![]() |
#841 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Lurker ;)
|
Cala ehh, palanty firma powinna Ci odszkodowanie zaplacic za taka niekompetencje, kurna 4 dni i moglabys wnosic o te dodatkowe dwa bo to chyba od 17 czerwca mozna nie? Krew sie gotuje
![]() ![]() ![]() Dzien Lenia. Syf w domu straszny, mala padla a ja co? Nie mam zamiaru sprzatac booo NIE CHCE MI SIE ![]() Pstrynio jak ona to zrobila ze dzidzia do 9 kilo dobila?
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-06-10 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziękuję za wszystkie słowa wsparcia.
Napiszę zbiorczo, bo mała mi dzisiaj nieco marudzi i nie mam zbytnio czasu by cytować, ale przeczytałam wsio od deski do deski ![]() Nie poddam się i będę walczyć dalej, jak nie po dobroci ![]() Do kadr ani nie pójdę, ani nie pojadę, bo mam do nich 400 km ![]() Jedna babka z zusu obecała mi zadzwonić jak coś się dowie i co i cisza? wiec pewnie już tam drukują pisemko odmowne i lecą na pocztę ![]() Kurna! do prezydenta list napiszę ![]() a tak serio, to żebym się zesrała po pachy to się chwycę wszystkiego, żeby dało radę to odkręcić. Co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() Kochane jesteście, jakby co to mogę liczyć na jakąś petycję od Was nie? ![]() ![]() ![]() oho, mała ogląda bajkę, w chacie rozpiździaj, ale lece cytować, a co! ![]()
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
z okolic, 25 km mam do plocka a co tam? bywasz?
![]() nie miala pokarmu wiec karmila ja butla a ze szybko bylo za malo to wczesnie zaczela podawac kaszke i to w sporych ilosciach no i wyszlo jak wyszlo... generalnie wizualnie tragedii nie ma no ale dla ucha to szok! ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() na petycje i na ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41225801] Na balkonie nie, ale na ścianie sama kładłam 3 razy ![]() [/QUOTE] Oooo ![]() Cytat:
![]() Dzięki za rady! Siedziałam w sobotę i czytałam, nawet znalazłam blog pani glazurnik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O kurde... Idź do sądu z tymi kadrami, niech wypłaci odszkodowanie. Albo do jakiegoś SKO, ale nie zostaw im tego tak. Przykro mi strasznie, trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dwa tygodnie się wybieramy do parku Kościuszki! I ciągle coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde ![]() ![]() Dlatego ja chyba nawet nie zacznę... Jeden dzień upału i zaś od nowa deszczowo.Wczoraj byliśmy u teściów, fajnie bo na ogrodzie siedzieliśmy dość długo, tylko co chwilę musiałam karmić bo duchota była straszna i Mała się dopominała. Jutro mój mąż znowu w delegację, nie wiem czy na jeden, dwa czy trzy dni, jeszcze nigdy nie zostałam z Ewcią na noc sama. Nie wiem jak zniosę te histerie bez pomocy, rozważam nawet opcje stchórzenia i ucieczki do Rodziców ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło? Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] Biedna Agu, zdrówka!! ![]() Szaja śniłaś mi się dzisiaj o ja!! Dorka zapakowana w tulę, a Agu za rączke prowadziłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
tesciowa wlasnie podniosła mi cisnienie do 200
![]() ![]() ![]() moze nadrobie te 3 strony bo akurat mi zasnął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też dawałam zupkę z bobovity i dalej daję. Kupuje też słoiki hippa, ale kiedys koleżanka mi powiedziała, żeby nie mieszać tych firm? hmm ktoś coś o tym słyszał? szaja? co do tych słoiczków HAMA co szaja wyżej pisała, to widziałam je w Auchan, ale jak na szybko przeleciałam skład, to mi sie wydaje, że on jakiś taki nie tego. Tak mi się coś rzuciło, że sporo sztuczności w nich. ![]() ![]() chciałam zapytać. mam np. słoik z bobovity warzywa z aromatycznym indykiem i w składzie pisze skrobia pszenna bezglutenowa- rozumiem, że on jest bez glutenu? Bo na hippie piszą wyraźnie. A np inna bobovita z cielecina juz nie ma nic napisane o tej skrobii pszennej, więc jest z glutenem tak? dobrze rozkminiam? ![]() cześć Marsi, miło, że wróciłaś!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku do niedzieli bede tu u tesciow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu przestałam tłumaczyć i po prostu robię swoje-bo zwyczajnie Z WIATRAKAMI NIE WYGRAM.
![]() |
#851 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a bo to chyba dobrze brzmi? ![]() magister inżynier doktor habilitowany PSTRYSŁAW Kręgosłupicz ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() ja to was nigdy nie nadrobię, ostatnio nie mam czasu na nic, zaraz poczytam co u was ![]() byliśmy w czwartek na szczepieniu, nie powiem ile Laurusia waży... ![]() Jak podajecie maluszkom jedzonko, w południe zupka/marcheweczka a po południu deserek, ja niedawno zaczęłam małej wprowadzać słoiczki i lekarz już mi kazał podawać mięsko hmmm podajecie maluchom mięsko? Przy okazji wrzucam moje dziewczyny ![]() ![]() oficjalnie nie cierpię końca roku szkolnego ;/
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-06-10 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
U nas weekend minął nie wiem kiedy
![]() w sobotę TZ do 13 w robocie, ja zaczęłam pakowanie ![]() po południu pojechaliśmy do moich rodziców już w sumie w gorszych humorach bo po robocie przyszedł zjadł a za chwile halo miał, prosze zeby z młodym posiedział ja pranie robiłam ogarniałam burdel, jemu w głowie jedno ostatnio i to w bardzo chamski sposób nie raz zyga aż się człowiekowi nie chce kochać, bo przedmiotowo traktuje - wg niego to żarty. ale wkurzył mnie, to mu wygarnęłam że mnie jego matka wqrwia, bo specjalnie trzeba jechać bo ona musi sobie rzeczy przewieźć, wisi nam 400zł, poza tym przy okazji zakupow jak jedziemy, kupcie mi papierosy to tamto i często gęsto kasy nie oddaje, za paliwo też, no ch*j mnie strzela, a co się okazało to grzesiu się nie upomina ![]() później się zachowywał jak gdyby nigdy nic, oczywiście musieliśmy na 20 minut do niego pojechać nie wiem po co i ja już nerw bo: -na pewno Dawid nie dostał krostek od malin ze soczku, bo maliny nie uczulają -jak to z wami śpi! nie może! zawsze bedzie z Wami już spał! Wczoraj pojechaliśmy na giełde(prawie psa kupiłam ![]() -ojeju co ta mama Ci ubrała, nóżki zimne -uszka zawieje później się mu nieodkładalny tryb włączył to -jaki ty niedobry, tylko na rękach! A kto go k*rwa uczył od maleńkiego na rękach?! kto mi go tak przyzwyczaił?! i najlepiej, bo ja go oduczam właśnie usypiania na rękach tzn nie chodzę nie lulam, biorę na kolana i tule i śpiewam i mi dobrze idzie to ta k*rwa na rękach usypia i tż to samo bo "inaczej nie zaśnie" ![]() ![]() ![]() a oglądać auto szkoda było jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powieeeeedz? ![]() ![]() ![]() pstryniu, to na kogo najpierw ruszamy? ![]() ![]() ![]() ![]() ps, czy Wasze dzieci śpią na podłodze czy tylko moja? właśnie sobie kima
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-10 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prezent na Dzień Ojca dla ojców załatwiony ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#857 | ||
Zadomowienie
|
dzieki
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jaki prezencicho?
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Wtajemniczenie
|
po tym, co pisała pstryczek az sie boje heheheh
a ile twoja waży?
![]() |
#860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Cały czas jestem z Wami myślami bo pisać nie mam jak
![]() Szansę że dziś wyjdziemy są równe zeru ![]() Przepadły nam bilety powrotne, w szpitalu każda doba kosztuje i do tego nie znamy przyczyny tego uczulenia ![]() Przepraszam że aby wpadam z takimi smutnymi postami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Wtajemniczenie
|
ale moja jest na mm
na koniec maja wazyła 7130 ![]()
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tż dostanie nieśmiertelnik: Dawid 08.01.2013 20:37 a mój ojczulo książkę i myślę intensywnie nad podgrzewaczem USB |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Wtajemniczenie
|
no nie no
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
dziewczyny do tej siateczki z biedry dajecie surowe owoce czy gotowane
![]()
#868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zamawiałaś na all ten nieśmiertelnik? pokaż linka ![]() no to mów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.