|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Mala dzieki.
Jeny taka mam dzis schize. Jutro imienine Antoniego. Zeby tylko moj Syn nie zrobil ojcu psikusa i nie chcial jutro wyjsc. Walcze o to wazne dla mnie imie juz od dawien sawna i jak Syn bedzie chcial pomoc to... Tfuuu jeszcze nie jutro! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
dzoan: ja tak jak skylie,zostawiam po praniu aby bakterii naszych zebrało..a co do czopa to takie gluty..u mnie podbarwione nabrazowo nawet,ale to moze też na 2 tyg przed porodem odchodzić..do wczoraj myślałam ze tego nie rozpoznaj ale nie da się pomylić..
Czarownica: boskajestes kobieto! Lepiej zacznij się fotami po remoncie chwalić..
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() któras chce iśc o zakład?? mam ładne pampersy moge jednego wyslac jak przegram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Hej. Więc zacznę od tego, że czytam Was na bieżąco, ale mega kiepsko mi sie tu pisze i mało sie odzywam, ale jakby sie coś działo, dam znać.
Cynamonku z przerażeniem wczoraj czytałam Twoje posty, niech nasze A jeszcze trochę poczekają! En dla mnie zachowanie Twojego TZa jest niedopuszczalne, wg mnie para może o tym rozmawiać, ale tylko między sobą i na pewno nie z kimś obcym, a i tak decyzja należy do kobiety. U nas ok, ktg wyszło ładnie plus ponad 30 ruchów. Czekam na wizytę. Trzęsie mnie po tym głupim fenoterolu.. ale brzuch mam mieciutki i lepiej czuje ruchy. U nas każą liczyć ruchy 5 razy dziennie, po godzinie, jak jest ponad 10 to tylko mówimy że 10+ i już. Ale nie zawsze tyle jest, poza tym moje przekornie dziecko zwykle rusza sie poza tymi godzinami więcej ![]() Oli cieszę sie, że u Ciebie ciut lepiej. Gdybyście widziały, jak one tu wbijaja te igły... Prosto w dziecko:P Jakby po wizycie sie coś zmieniło, to Wam napisze. Ciężkie jest życie kobiety z długimi włosami w szpitalu:P ale czego sie nie robi dla dziecka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co tak pomyślałam po wczorajszym wyskoku na mnie przez She. Parę słów nieprzyjemnych jej napisałam i widać nie ścierpiała tego. I tak pomyślałam, że może wy też mnie kiepsko odbieracie. W żadnym wypadku nie było mi wczoraj przykro po jej ataku, ani nie cofam niczego co napisałam. Cytat:
![]() ![]() ![]() Enleve tak sobie pomyślałam jeszcze, że możesz mu zwrócić uwagę, że jak będzie fochy strzelał i ogólnie cię stresował to możesz przez niego nie mieć pokarmu, więc niech lepiej niech się przejmie wyprawką i imieniem! Oni myślą, że to tak wszystko łatwo i automatycznie. Mój mąż wczoraj na mój tekst, że mnie cycki swędzą i chyba znowu rosną, stwierdził, że pewnie będę miała więcej mleka niż poprzednio bo krowy tak mają ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4268 | |||||||||
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41278060]Czekam na ktg, po nim sie odezwę
