Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 16:33   #421
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Przecież tyle się mówi, ze relaks i zero stresu na wakacjach pomaga w zajściu i nikt nie mówi, zeby powroty, tym bardziej w zisiejszych czasach, tak komfortowe bo samolotem czy wygodnym samochodem były niebezpieczne. jak mówią - ciąża to nie choroba i tego się trzymajmy

maciejka witaj
po pierwsze, powodzenia w staraniach
nie możesz wcześniej się na wizytę umówić niż za miesiąc? bo jedna wuzyta dorosłej kobiety u gina, to o wiele za mało. powinnaś robić regularnie cytologie i usg!!! jeśli nie mierzysz tempki, ani nie obserwujesz sluzu, to może zwyczajnie nie trafiacie w dni płodne i dlatego jeszcze sie Wam nie udalo.
ale nie martw się, na pewno niedługo rodzina się powiększy, a pokoj dzieciecy nie bedzie stał pusty
Wiem, że źle robiłam nie badając się...ale teraz czasu już nie cofnę... wcześniej nie bardzo dam radę, bo ciężko mi zgrać grafik w pracy z wizytą ( a nie mam za bardzo możliwości zmiany), a na lipiec zaplanuję tak, żeby móc się wyrwać w konkretny dzień ...

EDIT: może uda się pod koniec czerwca po @ ...oby jednak nic się nie poprzestawiało w moim cyklu , czekam na info z rejstracji . A w jakich dniach cyklu najlepiej wybrać się do gin? I tak wiem że na jednej wizycie się nie skończy, ale ma to jakieś znaczenie w jakimm dniu cyklu jestem??

CO do trafiania to mniej więcej wiem kiedy mam owu bo pobolewa mnie brzuch regularnie w połowie cyklu także wydaje mi się, że trafialiśmy w moment ... ale tak jak mówię, póki co nie liczyłam cykłów starań bo poprostu cieszyliśmy się sobą... dopiero teraz będziemy działać intensywnie ... w tym miesiącu już po owu, także czekam na @.. a może się udało

Powiedzcie wstrzymać się do wizyty i dopiero po badaniach działać??

Najgorsze jest to, że znów mam fazę wysokiego ciśnienia i mimo to słabo się czuję

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Ja pewnie będę miała między 19-23 czerwca
A co do bliźniąt to my z TŻ mamy duże szanse. Moja mama ma siostrę bliźniaczkę (nie-jednojajową), jej brat ma dwóch przecudownych bliźniaków jednojajowych. TŻ ma wśród kuzynów dwie pary chłopaków nie-jednojajowych.
Ja gdybym się dowiedziała, że jestem w ciąży bliźniaczej na pewno bałabym się podwójnych obowiązków ale też byłabym podwójnie szczęśliwa, bo to dar od losu

ja też chciałabym bliżniaki ... w mojej rodzinie i w rodzinie tż są bliźniaki także jakieś tam szanse są

A słyszalyście to, że jedzenie słodkich rzeczy sprzyja poczęciu córy, a ostrych syna? Ostatnio wyczytałam i TŻ kazał mi same ostre jeść ..

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2013-06-10 o 16:43
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:02   #422
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Hej dziewczynki
Szukałam dziś jakichś fajnych eleganckich spodni na obronę ale nie znalazłam nic, jedne takie w miarę nawet były a tak to nic, chyba mam za duży tyłek
Nie wiem w co ja się ubiorę. Mam spódnicę ale znowu buty mam za duże (szczególnie jak ubiorę rajstopy) dlatego chciałam spodnie. A może te zapiętki coś dają?

Wracając do domu kupiłam test (pre-test) i już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła go zrobić, tylko najgorsze są rozczarowania

Zmierzyłam sobie temperaturę z ciekawości i pokazało 37 stopni a przecież dobrze się czuję...

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-06-10 o 18:47
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 19:38   #423
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Szukałam dziś jakichś fajnych eleganckich spodni na obronę ale nie znalazłam nic, jedne takie w miarę nawet były a tak to nic, chyba mam za duży tyłek
Nie wiem w co ja się ubiorę. Mam spódnicę ale znowu buty mam za duże (szczególnie jak ubiorę rajstopy) dlatego chciałam spodnie. A może te zapiętki coś dają?

Wracając do domu kupiłam test (pre-test) i już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła go zrobić, tylko najgorsze są rozczarowania

Zmierzyłam sobie temperaturę z ciekawości i pokazało 37 stopni a przecież dobrze się czuję...
No to trzymam kciuki
Kiedy testujesz?
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 19:51   #424
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
No to trzymam kciuki
Kiedy testujesz?
A testuję w środę, bo wtedy mi wypada @ wcześniej nie ma sensu.
Stary 2013-06-10, 19:51   #425
katekatee
Zadomowienie

Szlag mnie trafi Do wczasów 13 dni a ja nie schudłam ani grama i jeszcze sunbitesami się obżeram Muszę się zmobilizować i choć na 10 minut iść na elipsę poćwiczyć ale co mi te 10 minut da

Cytat:
Przecież tyle się mówi, ze relaks i zero stresu na wakacjach pomaga w zajściu i nikt nie mówi, zeby powroty, tym bardziej w zisiejszych czasach, tak komfortowe bo samolotem czy wygodnym samochodem były niebezpieczne. jak mówią - ciąża to nie choroba i tego się trzymajmy
no ja wiem, ale wiesz swoje odpanikować muszę

Cytat:
Nie do apteki tylko do sklepu ze sprzętem medycznym, wymazówka z żelem
byłam w aptece ale kolejka że hej, znając życie zanim się zbiorę do apteki to dostane@ i dupa będzie

Cytat:
Ja pewnie będę miała między 19-23 czerwca
A co do bliźniąt to my z TŻ mamy duże szanse. Moja mama ma siostrę bliźniaczkę (nie-jednojajową), jej brat ma dwóch przecudownych bliźniaków jednojajowych. TŻ ma wśród kuzynów dwie pary chłopaków nie-jednojajowych.
Ja gdybym się dowiedziała, że jestem w ciąży bliźniaczej na pewno bałabym się podwójnych obowiązków ale też byłabym podwójnie szczęśliwa, bo to dar od losu
No to życzę bliźniaków, życzę Wam, nie sobie

Cytat:

Nie nakręcaj tylko testuj, no chyba że czekasz do rana

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 19:56   #426
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Szlag mnie trafi Do wczasów 13 dni a ja nie schudłam ani grama i jeszcze sunbitesami się obżeram Muszę się zmobilizować i choć na 10 minut iść na elipsę poćwiczyć ale co mi te 10 minut da

no ja wiem, ale wiesz swoje odpanikować muszę

byłam w aptece ale kolejka że hej, znając życie zanim się zbiorę do apteki to dostane@ i dupa będzie

No to życzę bliźniaków, życzę Wam, nie sobie

Nie nakręcaj tylko testuj, no chyba że czekasz do rana
Już 3 raz Ci piszę, że tego nie kupuje się w aptece tylko w sklepie ze sprzętem medycznym

Ależ ja się wcale nie nakręcam
Stary 2013-06-10, 19:57   #427
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
W drugiej szęści cyklu, taka temperatura nie powinna dziwic Wiekszosc kobiet taka ma po owulacji
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 20:03   #428
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
W drugiej szęści cyklu, taka temperatura nie powinna dziwic Wiekszosc kobiet taka ma po owulacji
Tak? Aż z ciekawości będę sprawdzać czasami mam takie napady, że mierzę sobie temperaturę ale już niedługo może będę robić to częściej.
Stary 2013-06-10, 20:12   #429
perfuzja
Zakorzenienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Tak? Aż z ciekawości będę sprawdzać czasami mam takie napady, że mierzę sobie temperaturę ale już niedługo może będę robić to częściej.
Zmierz jutro, zobaczysz czy spadnie choć troche. Jesli nie, to ja bym chyba zrobiła test juz jutro
Stary 2013-06-10, 20:31   #430
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość

W drugiej połowie cyklu lepiej nie faszerować się lekami na przeziębienie, bo może to się źle skończyć, wiem to to sobie julietee25
Dlatego, że jeśli przypuszczalnie mogłam zajść w ciążę może to się źle skończyć?
Do tej pory brałam tylko dwa fervexy i orofar na gardło, staram się leczyć herbatkami z malinami i miodem.
Ehh... dziś już mi lepiej - gorączka rano ustąpiła, ale ból gardła nie odpuszcza...

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:

To już w środę... sama się nie mogę doczekać Twojego wyniku

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:

Wiecie co dzisiaj wyczytałam - ibuprofen zawarty w lekach przeciwbólowych i na przeziębienie może zakłócać owulację i utrudniać zagnieżdżanie zarodka. Dlatego w okresie starań należy unikać leków z ibuprofenem.
A ja dwa dni temu wzięłam ibuprom max
Ojjj...mam nadzieję, że nic nie zakłóci ewentualnego zagnieżdżenia i oczywiście też życzę tego sobie... zaraz, muszę poczytać ulotkę, bo się zmartwiłam. Generalnie nie chciałam brać w ogóle, ale nie mogłam dłużej wytrzymać z gorączką no i mąż mnie opierniczył , że powinnam wziąć, a teraz to mnie zmartwiłyście.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Witam

i ja się przywitam, od kilku dni intensywnie czytam ten temat i wreszcie postanowiłam się odezwać... otóż postanowiliśmy z mężem postarać się o potomka. Od roku jesteśmy małżeństwem i powoli nasza sytuacja na tyle się stabilizuje , że można pomyśleć o powiększeniu rodziny ( osobiście z pół roku myślę intensywnie o maluszku) wyremontowaliśmy mieszkanie, własnie je urządzamy i smutno będzie jak pokój dziecka będzie pusty... Ale przed nami dłuuga droga ( o ile już nie jestem w ciąży ..) bo u gin w swojej karierze byłam raz ... i zamierzam się porządnie przebaddać i wreszcie odważyłam się odwiedzić lekarza, także w lipcu mam wizytę i po niej zobaczymy co dalej ze staraniami .

Łykam kwas foliowy, bo nigdy nic nie wiadomo, czasami działamy z tż spontanicznie, ale póki co nie ma dziziusia ( dlatego właśnie chcę się przebaać, bo może przez jakąś drobnostkę nam się nie udało )

@ mam w miarę regularnie co 28-30 dni, nie mierzę temperatury ani nie obserwuję śluzu , ale chyba czas to zmienić.

Takie badania podstawowe robię w miarę regularne i wyniki są w miarę ok ( jedyne co mnie martwi to to, że mam czasem wysokie ciśnienie - ostatnio 170/100 ale lekarze uważają, że wszystko ok ... no i w mojej rodzinie jest cukrzyca - babcia ma, mama ma, ja jeszcze nie, ale pewnie w ciąży będę musiała uważać )
Hej witaj wśród nas.
Trzymam kciuki za staranka. Ja też miałam czekać na wizytę u gin, aby sprawdzić czy wszystko okej. Ale wolny termin dopiero na 18 czerwca więc uznaliśmy,że czekać nie będziemy.

P.S. Dziewczynki - 20 czerwca testuję, no chyba, że @ przyjdzie wcześniej
Stary 2013-06-10, 20:33   #431
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Zmierz jutro, zobaczysz czy spadnie choć troche. Jesli nie, to ja bym chyba zrobiła test juz jutro
To bym musiała zmierzyć gdzieś z rana bo jakbym miała robić test dzień przed @ to najlepiej z porannego moczu, zresztą zawsze najlepiej z porannego
Stary 2013-06-10, 20:43   #432
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
To bym musiała zmierzyć gdzieś z rana bo jakbym miała robić test dzień przed @ to najlepiej z porannego moczu, zresztą zawsze najlepiej z porannego
Czekaj cierpliwie do środy no chyba, że już wytrzymać nie możesz

Piję pół (wolę więcej nie) lampki wina - za Wasze zdrówko kochane i za pomyślność naszych starań, oraz za te, którym się już udało

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kochane, a jakby każda z nas w opisie profilu - tam w podpisie zamieściła jak u mnie - informację który cykl i kiedy test? Wtedy łatwiej byłoby trzymać kciuki i w ogóle... każda z nas by wiedziała co i jak ??? To tylko propozycja. Hmm?
Stary 2013-06-10, 20:45   #433
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Czekaj cierpliwie do środy no chyba, że już wytrzymać nie możesz

Piję pół (wolę więcej nie) lampki wina - za Wasze zdrówko kochane i za pomyślność naszych starań, oraz za te, którym się już udało

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kochane, a jakby każda z nas w opisie profilu - tam w podpisie zamieściła jak u mnie - informację który cykl i kiedy test? Wtedy łatwiej byłoby trzymać kciuki i w ogóle... każda z nas by wiedziała co i jak ??? To tylko propozycja. Hmm?
Pij pij ja to jestem taka anty alkoholowa
za 10 dni i Ty będziesz testować a ja jak nie wytrzymam to jutro zatestuje jestem jakoś pozytywnie nastawiona mimo, że wydaje mi się że nic z tego
Zabrali mi m jak miłość i nie mam co oglądać wieczorem
Stary 2013-06-10, 20:48   #434
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Pij pij ja to jestem taka anty alkoholowa
za 10 dni i Ty będziesz testować a ja jak nie wytrzymam to jutro zatestuje jestem jakoś pozytywnie nastawiona mimo, że wydaje mi się że nic z tego
Zabrali mi m jak miłość i nie mam co oglądać wieczorem
No to widzę, że jesteś z tych niecierpliwych, mam to samo.
Hehe, ja lubię po ciężkim dniu wypić lampkę wina...
I wiesz? Mam ten sam problem, poniedziałek i wtorek zawsze kojarzył mi się z M jak miłość. Teraz nie ma na co czekać wieczorami. Na tvp 1 leci "Francuska robota"
Stary 2013-06-10, 21:08   #435
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mi nie przyszło do głowy, ze mierzylas o innej porze niz rano. Bo ja zawsze zaczynałam dzień od zmierzenia temperatury
Stary 2013-06-10, 21:12   #436
magdawe02
Raczkowanie

Dziewczyny jutro mam zrobić pierwsze w tym cyklu badanie hormonów (E2, FSH, LH). Nie trzeba oddawac do tego krwi rano na czczo prawda?
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:22   #437
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
O to muszę tam zajrzeć. Widzę, ze są też dostępne w aptekach internetowych od 18zł + przesyłka.
A co słyszałaś o Allegrowych testach? Moga dawać fałszywy wynik?
Tak, dużo razy czytałam/słyszałam, że nie wykazywała owu chociaż faktycznie była (potwierdzone min. skokiem tempki i monitoringiem) Zresztą na wątkach mamusiek też zdarza się czytać o "wpadkach" bo test przecież był na nie ...
Cytat:
Cóż zrobić jak ja mam skłonności to łapania infekcji ale jak się wyleczę to będzie dobrze no ja nie zdążyłam tego płynu złapać bo wycofali wszędzie. Natomiast żele polecam, szczególnie ten co mam bo jest super tak samo oczyszcza twarz jak te droższe znanych firm.
Ooo super, nawet nie wiedziałam, że mają też żel! Mam ostatnią butelkę płynu, więc potem lecę po wersję w żelu

Cytat:
Muszę zajrzeć, czy jeszcze są. Te testy owulacyjne są chyba droższe od ciążowych (nigdy nie kupowałam)
Te porządniejsze ze 2 razy droższe od ciążowych

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Słyszeliście o tym: dwoje bliźniąt umieszczono w oddzielnych inkubatorach. Jedno dziecku było w krytycznym stanie. Nie dawano mu szans na przeżycie. Pielęgniarka, wbrew szpitalnym przepisom, położyła dwoje noworodków w jednym inkubatorze. Zdrowszy bliźniak objął swoją siostrę rączką. W efekcie czego u słabszego dziecka serce się ustabilizowało, a temperatura unormowała się.
cudowne...

Maciejka87 witaj nie nastawiaj się źle, uda się kiedy najmniej się będziecie tego spodziewać nie stresuj się wizytą u gina, zawsze lepiej będziecie się czuć jak specjalista da zielone światło

Cytat:

Niecierpliwa a co do tempki, to tak jak dziewczyny pisały w II fazie cyklu z reguły jest podwyższona i może tyle wynosić, tym bardziej mierzona w ciągu dnia no, ale oby to był dobry znak!

Cytat:
Jak ja zaszłam w ciążę (nie wiedząc o tym) to wypiłam w tym cyklu ze 3 butelki wina jak nic... Co tydzień serwowaliśmy sobie wieczór z innym winem a potem doczytałam gdzieś, że wino pomaga w zagnieżdżeniu, czy coś tędy

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:25   #438
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jutro mam zrobić pierwsze w tym cyklu badanie hormonów (E2, FSH, LH). Nie trzeba oddawac do tego krwi rano na czczo prawda?
Niestety nie wiem

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

Jak ja zaszłam w ciążę (nie wiedząc o tym) to wypiłam w tym cyklu ze 3 butelki wina jak nic... Co tydzień serwowaliśmy sobie wieczór z innym winem a potem doczytałam gdzieś, że wino pomaga w zagnieżdżeniu, czy coś tędy
Ooo To od dziś piję lampkę wina codziennie
Idę się kąpać...
Stary 2013-06-10, 21:30   #439
agaaga89
Zakorzenienie

Hahaha mnie ostatnio po pracy bierze ciągle ochota na jakieś owocowe piwo albo wino, ale wybieram piwo, bo wystarczy jedno i padam, szkoda mi butelki otwierać

Stary 2013-06-10, 21:49   #440
God Of War 20
Zakorzenienie

Zobaczymy padła mi myszka od laptopa stwierdziłam, że zjem serek waniliowy uwielbiam

Co do pomysłu z podpisem to dobre jest, przynajmniej wiadomo co kto kiedy a tak to ciężko spamiętać wszystkich.

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-06-10 o 21:50
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:56   #441
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy padła mi myszka od laptopa stwierdziłam, że zjem serek waniliowy uwielbiam

Co do pomysłu z podpisem to dobre jest, przynajmniej wiadomo co kto kiedy a tak to ciężko spamiętać wszystkich.
Ah ta cholerna myszka
Smacznego Ja piję multiwitaminę i za chwilę wskoczę do wyrka.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Hahaha mnie ostatnio po pracy bierze ciągle ochota na jakieś owocowe piwo albo wino, ale wybieram piwo, bo wystarczy jedno i padam, szkoda mi butelki otwierać
Po prosu ekonomiczna jesteś, jedno piwo i po wszystkim ;D A jakie piwo lubisz?
Stary 2013-06-10, 22:01   #442
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Ah ta cholerna myszka
Smacznego Ja piję multiwitaminę i za chwilę wskoczę do wyrka.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ja też zaraz wskakuję do łózka. Mąż w pracy więc samotność. Czekam na sekrety chirurgii.
Jutro rano muszę wstać bo mam parę rzeczy do załatwienia.

Mi po piwie strasznie brzuch rośnie hehe i źle się czuje wtedy...
Stary 2013-06-10, 22:05   #443
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zaraz wskakuję do łózka. Mąż w pracy więc samotność. Czekam na sekrety chirurgii.
Jutro rano muszę wstać bo mam parę rzeczy do załatwienia.

A mój mężuś czeka w łóżeczku już
Też muszę wstać wcześnie.

A ja ostatnio się przestawiłam z piwa na wino własnie. Jakoś nie mam smaka na browara. I dobrze, bo gdy tylko rozpoczął się sezon grillowy to przesadzałam, czas się pohamować No. Teraz myślę o tym, że mogę być już w ciąży i jakoś mi to pomaga i już na piwo nie mam takiej ochoty.
Stary 2013-06-10, 22:16   #444
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
A mój mężuś czeka w łóżeczku już
Też muszę wstać wcześnie.

A ja ostatnio się przestawiłam z piwa na wino własnie. Jakoś nie mam smaka na browara. I dobrze, bo gdy tylko rozpoczął się sezon grillowy to przesadzałam, czas się pohamować No. Teraz myślę o tym, że mogę być już w ciąży i jakoś mi to pomaga i już na piwo nie mam takiej ochoty.
Hehe troska przedwczesna parę łyków wina czy piwa nie zaszkodzi
U nas strasznie lało... są podtopienia i mąż martwi się, że nie ma jak wrócić do domu bo gdzieś tam po drodze zalało strasznie...
Stary 2013-06-10, 22:51   #445
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Mogę wpisać który aktualnie cykl starań ale kiedy testuje to na to za wcześnie. Na monitoringu okaże się czy w ogóle będzie sens testować

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:

Ja po piwie strasznie ciężko się czuję i nie jestem w stanie przełknąć więcej niż szklankę na cały wieczór

Za to winko, o tak bardzo chętnie. Z TŻ poprosiliśmy aby na ślub nie przynoszono nam kwiatów, a wina własnie i do tej pory wspominamy nasz slub i wesele otwierając buteleczkę z naszej mini-kolekcji
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 06:36   #446
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Ja po piwie strasznie ciężko się czuję i nie jestem w stanie przełknąć więcej niż szklankę na cały wieczór

Za to winko, o tak bardzo chętnie. Z TŻ poprosiliśmy aby na ślub nie przynoszono nam kwiatów, a wina własnie i do tej pory wspominamy nasz slub i wesele otwierając buteleczkę z naszej mini-kolekcji
Że też na to nie wpadłam, super pomysł
God of War 20 - testujesz dziś czy czekasz jednak do jutra?
Miłego dnia dziewczynki.

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2013-06-11 o 06:38
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 07:54   #447
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Że też na to nie wpadłam, super pomysł
God of War 20 - testujesz dziś czy czekasz jednak do jutra?
Miłego dnia dziewczynki.
Testowałam dzisiaj i jedna kreska nie wiem czy jest sens testować jutro?
Temperaturę mam nadal taką jak wczoraj.
Stary 2013-06-11, 08:52   #448
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się chętnie dorzucę do pomysłu, ale od września

Cytat:
Warka radler albo redds żurawinowy, przede wszystkim owocowe, ostatnio na rynku sypnęły się owocowe nowości z wszystkich marek, parę przetestowałam, ale lipa

Cytat:
A mierzyłaś od razu po przebudzeniu? Na dobrą sprawę, jeszcze jesteś przed spodziewaną @, więc nie musiał wyjść test... A jak się czujesz? Jakieś objawy na @?

Stary 2013-06-11, 09:02   #449
katekatee
Zadomowienie

Dziewczyny help Tak mnie napierdziela gardło chyba się zaraziłam angina od synka mojego Jadę do lekarki i teraz nie wiem co robić. Bo tu tak o tych lekach piszecie ja co prawda mam dostać @ dopiero w sobotę i potem zaczynać starania 23 ale czy zdąży mi się ten antybiotyk z organizmu wypłukać:confus ed:

Cytat:
Wydaje mi sie że dzień przed chyba już powinno wyjść. Sama nie wiem

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:09   #450
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro bez sensu. Zrób za 2-3 dni jesli okres nie przyjdzie do tego czasu.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Dziewczyny help Tak mnie napierdziela gardło chyba się zaraziłam angina od synka mojego Jadę do lekarki i teraz nie wiem co robić. Bo tu tak o tych lekach piszecie ja co prawda mam dostać @ dopiero w sobotę i potem zaczynać starania 23 ale czy zdąży mi się ten antybiotyk z organizmu wypłukać:confus ed:
Jak masz angine ropna to nawet sie nie zastanawiaj. Powikłania złe leczonej anginy sa bardzo poważne.

Nawet jesli zajdziesz w ciąże, to utworzenie lozyska zajmuje koło tygodnia. Juz nie mówiąc o tym,czego istnieją antybiotyki dozwolone w ciazy - na szczęście.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości