Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 11:49   #3661
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Moje kochane dziecię wypchało mi właśnie swoje plecki wzdłuż brzucha, ze nie mogę się ruszyć
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:50   #3662
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

mela: dobry plan

guusia: a może jakis serial na poprawę humoru i samotny dzień?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:50   #3663
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
OK zmiana planów. Pojadę tylko odwiedzić babcię i wracam, po drodze kupię mini torcik i będzie gites.
mąz sie na pewno ucieszy i z kupinego tortu, swoja droga zjadłabym taki torcik z duzą zawartoscią wszystkich spulchnaiczy i E, E, E
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:50   #3664
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Persephone kochana wszystko bedzie dobrze . Jestes pod stala opieka lekarzy i poloznych . Trzymam kciuki zebys urodzila w terminie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:51   #3665
sammi24
Zadomowienie

Mela super pomysł z torcikiem

En śliczna karuzelka, ja z kolei w takich stonowanych kolorach kupiłam leżaczek (jak w załączniku)

lachryma za wizytę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i-bright-starts-lezaczek-lew-6907.jpg (48,7 KB, 14 załadowań)
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:52   #3666
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dzień dobry Oddałam dziś mocz,zapłaciłam 12zł,może za często badam ale martwię się,czy znów nie ma tam białka i ciał ketonowych... Już taka przewrażliwiona jestem poprostu. Przeleciałam was na szybko i idę się brać za pranie i porządki w domu

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Trochę ochłonęłam po wczorajszej wizycie, obejrzałam też Grimm 2 od 2 sezonu na c+ bo w końcu się zaczął, a o mały włos tego nie zauważyłam. Dobrze, że mąż czujny.. bo wiedział, że wypatruję, kiedy i czy c+ puści drugi sezon...
Kocham ten serial I bardzo niecierpliwie czekam na 3 sezon,podobno od jesieni ruszy

za tygodnie i dla wszystkich wizytujących dziś
Stary 2013-06-11, 11:54   #3667
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Moje kochane dziecię wypchało mi właśnie swoje plecki wzdłuż brzucha, ze nie mogę się ruszyć

Mój zwykle dupalka wypycha do matki
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:55   #3668
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
też piekę własne pieczywo, już parę lat.
tylko nie na zaczynie, tylko normalnie woda+ drożdże i heja
u mnie poza zaczynem też są jeszcze drożdże i woda

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

En śliczna karuzelka, ja z kolei w takich stonowanych kolorach kupiłam leżaczek (jak w załączniku)
drogi taki leżaczek? też bardzo ładny

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:55   #3669
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
hejka
ja od rana zestresowana mój kaJTEK ZAWSZE RANO BUSZOWAŁ W BRZUSZKU A DZIŚ CISZA ZAZWYCZAJ JAK JESTEM GŁODNA TO SZALEJE A DZIŚ NIE ZJADŁAM ŚNIADANIA - POSZŁAM SYNA ODPROWADZIĆ I JAK WRÓCIŁAM ZJADŁAM A TU DALEJ CISZA. wZIEŁAM 3 KOSTKI CZEKOLADY ZACZELAM TARMOSIC BRZUCHEM I DOPIERO TERAZ MAŁY HRABIA SIĘ OBUDZIŁ
jak liczyc te ruchy przez cały dzień czy jak?
ja wsumie niewiem jak liczyc ruchy wedlug mojego gin w ciagu 2 h ma byc 6 ruchow albo od 19-21 minimum 6 ruchów. A tak ogolnie to moja mała tez zmienila pore ruchów np zawsze sie ruszala i szalala jak TZ wychodził do pracy tak ze usnac nie moglam ( on po 6 wychodzi) no a teraz od paru dni nic ...ale jak wstane,wypije kawe i zjem sniadanie to nadrabia.. tak samo wieczor jak zazyczaj sie ruszala to teraz tak calymi dniami wiecej niz wieczor. He pokickalo jej sie coś :P wazne ze sie rusza.

