|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
margot
![]() kwitka słoneczko nasze ![]() ![]() ![]() Dzastin trzymam kciuki ![]() cześć dziewczyny... Nawet nie wiecie, jak potrafią wkurzać rady jak urodzić, co robić, albo pytania dlaczego jeszcze nie urodziłam... i to np tutaj mogę się wyżalić, wasze pytania mnie nie drażnią, ale osó face to face to grrrr ![]()
#2432 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizytę. Daj znać jak było.
#2433 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się! Pisać o sobie nie będę, bo nic się nie zmienia. Czekam do poniedziałkowej wizyty. Jestem już spokojna, brązowych śluzów brak. Cycki nadal bolą. ![]() Miłego dnia! I się pytam gdzie jest Sofia??? No i Szejda oczywiście też. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
Wizytę mam na 13:00 więc popołudniu jakoś zdam relację.
![]() A ty już miałaś połówkowe czy dopiero przed Tobą?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
kwiciu
![]() nuna oj podejrzewam, ze draznia ![]() ![]() ![]() dzastin 3mam kciuki, ale jestem pewna, ze wszystko bedzie w porzasiu ![]() dzien doberek!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, cholerka, jestem taka gruba ![]()
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obudziłam się z nim i ciągle jest, w sumie nie jakiś mocny .. Się zobaczy ..
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
maru, mnie tez ciagnie
![]() malo tego. wczoraj nie wytrzymalam i se siklam. test oczywiscie negatywny, niczego innego sie nie spodziewalam, ale to byl 10po owulacji. no wiec dla sprawdzenia zostawilam sobie ten test, zeby obserwowac. wieczorem nic nie bylo, za to dzis rano widze kreche. blada, bo blada, ale jest. wiadomo, testow po takim czasie sie nie odczytuje, ale... 2 poprzednie ciaze tez byly z takich testow, ktore se wyszly wieczorem. dla porownania mam test sprzed miesiaca(omg, balaganiara ze mnie) i tam nie ma mowy o zadnym cieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
w takim razie trzymam za was mocno kciuki
![]() Santom moja Julcia też jest z odczekanego testu ![]() ![]()
#2440 |
Zakorzenienie
|
no i tym razem, nie wiem czy to jest wina juz mojej psychiki i tych zartow tutaj na forum... ale wiem, ze jestem w ciazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Santi no to
![]() Żarty żartami ale ja też myślę powoli o testowaniu ![]() ![]() (p.s. kawa mi nadal smakuje ..)
#2442 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam za was kciuki najmocniej jak się da
![]() Dziewczyny któryś z sąsiadów robi w mieszkaniu coś z rozpuszczalnikiem ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Kochana, pamiętaj. Bije w Tobie drugie serduszko. Rosnie w Tobie życie. Kochaj je. Ciesz się każdym dniem, bo każdy dzień zbliża was do siebie. Dzidzia potrzebuje uśmiechnietej mamy. Wiadome-zdarzają się i będą zdarzać się gorsze dni, ale odganiaj od siebie złe myśli, bo teraz wszystko rozwija sie ok. Ty masz o siebie poprostu dbać. resztę tak naprawdę zależy od Boga a dla innych od matki natury. Uwierz w swoje maleństwo
![]()
![]() |
#2446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Laski 3mam kciuki za Wasze testowanie!!! ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
załamałaś mnie teraz..wiesz? Ciąża to nie choroba...ludzie tysiące lat zachodzili w ciąże,malowanili mieszkania,farbowali włosy...ja Cie proszę! bo teraz to mi sie włoś zjerzył na kolanach ![]() zaraz nam napiszesz ze nie bedziesz oddychać albo co gorsza chodzić w maseczkach jak michael J bo sa zarazki w powietrzu .. a wc bedziesz omijać bo jest skupiskiem bakterii. Iza otrzaśnij się i ogarnij! bo Cie zlejemy! ps. w ciązy można uzywac chemii a nawet myć wannę ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-12 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | ||||||||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Rety!! Dzień mnie nie było a tyle naskrobałyście. Wczoraj było u nas tak ślicznie na dworze, że prawie cały dzień na spacerki sobie chodziłam z małą, oprócz tego wieczorem zrobiłam śmietanowca z truskawkami, którego jeść nie mogę - truskawki!, ale co tam, niech moi jedzą. Dziś jest jeszcze ładniej niż wczoraj i jak tylko odpiszę to ruszamy w plener. Luna - Kamilek słodziak ![]() ![]() Mokka - dobrze, że się odezwałaś. Brakowało nam Ciebie. Z Leonka taki śmieszek, w życiu bym nie powiedziała, że ma jakiś problem. A stopką się nie martw, lekarze wiedzą co robią, toć to dla jego dobra. Będzie dobrze a Ty się nie martw aż tak bardzo bo wyczuje i będzie płakał. Iza - jakie piękności w Tobie rośnie. A ciuszki fantastyczne ![]() Dżasta - już 20 tyg? Toż niedawno dopiero co testowałaś! Jak będziesz wiedziała, to daj znać co ma maluch między nogami ![]() Spinka - co do przypalonych garnków itd to się nie martw, bo każdy ma jakiś gorsze okresy w życiu. Z dzieckiem na pewno sobie dasz radę. Kwicia - aż zdrętwiałam jak przeczytałam co Was spotkało. Brak słów. U Was nawałnice i gradobicie a u nas pełne słońce, jakie to dziwne. Maru, Linka, Santom - trzymam kciuki za zbiorową ciąże. Aha, jeszcze Ela. ![]() Cytat:
Kurde, też mam tyłozgięcie, a oni mi kazali pi...ką rodzić!!! Następnym razem powiem im, że tyłkiem chce rodzić!!! Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo mądrze napisane. ![]() Jak chcesz to poszukaj sobie książki - " Bądź jak dama, myśl jak facet" - bardzo mądra książka. Można z niej czerpać wskazówki jak postępować z facetem i pokazuje męski punkt widzenia. Cytat:
Maru, Maru.... trzymamy kciuki. Były by jaja jakby z tych Waszych śmichów chichów wyszła choć jedna ciąża. Najlepiej zbiorowo, ale dwie się już wyłamały. Po to jesteśmy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Moja mała ma pod szyjką chyba potówki. Pomóżcie.... w krochmalu kąpać? Już 4 dni z tym walczę a teraz oprócz tego, że zrobiło się czerwone to jeszcze skóra jest taka bardzo szorstka. Sama nie wiem czy to na pewno są potówki czy zrobiło jej się tak od śliny, bo się slini bardzo.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() IsiaG tylko, że dla ludzi ja juz jestem tak olbrzymia, że wdg nich termin mam od miesiąca ![]()
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE ZACIĄŻONE kwicia ![]()
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
nie, bo ja jestem wyjątkowa, jestem jak słonica i moja ciąża będzie trwac i trwać
![]()
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
przez 3 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
#2456 |
Zakorzenienie
|
Dzastin trzymam kciuki
![]() Dziewczynki kiedy poczulyscie ruchy i wiedzialyscie ze to to? Bo ja dzis zaczelam 17tc a tak ogolnie poza jakimis bulgotkami i lekkimi puknieciami jak przyloze reke to nic nie czuje, ale te pukniecia i bulgotania to obawiam sie ze predzej moje jelita juz sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a teraz wrecz w...wia mnie moja szwagierka,widze sie z nia co tydzien na obiedzie u tesciow i zawsze jest to samo pytanie:to kiedy drugie? a po chwili pewnie tak za 2-3 lata,tak najlepiej,pewnie tak,tak byloby dobrze i tak wkolko.Moj TZ juz jej powiedzial,zeby dala spokoj.Ja powiedzialam,ze od momentu zajscia po 9 miesiacach bedzie.A teraz powiedzialam sobie ze jak jeszcze raz zapyta,to powiem jej tak: mam dwie prosby 1.nie obrazaj sie na to co za chwile powiem 2.ile razy bedziesz jeszcze pytac? i czy nie wystarczylo raz zapytac?bo mnie to pytanie bardzo irytuje. Dziewczyna ma 39 lat a zachowuje sie jak dziecko i wiem ,ze sie bardzo na mnie za to obrazi,ale ja mam juz dosc. Cytat:
![]() Cytat:
Takze musisz stanowczow yluzowac i sie cieszyc swoim Szczesciem-SZCZESLIWA MAMA = SZCZESLIWE DZIECKO Cytat:
Musialam szybko skonczyc,ale teraz dokoncze.. Mojemu robi sie tez tak na brodzie i lekko pod broda,a na szyji ma czesto zaczerwienione bo porostu sie poci,ale zeby to byly potowki to raczej nie. Zalaczylam dla Ciebie zdj moze cos wypatrzysz podobnego. Edytowane przez bazile Czas edycji: 2013-12-24 o 08:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
nuna jeszcze w ciązy bo ona na nas czeka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Maru...Santi...podejdzcie no obie do płota..mam ineteres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hejka... dzisiaj 26 dzien cyklu czyli teoretycznie jutri powinna sie pojawic @ nie czuje sie jak przed @ ale to pewnie zasliga tabletek... wczoraj w nocy dostalam takiego skurczu tak mnie pociagnelo ze poczulan jak wielka jest moja macica a potem juz byla cisza... a dzisiaj z rana ciagniecie w dol. Ni i sutki dalej bola... nakrecac sie nie nakrecam bo w koncu jestem juz w ciazy zbiorowej a jak przyjdzie @ to tez zadna tragedia bo krawienia tez sa objawem :p A tak na powaznie musze sie zebrac i isc do gina zeby mi zrobila porzadek z tym tsh. No i do czwartku wlacznie mamy czas na przytulanki potem prawie miesiac bez... ale to w slusznej sprawie... ja wam zycze milego dnia i zmykam do pracy... dobrze ze mam 3 przerwy i moge was poczytac.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.