![]() Czekamy na wieści ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja doszłam do wniosku, że wezmę octenisept też i raczej na nim się skupię, ponoć dobrze jest psiknąć kilka razy w ciągu dnia na ranę i zostawić do wyschnięcia (i tak będzie wietrzenie), a buteleczka jest mała, poręczna i z atomizerem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Elain O KURCZAKI !!! nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci szybciutkiego rozwoju sytuacji ![]() Samantha trzymaj się, jeszcze troszkę... Jeśli chodzi o wózek - to jak nasz już dotrze i mi nie będzie zalatywał plastikiem czy innym zapaszkiem to go będę tylko wietrzyć. Ale jeszcze się zastanawiam Miałam iść spać ale siedzę na kompie, zaraz doopsko ruszam |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tż Enleve, to Mela ma rację, powiedz mu, że bardziej krzywdzący jest brak imienia. Bo jakbyś się już mogła imiennie do brzuszka odzywać, to dziecko by się trochę oswoiło. Co do karmienia, to ja jestem za karmieniem piersią, ale to jest tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Ja modlę się o laktację, ale tez się obawiam, bo mam płaskie brodawki. Kupię sobie taką "wyciągarkę", widziałam na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję wszystkich nowych tygodni ![]() ![]() I oczywiście trzymamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41278736] mam problem ze stelażem wózka... ma on wszak 5 lat, ale wszystko było z nim jak pamiętam ok, pożyczyliśmy siostrze TZ-a no i teraz jak go wyjęliśmy i rozpakowaliśmy to się cały chwieje, przednie kółka się blokują... na rączce i na budce są pęknięcia... nie zwrócimy im uwagi bo w sumie nie przyjżeliśmy się wózkowi z bliska przed jego pożyczeniem, ale na bank tak nie wyglądał, bo z reguły dbamy o rzeczy... jeszcze przyjdzie nam kupować nowy... brrrr TZ ma go obejrzeć i coś poradzić... no zobaczymy.. zła jestem trochę ![]() [/QUOTE] Nieładnie ze strony siostry TŻ, że nic nie powiedziała. Uszkodzenia się zdarzają i myślę, że wystarczyłoby jakoś normalnie o tym porozmawiać... A może wystarczy tylko śrubki podokręcać?
![]() |
#4271 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41278841]Hej. Więc zacznę od tego, że czytam Was na bieżąco, ale mega kiepsko mi sie tu pisze i mało sie odzywam, ale jakby sie coś działo, dam znać. Cynamonku z przerażeniem wczoraj czytałam Twoje posty, niech nasze A jeszcze trochę poczekają! En dla mnie zachowanie Twojego TZa jest niedopuszczalne, wg mnie para może o tym rozmawiać, ale tylko między sobą i na pewno nie z kimś obcym, a i tak decyzja należy do kobiety. U nas ok, ktg wyszło ładnie plus ponad 30 ruchów. Czekam na wizytę. Trzęsie mnie po tym głupim fenoterolu.. ale brzuch mam mieciutki i lepiej czuje ruchy. U nas każą liczyć ruchy 5 razy dziennie, po godzinie, jak jest ponad 10 to tylko mówimy że 10+ i już. Ale nie zawsze tyle jest, poza tym moje przekornie dziecko zwykle rusza sie poza tymi godzinami więcej ![]() Oli cieszę sie, że u Ciebie ciut lepiej. Gdybyście widziały, jak one tu wbijaja te igły... Prosto w dziecko:P Jakby po wizycie sie coś zmieniło, to Wam napisze. Ciężkie jest życie kobiety z długimi włosami w szpitalu:P ale czego sie nie robi dla dziecka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Cieszę się bardzo, że u Was dobrze. Oby tak dalej ![]() Zjadłam śniadanko - twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką ![]() ![]() Dziś farbuję włosy ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Oliath a jakbyś tak jeden dziś nic nie porobiła, tylko leżała, jadła i piła (oczywiście nie %)? Może by ci tak te nogi nie puchły? Myślę, że jednak jesteś masohistką
![]()
#4273 |
Zakorzenienie
|
Czarowniczko, ja bede rozrabiac pol saszetki na raz, bo moj spryskiwacz ma zdaje sie 250 ml - i potem psiurac caly dzien.
A po powrocie do domku bedzie to stalo w lodowce, zeby jeszcze milszy efekt byl psikania ![]() Choc mam ogromna nadzieje, ze nie popekam ani mnie nie natna. Ostatnio wyszlam calo z porodu i to byl bezcenny komfort w porownaniu do pierwszego razu, kiedy mnie poharatalo jakbym na niewypale usiadla ![]() Narazie dorosle prasuje, coby maz mial koszule do pracy jakby mnie wzielo w koncu ![]()
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
O kurcze...i faktycznie ten czop podbarwiony krwia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41278841]Hej. Więc zacznę od tego, że czytam Was na bieżąco, ale mega kiepsko mi sie tu pisze i mało sie odzywam, ale jakby sie coś działo, dam znać. U nas ok, ktg wyszło ładnie plus ponad 30 ruchów. Czekam na wizytę. Trzęsie mnie po tym głupim fenoterolu.. ale brzuch mam mieciutki i lepiej czuje ruchy. U nas każą liczyć ruchy 5 razy dziennie, po godzinie, jak jest ponad 10 to tylko mówimy że 10+ i już. Ale nie zawsze tyle jest, poza tym moje przekornie dziecko zwykle rusza sie poza tymi godzinami więcej ![]() Oli cieszę sie, że u Ciebie ciut lepiej. Gdybyście widziały, jak one tu wbijaja te igły... Prosto w dziecko:P Jakby po wizycie sie coś zmieniło, to Wam napisze. Ciężkie jest życie kobiety z długimi włosami w szpitalu:P ale czego sie nie robi dla dziecka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zadomowienie
|
właśnie było
![]() ![]() zjadłąm chleb z ogórkiem i serem zółtym i chyba dzidziolowi nie posmakowao ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41278841]Hej. Więc zacznę od tego, że czytam Was na bieżąco, ale mega kiepsko mi sie tu pisze i mało sie odzywam, ale jakby sie coś działo, dam znać.
Cynamonku z przerażeniem wczoraj czytałam Twoje posty, niech nasze A jeszcze trochę poczekają! En dla mnie zachowanie Twojego TZa jest niedopuszczalne, wg mnie para może o tym rozmawiać, ale tylko między sobą i na pewno nie z kimś obcym, a i tak decyzja należy do kobiety. U nas ok, ktg wyszło ładnie plus ponad 30 ruchów. Czekam na wizytę. Trzęsie mnie po tym głupim fenoterolu.. ale brzuch mam mieciutki i lepiej czuje ruchy. U nas każą liczyć ruchy 5 razy dziennie, po godzinie, jak jest ponad 10 to tylko mówimy że 10+ i już. Ale nie zawsze tyle jest, poza tym moje przekornie dziecko zwykle rusza sie poza tymi godzinami więcej ![]() Oli cieszę sie, że u Ciebie ciut lepiej. Gdybyście widziały, jak one tu wbijaja te igły... Prosto w dziecko:P Jakby po wizycie sie coś zmieniło, to Wam napisze. Ciężkie jest życie kobiety z długimi włosami w szpitalu:P ale czego sie nie robi dla dziecka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Super, że u was wsyztsko dobrze i, że Artuś jeszcze grzeje się u mamusi w brzuszku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oli, magdalennne ![]() ![]() Tak sobie pomyślałam, że nim ja trafię na porodówkę, to już tyle porodów u nas będzie, że mój na żadnej wrażenia nie zrobi.. będzie to jak chleb powszedni na wątku ![]() No dobra, to idę to pierwsze pranko wrzucić.. niech przechodzi później domową florą bakteryjną, tak jak pisałyście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
Perse no to same dobre wieści
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze Fenoterol Cię nie umęczy za bardzo..przytulam Was mocno ![]() Madi a Ty dzisiaj na wizytę, jak się dzisiaj czujesz? edit: doczytałam już ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-06-12 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-06-12 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie, że nie jutro !!!! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41278841]Hej. Więc zacznę od tego, że czytam Was na bieżąco, ale mega kiepsko mi sie tu pisze i mało sie odzywam, ale jakby sie coś działo, dam znać. Cynamonku z przerażeniem wczoraj czytałam Twoje posty, niech nasze A jeszcze trochę poczekają! En dla mnie zachowanie Twojego TZa jest niedopuszczalne, wg mnie para może o tym rozmawiać, ale tylko między sobą i na pewno nie z kimś obcym, a i tak decyzja należy do kobiety. U nas ok, ktg wyszło ładnie plus ponad 30 ruchów. Czekam na wizytę. Trzęsie mnie po tym głupim fenoterolu.. ale brzuch mam mieciutki i lepiej czuje ruchy. U nas każą liczyć ruchy 5 razy dziennie, po godzinie, jak jest ponad 10 to tylko mówimy że 10+ i już. Ale nie zawsze tyle jest, poza tym moje przekornie dziecko zwykle rusza sie poza tymi godzinami więcej ![]() Oli cieszę sie, że u Ciebie ciut lepiej. Gdybyście widziały, jak one tu wbijaja te igły... Prosto w dziecko:P Jakby po wizycie sie coś zmieniło, to Wam napisze. Ciężkie jest życie kobiety z długimi włosami w szpitalu:P ale czego sie nie robi dla dziecka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] super, że mały daje czadu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a przykryć możesz zawsze pieluszką jak się obawiasz kurzu... ![]() Oli - cudownie, że plamistości schodzą ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze się okaże że pod koniec wszystko Ci się unormuje... ![]() She - ale sytuacja z teściową ... masakra jakaś... mam nadzieje, że coś lekarze zaradzą na tętniaka żeby przestał uciskać ![]() Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-12 o 08:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
Chyba polecę do sklepu po truskawki. Muszę się ruszyć trochę, a pogoda dzisiaj nie najgorsza, więc mały spacer będzie ok
![]()
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
hejooooo
Co do karmienia piersia - uwazam ze jest to indywidualna sprawa kazdej z nas. Ja np. bardzo chcialam, a moja mala darla sie przy cycu w nieboglosy i nie.3 dni walki w szzpitalu, pol dnia w domu i dalam spokoj. Jadla MM na zmiane z moim odciagnietym, ale po okolo 1,5 m-ca zanikl mi pokarm. Ile mnie wtedy zyczliwych ludzi uwk....wialo, na czele z tesciowa, to szok. Bo szwagierka od razu karmila, ale ze w 4 miesiacu zycia jej synka, sam odstawil cyca to inna bajka, wtedy zamknela dziob. co do wozkow - ja bede gondolke odswiezac, zobacze w jakim jest stanie po Marysi, wystarczy chyba wywietrzyc. Ale tym ma sie zajac TZ, bo on u nas od "takiej roboty" ![]() co do boli i kluc - mnie nadal boli miednica i wtedy bol przy chodzeniu, nie pisze o tym, bo wy wszystkie tez to macie ![]() aaaaaa i nie wiem jakie tam tematy byly poruszane. Ja tak jak mela nie gratuluje tygodniu, bo jestem z wami myslami, a jak same widzicie przy kompie tylko z doskoku. U nas sie wypogodzilo, wiec wstawilam juz pranie, zmywarke z garami, zahaczylam rano o gielde rolno-warzywna i zastanawiam sie co na obiad. Biore sie tez za placek z truskawkami. A co. ![]() Z buzia juz coraz lepiej, ale maruda i tak jest straszna. Cynamonku, Perse czekam na wiesci co u Was i za kazdym razem wchodze na komp z wypiekami - ze moze to juz ![]()
#4285 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam dziewczyny miłego dnia, będę podczytywac na telefonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak serio to głupoty gadasz teraz ![]() Nie zacytowało mi Twojej drugiej wypowiedzi z tymi cyckami krów ![]() Powiem jedno- you made my day ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zakładałam odciągania pokarmu i podawania go dziecku, po prostu dla mnie jakby ten temat jest całkowicie zamknięty i Tż owszem, moze wypowiedzieć swoją opinię i zdanie, ale decyzja z mojej strony już zapadła. Nie wiem czemu mam taką blokadę, ale mam i nie potrafię myśleć inaczej. Nie chcę skrzywdzić dziecka, tylko chcę być razem z nim szczęśliwa. Dzięki Czrowniczko, przypomniałaś mi, że czasami z facetami nie ma co walczyć, tylko po prostu robić swoje, a na nich nie zwracać uwagi w aż takim stopniu! Cytat:
![]() Mój gin nie ma podejścia na zasadzie wyrodna matka, tylko ma normalne podejście, gdzie to kobieta ma prawo decydować i na pewno by mu się trochę głupio zrobiło. mam identyczne zdanie odnośnie pojawienia się She co i Ty, dlatego też nawet nie komentowałam wczorajszego wpisu. Nie będę więcej się angażowała w jakiś sposób w jej sytuację bo ostatnio poczułam się jak intruz, który włazi komuś w życie z butami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41278841]Hej. Więc zacznę od tego, że czytam Was na bieżąco, ale mega kiepsko mi sie tu pisze i mało sie odzywam, ale jakby sie coś działo, dam znać. Cynamonku z przerażeniem wczoraj czytałam Twoje posty, niech nasze A jeszcze trochę poczekają! En dla mnie zachowanie Twojego TZa jest niedopuszczalne, wg mnie para może o tym rozmawiać, ale tylko między sobą i na pewno nie z kimś obcym, a i tak decyzja należy do kobiety. U nas ok, ktg wyszło ładnie plus ponad 30 ruchów. Czekam na wizytę. Trzęsie mnie po tym głupim fenoterolu.. ale brzuch mam mieciutki i lepiej czuje ruchy. U nas każą liczyć ruchy 5 razy dziennie, po godzinie, jak jest ponad 10 to tylko mówimy że 10+ i już. Ale nie zawsze tyle jest, poza tym moje przekornie dziecko zwykle rusza sie poza tymi godzinami więcej ![]() Oli cieszę sie, że u Ciebie ciut lepiej. Gdybyście widziały, jak one tu wbijaja te igły... Prosto w dziecko:P Jakby po wizycie sie coś zmieniło, to Wam napisze. Ciężkie jest życie kobiety z długimi włosami w szpitalu:P ale czego sie nie robi dla dziecka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dobrze, że z Wami wszystko w porządku i ktg ładnie wychodzi ![]() Samantha- ojejku współczuję, mam nadzieję, że chociaż trochę będzie lepiej, trzymam mocno ![]() Madi-Trzymam ![]() Hej dziewczynki ![]() Wpadam na chwilkę i idę się powoli zbierać żeby jechać do gina do tego szpitala. Trzymam mocno ![]() ![]() Mieszkamy na parterze, roleta zasunięta w nocy i uchylone okno, a tu nagle pies zaczyna szczekać jak opętany, budzę się, a tam szedł jakiś pijany chłop i się darł.. Pies szału dostawał, aż w koncu Tz krzyknął "Zamknij mordę", a ten wziął i poszedł i pies i my mogliśmy pójść spokojnie spać ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-06-12 o 08:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Konto usunięte
|
Skylie, Madi - na materac sypiecie dużo sody oczyszczonej, zastawiacie na dłuuugo, potem odkurzacie
![]() o gondolce pisałam wczesniej ! Dziewczynki gratuluje skończonych tygodni! ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty!!! a ja czekam dzisiaj z niecierpliwością na torbę do wózka !!! kupiłam sobie superancką i już nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() ![]() mam hopla na punkcie toreb i obiecałam sobie że tym razem będę miała śliczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Mela, Dzoan... co do She... moze i dziewczyna ma ciezko, gubi sie w zyciu, nie ogarnia lub tak jej wygodnie. Wywoływałyśmy ją, martwiłysmy, traciłyśmy energię na coś co tak wyszło... Lepiej ten czas i własnie energie dać komuś kto jej naprawde potrzebuje
![]() tyle w temacie ![]() Elaine, a czymże ja sobię na tę boskość zasłużyłam ![]() Powiadasz czop? kurka wodna idę umyć się, ładnie ubrać i umalować... toć Igiego będziem niebawem witać ![]() Teso, ja tak sobie jaja robie z tego 13 czerwca. A imie moje wymarzone i tak bardzo bym chciała zeby mój Syn nosił imie po najukochanszym moim Dziadku, ktory był dla mnie przez 11 lat do smierci ojcem, ktory kochał mnie bardzo ![]() Licze w duchu ze Tz sie przełamie do imienia ![]() Nadzieja matka głupich ale kazda matka dba o swoje dziecko ![]() trzymam kciukasy za Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Mąż właśnie dzwonił i pyta:
D: Rodzisz? Ja: Nie. D: Bolał cię rano brzuch, to pomyślałem, że może się zacznie. Ja: Nie. Nic się nie dzieje. Dałabym znać. Brzuch już w ogóle mnie nie boli. D: Szkoda. Ja: Szkoda? D: No tak. Pokołysałbym już małego. ![]() No kochany mój. Na końcu powiedział jednak - Nie przemęczaj się za bardzo. To w sumie nie wiem czy chce żebym w końcu urodziła. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez shestiger Czas edycji: 2013-06-12 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.