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ależ się wyspaliśmy Zaraz wypadałoby jakieś śniadanko zjeść, bo mały mnie zasysa już od środka

dotka już chyba o tym wspominała
Dobrze, że przypomniałaś, mi się na pewno nie będzie chciało/nie będę miała siły na jazdę po urzędach, więc trzeba się wybrać teraz, póki jeszcze jako tako się przemieszczam

czarownica hahahah ja też tak ściągam doopą całe prześcieradło A zdarzyło mi się raz opierniczyć tż, że on nie potrafi jak człowiek spać na łóżku, tylko się wygina na wszystkie strony

adriana07 dla męża

niunia jeśli takie macie do wyboru, to ja bym się nie zastanawiała, tylko brałabym błękitno granatowy

A co do mojego gina

Nie umniejszam jego wiedzy, ale bardzo źle się czuję u niego na wizytach - coś, co na pierwszych wydawało mi się uprzejmością teraz jest dla mnie dosłownie obleśne - wczoraj aż mnie w leżankę wmurowało, jak sam zaczął mi ścierać żel z brzucha i okolic a jak tylko na niej się położyłam, poklepał po udzie i pyta się czy nie zmarzłam:confus ed: (dla mnie to już podchodzi pod molestowanie) Było parę innych sytuacji, równie, ale myślałam, że mam się skupić na samej wizycie, gościa mieć w doopie, bo już wysoka ciąża etc. ale po wczorajszej nie wyobrażam sobie, że miałabym tam pójść jeszcze raz zwłaszcza, że facet mnie jakoś szczególnie informacjami nie zawala

Nie wiem tylko jak to teraz zrobić, bo jest w tej samej przychodni fajna lekarka, do której jestem zapisana na kolejne usg, tylko tamtemu oblechowi muszę oddać jeszcze wyniki badań (bo to nfz). mogę kopie schować do koperty i zostawić mu np. w recepcji?
No ja pisalam o tym ze lepiej sie wybrac do urzedu, nawet nie dlatego ze pozniej po porodzie nie chcialo by nam sie tego zalatwiac ( bo to mozna zalatwic przy okazji rejestracji dziecka) a dlatego,jak juz tu pisalam pare razy byla sytuacja ze ojca z INNYM nazwiskiem niz dziecko ( dziecko dostaje nazwisko matki) moga nie wpuscic na sale/ moga nie pokazać dziecka itp ( sytuacja dwoch kuzynek) ... wiec JA wole miec to zalatwione wczesniej. ( tzn juz mam ) A pozniej tylko tz pojdzie dziecko zarejestrować zebysmy nie musieli brac malej wozic po urzedach itp.

Mialam isc po pizamke do pepco bo moja z F&F jest.. krotka coś sie skrocila jakis dziwny materiał Neni bo Ty ja tez mialas,tez Ci sie taka szmatka zrobila? :P Ale wsumie pada to nie ide.Za to wyprasuje reszte rzeczy i moze komode ogarne itp.

Enleve dobrze ze poszlas do tego lekarza i ze jest Ci lżej

Gratuluje wizyt i nowych tyg.
Perse dobrze ze wszystko ok!

Moje nogi nadal spuchniete zaraz bede mierzyc cisnienie.

Wczoraj wracalismy z CH bo bylismy na malych zakupach i nie moglismy dojechac do domu ulice wszystkie zalane po kolana,dzieci wchodzily mialy radoche a ulice nie przejezdne takimi zakamarkami wracalismy ze nawet nie wiedzialam ze takie sa :P a jeden koles na pelnym gazie chciał przejechac przez ulice zalana

http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/...ija,nId,980746

o wlasnie to pierwsze zdjecie to jak wracalismy do domu i wlasnie jeden koles chciał wjechał na pelnym gazie i myslal ze przejedzie to ... widzicie jak skonczył,dzieciaki mieli ubaw. Haha

a teraz pora narzekania- w nocy co 2 h do kibelka siku tak mnie kuło nisko ze myslalam ze bede budzic tz na ip myslalam ze rodze,pachwiny bola nie moge sie ulozyc,nie moge spac i nie moge usnac krece sie z boku na bok,opuchlizna z nog wogole nie schodzi prawa noga mnie dziwnie hm.. laskocze czy jakos niewiem jak mam to opisać ... jest mi ciezko czuje sie ciezko ociezale,napuchnieta wielka i spasiona lol i chcialabym juz urodzić. Sory musialam to napisac hhehehe

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:59   #3670
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Super leżaczek

Cytat:
Moja to potrafi wypchać dupkę z boku i plecki wzdłuż brzucha, przynajmniej takie mam wrażenie
Stary 2013-06-11, 12:01   #3671
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
jakby co to ja też uważam, że pierwsza urodzisz ... ale ... nie słuchasz mnie, miałas czas do dziś do północy ... i co teraz?

No nie wyszło mi znowu

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Do północy jeszcze spokojnie zdąży! Szybka akcja, 15 minutek i po bólu, śliczna Milenka na świecie MALINKA wierzę w ciebie!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Ja też już uciekam brzucholki. Plecy zaczęły mnie boleć i brzuch twardnieje, czas na odpoczynek.
Dobranoc, miłych snów iii MALINKA łatwego i szybkiego porodu Paaaa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Dopiero teraz usiadłam na spokojnie do laptopa, bo po lekarzu byłam z Mamą u Babci i potem spotkałam się z przyjaciółką z którą się już długo nie widziałam..

A więc byłam u pani alergolog, osłuchała mnie i teatralnym głosem wykrzyczała "DRAMAT, DRAMAT!!!! " Ja niedotleniona kompletnie = Bezik niedotleniony powiedziała, ze w takim stanie w kazdej chwili przy ostrzejszym ataku i braku leków mogę się przydusić i to tak poważnie no i koniec końców włączyła mi sterydy na pare dni, których nie powinno się w ciąży brać, ale w takim stanie powiedziała ze nie ma innego wyjscia tylko 3 dni muszę je zażywać, dodatkowo chyba z 5 innych leków.. Dała skierowanie jeszcze na spirometrie kolejna w ciazy zebym jeszcze zdążyła przed porodem, umówiłam sie na nia za tydzien. Jezeli wyniki spirometrii nie wyjdą dobrze, to będzie trzeba włączyć jeszcze mocniejsze leki, bo inaczej poród będzie zagrożony oddechowo u mnie
No.. a potem wycieczka do apteki i tak dwóch leków nie wzięłam na oczy i na katar, tylko te sterydy i wziewne i 170 zł poszło w mig Mama mi zafundowała leki, bo inaczej to kiepsko by było..

No, ale ledwie wzięłam te leki to odetchnęłam "pełną piersią" i od razu lepiej
Jutro muszę jechać jeszcze badania zrobić typu morfo, mocz, posiew moczu, crp..no i tyle- teraz lecę Was nadrabiać kochane

No i mam lepszy humor bo się z przyjaciółką widziałam to od razu inaczej się poczułam
Dobrze, że już masz leki. Teraz będzie tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Margoś, Malinka, Karolajn i Iwonka jak tam po nocce? Jeszcze nie robicie niespodzianek?
Z mojej strony jeszcze żadnej niespodzianki nie ma, ale na pewno moje dni w dwupaku są już policzone

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Witajcie

Chciałam powiedzieć tylko że ciągle was podczytuję i jestem na bieżąco, ciekawość mnie zżera który dzidziuś pierwszy się pojawi.

Nie odzywam się bo chwilowo nie mam o czym mówić, 27 maja po bardzo ciężkiej chorobie pochowałam moją mamę jest ciężko.

Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za szybkie i lekkie porody
Witaj kochana Zastanawiałam się gdzie Ty nam się zapodziałaś. Bardzo Ci współczuję z powodu mamy

Niunia wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin i gratuluję rocznicy ślubu

za już odbyte dzisiejsze wizyty i za te które dopiero nastąpią

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:01   #3672
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
tak w piekarniku normalnie i w foremkach do keksa.. dostałam zaczyn od koleżanki mamy i co tydzień jadę z wypiekaniem
bede musiala kiedys zrobic

Cytat:
dam jej czas do końca 37 tc, żeby nie było
myślę, że takie sytuacje o ile są sporadyczne i krótkotrwałe nie są powodem do zmartwienia. głowa do góry, pewnie ma gorszy dzień
juz jest ok, wiec sie nie martwie

Cytat:
Mój jest w wieku mojej mamy, jeszcze go ze szkoły pamięta 50-tka..ale wygląda bliżej 40-tki..taki zadbany, niebrzydki.. mogę powiedzieć, że jest bardzo grzeczny, wręcz szarmancki
mój jest przed 40-stka a wyglada młodziej.

Cytat:
też piekę własne pieczywo, już parę lat.
tylko nie na zaczynie, tylko normalnie woda+ drożdże i heja
jakis przepis moze?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:02   #3673
Agrafka86
Wtajemniczenie

Idę Brzusie. Później nadgonię, bo na pewno się rozpiszecie.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:02   #3674
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dotkaa: a kiedy idziesz do lekarza? w pt? dobrze pamiętam?

baloniku: to Ty widzę na bieżąco oglądasz? bo ja dopiero zaczynam drugą serię, nie chciało mi się bawić w ściąganie, szczególnie że w tv w hd jakości mogę sobie obejrzeć i pon 20ta nawet mi pasuje. Bones'a skończyłam, Desperate Housewives też, z mężem The Wire oglądamy... aaa i ostatnio dowiedziałam sie że będzie 3 seria Luthera z Idrisem Elbą (mhmh.....:P) polecam ten serial, krótki, kryminalny i naprawdę dobry!

sammi: bardzo ładny leżaczek

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-11, 12:04   #3675
iwona335
Zakorzenienie

żeby nie było, że wczoraj cyganiłam o bocianie
dzisiaj przyleciał znowu i juz 30 minut tak siedzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060114.jpg (58,7 KB, 16 załadowań)
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:05   #3676
d0tkaaa
Zakorzenienie

elaine tak w piątek rano

Zuza

Razem
Stary 2013-06-11, 12:06   #3677
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Mela super pomysł z torcikiem

lachryma za wizytę
to teraz Cie troche podrecze
masz go juz w domu?
jaki jest?
lekki? wibracje spokojne?
Podobaja mi sie lezaczki z tej firmy, tylko wyczytałam, ze one do 9kg a jdnak bym chciała na dłuzej

Franuś
Stary 2013-06-11, 12:07   #3678
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Bedzie porod

zjem rozka z lidla i ide coś dzialac chociaz mi sie nie zbytnio chce ale co tam nakrece sie

Zuza

Razem
Stary 2013-06-11, 12:07   #3679
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie ciągle trzeci sort ubranek małego czeka w kolejce, bo muszę znowu zrobić nasze pranie (źle wyschło ostatni i śmierdzia suszarkę mam małą)
Może pojutrze zrobię i juz masowo to poprasuje

No dokładnie - sama się zastanawiałam czy nie wymyślam pod koniec, ale on i tak nie prowadził mojej ciąży od początku, tylko od ok. 19tc, więc spadam stamtąd póki jeszcze mam czas tż też powiedział, że nie wyobraża sobie,żebym do niego jeszcze poszła
spierniczaj od zboka...kurde..mój mi daje ręczniczek i sama się wycieram...

Cytat:
Napisane przez Qarah Pokaż wiadomość
no więc jestem Karolina, mam 25 lat, jestem z Warszawy, bronię się niedługo i niedługo wychodzę za mąż Maleństwa spodziewam się w grudniu, termin mam na 15 grudnia Pracuję jako pomoc (dopóki nie zdam magistra) w przedszkolu
hej a nie lepiej byłoby Ci w grudniówkach?bo my to juz prawie przy końcówce:
Ale zapraszamy

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

boszeee jak durny ten fenoterol jest, ciekawe czy też tak będziesz miała z mięśniami jak ja:/

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Czesc laseczki!

Madi- przyzwyczailas sie juz do lekow? Jak sie czujesz?

:
Właśnie nie, już mam dość:/ dziś to wogole jakies apogeum...chodzi o mięśnie, tak mi się jakoś spinają, jak wstaję z łóżka nogi mi się prostują nie mam jakby panowania nad nimi po chwli ustaje i powolutku moge sie przemieszać...martwię się tym bardzo bo albo to juz koncówka i te mięsnie tak świrują albo poprostu te leki są nie dla mnie....
Jak jakimś cudem jutro doczłapię się do lekarza to zapytam co to się dzieje...bo przecież ja tak długo nie pociągnę...i tak teraz siostra jest u mnie i m pomaga ...

Cytat:
Witajcie

Nie odzywam się bo chwilowo nie mam o czym mówić, 27 maja po bardzo ciężkiej chorobie pochowałam moją mamę jest ciężko.

Irmith ściskam Cię bardzo mocno!!!!

