|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Test zaczęłam od sprayów. Wiem, że poce się jak mała świnka i żaden antyperspirat nie zahamuje mi tego. No nie licząc Blokera Ziaji i tym podobych wynalazków
![]() Dla mnie liczy się więc to, aby nie było mnie czuć a odór potu mam po prostu ma-sa-kry-czny. I tutaj super sprawdził się Original ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
A ja testowałam 4 dni ten zielony kulkowy i powiem tak jest ok pod warunkiem, że nie robisz Bóg wie czego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
No własnie u mnie też. Ale jak siedzę w domu nic nie robię, to nie potrzebuję antyperspirantu, bo się nie pocę, więc przydatność tego oceniam na zero.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem, to zapewne tego w jaką reakcje z nim wchodzi nasza skóra, widac moja wchodzi w nijaką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Raczkowanie
|
też zauwazyłam że wszystkie 4 są strasznie intensywne - okropnie mocno pachną - ale to jeszcze za wczas by powiedzieć że dobrze czy źle .
![]() ![]() ![]() ![]() Na widok kosmetyków wyglądasz tak : ![]() Podobają choć Ci się choć troszkę moje opinie na kwc ??? Zajrzyj na http://izzunia.blogspot.com ja też kocham kosmetyki .... ![]() i za każde dobre słowo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |||
Moderator
|
Cytat:
Byłam przez wiele lat uzależniona wręcz od specyfików do nosa, które mi całkowicie zniszczyły śluzówkę, miałam to samo co Ty, rany, strupki, ciągła krew itd. A ten żel jest tak rewelacyjny że mnie z tego uleczył. Od 4 miesięcy nie wiem co to spray do nosa ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() Podejrzewam że to efekt zaaplikowania zbyt dużej ilości, moja mama tak czasem ma ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- W ogóle to w sobote byłam na weselu. Zaaplikowałam sobie kulke original i doprawiłam tym samym sprayem i wytrzymałam w świezości az do powrotu czyli o 4 rano. A zaaplikowałam o 14. Było parno, gorąco, jazda duszym autem, tańce, zabawy w pociąg i te sprawy. A pachi świeże, suche i bardzo mile nawilżone ![]() Z tym, że mój problem potu w zasadzie nie istnieje, zatem nie wiem czy ze mnie dobry tester ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Hejka, ale u mnie była niedawno nawałnica! Deszcz, grad i porwisty wiatr, aż myślałam, że drzewa powywraca
![]() Przetestowalam dziś spray Original i muszę pochwalić go za trwałość zapachu. Jeszcze teraz go czuję i o dziwo mimo upału nie spociłam się za bardzo. Może jutro spróbuję jak się spisze kulka Original ![]()
#1090 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie na szczęście nie było takiego problemu, co prawda tata miał jeden taki ciężki rok i przychodził cały czas po prostu "nawalony", ale zmienił pracę, trochę nam się sytuacja materialna poprawiła i wszystko się unormowało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś spisałam numer do Borpy i zostawiłam ojcu przy telewizorze. Ale się obraził! On nie widzi problemu i lubi sobie wypić. Matka się denerwuje i nakręca się awantura. A potem kilka chwil spokoju. WTF?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehh dziewczyny ja tu pisu pisu, a nauka leży odłogiem. Nie wiem jak się mam za nią zabrać, najtrudniej jest właśnie zacząć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Moderator
|
Cytat:
Do mojej teściowej kiedys wszedł do domu obcy facet i z kastetem na dłoni nalał ją tak w twarz że chirurgia szczękowa i długa rekonwalescencja. no ale nie był pijany, to był włam w biały dzien, rabunkowy ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-06-10 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Trochę odbiegnę od tematu ale....... powiedzcie mi czy macie link do regulaminu testowania szminek ASTOR?
![]() do kiedy mamy wg wystawić recenzje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O odżywce Revitalash też słyszałam wiele dobrego, ale też dużo głosów że strasznie podrażnia, zresztą wystarczy spojrzeć na skład- sama chemia ![]() zamówiłam właśnie odżywkę na bazie wyciągów roślinnych X-lash, w KWC ma bardzo dobre opinie, zobaczymy jak się spisze u mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieci alkoholików niekoniecznie muszą powielać schemat z domu, tj.sięgać po alkohol, wręcz przeciwnie- mogą nie chcieć by zniszczył ich dorosłe życie, za bardzo pamiętają traumy z dzieciństwa, spowodowane nadmiarem alkoholu w domu rodzinnym.
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | ||
Zakorzenienie
|
Cuddly, kochana, nadrabiam strony i kurczę, współczuję Ci, bo teraz, jak nie ma Twojej mamy, to już chyba nikt Cię nie broni i wspiera (przyjaciele to nie to samo)
Rozumiem Twoje oburzenie i wkur...zenie, ale nie pocieszę Cię - złego diabli nie biorą ![]() ...chociaż czasami zdarzają się wyjątki od reguły ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Fallen, poczytaj o DDA, może to pomoże.... ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Pauletka - dobra, dawaj buziaka, ale bez języczka, w aż tak bliskich relacjach nie jesteśmy. Seks to seks. Całowanie to wyższa szkoła jazdy. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Żeby podsumować wątek alkoholowy zacytuję: "Pić, to wyobrażać sobie, że zamknęło się drzwi przed nieprzyjacielem, podczas gdy właśnie przyjęło się go do siebie na stałe, pod osłoną milczenia. Człowiek pije, żeby utopić jakąś myśl, a ta przeradza się w obsesję. Podejrzenie, które chciało się od siebie odsunąć pod wpływem alkoholu staje się żywsze, silniejsze, zajmuje coraz więcej miejsca." Niestety, na alkohol nie ma rady poza tym, by pić rozsądnie i lepiej raz na jakiś czas konkretnie/troszeczkę/najlepiej wcale, niż codziennie kieliszeczek. P.S. Przy alkoholiźmie i przy rozwodach, owszem, najczęściej dzieci cierpią najbardziej. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
link już nie działa! Recenzja też do 09.06: KLIKNIJ TUTAJ! Czyli już niby dzień po terminie...
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-06-10 o 20:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Ciekawe jak miałam napisać recenzje 9.06 jak dopiero dzisiaj dostałam pomadkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Jak to jak Stokrotko... tele-kurde-patycznie
![]() Ewentualnie mogłaś zrobic kopiuj-wklej mojej, tylko zmienić nazwę recenzowanego koloru ![]() ![]() ![]()
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-06-10 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne:b rzydal: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam 03 i 08 i są boskie, dałabym za nie 9 zł spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
A nie wiecie może co po dezodorantach dostaniemy do testowania? Gdzieś mi się zagubił ten link gdzie zawsze było wypisane...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam kolorek 07 i po prostu ją UWIELBIAM ![]() ![]() aaa.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Produkty Etap 1: Seria żeli pod prysznic Produkty Etap 2: Seria dezodorantów Produkty Etap 3: Seria produktów do pielęgnacji włosów Produkty Etap 4: Seria balsamów Produkty Etap 5: Seria kostek myjących do ciała https://wizaz.pl/akcje/dove/odkryjmy-...ekno/index.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Nursii, dziewczyny, Jeszcze jak chodziłam do podstawówki mieliśmy w szkole spotkanie z alkoholikami, którym udało się wyrwać ze szponów nałogu. Prowadzili terapię odwykową uzależnień. Uczyli nas, dzieci na tym spotkaniu, żeby alkoholikowi nigdy nie pomagać, a to dlatego, że on pociągnie nas w dół ze sobą, skrzywdzi czy nakłoni do współuzależnienia. Pokazywali to na przykładzie krzesła bez jednej nogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.