Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 17:31   #1081
fallenart91
Zadomowienie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Test zaczęłam od sprayów. Wiem, że poce się jak mała świnka i żaden antyperspirat nie zahamuje mi tego. No nie licząc Blokera Ziaji i tym podobych wynalazków

Dla mnie liczy się więc to, aby nie było mnie czuć a odór potu mam po prostu ma-sa-kry-czny. I tutaj super sprawdził się Original Bardzo mi się podoba jego zapach - super maskuje mój naturalny smrodek Czuję się z nim świeżo, chociaż zauważyłam pod paszką plamkę.
fallenart91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:39   #1082
pauleta89
Wtajemniczenie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

A ja testowałam 4 dni ten zielony kulkowy i powiem tak jest ok pod warunkiem, że nie robisz Bóg wie czego Ale np. jeden dzień miałam taki zalatany (opiekowałam się 2 letnią córą znajomej) i nie sprawdził się Po godzinie biegania za nią było mokro pod paszką Dziś przeszłam na kulkę niebieską- jak na razie jest ok. Było duszno, parno. Był egzamin a pod pachą sucho i pachnąco

Od 11 marca 2015-wege-kierowca

pauleta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:01   #1083
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
U mnie zielona kulka działa, ale przy trybie siedzącym bez aktywności fizycznej. Jeśli już się spocę to chociaż czuć zapach tej kulki, a nie potu..
No własnie u mnie też. Ale jak siedzę w domu nic nie robię, to nie potrzebuję antyperspirantu, bo się nie pocę, więc przydatność tego oceniam na zero.
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:15   #1084
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Od kilku dni testuję ten niebieski antyperspirant Dove w sprayu i musze przyznać, że zapach ma fajny. Ale okropnie intensywny.

Też tak z nim macie? Dzisiaj nie użyłam w ogóle perfum i cały czas czuję wokół siebie chmurę tego zapachu
O, a ja na swoim ciele tak go nie wyczuwam. Dośłownie ze 2 godzinki i to lekko, a potem zupełnie wietrzeje.
Ale nie wiem, to zapewne tego w jaką reakcje z nim wchodzi nasza skóra, widac moja wchodzi w nijaką No albo zalezy kto ile tego psiuka, ja to raczej nie za wiele.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:16   #1085
izzzunia
Raczkowanie

też zauwazyłam że wszystkie 4 są strasznie intensywne - okropnie mocno pachną - ale to jeszcze za wczas by powiedzieć że dobrze czy źle .

Zajrzyj na http://izzunia.blogspot.com

ja też kocham kosmetyki ....
i za każde dobre słowo dziękuję
izzzunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:26   #1086
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
ja przeszłam bardzo wiele katarów z powodu alergii i zatok (długie lata nie diagnozowanych, z mojej winy, bo przecież z głupim katarem do lekarza nie będę chodzić, a i wydmuchiwałam nos z taką siłą, że to też się przysłużyło), no i przez alergię, bo do głowy mi nie przyszło, że to może być nie alergia i nie przeziębienie) i nadużywanie kropli i sprayu do nosa (bo nie mogłam spać/oddychać itepe)

teraz mam ciągle odnawiające się ranki w nosie, zbliznowacenia i ogólnie zniszczoną śluzówkę, to uszkodzenie mechaniczne i nic się z tym nie zrobi

tak więc porażka, bo kocham perfumy np.

ale w okresach poprawy, coraz rzadszych, węch mam jak żyleta
A próbowałaś może takiego żelu do nosa jak Tonimer? to jest taki włoski specyfik z kwasem hialuronowym, który nawilża i odbudowuje śluzówkę.
Byłam przez wiele lat uzależniona wręcz od specyfików do nosa, które mi całkowicie zniszczyły śluzówkę, miałam to samo co Ty, rany, strupki, ciągła krew itd. A ten żel jest tak rewelacyjny że mnie z tego uleczył. Od 4 miesięcy nie wiem co to spray do nosa

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że rodzice mojego eks byli rewelacyjni - czasem myślę, że tylko to sprawiało, że znosiłam jego humory Nie no, żartuję, ale bardzo mile ich wspominam. Z kolei mama aktualnego chłopaka też jest bardzo miła, nie ma nawyku wtrącania się, ale można z nią porozmawiać też spokojnie.
Ale matka chłopaka a matka męża (czyli teściowa) to sa czasem dwie róże osoby heheheh

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Mi żadne wiórki nie lecą Może za duzo psikacie?
Ale cena w stosunku do objętości...
Mi też nic nie leci
Podejrzewam że to efekt zaaplikowania zbyt dużej ilości, moja mama tak czasem ma

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

W ogóle to w sobote byłam na weselu. Zaaplikowałam sobie kulke original i doprawiłam tym samym sprayem i wytrzymałam w świezości az do powrotu czyli o 4 rano. A zaaplikowałam o 14.
Było parno, gorąco, jazda duszym autem, tańce, zabawy w pociąg i te sprawy. A pachi świeże, suche i bardzo mile nawilżone

Z tym, że mój problem potu w zasadzie nie istnieje, zatem nie wiem czy ze mnie dobry tester
Stary 2013-06-10, 18:27   #1087
nursii
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

W ogóle, czytając Wasze wpisy o rodzinach, ojcach, babciach, w wielu słowach odnajdywałam opis swojej rodziny, bądź bliskich mi ludzi. Dobrze wiedzieć, że inni sobie też potrafią z tym radzić i że nie są z tym sami.
Ja kiedy przeczytałam wypowiedzi kilku z Was na temat Waszych rodzin, pomyślałam, że niestety ale w naszym społeczeństwie istnieje duży problem z alkoholem Kilka z Was pisało o ojcach alkoholikach, którzy przyczynili się do rozpadu rodziny. Moi rodzice rozwiedli się kiedy miałam 6 lat, właśnie przez alkoholizm mojego ojca. Kiedy tylko przestał z nami mieszkać, straciłam z nim kontakt, bo w ogóle się mną nie interesował, ważniejsze dla niego było picie i koledzy. Także nie wiem tak naprawdę jak to jest mieć tatę... ale jakoś sobie z tym poradziłam. Jednak niedawno zaczął pić mój starczy ode mnie o 10 lat brat, po tym jak zostawiła go narzeczona... nie mógł się pozbierać, uciekł w nałóg, ja i mama próbowałyśmy mu pomóc wiele razy, doszło do tego, że mama już załatwiła mu terapię odwykową, a on nie poszedł na nią i obraził się na matkę... teraz ani ja ani mama nie mamy z nim kontaktu, ja od prawie dwóch lat go nie widziałam, nawet nr telefonu zmienił żebyśmy nie mogły go namierzyć. Smutne to, ale jakoś musiałam sobie z tym poradzić, smutno mi, że nigdy nie miałam "normalnej", pełnej rodziny, ale mam świadomość, że wszystkie moje trudne przejścia związane z rodziną umocniły mnie, sprawiły, że potrafię sobie radzić w trudnych sytuacjach. Długo jednak czułam się gorsza od koleżanek, które miały fajne, zdrowe rodziny, jednak teraz widzę, że wiele osób ma podobne rodzinne problemy. Niedawno koleżanka z grupy wyznała mi, że również ma ojca alkoholika, który terroryzuje jej rodzinę i przepija całą wypłatę:/. Ojciec chłopaka mojej przyjaciółki jest taki sam, jego rodzice też niedawno się rozwiedli. Sporo jest osób wokół mnie, których rodziny rozbił alkohol. Bardzo to smutne i przerażające
nursii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 18:37   #1088
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
No własnie u mnie też. Ale jak siedzę w domu nic nie robię, to nie potrzebuję antyperspirantu, bo się nie pocę, więc przydatność tego oceniam na zero.
Racja

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Mi też nic nie leci
Podejrzewam że to efekt zaaplikowania zbyt dużej ilości, moja mama tak czasem ma
Pewnie tak, mi też żadne "wiórki nie lecą"
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:39   #1089
isa666
Zakorzenienie

Hejka, ale u mnie była niedawno nawałnica! Deszcz, grad i porwisty wiatr, aż myślałam, że drzewa powywraca

Przetestowalam dziś spray Original i muszę pochwalić go za trwałość zapachu. Jeszcze teraz go czuję i o dziwo mimo upału nie spociłam się za bardzo. Może jutro spróbuję jak się spisze kulka Original
Stary 2013-06-10, 18:43   #1090
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Ja kiedy przeczytałam wypowiedzi kilku z Was na temat Waszych rodzin, pomyślałam, że niestety ale w naszym społeczeństwie istnieje duży problem z alkoholem Kilka z Was pisało o ojcach alkoholikach, którzy przyczynili się do rozpadu rodziny. Moi rodzice rozwiedli się kiedy miałam 6 lat, właśnie przez alkoholizm mojego ojca. Kiedy tylko przestał z nami mieszkać, straciłam z nim kontakt, bo w ogóle się mną nie interesował, ważniejsze dla niego było picie i koledzy. Także nie wiem tak naprawdę jak to jest mieć tatę... ale jakoś sobie z tym poradziłam. Jednak niedawno zaczął pić mój starczy ode mnie o 10 lat brat, po tym jak zostawiła go narzeczona... nie mógł się pozbierać, uciekł w nałóg, ja i mama próbowałyśmy mu pomóc wiele razy, doszło do tego, że mama już załatwiła mu terapię odwykową, a on nie poszedł na nią i obraził się na matkę... teraz ani ja ani mama nie mamy z nim kontaktu, ja od prawie dwóch lat go nie widziałam, nawet nr telefonu zmienił żebyśmy nie mogły go namierzyć. Smutne to, ale jakoś musiałam sobie z tym poradzić, smutno mi, że nigdy nie miałam "normalnej", pełnej rodziny, ale mam świadomość, że wszystkie moje trudne przejścia związane z rodziną umocniły mnie, sprawiły, że potrafię sobie radzić w trudnych sytuacjach. Długo jednak czułam się gorsza od koleżanek, które miały fajne, zdrowe rodziny, jednak teraz widzę, że wiele osób ma podobne rodzinne problemy. Niedawno koleżanka z grupy wyznała mi, że również ma ojca alkoholika, który terroryzuje jej rodzinę i przepija całą wypłatę:/. Ojciec chłopaka mojej przyjaciółki jest taki sam, jego rodzice też niedawno się rozwiedli. Sporo jest osób wokół mnie, których rodziny rozbił alkohol. Bardzo to smutne i przerażające
Alkohol to straszna rzecz. A co dziwne w nałóg zazwyczaj popadają zwykli ludzie, którzy jakoś nigdy nie mieli z tym problemu, tak to jest jak wszystkie niepowodzenia zalewa się alkoholem - chwila zapomnienia a za plecami rozwala się całe nasze życie
U mnie na szczęście nie było takiego problemu, co prawda tata miał jeden taki ciężki rok i przychodził cały czas po prostu "nawalony", ale zmienił pracę, trochę nam się sytuacja materialna poprawiła i wszystko się unormowało.
Stary 2013-06-10, 18:44   #1091
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
Mój ojciec też lubi dać sobie w tubę. Szczerze mówiąc nie rozumiem mojej matki, która gada, ze chętnie by się z nim rozstała ale... nic nie robi w tym kierunku. Niby się z nim męczy, kłócą się ze sobą i w ogóle, jednak żeby zmienić tą sytuacje? Ani grama wysiłku. Fakt - ojciec nie jest dzień w dzień nawalony wsztok jednak ma ciągi. Podziwiam go trochę, że w wieku 67 lat nadal potafi chlać 4 dni z rzędu... Nie rozumiem ich bez kitu.

Kiedyś spisałam numer do Borpy i zostawiłam ojcu przy telewizorze. Ale się obraził! On nie widzi problemu i lubi sobie wypić. Matka się denerwuje i nakręca się awantura. A potem kilka chwil spokoju. WTF?!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 18:54   #1092
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Alkohol to straszna rzecz. A co dziwne w nałóg zazwyczaj popadają zwykli ludzie, którzy jakoś nigdy nie mieli z tym problemu, tak to jest jak wszystkie niepowodzenia zalewa się alkoholem - chwila zapomnienia a za plecami rozwala się całe nasze życie
U mnie na szczęście nie było takiego problemu, co prawda tata miał jeden taki ciężki rok i przychodził cały czas po prostu "nawalony", ale zmienił pracę, trochę nam się sytuacja materialna poprawiła i wszystko się unormowało.
Ja to się cieszę,że akurat trafiłam na taką rodzinę jak moja-ja w ogóle nie toleruję alkoholu. Na szczęście w moim domu pija się ewentualnie po lampce wina przy jakimś święcie, i to wszystko. Jak miałam 7 lat szłam z całą rodziną po Długiej w Gdańsku i nagle pijany facet chciał pokazać synowi -w moim wieku jak się bije i najzwyczajniej w świecie zaczął mnie lać po twarzy, wybił mi chyba wszystkie mleczaki, krew się polała, mój tata tamtego chyba by zabił na miejscu, aż policja musiała ich rozdzielać Ale ja nie toleruję od tamtej pory nawet naparstka. Współczuję tym, którzy muszą na co dzień żyć z tym problemem...
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:54   #1093
nursii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fallenart91 Pokaż wiadomość
Mój ojciec też lubi dać sobie w tubę. Szczerze mówiąc nie rozumiem mojej matki, która gada, ze chętnie by się z nim rozstała ale... nic nie robi w tym kierunku. Niby się z nim męczy, kłócą się ze sobą i w ogóle, jednak żeby zmienić tą sytuacje? Ani grama wysiłku. Fakt - ojciec nie jest dzień w dzień nawalony wsztok jednak ma ciągi. Podziwiam go trochę, że w wieku 67 lat nadal potafi chlać 4 dni z rzędu... Nie rozumiem ich bez kitu.

Kiedyś spisałam numer do Borpy i zostawiłam ojcu przy telewizorze. Ale się obraził! On nie widzi problemu i lubi sobie wypić. Matka się denerwuje i nakręca się awantura. A potem kilka chwil spokoju. WTF?!
A zapomniałam dodać, że ojciec mojego Tż także uzależniony, w wieku 62 lat potrafi mieć ciągi nawet dwutygodniowe... mamie mojego Tż zajęło chyba 20 lat, zanim go pogoniła w końcu. Tak to właśnie wygląda, rzeczywistość wielu polskich rodzin.

Ehh dziewczyny ja tu pisu pisu, a nauka leży odłogiem. Nie wiem jak się mam za nią zabrać, najtrudniej jest właśnie zacząć
nursii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 19:01   #1094
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus Pokaż wiadomość
Ja to się cieszę,że akurat trafiłam na taką rodzinę jak moja-ja w ogóle nie toleruję alkoholu. Na szczęście w moim domu pija się ewentualnie po lampce wina przy jakimś święcie, i to wszystko. Jak miałam 7 lat szłam z całą rodziną po Długiej w Gdańsku i nagle pijany facet chciał pokazać synowi -w moim wieku jak się bije i najzwyczajniej w świecie zaczął mnie lać po twarzy, wybił mi chyba wszystkie mleczaki, krew się polała, mój tata tamtego chyba by zabił na miejscu, aż policja musiała ich rozdzielać Ale ja nie toleruję od tamtej pory nawet naparstka. Współczuję tym, którzy muszą na co dzień żyć z tym problemem...
OMG to straszne co przeżyłaś..
Do mojej teściowej kiedys wszedł do domu obcy facet i z kastetem na dłoni nalał ją tak w twarz że chirurgia szczękowa i długa rekonwalescencja.
no ale nie był pijany, to był włam w biały dzien, rabunkowy

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-06-10 o 19:03
Stary 2013-06-10, 19:02   #1095
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus Pokaż wiadomość
O masakra, co za idiota po prostu No nie dziwię się wcale, zrobiłabym bym to samo gdyby ktoś mojemu dziecku zrobił coś takiego.. Nie puściłabym płazem czegoś takiego
Stary 2013-06-10, 19:05   #1096
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Question Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Trochę odbiegnę od tematu ale....... powiedzcie mi czy macie link do regulaminu testowania szminek ASTOR?
do kiedy mamy wg wystawić recenzje?

stokrotkaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 19:11   #1097
fallenart91
Zadomowienie

Cytat:
A zapomniałam dodać, że ojciec mojego Tż także uzależniony, w wieku 62 lat potrafi mieć ciągi nawet dwutygodniowe... mamie mojego Tż zajęło chyba 20 lat, zanim go pogoniła w końcu. Tak to właśnie wygląda, rzeczywistość wielu polskich rodzin.

Ehh dziewczyny ja tu pisu pisu, a nauka leży odłogiem. Nie wiem jak się mam za nią zabrać, najtrudniej jest właśnie zacząć
Nie boisz się, że Twój TŻ też zacznie pić? Bo nie wiem, czy tylko ja tak mam, że panicznie się boję tego, że mój TŻ też kiedyśtam zacznie chlać jak mój ojciec :/
Stary 2013-06-10, 19:14   #1098
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Nie boisz się, że Twój TŻ też zacznie pić? Bo nie wiem, czy tylko ja tak mam, że panicznie się boję tego, że mój TŻ też kiedyśtam zacznie chlać jak mój ojciec :/
Nie warto żyć z takim przeświadczeniem, to ze ktoś pije z rodziny to nie znaczy ze on tez musi. To wszystko zależy od człowieka. Chyba wiesz jaki jest po alkoholu? Mój jest spokojny i zaraz idzie spać, z reszta tak jak ja (choć nie piję już od ponad dobrego roku i pić nie będę bo to samo zło)
Stary 2013-06-10, 20:00   #1099
malutka100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Słyszalam jeszcze że odżywki l'biotica i revitalash (ta chyba jest droższa) są dobre... Sama nie uzywalam ich. Albo poszukaj czegos aptece...
ja używałam odżywki L'biotica bardzo długo, ale niestety kiedyś nieuważnie ją nałożyłam i w nocy chyba spłynęła mi do oka, bo rana miałam je całe spuchnięte, łzawiące- była to dla mnie tragedia bo pracuje przed komputerem i dodatkowo noszę soczewki, jakoś się więc zraziłam do tego kremu i boję się go użyć ponownie ( mimo że używałam bo bez problemów wcześniej)
O odżywce Revitalash też słyszałam wiele dobrego, ale też dużo głosów że strasznie podrażnia, zresztą wystarczy spojrzeć na skład- sama chemia ja jednak nie zaryzykuje..
zamówiłam właśnie odżywkę na bazie wyciągów roślinnych X-lash, w KWC ma bardzo dobre opinie, zobaczymy jak się spisze u mnie

Cytat:
Napisane przez stokrotkaxxx Pokaż wiadomość
Właśnie przyjechała do mnie pomadka z Astor ale pięknie pachnie :thumbup:
Zdjecie troche niewyraźnie wyszlo, odcień 002 Loved up. Załącznik 5284346
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
świetny kolorek narobiłaś mi na niego ochoty

Cytat:
dzieci alkoholików niekoniecznie muszą powielać schemat z domu, tj.sięgać po alkohol, wręcz przeciwnie- mogą nie chcieć by zniszczył ich dorosłe życie, za bardzo pamiętają traumy z dzieciństwa, spowodowane nadmiarem alkoholu w domu rodzinnym.
malutka100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 20:46   #1100
sublime
Zakorzenienie

Cuddly, kochana, nadrabiam strony i kurczę, współczuję Ci, bo teraz, jak nie ma Twojej mamy, to już chyba nikt Cię nie broni i wspiera (przyjaciele to nie to samo)

Rozumiem Twoje oburzenie i wkur...zenie, ale nie pocieszę Cię - złego diabli nie biorą

...chociaż czasami zdarzają się wyjątki od reguły

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Fallen, poczytaj o DDA, może to pomoże....

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Pauletka - dobra, dawaj buziaka, ale bez języczka, w aż tak bliskich relacjach nie jesteśmy. Seks to seks. Całowanie to wyższa szkoła jazdy.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Właśnie przyjechała do mnie pomadka z Astor ale pięknie pachnie :thumbup:
Zdjecie troche niewyraźnie wyszlo, odcień 002 Loved up.
Ładne usta...

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Żeby podsumować wątek alkoholowy zacytuję:

"Pić, to wyobrażać sobie, że zamknęło się drzwi przed nieprzyjacielem, podczas gdy właśnie przyjęło się go do siebie na stałe, pod osłoną milczenia. Człowiek pije, żeby utopić jakąś myśl, a ta przeradza się w obsesję. Podejrzenie, które chciało się od siebie odsunąć pod wpływem alkoholu staje się żywsze, silniejsze, zajmuje coraz więcej miejsca."

Niestety, na alkohol nie ma rady poza tym, by pić rozsądnie i lepiej raz na jakiś czas konkretnie/troszeczkę/najlepiej wcale, niż codziennie kieliszeczek.

P.S.
Przy alkoholiźmie i przy rozwodach, owszem, najczęściej dzieci cierpią najbardziej.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Trochę odbiegnę od tematu ale....... powiedzcie mi czy macie link do regulaminu testowania szminek ASTOR?
do kiedy mamy wg wystawić recenzje?
Ankiety wynikowa testu Astor do 09.06:
link już nie działa!
Recenzja też do 09.06:
KLIKNIJ TUTAJ!

Czyli już niby dzień po terminie...

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Dobór moderatorów nie polega na ocenie ich stażu i zdolności - raczej na odporności na trolli

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2013-06-10 o 20:48
sublime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 20:55   #1101
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malutka100 Pokaż wiadomość
dzieci alkoholików niekoniecznie muszą powielać schemat z domu, tj.sięgać po alkohol, wręcz przeciwnie- mogą nie chcieć by zniszczył ich dorosłe życie, za bardzo pamiętają traumy z dzieciństwa, spowodowane nadmiarem alkoholu w domu rodzinnym.
Stary 2013-06-10, 20:55   #1102
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
Ankiety wynikowa testu Astor do 09.06:
link już nie działa!
Recenzja też do 09.06:
KLIKNIJ TUTAJ!

Czyli już niby dzień po terminie...

Ciekawe jak miałam napisać recenzje 9.06 jak dopiero dzisiaj dostałam pomadkę

Stary 2013-06-10, 20:57   #1103
sublime
Zakorzenienie

Jak to jak Stokrotko... tele-kurde-patycznie !
Ewentualnie mogłaś zrobic kopiuj-wklej mojej,
tylko zmienić nazwę recenzowanego koloru !!!

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Dobór moderatorów nie polega na ocenie ich stażu i zdolności - raczej na odporności na trolli

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2013-06-10 o 20:58
sublime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:02   #1104
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak to jak Stokrotko... tele-kurde-patycznie !
Ewentualnie mogłaś zrobic kopiuj-wklej mojej,
tylko zmienić nazwę recenzowanego koloru !!!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne:b rzydal:

Stary 2013-06-10, 21:16   #1105
torunska_ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Z pomadek mnie zachwyciła ostatnio Wibo Eliksir kolor 02 Jednak najlepiej je oglądać na żywo, bo w necie ten kolor w ogóle mnie nie podniecił. Dopiero jak zobaczyłam go w Rossmannie to był kisielek w majteczkach Ale i tak prawie 9 złotych bym za nią nie dała

ja mam 03 i 08 i są boskie, dałabym za nie 9 zł spokojnie
torunska_ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:29   #1106
Cara_Mel
Zadomowienie

A nie wiecie może co po dezodorantach dostaniemy do testowania? Gdzieś mi się zagubił ten link gdzie zawsze było wypisane...
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:29   #1107
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez torunska_ksiezniczka Pokaż wiadomość
ja mam 03 i 08 i są boskie, dałabym za nie 9 zł spokojnie

Ja mam kolorek 07 i po prostu ją UWIELBIAM

aaa.jpg

Stary 2013-06-10, 21:34   #1108
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie wiecie może co po dezodorantach dostaniemy do testowania? Gdzieś mi się zagubił ten link gdzie zawsze było wypisane...

Produkty Etap 1: Seria żeli pod prysznic
Produkty Etap 2:
Seria dezodorantów
Produkty Etap 3:
Seria produktów do pielęgnacji włosów
Produkty Etap 4:
Seria balsamów
Produkty Etap 5:
Seria kostek myjących do ciała

https://wizaz.pl/akcje/dove/odkryjmy-...ekno/index.php

Stary 2013-06-10, 21:43   #1109
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana nawet nie wiesz jak bardzo cię rozumiem... Mówiąc szczerze ja dosrastałam w rodzinie gdzie pił ojciec. Zadziwiające, ale pamiętam sceny z czasów kiedy miałam po 3 czy 4 lata. Ojciec spraszał kolegów, chlali do upadłego i obrażał mamę wyzywając ją od najgorszych. Pamiętam też sceny kiedy po pijaku koledzy ojca przystawiali się do mojej mamy a ona nie miała prawa nic powiedzieć tym oblechom. Jednak moja mama z im żyła dalej... Z biegiem lat ja dorosłam, wyszłam za mąż. Okazało sę, że mój wybranek też ma ekstra pociąg do procentów. Też liczyły się tylko piwa, flaszki, imprezki, koledzy. W domu jak był to wiecznie nawiany... Skończyło się to rozwodem a mój synek stracił ojca już w zasadzie po narodzeniu bo wtedy wszystko zaczęło narastać. Kiedy miał 2 lata on wyszedł z domu na zawsze a dziecko pozostało z płaczem i bólem za ojcem. Dlatego teraz szczerze mówiąc dziękuję bogu, że jakikolwiek facet jest w moim życiu który uznaje mojego smyka i zastępuje mu ojca w pewnym stopniu. Jednak wiadomo, że mimo iż mówi na tego tata z pewnością wolałby tego prawdziwego...

Cytat:
Ciekawe jak miałam napisać recenzje 9.06 jak dopiero dzisiaj dostałam pomadkę
AgaZ mi pisała, że po tygodniu od otrzymania mamy napisać

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Cuddly, kochana, nadrabiam strony i kurczę, współczuję Ci, bo teraz, jak nie ma Twojej mamy, to już chyba nikt Cię nie broni i wspiera (przyjaciele to nie to samo)

Rozumiem Twoje oburzenie i wkur...zenie, ale nie pocieszę Cię - złego diabli nie biorą

...chociaż czasami zdarzają się wyjątki od reguły
A żebyś kochana wiedziała żem sama jak palec i to w dodatku kciuk Ale cieszę się, że już jeden problem z głowy mam I może nieraz ci diabli pomyślą żeby komuś ulżyć

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 22:28   #1110
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Nursii, dziewczyny, Jeszcze jak chodziłam do podstawówki mieliśmy w szkole spotkanie z alkoholikami, którym udało się wyrwać ze szponów nałogu. Prowadzili terapię odwykową uzależnień. Uczyli nas, dzieci na tym spotkaniu, żeby alkoholikowi nigdy nie pomagać, a to dlatego, że on pociągnie nas w dół ze sobą, skrzywdzi czy nakłoni do współuzależnienia. Pokazywali to na przykładzie krzesła bez jednej nogi. Alkoholik stał na krześle, a obok niego normalnie na podłodze stała jego rodzina, która go podpierała, w momencie gdy rodzina odsunęła się on upadł i nie pociągnął na dno swoich bliskich, ale za to dostał szansę, aby się od czegoś odbić
Korah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości