Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 18:22   #1051
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Nic się nie dzieje,to żadna tajemnica
Pracuje za granicą, a ja słomiana wdowa,ale trzymam się!

Zdrówka dużo dla synka
Miałaś już robionej badanie drugiego malucha czy wszystko ok?

Tak sobie przeglądałam ostatnio pierwszą stronę i zastanawiałam się czemu się nie odzywasz.
A długo jeszcze to słomiane wdowieństwo musisz cierpieć? Ja przez te ostatnie humorki to bym swojego czsem na księzyc wysłała ale tak na 5 minut

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:25   #1052
budowniczka
Rozeznanie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
To w pełni zrozumiałe

Wywaliłam ciuchy z szafki bo mi zawias poszedł od naporu.Sukces jakiś że ruszyłam
Ale zamiast układać to oczywiście forum,a tu sterta na łóżku leży i prosi.
Jakaś masakra jak dużo ciuchów muszę odłożyć na później.
Dobrze że odkryłam ze 2 sukienki,zawsze to coś.ale jak lato będzie takie deszczowe i chłodne to sobie je założę w przyszłym roku
A niektóre bluzki to mi się na biuście zatrzymują i ani rusz dalej

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

wywaliłam swoją frustrację
Za to pozniej bd jak nowe!

A wypada sie w czerwcu to lipiec bedzie porządny

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
A długo jeszcze to słomiane wdowieństwo musisz cierpieć? Ja przez te ostatnie humorki to bym swojego czsem na księzyc wysłała ale tak na 5 minut
ja wyslałam na delegację i jest git majonez w weekendy
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:27   #1053
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Co do badania drugiego maluszka to dopiero bede dzwonic zeby sie umowic na usg 3d...mam nadzieje ze wszystko ok...nie odzywałam się bo 6miesieczne dziecko pochlania bardzo wiele czasu...a zwlaszcza jak maz na wyjezdzie...
o jak szybo będziesz miała 2 dziecko? mogę zapytać czy staraliście się o drugie czy się przydarzyło wcześniej?ja tez mam brata o rok starszego więc wiem jak to fajnie mieć sie z kim bawić, zreszta mam jeszcze 2 młodszego rodzeństwa więc mama miała co robić jak sobie radzisz?
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:31   #1054
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Super że Maja Mają pozostała

Zakochałam się w Twoim brzuszku !!

za wyniki

Jego siostra jak jego w pracy nie ma to go zastępuje i jej to nawet na rękę bo nie musi płacić mu kasy skoro go nie ma w pracy.
Ja wiem że on zachowuje się jak gówniarz także niczym mnie tutaj nie uraziłaś.

Co do wydatków i opłat. Ja mieszkam u rodziców więc to głównie oni opłacają rachunki a ja co czwartek chodzę z mamą do pracy i zarabiam od 80 do 100zł zależy ile godzin pracujemy i to musi mi starczyć na cały tydzień a jak nie to pożyczam od rodziców.
On dostaje od siostry co jakiś czas 100zł na paliwo i drobne wydatki, mieszka z mamą więc to ona płaci za wszystko, on co miesiąc prosi się siostry o swoją kasę jak mu przychodzi rata za telewizor do zapłacenia, tak to też bez kasy non stop bo nie potrafi upomnieć się o swoje.

Przepraszam że nie odpiszę każdej z Was z osobna ale miejsca by mi brakło.
Wydaje mi się że dotarło do niego to że to on teraz będzie głową rodziny, że skończy się beztroskie życie i wkładanie kasy w rzeczy które nie są mu potrzebne (bo tak zawsze robił, siedział zawsze na allegro i szukał co by się mu przydało, kupował i zostawał bez kasy). Teraz jego siostra przyjęła mnie do pracy, złapał moją umowę pobiegł do mamusi i powiedział "popatrz ile teraz będziemy mieli kasy" więc zwróciłam mu uwagę że jakim prawem pokazuje mamusi moje papiery i jak MY będziemy mieli kase skoro zawsze uważał że to co się dzieje u niego w portfelu z jego wypłatą to jego sprawa i mam się nie wtrącać, więc i on niech się nie wtrąca w MOJĄ kasę.
A jak zapytałam z czego kupimy wyprawkę to mi powiedział że z pieniędzy które ja dostanę... Wszystkie te rzeczy które kupuje maluszkowi kupuje za swoje pieniądze których niestety za wiele nie mam, on nie dołożył mi jeszcze ani złotówki...
Jego po prostu przerosła cała ta sytuacja, przeliczył raz ile będzie wydatków i jak przemyślał na spokojnie to zrobił się nerwowy, w wydatki wliczał pierścionek, ślub cywilny + obiad dla 25 osób, remont + kupno nowych mebli, wyprawkę, skromne wakacje + pozostałe opłaty np teraz będzie miał do zapłaty ubezpieczenie za samochód, przerosło go to wszystko i zrobił się naprawdę nerwowy bo ile razy próbuję z nim pogadać on od razu na mnie krzyczy i się obraża bo jego pieniądze jego sprawa, stwierdził że mi tylko na pieniądzach zależy bo ciągle o nich wspominam...
to tak naprawdę nie zdążył poczuć prawdziwego życia... nie musi utrzymywać domu (rachunki/opłaty/zakupy) dziecka i widocznie ta wizja go przewyższyła... najlepiej by było może spróbować zamieszkać razem (np coś wynając) to siostra musiałaby mu regularnie płacić... no ale sama nie wiem.. ciężko coś doradzić
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Nie chcę nic mówić ale jakoś przeszło mi totalnie z tym ślubem, zaręczynami, przeprowadzką do niego - wolę zostać w domu z rodzicami, przynajmniej z nimi potrafię się dogadać i mnie wspierają.
Ostatnio powiedziałam mu otwarcie że żałuję że będzie ojcem mojego dziecka to mu łzy w oczach stanęły - niech boli tak jak mnie boli to jak on się zachowuje.
Po tym jak mi dzisiaj ciśnienie podniósł okropnie boli mnie brzuch, któregoś dnia w złości zrobię mu krzywdę bo dłużej tego wszystkiego nie wytrzymam...
i tak trzymać, powinnaś jakoś spróbować nim wstrząsnąć żeby się obudził chłopak...

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:33   #1055
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
o jak szybo będziesz miała 2 dziecko? mogę zapytać czy staraliście się o drugie czy się przydarzyło wcześniej?ja tez mam brata o rok starszego więc wiem jak to fajnie mieć sie z kim bawić, zreszta mam jeszcze 2 młodszego rodzeństwa więc mama miała co robić jak sobie radzisz?
szybko szybko...tak jakos sie zdarzylo ale nie zaluje...Mikolaj bedzie mial siostre/brata do zabawy...a ja majac 28 lat bede miala dwoje dzieci w szkole

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

A radze sobie dobrze...nieraz jestem skonana ale da sie przezyc...najgorzej jak mam do lekarza jechac bo musze malego zostawic na kilka godzin z babcia
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:35   #1056
Magnolia_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja mieszkałam 17lat w mieście i potem przeprowadziliśmy się na wieś nie było źle tylko mi właśnie znajomych strasznie brakowało ale uwierz mi.. idzie się przyzwyczaić
Dałaś mi nadzieję, bo prawdę mówiąc jestem przerazona tą perspektywą

poznasz ją po tym
ze nawet nie zauważysz,
gdy cale twoje życie sie skończy
a ona wciąż będzie przy tobie...
Magnolia_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:35   #1057
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
szybko szybko...tak jakos sie zdarzylo ale nie zaluje...Mikolaj bedzie mial siostre/brata do zabawy...a ja majac 28 lat bede miala dwoje dzieci w szkole

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

A radze sobie dobrze...nieraz jestem skonana ale da sie przezyc...najgorzej jak mam do lekarza jechac bo musze malego zostawic na kilka godzin z babcia
liczysz na dziewczynkę żeby mieć parkę? czy wolisz synusia?
no widzisz szybko się uwiniesz z urodzeniem dzieci i w wieku 40 lat będziesz miała tyle wolnegoooooo, bo to już nastolatki będą
Stary 2013-06-11, 18:37   #1058
nasturcja7667
Zadomowienie

Hej Dziewczyny,
cały dzień byłam na uczelni, od powrotu nadrabiam wątek

domi Kochana, jeśli nie jesteś pewna sensu tego ślubu- to go nie bierz. Lepiej poczekać niż żałować!

U nas pada, grzmi, jest zimno i szaro. Martwię się, że na moim ślubie w lipcu też tak będzie... A ja mam takie piękne plecy w sukni- nie chcę ich zakrywać! [wiem, próżność wychodzi..]

Co do ciśnienia, ja miewam najwyżej 90/66. Ostatnio miałam 70/40. Lekarz kazał pić sporo wody, pić dwie kawki dziennie [słabe, ale w granicach przyzwoitości], i ewentualnie ssać 1-2 razy dziennie cardiamid z cofeiną. Na czas sesji, by nie umrzeć na egzaminie Ostatnio jak mnie teściowa wkurzyła, to miałam całe 110/70! Ale ręce mi się trzęsły, jakbym 200.150 miała
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:38   #1059
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
liczysz na dziewczynkę żeby mieć parkę? czy wolisz synusia?
no widzisz szybko się uwiniesz z urodzeniem dzieci i w wieku 40 lat będziesz miała tyle wolnegoooooo, bo to już nastolatki będą
licze na dziewczynke i takie mam przeczucie...z Mikolajem sie nie pomylilam...a do samego konca nie znalismy plci bo chcielismy miec niespodzianke
Stary 2013-06-11, 18:43   #1060
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jakieś 3 tygodnie także zleci.

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
Za to pozniej bd jak nowe!

A wypada sie w czerwcu to lipiec bedzie porządny

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

ja wyslałam na delegację i jest git majonez w weekendy
Jak się zmieszczę i rozmiaru nie zmienię

Cytat:

Przedtem pisałam że jesteś na 1 stronie,ale coś mi się pomyliło bo nie Cię nie ma
A nie jesteś jesteś,ale w zaginionych

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:45   #1061
agaczilla21
Zakorzenienie

zaginiona sie odnalazla
Stary 2013-06-11, 18:45   #1062
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
licze na dziewczynke i takie mam przeczucie...z Mikolajem sie nie pomylilam...a do samego konca nie znalismy plci bo chcielismy miec niespodzianke
teraz też niespodzianka czy będziecie patrzeć między nóżki?
Stary 2013-06-11, 18:46   #1063
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
cały dzień byłam na uczelni, od powrotu nadrabiam wątek

domi Kochana, jeśli nie jesteś pewna sensu tego ślubu- to go nie bierz. Lepiej poczekać niż żałować!

U nas pada, grzmi, jest zimno i szaro. Martwię się, że na moim ślubie w lipcu też tak będzie... A ja mam takie piękne plecy w sukni- nie chcę ich zakrywać! [wiem, próżność wychodzi..]

Co do ciśnienia, ja miewam najwyżej 90/66. Ostatnio miałam 70/40. Lekarz kazał pić sporo wody, pić dwie kawki dziennie [słabe, ale w granicach przyzwoitości], i ewentualnie ssać 1-2 razy dziennie cardiamid z cofeiną. Na czas sesji, by nie umrzeć na egzaminie Ostatnio jak mnie teściowa wkurzyła, to miałam całe 110/70! Ale ręce mi się trzęsły, jakbym 200.150 miała
To ja myślałam że mam niskie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-11, 18:51   #1064
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
teraz też niespodzianka czy będziecie patrzeć między nóżki?
tez niespodzianka
Stary 2013-06-11, 18:53   #1065
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
tez niespodzianka
nie wytrzymałabym cierpliwa widać jesteś
Stary 2013-06-11, 18:56   #1066
paulinaizabela
Zakorzenienie

Ja też bym nie wytrzymała
Stary 2013-06-11, 19:08   #1067
agaczilla21
Zakorzenienie

Tak żeśmy z mężem postanowili i jakoś nas nie ciekawiło ani w pierwszej ciąży ani teraz tesciowa cały czas myslala ze wiemy tylko powiedziec nie chcemy...a teraz nawet nie wie ze w ciazy jestem
Stary 2013-06-11, 19:11   #1068
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Domii powiem Ci, że ja ze swoim mężem przed ślubem nigdy nie rozmawiałam o pieniądzach i gdy przyszły takie tematy po ślubie to się zaczęło. Nie mogłam zrozumieć jak temat pieniędzy może zmienić mojego ukochanego mężczyznę... Gdybym wiedziała wcześniej ile przeżyję w związku z tą kwestią to nie zdecydowałabym się na ślub.
Ale teraz już jest po fakcie i zawsze jak schodzi na temat pieniędzy to się pokłócimy tragicznie... Ja ryczę, on krzyczy... Nie umie przeprosić... Masakra, nienawidzę schodzić na ten temat...

Dziewczyny, ogólnie ja mogę Wam powiedzieć, że rozumiem, że dziecko, naciski na ślub, że wypada, że niby będzie łatwiej....
Ale ja z perspektywy czasu, a jesteśmy 3,5 roku po ślubie, powiem Wam, że żałuję, że wtedy go wzięliśmy. Wzięlibyśmy i tak, ale każdy myślał, że to z powodu ciąży. Jedna sąsiadka do dzis rozpowiada, że mój mąż musiał się żenić, a tak naprawdę kocha się od zawsze w niej... wariatka...
Poza tym po ślubie mąż się chciał dorobić, zaczął się brak czasu, dla mnie, dziecka, czułam się zawiedziona tym małżeństwem...
Żałuję, że nie poczekaliśmy aż sytuacja się ustabilizuje.
Ale mieszkamy na wsi... gadania byłoby co nie miara, że nieślubne dziecko itp. I tak było gadanie, ale co tam...
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:12   #1069
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak żeśmy z mężem postanowili i jakoś nas nie ciekawiło ani w pierwszej ciąży ani teraz tesciowa cały czas myslala ze wiemy tylko powiedziec nie chcemy...a teraz nawet nie wie ze w ciazy jestem
to kiedy zamierzacie powiedzieć? w którym tyg jesteś?
Stary 2013-06-11, 19:16   #1070
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
to kiedy zamierzacie powiedzieć? w którym tyg jesteś?
w 18 powiemy gdzies za 2 tyg jak maz wroci z pracy...

A apropo slubów to ja miałam 20 lat jak brałam slub...i nie byłam w ciązy...urodziłam 2,5 roku po slubie...i tak po wsi szla plota ze slub bierzemy bo w ciazy jestem...baaardzo dluga ta moja ciaza była...3 lata trwala
Stary 2013-06-11, 19:30   #1071
nemosek
Zakorzenienie

Agaczila Podziwiam Cię że nie byliście ciekawi poznania płciMnie już nosi i jajko bym zniosła

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-11, 19:35   #1072
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Agaczila Podziwiam Cię że nie byliście ciekawi poznania płciMnie już nosi i jajko bym zniosła
doszlismy do wniosku ze i tak sie nie da wymienic wiec czy bedziemy wiedziec wczesniej czy pozniej to dla nas zadna roznica
Stary 2013-06-11, 19:43   #1073
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

właśnie wszamaliśmy z mężem tartę z budyniem i truskawkami a i dziś dzwoniła babka ze szkoły rodzenia i zaczynamy od przyszłej środy

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:45   #1074
anulka2205
Wtajemniczenie

tez podziwiam taką cierpliwość

A to 3 tyg. to już doczekasz. Fajnie tak się zobaczyć po dłuższej rozłące
Tyklo teraz to i tak baja, bo internet, telefony i inne cuda. A zawsze tak mnie zastanawiało jakie ludzie musieli mieć nerwy jak ktoś kiedyś gdzies w podróż ruszał, czasem za wielką wodę nawet, a nie było mozliwości dac znac co i jak i dopiero jakiś list po miesiącu np. teraz jak mi ktoś bliski kilka km samochodem jedzie to czekam na syg. ze wszystko ok. wiem, ze człowiek się przyzwyczaja do tego co dobre i jak nie było, to się pewnie nie tęskniło za czymś czego się n ie znało, ale i tak nie wyobrażam sobie

