|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Moje kochane dziecię wypchało mi właśnie swoje plecki wzdłuż brzucha, ze nie mogę się ruszyć
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
mela: dobry plan
![]() guusia: a może jakis serial na poprawę humoru i samotny dzień?
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Persephone kochana wszystko bedzie dobrze . Jestes pod stala opieka lekarzy i poloznych . Trzymam kciuki zebys urodzila w terminie
|
#3665 |
|
Zadomowienie
|
Mela super pomysł z torcikiem
En śliczna karuzelka, ja z kolei w takich stonowanych kolorach kupiłam leżaczek (jak w załączniku) lachryma za wizytę
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Oddałam dziś mocz,zapłaciłam 12zł,może za często badam ale martwię się,czy znów nie ma tam białka i ciał ketonowych... Już taka przewrażliwiona jestem poprostu. Przeleciałam was na szybko i idę się brać za pranie i porządki w domu Cytat:
![]() za tygodnie i dla wszystkich wizytujących dziś
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój zwykle dupalka wypycha do matki
|
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) A pozniej tylko tz pojdzie dziecko zarejestrować zebysmy nie musieli brac malej wozic po urzedach itp.Mialam isc po pizamke do pepco bo moja z F&F jest.. krotka coś sie skrocila jakis dziwny materiał Neni bo Ty ja tez mialas,tez Ci sie taka szmatka zrobila? :P Ale wsumie pada to nie ide.Za to wyprasuje reszte rzeczy i moze komode ogarne itp.Enleve dobrze ze poszlas do tego lekarza i ze jest Ci lżej Gratuluje wizyt i nowych tyg. Perse dobrze ze wszystko ok! Moje nogi nadal spuchniete zaraz bede mierzyc cisnienie. Wczoraj wracalismy z CH bo bylismy na malych zakupach i nie moglismy dojechac do domu ulice wszystkie zalane po kolana,dzieci wchodzily mialy radoche a ulice nie przejezdne takimi zakamarkami wracalismy ze nawet nie wiedzialam ze takie sa :P a jeden koles na pelnym gazie chciał przejechac przez ulice zalana http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/...ija,nId,980746 o wlasnie to pierwsze zdjecie to jak wracalismy do domu i wlasnie jeden koles chciał wjechał na pelnym gazie i myslal ze przejedzie to ... widzicie jak skonczył,dzieciaki mieli ubaw. Haha a teraz pora narzekania- w nocy co 2 h do kibelka siku tak mnie kuło nisko ze myslalam ze bede budzic tz na ip myslalam ze rodze,pachwiny bola nie moge sie ulozyc,nie moge spac i nie moge usnac krece sie z boku na bok,opuchlizna z nog wogole nie schodzi prawa noga mnie dziwnie hm.. laskocze czy jakos niewiem jak mam to opisać ... jest mi ciezko czuje sie ciezko ociezale,napuchnieta wielka i spasiona lol i chcialabym juz urodzić. Sory musialam to napisac hhehehe
|
||
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja to potrafi wypchać dupkę z boku i plecki wzdłuż brzucha, przynajmniej takie mam wrażenie
|
|
|
|
|
#3671 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No nie wyszło mi znowu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niunia wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin i gratuluję rocznicy ślubu ![]() za już odbyte dzisiejsze wizyty i za te które dopiero nastąpią
|
|||||
|
|
|
#3672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wyglada młodziej.Cytat:
|
||||
|
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę Brzusie. Później nadgonię, bo na pewno się rozpiszecie
.
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
dotkaa: a kiedy idziesz do lekarza? w pt? dobrze pamiętam?
baloniku: to Ty widzę na bieżąco oglądasz? bo ja dopiero zaczynam drugą serię, nie chciało mi się bawić w ściąganie, szczególnie że w tv w hd jakości mogę sobie obejrzeć i pon 20ta nawet mi pasuje. Bones'a skończyłam, Desperate Housewives też, z mężem The Wire oglądamy... aaa i ostatnio dowiedziałam sie że będzie 3 seria Luthera z Idrisem Elbą (mhmh.....:P) polecam ten serial, krótki, kryminalny i naprawdę dobry! sammi: bardzo ładny leżaczek
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie było, że wczoraj cyganiłam o bocianie
dzisiaj przyleciał znowu i juz 30 minut tak siedzi |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
elaine tak w piątek rano
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz go juz w domu? jaki jest? lekki? wibracje spokojne? Podobaja mi sie lezaczki z tej firmy, tylko wyczytałam, ze one do 9kg a jdnak bym chciała na dłuzej
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjem rozka z lidla i ide coś dzialac chociaz mi sie nie zbytnio chce ale co tam nakrece sie
|
|
|
|
|
#3679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale zapraszamy ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] boszeee jak durny ten fenoterol jest, ciekawe czy też tak będziesz miała z mięśniami jak ja:/ Cytat:
Jak jakimś cudem jutro doczłapię się do lekarza to zapytam co to się dzieje...bo przecież ja tak długo nie pociągnę...i tak teraz siostra jest u mnie i m pomaga ... Cytat:
Mela nie martw się musimy leżeć to trudno, ja też ani ugotować ani nic...jak sparaliżowana:/ |
||||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] to dobrze ze spokojnie, oby jak najdluzej tak nudno było, dopoki Artuś nie bedzie gotow wyjsc ![]() Cytat:
![]() i ciesze sie ze z Toba dobrze Cytat:
ja bym mu za takie akcje juz nie zostawiala badan i poszlabym do tej kobiety. Cytat:
Cytat:
![]() dobrze ze Ci jezyka nie pokazuje |
|||||
|
|
|
#3682 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmienić na pewno zmienię, chciałam się u was upewnić że to dobra decyzja Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taki zestaw to i ja bym zjadła, świeżutki chlebek + nutella, omnomnom Ja też już chodziłam do facetów i traktowałam ich normalnie, czyli jak lekarzy, ale żaden nie był miły w taki sposób ![]() Cytat:
i właśnie chyba tak zrobie, bo oddać je muszę, a wizytować u niego nie chcę już na pewno
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
nie wspomnialam o tym ze nogi ogolilam i naprawde jak narzekalam ze cieko bylo 1,5 miesiaca to teraz to wogole jest prze ra ba ne !!! a gdzie tam kape ogolic
i paznokcie u nog pomalowac albo chociaz obciac...---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- tweedle zapomnialam Ci odpisac,uciekaj jak najdalej od tego zboka!!!!! |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
dotkaaa: coś mi się wydaje, ze się u Ciebie też zbliża...
iwona: hahahha... no wiesz, w końcu jesteś na liście przede mną, wiec ten bociek...:PPP
|
#3685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-wieloziarnisty
http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-orkiszowy obydwa zdrowe i łatwe w wykonaniu. polecam
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jednak musiałam, bo nie daje juz rady. Nie mogłam sie wygiąć, a jak próbowałam, to brzuch bolał. Ale wciaz mnie kocha, takze sie nie obrzydził ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gin stwierdził, że wg niego dojdzie do 3,5 kg bankowo, oby nie dużo więcej
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole jak juz usnelam to snilo mi sie ale TAK realnie ze dramat ze z boku pod zebrami mala wyciagla przez skore raczej dziure w skórze raczki a pozniej głowke byla taka sliczna pulchniutka na buzi i miala krociotkie włoski kazdy w inna strone.. |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Madi, dobrze ze siostra jest. Jejku, a to az tak konieczny jest ten F?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

za wizytę
dla wszystkich wizytujących dziś

a jak tylko na niej się położyłam, poklepał po udzie i pyta się czy nie zmarzłam
) Było parę innych sytuacji, równie
, ale myślałam, że mam się skupić na samej wizycie, gościa mieć w doopie, bo już wysoka ciąża etc. ale po wczorajszej nie wyobrażam sobie, że miałabym tam pójść jeszcze raz

Paaaa
Ja niedotleniona kompletnie = Bezik niedotleniony
powiedziała, ze w takim stanie w kazdej chwili przy ostrzejszym ataku i braku leków mogę się przydusić i to tak poważnie
jest ciężko.

Tyle razy chciałam ją kupić, ale cena mnie powalała i rezygnowałam, a tę przywieźli mi rodzice z Niemiec.. fantastycznie pachnie...mniam
i paznokcie u nog pomalowac albo chociaz obciac...