|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Judy to gwiazda ![]() ![]() Im dalej w las ich popularności tym bardziej widać jak im z leksza na dekielek wali :P Schuermanka jest taka uroczo prostolinijna i zwyczajna, bez tej wydmuszki całej, nawet ta jej czasami nadmierna tapeta mi nie przeszkadza
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Benji lubi moralizować zwłaszcza przy kimś, rozwalił mnie kiedyś jak zaczął do maluteńkiej Julianki cos gadac o szkole, edukacji, samodzielności itp, jak dobrze pamiętam ![]() Zauwazyłam tez faktycznie, że Judy zaczyna "gwiazdorzyć", ale powiem Ci, że już wolę jak Benji moralizuje, niż jak Judy gwiazdorzy... Jak zwykle w zupełności się z Tobą zgadzam Troche to zabawne, nie?? ![]() Ja jednak lubie ich oglądać, zwłaszcza jak są sami wśród swoich, a nie z fanami Strasznie jestem ciekawa tej wizyty w Irlandii, Benji przeca to w połowie Irlandczyk, a on tak bardziej ku Japoni nie?? Widać, że jego brachol z kolei jest taki bardziej irlandzki ![]() Mnie bardziej zaczynają irytować Saccony, Jofiemu zaczyna walić konkretnie na dekiel, a mam wrażenie, że zaczął też irytowac Anne, ale może to tylko wrażenie Ciekawa jestem jak wypadną te dwie pary w tej konfrontacji
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 12:19 |
|
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Labirynthhahaha mów mi Siostro
![]() ja generalnie mało lubię osoby, które się wywyższają. Na początku ich vlogowania Benji pojawiał się sporadycznie, a Judy była taką swojską dziołchą. On ma chyba matkę z jakiegoś azjatyckiego kraju dlatego razem z siostrą uczą się japońskiego, bo urody po ojcu na bank nie odziedziczyli. Cała trójka ma ciemne włosy i oczy. Nie wiem może są adoptowani?? Saccone oj tak, sposób bycia Jofusa i jego ustawiczne pianie do kamerki wkurza, choć jak ostatnich kilka vlogów oglądałam to on cały czas coś robi, a Ana ma wiecznie osowiałą minę, zmęczonej życiem kobiety :P Jakby jej macierzyństwo się odwidziało, choć z drugiej strony starają się o 2 dziecko. W ogóle od czasów, jak jej niemalże caluteńki poród pojawił się na YT od razu zrezygnowałam z subskrypcji. Ok można w jakimś stopniu sprzedać siebie, ale aż tak?
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Benji ma tate irlandczyka rodzonego i matke rodzona Japonkę czystej krwi, widać, że u nich wzięły górę te azjatyckie geny Jego rodzice chyba już nie żyją razem, ale mają poprawne stosunki ![]() Mnie u Jofiego wkurzył materializm, zaczeło mu odbijac, samochód, mało bezpieczny dla rodziny, ale ważne, że wyje. Ten dom chyba nie jest ich?? Tylko wynajmowany?? To juz lepiej kupić dom, niż dwa samochody. Mi też Ana przeszkadza z tymi swoimi depresjami, zaczyna tam widac powoli takie jakieś zgrzyty, a to już takie niesmaczne Judy i Benji też pokazali poród - ma sa kra... ale to zachód, tam jest jakieś inne widzenie tego wszystkiego chyba Ane chyba zaczyna tez irytować Jofi, który wygląda na takiego super, że coś tam zrobi itd, ale on tylko siedzi naparza w gry, jedzie gdzieś swoją furą i pajacuje do kamerki, chociaż akurat ta pogoda ducha jest dobra dla Emilii, też chce anulowac sub, ale daję im szansę do spotkania z travisami
|
|
#2646 |
|
Blond forever!
|
Zoe przyjaźni się z Szusz???
![]() :cojest :![]() http://www.youtube.com/watch?v=hZcqemFa19w od 9:06
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZlPTNoBzb9M
Vlog u Księżniczki Gdyby ktoś chciał jak princessa przeklina z klasą to polecam.A tak na serio to jakiś sztywny strasznie ten vlog. Radzka mi tam nie pasuje. |
|
|
|
#2648 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam swoją ulubioną firmę świeczek zapachowych, które kupuje w hurtowni po super cenach (biją biedrę na głowę) a pachną taaaak, że hej
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
DAILY VLOG u Princessy
http://youtu.be/ZlPTNoBzb9M---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
- No ku*wa właśnie nie ma chipsów |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2013-06-10 o 13:26 |
|
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
Karolina Baszak faktycznie zadufana w sobie. Ale śliczna dziewczyna
![]() W każdym razie ta ich ''przyjaźń'' z Laurką bardzo sztuczna. |
|
|
|
#2652 |
|
Konto usunięte
|
nie przepadam, za księżniczką, ale w tym vlogu w porównaniu do baszak wydaje się sympatyczna i radosna. a karolina baszak nabarmuszona. :P
|
|
|
|
#2653 |
|
Łotewa
|
Matko ale Baszakowa jest Sztuczna nie chciala mówić nic.. ( może dlatego, że nie miała kartki)
Straciłam 13 minut mojego zycia kto mi je odda???
|
|
|
|
#2654 |
|
Dossisława I
|
Najlepiej w tym vlogu wyszła Radzka. Karolina się zachowywała jakby miała jakieś kompleksy. Poza tym księżniczka co chwile mówiła: "O popatrzcie Karolcia" może to ją tak bardzo stersowało.
|
|
|
|
#2655 |
|
Łotewa
|
Nie lubię Karoliny. Jest taka zmanierowana i mało sympatyczna. Radzkę da się lubić a do Laury chyba trzeba mieć podobny styl życia by się przyzwyczaić.
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze słyszę, żeby spódnice w literę A były babcine
|
#2657 |
|
summer vibes;)
|
Zdecydowanie większa księżniczka niż RGP
![]() Ogólnie jakaś sztywna atmosfera. Nawet nie dotrwałam do końca, bo się zmęczyłam... Labirynth, ja mam Stelar,a fuksję oglądalam, ale jakos odcień mi nie pasuje. Ogólnie żałuję, że nie kupiłam też innej jaśniejszej, np. Nova. A do promocji trzeba poczekać, bo jak na razie zamrażam finanse na kolorówkę
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-10 o 15:05 |
|
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
miałam na myśli kieckę radzki :P
|
#2659 |
|
Łotewa
|
Atenya Wszytsko jest jednak możliwe na YT
|
|
|
|
#2660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest Polka?? ![]() U mnie gigantyczna burza, ledwiem do domu wróciła. Joł ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Jednak jak już, to kupiłabym dopiero w jakiejś promocji, bo tak, to szkoda kasy, mi się podobaja te, co ma Oleska plus taki jeden chyba właśnie stelar On jest taki jaskrawojasnypomarańczowy ?? ![]() PS. Za to kupiłam z essence ten stay mat, w kolorze 02 smooth berry, prawie chyba identyko jak ten apocaliptiq z rimmel tylko, że mat, ale tańszy i co doczytałam???Że: made in poland, a przecież to chyba niemieckie kosmetyki??[COLOR="Silver"]
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 15:47 |
||||
|
|
|
#2661 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Muszę kiedyś sie przejść do Natury, ale jakos nigdy mi nie po drodze.
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widze, że na KWC ma słabe recenzje ta seria yyyyyyyyyy Sprawdzę jeszcze te z essence ![]() Tak mi się dziś przypomniała jedna myśla apropos wywiadu RLM i Karolci w DDtvn, wiecie co mi się bardzo spodobało?? Jak na pytanie o to, czy jest im przykro z powodu negatywnych komentarzy (jakoś tak), to RLM szczerze odpowiedziała, ale tak szczerze bez tej całej dyplomacji, że tak, że gdy sa osobiste, to tak. Strasznie mi w oczach urosła po tym, w ogóle zaczynam ją lubić coraz bardziej, jest naprawde fajna babka.
|
|
#2663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie nie komentowałabym go gdyby nie to, że RGP od zawsze kreuje go na super seksowne ciacho, a jest no ekhem wg mnie najsłabszym ogniwem pod względem urody z rodzeństwa Dodatkowo jest jeszcze mniej symaptyczny niż księżniczusia. Nie przepadam za nim i o ile Laurę jakoś jestem w stanie znieść i oglądnąć o ile nie gada o świczkach bombach i inych pierdach(a to ostatnio się nie zdarza), to jego obecności w filmikach nie mogę strawić. Dużo jest go ogólnie w tym filmiku? Bo jak tak to chyba nie będę się katować...
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... Edytowane przez dziad kalwaryjski Czas edycji: 2013-06-10 o 16:26 |
|
|
|
|
#2664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja ostatnio widziałam go na żywo, i w filmikach wygląda na normalnie zbudowanego, ale w rzeczywistości jest baaardzo szczupły. no kilka razy się przewija w tym filmiku. |
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG! Wiem kogo mi jacek (sorry - dżek) przypomina!
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-06-10 o 16:41 |
|
|
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
Alina aka Brunette's Heart wstawiła zdjęcie z blond peruce- http://2.bp.blogspot.com/-dY3voXP9lq...weidkfu765.jpg wyglada naprawdę ładnie.
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie w filmikach wygląda na baaardzo szczupłego żeby nie powiedzieć za szczupłego jak na faceta
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. I ten dziwny wzrok na drugiej focie....
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby miała taką samą, ale ciemną perukę to pewnie wyglądała by też jak manekin- w końcu peruka to peruka. Ale jak dla mnie wygląda ładnie- nie rzuca się w oczy, że jest coś nie tak. Ale w blondzie wiekszośc kobiet wygląda dobrze- mówię o perukach- bo blond łagodzi rysy, a ciemny kolor wyostrza- więc jak ktoś mało urodziwy, czy z mało symetryczną twarzą czy problemami ze skórą to ciemne włosy tylko to podkreślają.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

Ciekawa jestem tej wizyty

Ane chyba zaczyna tez irytować Jofi, który wygląda na takiego super, że coś tam zrobi itd, ale on tylko siedzi naparza w gry, jedzie gdzieś swoją furą i pajacuje do kamerki, chociaż akurat ta pogoda ducha jest dobra dla Emilii, też chce anulowac sub, ale daję im szansę do spotkania z travisami 

yyyyyyyyyy