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-11, 19:50   #1075
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
właśnie wszamaliśmy z mężem tartę z budyniem i truskawkami a i dziś dzwoniła babka ze szkoły rodzenia i zaczynamy od przyszłej środy

super, czekamy na relację i wrazenia

Jak my się z mężem poznaliśmy to on był juz w Irlandii. Nie mieliśmy internetu i pisaliśmy do siebie listy Oczywiście też smsowaliśmy i raz w tygodniu dzwonił na dłuższą rozmowę. Ale radocha była jak przyszedł list
Stary 2013-06-11, 20:00   #1076
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Jak my się z mężem poznaliśmy to on był juz w Irlandii. Nie mieliśmy internetu i pisaliśmy do siebie listy Oczywiście też smsowaliśmy i raz w tygodniu dzwonił na dłuższą rozmowę. Ale radocha była jak przyszedł list
jak romantycznie

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-11, 20:01   #1077
agaczilla21
Zakorzenienie

my chodzilismy na szkole rodzenia w zeszlym roku w pazdzierniku
Stary 2013-06-11, 20:08   #1078
Kociak85
Zadomowienie

Magnolia, a czemu to Ty masz się na wieś przeprowadzać? Nie może się Twój TŻ przeprowadzić tam, gdzie mieszkasz Ty?
agaczila, podziwiam cierpliwość - ja będę chciała znać płeć chociażby po to aby kupić jakieś rzeczy dla malucha... No, ale taka niespodzianka też jakiś urok ma
domi, dobrze, że powiedziałaś kilka gorzkich słów do swojego TŻ. Mimo wszystko ja nalegałabym na poważną rozmowę z nim. Jak on to sobie wyobraża? Czy on ma taki plan, że po urodzeniu dziecka będą Was utrzymywać Twoi i jego rodzice? Musi sobie zdać sprawę z tego, że stanowicie oddzielną jednostkę rodzinną i trzeba o nią zadbać? Wyobrażam sobie, że taka rozmowa nie jest łatwa, ale im wcześniej będziesz wiedziała na czym stoisz tym mniej stresu później dla Ciebie i kłótni wciąż o to samo. Trzymam kciuki
Stary 2013-06-11, 20:24   #1079
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
ja z doskoku jak synek spi...ktoras z Was pytala na co operacje mial...urodzil sie z rozszczepem wargi i podniebienia i mial pierwsza operacje zszycia wargi...
strasznie sie boje o moje drugie dziecko
A moge zapytac czy w poprzedniej ciazy lekarze wiedzieli ze dzidzius urodzi sie z rozszczepem wargi I podniebienia?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:33   #1080
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
tez podziwiam taką cierpliwość

A to 3 tyg. to już doczekasz. Fajnie tak się zobaczyć po dłuższej rozłące
Tyklo teraz to i tak baja, bo internet, telefony i inne cuda. A zawsze tak mnie zastanawiało jakie ludzie musieli mieć nerwy jak ktoś kiedyś gdzies w podróż ruszał, czasem za wielką wodę nawet, a nie było mozliwości dac znac co i jak i dopiero jakiś list po miesiącu np. teraz jak mi ktoś bliski kilka km samochodem jedzie to czekam na syg. ze wszystko ok. wiem, ze człowiek się przyzwyczaja do tego co dobre i jak nie było, to się pewnie nie tęskniło za czymś czego się n ie znało, ale i tak nie wyobrażam sobie
No fajnie...jakby to tylko jedna rozłąka była
U nas przez rok tylko telefony ,a później na szczęście skype
To bardzo ciężka próba dla związku,każdy wypracowuje swoje przyzwyczajenia, a dotarcie po przyjeździe czasem trwa z tydzień.
Prawda jest taka że nie polecam nikomu

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

O jaaaa
Mój to raczej trochę antypiśmienny

Cytat:
my chodzilismy na szkole rodzenia w zeszlym roku w pazdzierniku
Jesteś na bieżąco

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości