|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 276
|
Dot.: Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :)
Na Lea chodzila moja kolezanka i sobie chwalila, wiec chyba jest ok, niektorzy instruktorzy z Mogilskiej pracuja tez w Solvayu, wiec na Lea moze tez
mowie oczywiscie o Platinium
Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2013-04-18 o 22:10 |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
aa to chyba fajne ;D
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 254
|
Cytat:
No i mam nadziejê, ¿e uda mi siê czê¶ciej chodziæ na TRX, bo jest ¶wietny Wagowo nie wiem, na których zejdziesz, bo ja teraz zajadam stresy maturalne, wiêc to co spalê momentalnie uzupe³niam czekolad±... Na zajêcia zapisuje siê w recepcji, zaraz przy wej¶ciu. Na niektóre wieczorne trzeba siê zapisaæ 2,3 dni wcze¶niej, a na wiêkszo¶æ porannych mo¿na wej¶æ z marszu. Nie wiem, jak jest z zajêciami bardzo pó¼no (ok. 20:30, 21), bo nigdy nie by³am.
|
|
|
|
#1114 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Skusi³am siê na karnet w platinium na Lea poniewa¿ bardzo blisko mieszkam.. powiem Wam, ¿e by³am ju¿ na 2 zajêciach brzuchomani (do dzi¶ czuje brzuch :P ) oraz XCO (fajne, wyczerpuj±ce - je¿eli kto¶ nie æwiczy³ r±k to mozna mieæ duuuu¿e zakwasy). Karnet kosztowa³ mnie 119 z³ ale mam wej¶cie na wszytko si³ownie, zajêcia fitness i spinning
Teraz czekam na otwarcie nowego klubu bo ma byæ tam nawet basen.
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 276
|
W³a¶nie od jakiego¶ czasu wybieram siê na brzuchomaniê i jeszcze siê nie wybra³am
kto¶ kto nigdy nie æwiczy³ brzucha da radê?
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
Dot.: poszukujê kameralnej si³owni w KRAKOWIE
po za³o¿eniu w±tku zdecydowa³am siê na PLATINIUM. nie jest to si³ownia kameralna ale jest cudowna ! ludzie ¶wietni ! atmosfera te¿ ! i cena jest ok. karnet open 120 zl i w tym sauna, si³ownia, fitnessy itd. chodze ju¿ 2 miesi±ce i chyba nigdy nie przestane !
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
ja chodzê do Platinium na Lea
![]() chodzê oko³o 5 dni w tygodniu w sumie na jakie¶ 7-8 zajêæ, bo czasami po 2h ![]() bardzo sobiê chwalê ![]() chodzê na Pump, ABT, TBC, Brzuchomaniê, XCO i Spinning ![]() czyli du¿o si³owych i ogólnie to trzeba siê zapisywaæ w czwartki lub w pi±teki na ca³y najbli¿szy tydzieñ bo jest du¿o chêtnych |
|
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Jej, Dziewczyny, a jak Wy siê motywujecie?
Ja z tym mam najwiêkszy problem - wybieram siê na si³owniê, jak sójka za morze, bojê siê chyba, ¿e sobie nie poradzê.
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 449
|
hejka - wypróbowa³am basen w nowym Platinium - zajêcia by³y fajne (aqua aerobic), ale pani recepcjonista niemi³a, mogli by zatrudniaæ sympatyczniejsze osoby
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Przyczajenie
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Ja chodzi³am do Platinum, ale strasznie mnie denerwowa³o zapisywanie siê na zajêcia (pracujê do pó¼na nie mam czasu byæ wcze¶niej ¿eby siê zapisaæ ) Trenerzy bardzo fajni ale recepcjonistki niesamowicie nie mi³e, jakby za karê pracowa³y Teraz jestem w Pure obok Galerii Krakowskiej i w sumie jestem na razie zadowolona. Zapisa³am siê na karnet dwu miesiêczny "na spróbowanie" Fajne zajêcia (by³am na zumbie, latino dance i dancehallu), trening z trenerem mia³am i jestem w szoku bo mam nie biegaæ na bie¿ni tylko chodziæ, na co bym nie wpad³a i chyba siê zakocha³am w marcinie z latino... Nakrêcam kole¿ankê z pracy ¿eby ze mn± chodzi³a, ale co¶ leniwa jest wiêc jakby kto¶ chcia³ to pisaæ
|
|
|
#1122 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 613
|
Cytat:
i czemu masz nie biegaæ a chodziæ na bie¿ni ?Wczoraj jak przechodzi³am przez galeriê krakowsk± to stali i sprzedawali karnety do nowego fitness clubu co tam maj± otworzyæ nied³ugo.. nie wiem gdzie dok³adnie ma to byæ ale pisa³o ¿e w galerii krakowskiej. |
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 224
|
Cytat:
Nie pamiêtasz pewnie jak siê ma nazywaæ?
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 613
|
dzi¶ wziê³am ulotkê
ma to byæ w Galerii Krakowskiej na poziomie +2 nazywa siê FITNESS OZONE. pisze ¿e przedsprzeda¿ karnetów w cenie 99z³. adres internetowy www.ozonefitness.com.pl Pani mówi³a ¿e ruszaj± ju¿ w lipcu. |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 224
|
Cytat:
![]() ps. podoba mi siê na ich stronie has³o: 10 miejsc parkingowych tylko dla klientów OZONEfitness no to poszaleli
"Trzeba ¶miaæ siê nie czekaj±c na szczê¶cie, bo gotowi¶my umrzeæ nie u¶miechn±wszy siê ani razu" / Jean de La Bruyere http://www.centaurus.org.pl/ Cmentarz dla zwierz±t Edytowane przez Galijka Czas edycji: 2013-06-12 o 18:10 |
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Konto usuniête
|
na stronie nie pisze kto bedzie prowadzic zajecia, a przeciez to wa¿ne jakich maj± instruktorów...
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Dot.: Re: fitness w Krakowie
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
coraz bardziej mi siê te¿ podoba. Pierwszy raz by³am na zajêciach bokwa i dla mnie super nie mam dalej z kim chodziæ ale siê nie wstydzê i zagadujê do obcych dziewczyn na zajêciach heh oczyta³am siê masê negatywnych opini o Pure ale ja jestem na razie super zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Aaaaa.. i rozmawia³am w Galerii Krakowskiej z tymi lud¼mi z Ozon (maj± stoisko obok Carefoure'a) no i mam mieszane uczucia. Wszystko wydaje siê spoko sprzêt, zajêcia itd, ale nie wiadomo jak to naprawde bêdzie wygl±da³o wiêc ja bym nie zaryzykowa³a. No i strasznie nagaduj± na inne si³ownie, ¿e jest beznadziejnie, ludzie siê lansuj± i cytujê: "sami geje chodz±". Hmm.. taka reklama swojej si³owni mnie osobi¶cie odrzuca
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
A zna która¶ z was co¶ na Nowej Hucie? G³ówny wyznacznik- cena. Zastanawiam siê, czy nie sprezentowaæ sobie wakacji z si³k±. Nie musi to byæ koniecznie open (chocia¿ by³oby milo) i raczej nie co¶ du¿ego (t³umy s± zUe). Wszelakie opcje studenckie tez wchodz± w grê.
|
|
#1132 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Ja równie¿ polecam Platinium (osobi¶cie chodzê na Aleksandry) - ceny jedne z najlepszych, szeroki wachlarz us³ug, fajna kadra, klub du¿y (mimo ¿e czasem t³ok to da siê prze¿yæ) no i du¿o ró¿nych promocji. Fajne jest to ze kupujac karnet open za 99z³ masz nielimitowane wejscia na silownie od rana do wieczora 7dni w tyg., strefe cardio, wszystkie zajecia, saune i jeszcze godzinny trening personalny wprowadzaj±cy gratis ( i to wcale nie taki na "odwal siê"). W tym klubie podoba mi siê tak¿e naprawdê znikoma ilo¶æ facetów typu "macho" albo "lasek na tzw lansie" chociaz do ka¿dego z trenerów wiêkszo¶æ z nich i tak sie klei (raczej normalka w takich miejscach). Generalnie klub fajny dla ka¿dego i godny polecenia przede wszystkim ze wzglêdu na panuj±c± tam lu¼n± atmosferê. Mo¿e tylko recepcjonistki powinny byc bardziej sympatyczne, poza jedna zawsze usmiechniêt±, reszta ma miny wiecznie grobowe. I polecam treningi personalne - jest to wprawdzie dodatkowo spory wydatek ale warto bo daja niesamowite efekty zw³aszcza je¶li kto¶ ma ¶ci¶le sprecyzowany cel do osi±gniêcia.
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 264
|
Czytam ¿e s± tu fanki Platinium w Bronowicach
mo¿e umówimy siê na zajêcia?
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dot.: fitness platinium zakopianka - Kraków
dziewczyny mam pytanie czy która¶ z was korzysta³a z treningu wprowadzaj±cego ? tego bezp³atnego.I czy chodz±c na si³ownie od tygodnia dalej mogê z niego skorzystaæ?
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
Trening wprowadzaj±cy, z tego co wiem, jest jeden na pocz±tku, jak przychodzisz nastêpnym razem musisz ju¿ kupiæ karnet
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Przyczajenie
|
ja mam juz karnet tylko teraz trochê choruje i nie mogê æwiczyæ dopiero w przysz³ym tygodniu i w³asnie mam obawy , ¿e nie bêde mog³a juz skorrzystac z treningu bo nie bêde nowym klientem, ale to chyba tak nie jest.A mozesz napisac jak wyglada taki trening ? idziemy poprostu po kolei i t³umazy jak z czego korzystaæ ?
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
je¶li masz miesiêczny karnet, to korzystasz z niego ile chcesz i kiedy chcesz, mo¿esz nawet dwa tygodnie nie chodziæ, a potem i¶æ. Pierwszy trening to po prostu jedno wej¶cie na si³owniê za darmo, ¿eby siê zapoznaæ. Raczej nikt nie oprowadza, ale na sali s± trenerzy dostêpni dla wszystkich, których mo¿esz poprosiæ o pomoc w obs³udze maszyn itp
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Przyczajenie
|
dziêki bardzo za odpowied¼
tak krêc± siê instruktorzy ale trochê siê krêpuje tak dopytywaæ mimo ¿e nie mog± mi odmówiæ udzielenia pomocy ..mam zamiar skorzystaæ z tego treningu bo to bez sensu tylko bie¿nia i orbi jak tam jest tyle maszyn |
|
|
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 730
|
Dot.: Re: fitness w Krakowie
Cytat:
|
|
|
#1140 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Polecam trening wprowadzaj±cy, ja te¿ na pocz±tku chodzi³am tylko bie¿nia i zajêcia typu spinning. Waga spad³a, ale pó¼niej sie zatrzyma³a.. pó¼niej jeden z trenerów zaproponowa³ mi, zebym zapisa³a siê na taki trening. dopiero wprowadzenie odpowiedniego treningu si³owego sprawi³o, ¿e zrzuci³am kolejne kilogramy i cia³o zupe³nie inne tez jest.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

mowie oczywiscie o Platinium

kto¶ kto nigdy nie æwiczy³ brzucha da radê? 

(pracujê do pó¼na nie mam czasu byæ wcze¶niej ¿eby siê zapisaæ
) Trenerzy bardzo fajni ale recepcjonistki niesamowicie nie mi³e, jakby za karê pracowa³y
Teraz jestem w Pure obok Galerii Krakowskiej i w sumie jestem na razie zadowolona. Zapisa³am siê na karnet dwu miesiêczny "na spróbowanie"
i chyba siê zakocha³am w marcinie z latino...