|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
tweed to mój gin zawsze z brzucha żel wyciera, ale z dołu już nie, tylko daje recznik papierowy. Mój jest tak samo miły nawet do starszych pań, mojej babci kolezanka była w szoku, bo ma ponad 70 lat a on tak samo do niej. Widać, że taki już jest i tyle, ale po udach itp. mnie nie klepie
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkoncu jakeis dobre wiadomosci
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia- spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO
Perse- jak u Was w szpitalu? jakieś wieści? cynamonowa- jak stópki? zmieniło się coś przez ten dzień? elaine- współczuję tych spraw ze znajomymi, nie wiadomo czasami jak się zachować. mam nadzieję, że grono nie pomniejszy się jeszcze bardziej. no i gratki za wizytę, jestem ciekawa czy faktycznie rozpakujesz się w ten tydzień. kurcze, tak niedużo Ci zostało ![]() En- masakra z tymi Twoimi dolegliwościami, mam nadzieję, że wszystko się ładnie ustabilizuje na dobre. no i brawa za karuzelę ![]() sarna- ja nie liczę ruchów, lekarz mi nie kazał. wiem kiedy mała ma swoje pory aktywności. ja zresztą leżę, więc łatwiej mi wyczuć każdy ruch dzidzi. irmith- bardzo Ci współczuję straty. znam ten ból tylko, że z Tatą. a dzień ojca tuż tuż...
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Nieuważnie się nadrabiało.
Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was |
|
|
|
#3636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a suszarkę mam małą)Może pojutrze zrobię i juz masowo to poprasuje Cytat:
tż też powiedział, że nie wyobraża sobie,żebym do niego jeszcze poszła
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
sammi super, że Cię zmotywowałam
![]()
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo może nawet nie klepanie, a takie głaskanio-klepanie, to masakra mówię wam. Na samolocie robi coś podobnego, wziernik też wkłada w sposób, w jaki żaden ginekolog jeszcze mi nie aplikował, więc za dużo tego "dobrego" jak dla mnie
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
On i może nie ma nic złego na myśli. Jest tak usposobiony i tyle i może są kobiety, które potrzebują właśnie takiego podejścia, bo czują się w gabinecie z takim własnie lekarzem lepiej, ale tu liczy się TWÓJ komfort. Jeśli dziwnie się czujesz z jego uwagami, gestami, to zmykaj. Jak bym się też czuła skrępowana.
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] To dobrze, że nic nowego i Artuś siedzi sobie w brzuszku i rośnie Cytat:
![]() Witaj
|
||
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszamałam właśnie kromusię chleba własnego wypieku z dynią, słonecznikiem i sezamem z nutellą
Tyle razy chciałam ją kupić, ale cena mnie powalała i rezygnowałam, a tę przywieźli mi rodzice z Niemiec.. fantastycznie pachnie...mniam ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was ![]() [/QUOTE] No to super, byle tak dalej Cytat:
za wizytę... czyli za 2 tyg. można już Oliwię wywoływać?![]() pewnie..witaj ![]() Cytat:
u dwóch facetów byłam na usg, ale żaden też mi nie ścierał żelu z brzucha.. pomoc ograniczała się jedynie do złapania mnie pod łokciem przy wstawaniu z leżanki czy fotela ginekologicznego i tyle.. zmień gina! Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-06-11 o 11:28 |
||
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy by tak robił, gdyby Twój facet byłby też podczas usg razem z Tobą? ja bym zostawiła wyniki w recepcji (jeśli tak można) i odpuściła sobie wizytę u takiego kolesia...[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] trzymajcie się tam
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieczesz w piekarniku?
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorry, ze tak smiechy robie, uwazam, ze powinnas zmienic, ale tez mnie to troche jakos rozbawilo ... nie wiem w sumie dlaczego P.S> chyba już wiem, dodało to trochę pikanterii do naszego wątku Mój scierał zel z brzucha przy tz-cie.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-06-11 o 11:31 |
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
tak w piekarniku normalnie i w foremkach do keksa.. dostałam zaczyn od koleżanki mamy i co tydzień jadę z wypiekaniem
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!!
ale u mnie dzsiaj cieplo! dzis spotykam sie ze znajomymi, z moja paczka z LO ) mam nadzieje, ze jakos dojade bo duszno.
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3651 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorosłość jest do bani![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie przejmuj się, mąż na pewno zrozumie![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno jest ci ciężko i jeśli potrzebujesz się wygadać, to tu możesz to śmiało zrobić[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was ![]() [/QUOTE] Każdy dzień jest ważny dla małego, więc dobrze, że jeszcze nie wychodzi. Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą. Cytat:
![]() Cytat:
U mnie od wieczora tak niesamowicie leje, że mamy jezioro przed domem. Do tego jeszcze włączyli syreny alarmowe w straży i zaczynam się bać Kot chodzi i na mnie miauczy... Tata ma przyjechać z pracy i w drodze do miasta podwieźć mnie do apteki, bo utonę zanim tam dojdę. Ech...
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie na zaczynie, tylko normalnie woda+ drożdże i heja
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Skylie:
)Irmith: tak ostatnio zastanawiałam sie, gdzie zaginęłaś. Przytulam mocno i bardzo mi przykro z powodu mamy! Myślę, że długa choroba wszystkim wam dała się we znaki. Na pewno jest jej teraz dobrze! Ściskam, amy tu jesteśmy żebyś mogła nam się wyżalić. Jak nas podczytujesz to doskonale wiesz, że walimy tutaj ze wszystkimi naszymi wątpliwościami i problemami, nawet tymi najbardziej błahymi.. Jak u Twojego maluszka? tego w brzuszku i tego starszego? yevele: w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo te 5h mnie przerażało... i tak sie zastanawiałam czy dużo mnie ominęło myszolka: ooo właśnie przypomniałaś mi o kawie... bo zaraz zasnę.. b. dobrze że Cie energią rozpiera.. ![]() sarna: ooj to Ci napędziło maleństwo stracha..moje też jakieś dzisiaj leniwe.. gin kazał po wczorajszej wizycie obserwować ruchy uważnie.. i chyba troszkę mnie tym przestraszył, a Igorek stwierdził, ze obcy Pan nie będzie go po główce macał i dzisiaj spokojny jest.. ![]() EnvL; bardzo ładna karuzela ) U mnie póki co wisi tak dość zwyczajna z czarno-białymi obrazkami.. a rainforest mam dostać od koleżanki po jej dzieciach, co mnie bardzo ucieszyło... ![]() Perse: noo dobrze, że sie odezwałaś, bo już Cie tu wywołujemyod samego rana ![]() lachryma: brawa za wizytę!! ładna waga Oliwii. a co do znajomych, to wiesz, najtrudniejsze jest to że to jednak jedni z najbliższych i bardzo nas ucieszyły wcześniejsze wieści.. bo często się widujemy. a co do rozpakowania... stawiam na następny tydzień, w tym nie mam czasu:P dla mnie będzie w sam raz wtedy. Cały czas negocjuje z Igorkiem.Tweed: podpytaj w rejestracji czy tak możesz mu zostawić badania.. rozumiem teraz ![]() Kathe: uważaj na siebie i baw sie dobrze ze znajomymi.
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba na serio normalna nie jestem, raz mam doła, a za chwile taka głupawka mnie łapie ...
odezwe sie pozniej, ide na tv zobaczyc jak tam sytuacja powodziowa |
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
irmith trzymaj sie kochana - wiem ze to przykre. Bedzie z czasem dobrze. tweedledee moj tez mi sciera zel z brzuszka, czasem zahaczy i o wzgorek lonowy, ale na ogol jak wytrze brzuch daje recznik i kaze sie jeszcze wytrzec, pozniej podaje reke abym sie dzwignela z lezanki. Ale moj ma okolo 60 lat. Moj ospaly syn, postanowil sie wreszcie obudzic - super, bo juz myslalam jechac do gina. A tak czekam do czwartku, jutro musze kape wygolic na czuja, bo z lusterkiem nie umiem.
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
OK zmiana planów. Pojadę tylko odwiedzić babcię i wracam, po drodze kupię mini torcik i będzie gites.
|
#3657 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was
[/QUOTE]Najważniejsze, że gdyby coś się działo będzie można szybko reagować, całuję Was moooocnooo No właśnie nie wiem jak to możliwe, że nie dopatrzyłam ale kali dziękować za pomoc ![]() Cytat:
Cytat:
wizaż zmienia moje życie ![]()
|
||
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie z Wami .
Napisze tak juz bym chciala byc po egzaminie i byc z Wami . Brakuje mi Was . jeszcze tydzien i juz nie bede musiala sie uczyc . I bede mogla z Wammi pisac
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

a jak tylko na niej się położyłam, poklepał po udzie i pyta się czy nie zmarzłam
) Było parę innych sytuacji, równie
, ale myślałam, że mam się skupić na samej wizycie, gościa mieć w doopie, bo już wysoka ciąża etc. ale po wczorajszej nie wyobrażam sobie, że miałabym tam pójść jeszcze raz
zwłaszcza, że facet mnie jakoś szczególnie informacjami nie zawala

mogę rodzić

wkoncu jakeis dobre wiadomosci

Tyle razy chciałam ją kupić, ale cena mnie powalała i rezygnowałam, a tę przywieźli mi rodzice z Niemiec.. fantastycznie pachnie...mniam

jest ciężko.
12.06.2010