na następne farbowanie już słucham sama siebie i już mam zaplanowane że kupie verone revie jasny brąz robiłam kiedyś blondem z tej serii i włosy miałam boskie jak po alfie

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:49   #1414
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Lav
Też ja miałam i polecam
ooo miałas ?
opowiedz coś o nich prosze - wiesz jakieś cenne rady by sie przydały chociaż ja już mam obsesje czytam ciągle o nich i już troche wiem, ale wole spytać kogoś kto ją miał i wie z doświadczenia....
powiedz czy to prawda, że w ciagu dnia leniuchują a w nocy buszują ?
Czy to prawda że są to zwierzaki bardzo płochliwe - nie lubią zbytnio być głaskane? A i mogą tylko suche jeść tak, żadnych świeżych owoców, warzyw itd? Bo wyczytałam że od tego mogą nawet zdechnąć..... ta laska od której biore szynszylaka wie bardzo mało na jej temat i nawet nie wie jakiej jest płci.... także od niej sie za wiele nie dowiem

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Bunnny chyba pozostanie mi zapuszczanie naturali, bo nie chce mi się już bawić w ciągłe farbowanie

Kitka
tyyylko,że ja jestem niska i wszystkie są na mnie za długie
postaram się z Tobą wytrzymać w "nie farbowaniu" a jak ścinasz? Na tego boba jednak?

Kylie super, tylko krótko mieliśmy iść w planach jeszcze na balety, ale kolega godzinę wracał do domu, bo musiał w pare miejsc zajechać i pousypialiśmy w aucie i oczywiście to na wsi, więc jak ludzie się zachowują to masakra, były ławki ustawione to oczywiście nie służyły do siedzenia na nich tylko do stania i wymachiwania dupą i to stare baby . A jak skomentowałam i poprosiłam, żeby zeszły, bo nie chcę oglądać ich tyłków, to zrobiły mi miejsce i zaprosiły do siebie

Asia
no właśnie ta Oila chyba na tej samej zasadzie jest co Syoss Oleo? Po syossie kondycja o dziwo super, aż się zdziwiłam

Lavia dzięki mi już chyba na oczy padło z tym rudym
no czasem trzeba spytać obiektywnie kogoś innego bo często wkrecamy sobie jakieś głupoty na temat naszych włosów rudego nie ma w ogóle - przynajmneij na fotach !

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
mnie by nie namowil ani nie przekupil

asia ostrzegalam...

jak co? wolalam byc laleczka

daj mi na pw maila bo nie wgram fotek na pw

wydaje mi sie ze te farby sa na podobnej zasadzie ale nie tozsame.
olia garniera to bezamoniakowka typu casting tyle ze na olejkowej bazie.

syoss to schwarzkopf i ma inna strukture- tak sadze- stad wlosy tak nei obrywaja... bo schwarzkopf do tej pory nie wydal czegos typu casting

ej wiecie co...
napisalam temu sprzedawcy na all maila w pt wieczorem ze chce dokonac zwrotu, co mam przeslac jakie dane i czy chce formularz zwrotu np z powodem zwrotu..
widze ze w weekend logowal sie na all kilka razy na dobe- wiec maile tez odczytywal na bank.
wczesniej jak z nim pisalam maile to odpisywal ok godziny i bylo. teraz do dzis cisza...
a ja mu napisalam ze w pon dokonam zwrotu ;/
i teraz nei wiem mam isc na poczte i to wyslac?
co zalaczyc?
czy dalej czekac ale ja widze ze mnei celowo olal ;/
najgorsze ze nie wyslal mi gratis do kiecki ramiaczek ani paragonu i zeby nie bylo ze zwrotu nei uzna bo ukradlam ramiaczka czy nei mam dowodu ze to od niego kiecka
co robic?
a miał same pozytywne komentarze ? Patrzyłaś czy tylko Ciebie oszukał? Ja właśnie użeram się z gościem który oszukał mnie z kosmetykami Mariona. Miesiąc czekam ponad na przesyłkę i pisze z nim maile a on do mnie że to wina poczty, że dostali zwrot mojej przesyłki spowrotem itd. A potem napisał, że to jednak moja wina bo wybrałam opcje listu ekonomicznego. Tylko że już nie raz brałam taką forme wysyłki i nigdy jeszcze mnie nikt nie oszukał. Wiesz....nie były to drogie kosmetyki ale chodzi o sam fakt oszustwa i nie wytrzymałam i napisałam mu negatywa. PEwnie w odwecie też mi go napisze ale je... to juz mam dosyć zamawiania tam czegokolwiek na tym portalu.

A ty w swoim przypadku napisz do Allegro żeby wiedzieli co i jak i jak sprawa wygląda. Sfotografuj wszystko i pokaż im. Rzeczywiście mozesz długo czekać z tym zwrotem kasy ale powinni ci wkoncu ją oddać. A jak nie to straszysz ich prokuraturą i wystawiasz negatywa i tyle. Z nimi trzeba krótko
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:16   #1415
novelove
Zakorzenienie

Lavia
hahaha głupolku o odżywce mówiłam
ale szynszyle też są zarąbiste, chciałam mieć, ale wyczytałam, że są średnio przytulaśne, a ja bym takiego tulituli zwierzaka chciała.
Stary 2013-06-10, 11:24   #1416
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Lavia
hahaha głupolku o odżywce mówiłam
ale szynszyle też są zarąbiste, chciałam mieć, ale wyczytałam, że są średnio przytulaśne, a ja bym takiego tulituli zwierzaka chciała.
buu źle zrozumiałam
no też słyszalam, że nie lubia byc głaskane ale ja byłam ostatnio ją obejrzeć i siedziała mi na kolankach i normalnie dała sie głaskać a byłam przecież obcą osobą dla niej dlatego może ta akruat nie okaże się takim dzikuskiem
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-06-10, 11:31   #1417
kitkulka
Zakorzenienie

Kochane, jak brzuszek wyskoczy to go obfocę, bo aktualnie wstydzioch się schował, najczęściej wieczorkiem widać

na 15:15 do lekarza i już mam stresa

a teeego... chcę kupić zegarek i nie wiem... podoba Wam się różowe złoto? Kiedyś podobało mi się bardziej, teraz już trochę mniej i zastanawiam się czy brać wersję z klasycznego złota czy z delikatnego, różowego?
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 14:18   #1418
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Kochane, jak brzuszek wyskoczy to go obfocę, bo aktualnie wstydzioch się schował, najczęściej wieczorkiem widać

a teeego... chcę kupić zegarek i nie wiem... podoba Wam się różowe złoto? Kiedyś podobało mi się bardziej, teraz już trochę mniej i zastanawiam się czy brać wersję z klasycznego złota czy z delikatnego, różowego?
mi się podoba różowe
oo będzie nowe foto Kluski a kiedy poznacie płeć? nie stresuj się, na pewno wszystko jest dobrze

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość

no czasem trzeba spytać obiektywnie kogoś innego bo często wkrecamy sobie jakieś głupoty na temat naszych włosów rudego nie ma w ogóle - przynajmneij na fotach !
n żywo jest chyba bardziej chłodno niż na tamtych fotach ale mi się marzy kolor taki jak mam naturalny o coś takiego http://www.google.pl/imgres?um=1&saf...22&tx=68&ty=44
Stary 2013-06-10, 16:05   #1419
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

moje dzieciaki dziś były z ciocią w zoo

ja mam nikon kosztował ok 220 zł i jest ok

o ja !!! super zdjęcie mile widzane

tez bym chciała tak ale nie mam z kim

zrobiłam włosy olią i masakra kondycja jak po castingu olej nakładałam, żeby włosy podratować i jest dziś ciut lepiej , ale nigdy więcej OLIA !!!
TŻ też jedzie sam, troche sie boje ze cos mu sie stanie kurcze :/ Ale i tak go nie zatrzymam i wiem że odkąd sie znamy mówi o tej wycieczce.
Tak to jest z tymi farbami bez amoniaku;/ Mi tylko z garniera jedna pasowała.
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Asia tyle ludzu w tym ZOO było ale się opaliłam co nieco

Kitka też bym brzusia pooglądała

Czeko ja chciałam rok czy dwa temu na taką wycieczkę tylko tutaj u Nas na południu tż zabrać i oczywiście nic z tego nie wyszło bo nie chciał

Ja napisałam do gościa z all, że to co mi wysłał (wisiorek) srebrem raczej nie jest bo w środku ma coś jakby rdzę (albo bardzo zleżałe jest) i że na próbie nie ma napisane 925 tylko jakieś literki, a ten mi odpisał, że to jest srebro i że kilka już sprzedał i nikt nie miał zastrzeżeń nie chce mi się wykłócać o kilka złotych. Samo sprawdzenie w jubilera by mnie kosztowało połowę wartości tego co zapłaciłam. Teraz mam nauczkę by nie kupować u takich co mają połowę taniej niż inny sprzedający bo to jakieś oszustwo!!

Bunny nie wiem co Ci doradzić...a na aukcji miał napisane, że daje paragon? jak nie to wyślij bez, z kartką z danymi do zwrotu, sfotografuj, napisz mu maila, że zwracasz, jak nic nie odpisze i nie odeśle pieniędzy za ok tydzień to pisz kolejnego maila, że zgłaszasz sprawę na policję, na pewno odda kase
Wiesz co, są takie fora dla rowerzystów i jakbyś bardzo chciała może znalazłabyś kogoś dla towarzystwa

Cytat:
dodzwonilam sie do chama
odeslal mnie do zony i przeslal jej numer
ta sciemniala ze na maila nie odpisuja bo net im wysiadl akurat w wekend a widze ze sie loguja na all co kilka godzin
powiedzialam o co mi chodzi... ta ze paragon przyklejaja wewnatrz sukienki- jasne na brak ramiaczek pow ze roznie z nimi bywa bo kto inny pakuje
tak czy inaczej obstawalam przy zwrocie ostro i powiedziala zrezygnowana zeby nadac i dolozyc kartke z danymi.
potrzymala mnie tez na telefonie z 10 minut bo ona juz sprawdza internet dobrze ze mi kasy na komorce starczylo
pelna profeska nie ma co
na odeslanie kasy maja 14 dni roboczych czyli ze 3 tyg w realu poczekam pewnie
nie wiem tylko po co pytala czy wysylane bylo mi kurierem czy poczta?
dane do zwrotu to tylko numer konta imie nazwisko i adres?

ja bym poszla do jubilera i na glupa poprosila o rzut okiem czy to srebro- nie musi ci przeciez szacowac proby jubiler sie szybko pozna

nigdy wiecej szarpania z allegro
Co za nieprofesjonalna firma Masakra.
Do zwrotu pieniedzy na konto potrzebny jest tylko numer konta, reszte to mozna sobie nawet zmyslec
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:31   #1420
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

ja osobiście nie przepadam za różowym złotem - wole klasykę

Cytat:
mi się podoba różowe
oo będzie nowe foto Kluski a kiedy poznacie płeć? nie stresuj się, na pewno wszystko jest dobrze

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

n żywo jest chyba bardziej chłodno niż na tamtych fotach ale mi się marzy kolor taki jak mam naturalny o coś takiego http://www.google.pl/imgres?um=1&saf...22&tx=68&ty=44
ojj mi też sie coś takiego marzy
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-06-10, 18:38   #1421
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Wiesz co, są takie fora dla rowerzystów i jakbyś bardzo chciała może znalazłabyś kogoś dla towarzystwa
no tak ale tż zazdrośnik by chyba umarł

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 20:45   #1422
kitkulka
Zakorzenienie

Cisza tutaj, a ja się wpadłam pochwalić, że dzisiaj w brzuszku zobaczyliśmy naszą Kluskę... z SIUSIAKIEM między nóżkami
Stary 2013-06-10, 20:51   #1423
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Cisza tutaj, a ja się wpadłam pochwalić, że dzisiaj w brzuszku zobaczyliśmy naszą Kluskę... z SIUSIAKIEM między nóżkami
Oooo kurde Ale fajowo
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 20:57   #1424
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Moje pytanie brzmi - Czy aby osiągnąć blond na poziomie 8 mam kupować farby blond z poziomu 9? Mój odrost to ciemny blond (poziom 7 jak na moje oko, może 6). Czy wystarczy dodać mocniejszy utleniacz do farby poziomu 8? Myślałam, żeby następnym razem kupić Majirel 8.2, bardzo mi się podobają opalizujące kolory, ale boję się, że znów wyjdą ciemne. Czy lepiej zaufać fryzjerce i znów zbankrutować?
Wybaczcie, że podbija swój post z poprzedniej strony, ale byłabym wdzięczna za jakąś poradę. To chyba odpowiedni wątek?
Stary 2013-06-10, 21:07   #1425
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Oooo kurde Ale fajowo
TŻ oszalał ze szczęścia, jak mu pani doktor pokazała wyraźnie to nie mógł usiedzieć i się kręcił po gabinecie
niby czytałam, że już w 12 tygodniu można poznać płeć, ale nie sądziłam, że nasza Klucha będzie taka dobra i się od razu pokaże, ale dał zajrzeć spokojnie między nóżki

i jak ruszał nóżkami, ojeeeeeeeju ma prawie 7 cm

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Wybaczcie, że podbija swój post z poprzedniej strony, ale byłabym wdzięczna za jakąś poradę. To chyba odpowiedni wątek?
zapewne, gdy ktoś będzie znał odpowiedź na Twoje pytanie to się tym z Tobą podzieli
jak ja chciałam poziom 8 to kupowałam 8, ale może niech się wypowiedzą profesjonaliści

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 21:11   #1426
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Nie wstawiałaś zdjęć włosów, a to nasza reguła przy doradzaniu. Poza tym wiele z nas nadal szuka idealnej farby, musisz testować, każda farba każdemu wychodzi inaczej

Kitek to będzie Klusek chyba szybko dowiedzieliście się, nie? Jeszcze raz zdróweczka dla Kluseczka i buziaki od cioci
Stary 2013-06-10, 21:23   #1427
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Kitek to będzie Klusek chyba szybko dowiedzieliście się, nie? Jeszcze raz zdróweczka dla Kluseczka i buziaki od cioci
dziękuję ciociu
szybko, nie spodziewałam się, że pokaże, ale widać mały ekshibicjonista mi rośnie za miesiąc będzie widać bardziej
Stary 2013-06-10, 21:25   #1428
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Łoo ale szybko się dowiedzieliście Mały Kitkowy Klusek!

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:40   #1429
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wstawiałaś zdjęć włosów, a to nasza reguła przy doradzaniu. Poza tym wiele z nas nadal szuka idealnej farby, musisz testować, każda farba każdemu wychodzi inaczej :
Myślałam, że w takim przypadku konkretnego pytania nie jest to konieczne tylko może istnieje jakaś reguła, że skoro taka farba rozjaśnia max o 2 tony to nie ma się co sugerować nazwą czy numerkiem, ale tym jak mocno chcemy rozjaśnić i w zasadzie tylko o to mi chodziło. Mam chwilowo problem z załadowaniem zdjęć, coś mi szwankuje imageshack, jutro się postaram wrzucić.

Cytat:
zapewne, gdy ktoś będzie znał odpowiedź na Twoje pytanie to się tym z Tobą podzieli
jak ja chciałam poziom 8 to kupowałam 8, ale może niech się wypowiedzą profesjonaliści
Pytania na forach czasami zostają przeoczone zwyczajnie. No i jak wynika z wypowiedzi powyżej nie masz racji, nikt się nie podzieli, skoro nie wrzuciłam zdjęcia, co zrobię jutro. Ja jak chciałam 8 to kupiłam 8 a wyszło ciemniej. Gdyby wyszło 8 to bym nie pytała
Stary 2013-06-10, 21:41   #1430
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ oszalał ze szczęścia, jak mu pani doktor pokazała wyraźnie to nie mógł usiedzieć i się kręcił po gabinecie
niby czytałam, że już w 12 tygodniu można poznać płeć, ale nie sądziłam, że nasza Klucha będzie taka dobra i się od razu pokaże, ale dał zajrzeć spokojnie między nóżki

i jak ruszał nóżkami, ojeeeeeeeju ma prawie 7 cm [COLOR="Silver"]
ale fajnie a co do płci to może okazać się jeszcze , że ten siusiak to pępowina była

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 22:00   #1431
Lavia15
Wtajemniczenie

Kitka ale fajniee rzeczywiscie szybko sie dowiedzieliscie teraz jak już znacie płeć juz powoli nad imieniem mozecie myśleć
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-06-10 o 22:44
Stary 2013-06-10, 22:09   #1432
susuanne
Wtajemniczenie

Która lepsza? Londa 12 czy Wellaton 12? Nie mogę się zdecydować
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 22:39   #1433
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Asiu, pępowinka to nie była bo pani doktor sprawdziła jak coś tam nacisnela to nie podswietlila sie na niebiesko wiec raczej siusiak, ale wiadomo ze to takie male teraz za miesiac będzie widac lepiej

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Która lepsza? Londa 12 czy Wellaton 12? Nie mogę się zdecydować
Mi Londa rudziała po 2-3 tygodniach a wellaton na odroscie wychodzil zolty ;-)

Stary 2013-06-10, 23:18   #1434
susuanne
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Asiu, pępowinka to nie była bo pani doktor sprawdziła jak coś tam nacisnela to nie podswietlila sie na niebiesko wiec raczej siusiak, ale wiadomo ze to takie male teraz za miesiac będzie widac lepiej

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Mi Londa rudziała po 2-3 tygodniach a wellaton na odroscie wychodzil zolty ;-)

Oooo, to z dwojga złego wolę jak mi się robi żółtko na głowie- łatwiej wybić
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 06:42   #1435
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:

i jak ruszał nóżkami, ojeeeeeeeju ma prawie 7 cm

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

gratuluje!
Stary 2013-06-11, 08:36   #1436
Lavia15
Wtajemniczenie

Ja znow zdycham na zapalenie pecherza musze wkoncu namowic Tzta na badania bo moze to on mnie czyms zaraza :-\
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-06-11 o 08:39
Stary 2013-06-11, 10:53   #1437
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja znow zdycham na zapalenie pecherza musze wkoncu namowic Tzta na badania bo moze to on mnie czyms zaraza :-\
Ja zawsze "przed" wyganiam Tż pod prysznic, wiem,że to moze mało spontaniczne ale powiem szczerze pomoglo
zauwazyłam tez,że im czesciej nosze stringi to zaczynam odczuwac pieczenie cewki moczowej,ale zmieniam bielizne na bawełniana i przechodzi
Tez myslalam,że to Tż mnie czym zaraza ale wystarczyła zapobiegliwosc i wzmozona higiena. Teraz sam sie juz nauczyl i jak ma ochote, to wie,że musi sie przygotowac i sam juz wie co musi zrobic

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Kiteczko a pokarzesz zdjecie z USG
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:24   #1438
201606240916
Konto usunięte

Hej

Cytat:
Gratuluję wam Kituś Mam nadzieję, że badanie wyszło w porządku? Serduszko i inne organy rozwijają się prawidłowo?
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:27   #1439
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja zawsze "przed" wyganiam Tż pod prysznic, wiem,że to moze mało spontaniczne ale powiem szczerze pomoglo
zauwazyłam tez,że im czesciej nosze stringi to zaczynam odczuwac pieczenie cewki moczowej,ale zmieniam bielizne na bawełniana i przechodzi
Tez myslalam,że to Tż mnie czym zaraza ale wystarczyła zapobiegliwosc i wzmozona higiena. Teraz sam sie juz nauczyl i jak ma ochote, to wie,że musi sie przygotowac i sam juz wie co musi zrobic

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Kiteczko a pokarzesz zdjecie z USG
noo mój też zawsze się kąpie przed brudny by sie do mnie nawet nie dotknął :P ja już mam obsesję odnośnie higieny ostatnio....recznik mam osobny do miejsc intymnych, tamponów przestałam używać, myję sie po każdym stosunku itd. najgorsze że przez te moje problemy ostatnio nie czerpie korzyści z seksu i wręcz się boję że potem znów to powróci....

ehh a tak na wszelki wypadek wyśle go na badania bo moze ma jakies bakterie co mnie zarażają. tylko jakie to są badania? na posiew moczu tak ?
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-06-11, 12:46   #1440
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Gratuluję wam Kituś Mam nadzieję, że badanie wyszło w porządku? Serduszko i inne organy rozwijają się prawidłowo?
dziękuję
tak, wszystko rozwija się prawidłowo (odpukać ), serduszko też słyszeliśmy siusiaka pokazał od razu, a nosa nie chciał musiałam kaszleć na zawołanie, żeby się pokręcił i w końcu się odwrócił

a jak zrobiła w 3d przez brzuch i patrzeliśmy na niego tak z góry to normalnie miał tak łapkę podniesioną jakby nam machał, ja się śmiałam co chwilę mogłabym patrzeć na niego przez te usg godzinami hihi, odbija mi już

byłam dzisiaj jeszcze raz na badaniach krwi, tym razem Coombsa czy nie będzie konfliktu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości