![]() |
#932 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
ojej, biedna ![]()
![]() |
#933 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gabi lajtowo przeszła do 4tej klasy, szybko się ogarnęła, tylko ten chłopak ... hehehe waga słuszna, a mamusia nosi ![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() ja tylko na chwilę bo już wróciliśmy ale tż myje okno i balkon i jak zobaczy, że siedzę przy kompie to się jeszcze zbuntuje ![]() mam nadzieję, że o mnie pamiętałyście choć troszkę ![]() nawijko pytałaś o chrzciny udały się rewelacyjnie. Kubuś przez całą mszę spał, obudził się jak mu ksiądz główkę polewał i pod koniec mszy był chwilowo nerwowy (ale nie płakał) - kupsko walił ![]() po mszy jedzonko to już w ogóle cud miód malina bo spał cały czas w wózku normalnie nie moje dziecko. Napiszę wiecej jutro bo teraz pędzę bo małż zagląda przez okno i zaraz będzie, że on się męczy a ja siedzę i się nudzę także zmykam i do jutra ![]() ahaaa i raczej Was nie zadrobię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Cześć! nie cytuję bo padam na pysk.
Piszę rzeczy na studia wczoraj, aż ngle - koło 1:00 obudził się dzieć (nic dziwnego jak sobie główkę kocykiem przykryła ![]() Najpierw miała dobry humor, zjadła, a potem załączyl się płaczek ze zmęczenia - kombinowaliśmy z Tż jak tu pomóc, ale zeszło do 4:00 zanim się udało. Przysypiała i budziła się na nowo. Więc znowu jestem zombiakiem. A raport na studia zostawiłam w połowie, kończyć będę dzisiaj.. |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja Mała się rechota jak rzucam włosami ![]() ![]() Coś Wam pokaże, co znalazłam. 8 lat temu tak sobie jaja robiłam: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zadomowienie
|
Tak myślisz?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Onaella nie wiem co napisać... dużo zdrowia i siły dla Ciebie! Jak to wszystko znosisz? Antoinette to nic tylko ![]() ![]() ![]() Sylwietta teściowa oszalała! I więcej na ten temat nie powiem bo nie wypada ![]() Badzia jaka fajna ząbkowa Zosia ![]() Przyszła paczka z Hippa do mnie, z różową łyżeczką ![]() Ponadto było piękne słońce, jak wariatka poleciałam prać zabawki (wcześniej zrobiłam dwie pralki prania, ale na zabawki muszę mieć wyjątkowe słońce ![]() ![]() ![]() Aha i mam pytanie. Jak smarowałyście dzieciom dziąsełka żelami na ząbkowanie to kupki były normalne? Bo u nas takie brzydkie i nie wiem czy to łączyć z żelem czy z chipsami wczorajszymi, ale kurde, chipsy już jadłam normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczne ząbeczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam pytanie czy wasze dzieciaczki jak jedzą mleko pocą się przy tym??? Bo mój Wojciech za każdym razem jest spocony jak szczur.
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku, na razie cycochy tylko raz ucierpialy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Meduza-
![]() ![]() ![]()
#941 | ||
Zakorzenienie
|
siemka
my już po basenie, w czwartek ostatnie zajęcie maly dostał dyplom i koszulke, nie wiem czy będziemy kontynuować, troszkę nudno jak dla mnie muszę poszukać jeszcze innych zajęć z pływania mały padl jak kawka Cytat:
zaczynalismy od kaszki na razie bawimy się warzywkami i owocami może w przyszłym tyg wprowadzę mięso Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i niekoniecznie pisać publicznie sliczne ![]() Onella- przytulam bardzo mocno ![]() Caławdeszczu- a mozesz wytoczyc pracodawcy sprawe w sadzie o odszkodowanie z tytulu utraconego urlopu? to w koncu ich wina nie Twoja |
||
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#943 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Debrah- Ty to ostatnio masz ciężkie nocki ![]() Dziewczyny jak sprawdzić czy dziecko nie trzyma głowy tylko na jednym boku? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że walczysz!!!! ![]() Ale na cywilny nie trzeba dużo kasy przecież.... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoja to już w różnych miejscach i pozach spała. Zazdroszczę. Daria dziś spała pół godzinki znów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ALE SŁODKO!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-10 o 17:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak wyglądają te siateczki z biedry do których można wkładać owoce lub warzywka dla dzieci do jedzenia
![]()
#946 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale super ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłyśmy z domu - UPAŁ. A wracając z auchan uciekałyśmy w deszczu przed grzmotami ![]() ![]() Musiałam komicznie wyglądać... Ale super!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.e-zikoapteka.pl/product/d...la-dzieci.html kupiłam w biedrze za 7,99 a dziś w auchan widziałam IDENTYCZNĄ za 19,99 ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-10 o 18:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ![]() ![]() Siateczka to coś takiego http://www.calineczka.pl/sklep/canpo...5-p-13208.html Nancy brawa za udane chrzciny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mięska jeszcze nie podawałam, po 6 miesiącu planuję czyli na początku lipca. Fajne dziewczyny i wcale malutka nie wygląda że waży 9300, pewnie dłuuuga jest. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No cudnie wygląda z tymi zębiszczami ![]() Cytat:
A do co steszczenie to musisz gadać z meduzzą bo jest w tym mistrzem ![]() Cytat:
A co do zdjęcia to niezłe miałaś pomysły ![]()
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez lubi jak sie "bawie" wlosami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zadomowienie
|
Wiem, najlepsze jest to, że my strasznie dużo kasy wydajemy sobie na sprzęty typu: super hiper TV, xboxy, komputery, aparaty, nosidła i gadżety dla małej, więc chyba nie o to chodzi
![]() No ale ma racje trochę, bo za rok wybieramy się autem do moich rodziców, musimy kupić takiego mini busa i uskładać na tą podróż. Ale wiesz co? Chociaż niech powie, że chciałby, może bym się zadowoliła a mam trochę wrażenie, że on od tego tematu ucieka ![]() Cytat:
![]() Aaa któraś kiedyś tam pytała czy kleiki na noc. U nas się to sprawdziło. Robię Juliance 150/180ml mleka +3 miarki kleiki ryżowego i daje pospać matce 6-7h ciągiem (rarytasik ![]() ![]() Dzień ojca?? Ja chyba nic nie robię, mój TŻ to z tych niedoceniających symbolicznych prezentów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
kurde a mojemu małemu ten gryzak nie do końca pasuje, widzę,że ma problem by dobrze chwycić, moim zdaniem ten gryzak powinien mieć uchwyt prosty zamiast zawijanego ale fakt cena dobra w smyku po 25 zeta widziałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 5 do gory nogami ewentualnie ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- I d*pa, nie zaliczylam..... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja też swoje staram się zmienić co do t. Cytat:
Cytat:
Współczuję ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło?
Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] Biedna Agu... Nienawidzę kaszlu krtaniowego, zwłaszcza u maluszków bo one się od razu zaczynają dusić od tego syfu, brrr |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
#959 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.