Mela nie martw się musimy leżeć to trudno, ja też ani ugotować ani nic...jak sparaliżowana:/

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:07   #3680
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ewidentnie coś od ciebie chce
Stary 2013-06-11, 12:07   #3681
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Chciałam powiedzieć tylko że ciągle was podczytuję i jestem na bieżąco, ciekawość mnie zżera który dzidziuś pierwszy się pojawi.

sciskam Cie mocno i pisz tu z nami, moze jak wpadniesz w nasze rozmowy to troszke oderwiesz sie od ciezkich mysli

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to dziś zaczynam 34 tydzień

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41261519]Hej. U nas bez zmian, nic nowego nie wiem. Słuchamy tetna i mam ktg 2 razy dziennie. Po fenoterolu całą chodzę i mam wyższe ciśnienie, ale to też z nerwów, dziś zrobili dziewczynie pilna cc bo jej sie łożysko odklejalo... A tak to nic, Mały dziś lepiej sie rusza. Podczytuje Was

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

to dobrze ze spokojnie, oby jak najdluzej tak nudno było, dopoki Artuś nie bedzie gotow wyjsc

Cytat:
hejka

u mnie słoneczko świeci, pranie wysycha i zaraz lecę z następnym.
wczoraj spakowałam pierwsze, najważniejsze rzeczy do torby szpitalnej- biszkopty i petitki mogę rodzić

i na szybko, zanim nadrobię wczorajsze info z wizyty: lekarz pochwalił, powiedział, że widać, że leżę, bo pomimo skrócenia szyjka ładnie trzyma i nic się nie pogorszyło. mam leżeć jeszcze niecałe 2 tygodnie, a potem odstawić magnez i normalnie już funkcjonować u Oliwii wszystko w porządku, przede wszystkim przestała być już malutka: mój klocuszek waży już 2600 gramów

idę nadrabiać
no, no kawał babeczki juz z Oliwii. Ona w 32 tyg miała podobna wagę do mojego Lokatorka więc tak myślę, że i moj może tyle ma na liczniku
i ciesze sie ze z Toba dobrze

Cytat:
Aaa, w ogóle babeczka, do której chciałąbym iść pracuje w szpitalu, w którym chciałąbym rodzić, więc to jeszcze jest jakiś mały plusik
kategorycznie zabraniam Ci chodzic do tego faceta!!!
ja bym mu za takie akcje juz nie zostawiala badan i poszlabym do tej kobiety.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
ja chyba na serio normalna nie jestem, raz mam doła, a za chwile taka głupawka mnie łapie ...

odezwe sie pozniej, ide na tv zobaczyc jak tam sytuacja powodziowa
dyskoteka hormonow

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
witam sie z Wami .
Napisze tak juz bym chciala byc po egzaminie i byc z Wami . Brakuje mi Was . jeszcze tydzien i juz nie bede musiala sie uczyc . I bede mogla z Wammi pisac
jeszcze troszke i wrocisz na nasze łono

Cytat:

dobrze ze Ci jezyka nie pokazuje
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:10   #3682
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
On i może nie ma nic złego na myśli. Jest tak usposobiony i tyle i może są kobiety, które potrzebują właśnie takiego podejścia, bo czują się w gabinecie z takim własnie lekarzem lepiej, ale tu liczy się TWÓJ komfort. Jeśli dziwnie się czujesz z jego uwagami, gestami, to zmykaj. Jak bym się też czuła skrępowana.
Może i tak, chociaż tłumów do niego nie ma
zmienić na pewno zmienię, chciałam się u was upewnić że to dobra decyzja
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
mysle ze to bardzo dobra decyzja, nie wyobrażam sobie chodzic do kogos takiego
no właśnie
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Po przeczytanu twoich wypowiedzi zmieniłabym tego lekarza na tą panią doktor. Nie czujesz się swobodnie na wizytach, więc uważam, że nie powinnaś się męczyć
No dokładnie. Ja w ogóle uważam, że lekarz nie musi być moim przyjacielem, wolę oschłych konkretnych ginekologów, niż takich którzy się zastanawiają czy mam jeszcze jakieś równie śliczne siostry
Cytat:
Wszamałam właśnie kromusię chleba własnego wypieku z dynią, słonecznikiem i sezamem z nutellą Tyle razy chciałam ją kupić, ale cena mnie powalała i rezygnowałam, a tę przywieźli mi rodzice z Niemiec.. fantastycznie pachnie...mniam

Zachowanie gina rzeczywiście nie na miejscu.. blech.. co za klepanie po udach u dwóch facetów byłam na usg, ale żaden też mi nie ścierał żelu z brzucha.. pomoc ograniczała się jedynie do złapania mnie pod łokciem przy wstawaniu z leżanki czy fotela ginekologicznego i tyle..
zmień gina!

Taki zestaw to i ja bym zjadła, świeżutki chlebek + nutella, omnomnom

Ja też już chodziłam do facetów i traktowałam ich normalnie, czyli jak lekarzy, ale żaden nie był miły w taki sposób
Cytat:
jaki dziwny koleś ciekawe czy by tak robił, gdyby Twój facet byłby też podczas usg razem z Tobą? ja bym zostawiła wyniki w recepcji (jeśli tak można) i odpuściła sobie wizytę u takiego kolesia...

trzymajcie się tam
No raczej na pewno nie i właśnie chyba tak zrobie, bo oddać je muszę, a wizytować u niego nie chcę już na pewno
Stary 2013-06-11, 12:12   #3683
d0tkaaa
Zakorzenienie

nie wspomnialam o tym ze nogi ogolilam i naprawde jak narzekalam ze cieko bylo 1,5 miesiaca to teraz to wogole jest prze ra ba ne !!! a gdzie tam kape ogolic i paznokcie u nog pomalowac albo chociaz obciac...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

tweedle zapomnialam Ci odpisac,uciekaj jak najdalej od tego zboka!!!!!

Zuza

Razem
Stary 2013-06-11, 12:12   #3684
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dotkaaa: coś mi się wydaje, ze się u Ciebie też zbliża...

iwona: hahahha... no wiesz, w końcu jesteś na liście przede mną, wiec ten bociek...:PPP

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-11, 12:13   #3685
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie na dniach Ci dzidziusia podrzuci skoro już się tak zaczaja drugi dzień Szykuj się lepiej

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:13   #3686
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
jakis przepis moze?
http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-wieloziarnisty
http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-orkiszowy

obydwa zdrowe i łatwe w wykonaniu. polecam
Stary 2013-06-11, 12:16   #3687
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
nie wspomnialam o tym ze nogi ogolilam i naprawde jak narzekalam ze cieko bylo 1,5 miesiaca to teraz to wogole jest prze ra ba ne !!! a gdzie tam kape ogolic i paznokcie u nog pomalowac albo chociaz obciac...
ja w tej sprawie sie zarzekałam, ze nigdy meza nie poproszę a jednak musiałam, bo nie daje juz rady. Nie mogłam sie wygiąć, a jak próbowałam, to brzuch bolał. Ale wciaz mnie kocha, takze sie nie obrzydził

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
w takim razie zapisuje i kiedyś bede probowac

Franuś
Stary 2013-06-11, 12:17   #3688
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
no, no kawał babeczki juz z Oliwii. Ona w 32 tyg miała podobna wagę do mojego Lokatorka więc tak myślę, że i moj może tyle ma na liczniku
i ciesze sie ze z Toba dobrze
powiem Ci, że cieszę się, że mała tak zdrowo rośnie, ale z drugiej strony jak tak dalej pójdzie to nie wiem kto ją wypchnie gin stwierdził, że wg niego dojdzie do 3,5 kg bankowo, oby nie dużo więcej
Stary 2013-06-11, 12:17   #3689
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
dotkaaa: coś mi się wydaje, ze się u Ciebie też zbliża...

iwona: hahahha... no wiesz, w końcu jesteś na liście przede mną, wiec ten bociek...:PPP
tez mi sie tak wydaje,co wiecej mam dziwne wrazenie ze po wizycie w piatek pojde do szpitala czy cos mam takie dziwne wrazenie.. zobaczymy..

wogole jak juz usnelam to snilo mi sie ale TAK realnie ze dramat ze z boku pod zebrami mala wyciagla przez skore raczej dziure w skórze raczki a pozniej głowke byla taka sliczna pulchniutka na buzi i miala krociotkie włoski kazdy w inna strone..

Zuza

Razem
Stary 2013-06-11, 12:18   #3690
czarownica1
Zakorzenienie

Madi, dobrze ze siostra jest. Jejku, a to az tak konieczny jest ten F?
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości