![]() |
#1591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o tą kasę za pobyt w szpitalu, to nie jest źle, ciekawe czy moja grupówka takie coś ma ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1593 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1594 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana ja mam całe giry posiniaczone a ostatnio nawet krwiaka miałam, ale od czego? ![]() Cytat:
![]() ![]() I pewnie mu nic nie płacą za pomoc przy tych samochodach? Bo co to dla niego? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też chcę ![]() ![]() Cytat:
Facety ![]() Cytat:
![]() ![]() Polecam taką kołysankę: http://www.youtube.com/watch?v=WVFVCUOjt74 Juliana odpływa w moment przy tym, mnie się średnio podoba ale ważne, że skuteczne ![]() Zaraz wjeżdża pierwsza łyżeczka. Marchew jednak bo TŻ kupił dynie z olejem i ryżem. Jakieś porady? ![]() Lady ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Cała ja też czasem dostrzegam podobieństwo z Julaskiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Wtajemniczenie
|
a Ty tam kupujesz na wage czy wycenione? ja to bym potrzebowała jakieś pajace już tak pod kątem jesieni i zimy, półśpiochy, body z długim. kolory dowolne, oprócz czerwonego, bo nie przepadam i jakichś ciemnych typu czarny, albo granatowy ![]() Rozmiar to chyba od 74 wzwyż? ja pitole nie wiem jaki to rozmiar będzie zimą ![]() może jakieś jeansy, też tak na jesień.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Meduzza, omamuniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mały wsłuchany w kołysankę o tak ![]() ![]()
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Witam po długim czasie
![]() Widzę że trafiłam na zaginione mamuśki ![]() ![]() Aktualnie jesteśmy na etapie wybierania porządnej spacerówki i zastanawiamy się pomiędzy: http://allegro.pl/polski-wozek-space...301537060.html a http://allegro.pl/hit-wozek-spacerow...291926661.html Zna któraś te wózki i może zdać recenzję? |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra, lecimy na spacerek bo pogoda piękna. Będę wieczorkiem.
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Padla
![]() ![]() Illusion uważaj bo jak więcej dziewczyn się odezwie to będziesz musiała zmienić pracę :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Illusion, jaki profesjonalizm z Ciebie bije
![]() Właśnie oglądam zdjęcia ze świąt bożego narodzenia, ale byłam WIELKA!!!!!!!!!!!!
#1602 | |
Wtajemniczenie
|
no widzisz.. coś w tym jest
![]() Cytat:
![]() ![]() Julasek się obudził, włączyłam jej tą kołysanke i dalej kima ! ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-12 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Meduzza cudowne streszczenie
![]() Mika,ja tez oczywiscie trzymam kciuki ![]() ![]() Marsi,jak rak do ruchania:co jest: ![]() Jestem do tylu dalej. Wystarczy ze nie czytalam nic w poniedzialek i teraz pewnie nie nadrobie. I jakos tak mniej teraz czytam,maly bardziej absorbujacy bidulek. I z TZ sie kloce wciaz... Wraca tak pozno a ja i tak kilka razy potrafie sie na niego obrazic. Juz nie wspomne o tym,jak ma wolne. Czepiam sie o wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, musialam sie komus wyzalic. Ehh nie odbierajcie tego tak,ze chcialam tylko pomarudzic i mam Was gdzies.,powinnyscie wiedziec ze tak nie jest. Moze nie jestem tak zzyta z watkiem jak reszta,ale w miare mozliwosci staram sie zawsze ogarniac co u Was. Trzymajcie sie dziolchy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty jesteś niezastąpiona ![]() apropo tuli to wczoraj mówię, do tżta, że dziewczyny kupują tulę i tłumaczę mu co to itp, a on do mnie "przecież dopiero co chusty kupowały, to co już chusty nie dobre?" i tak mu się przypomniało, ze ja też kupiłam i jej nie używam, a co to moja wina, że Julka w niej siedzieć nie chce, bo od razu ma nerwa.. ![]() no to mu tłumaczę, że ta tula to taka super sialala, i nie daje się przekonać, ale mu się nie dziwie... nie stać nas teraz...
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41273802] A mnie się zdaje, że przypadek. Po pierwsze - skąd by ktoś akurat obcy wiedział, z jakiego mieszkania wyjeżdża mąż? po drugie - jeśli by was znał, to widząc samego męża wiedziałby, że ty zostajesz, a nie puste mieszkanie[/QUOTE] To się racjonalne wydaje, ale u nas można powiązać auto z mieszkaniem, a ja jestem mistrzynią w teoriach spiskowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Współczuję bólu, u mnie nie ma @ póki co, oby jak najdłużej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za racjonalne podejście do sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Illusion, więc tak - parabenów i PEGów nie ma, są inne konserwanty i emulgatory, są substancje z grupy Cetereth, których nie powinno się stosować przy podrażnieniach i ranach, a więc przy odparzeniu te chusteczki będą piekły w pupcię. Alkoholu czystego jako tako nie ma, ale są pochodne alkoholowe, chociażby gliceryna. Ogólnie skład nie jest długi, ale ma w sobie trochę dziwnych substancji, podejrzanych, które nie muszą się znajdować w chusteczkach dla maluszków...
Aniu, no cóż, butki z H&Mu chyba mają to do siebie, że stopy rozwalają, miałam kilka par i tylko jedna mi krzywdy nie zrobiła, od dawna nic tam nie kupuję, bo nie dość, że nietrwałe, to jeszcze twarde i obdzierające ze skóry (dosłownie). A słono sobie życzą w Polsce za niektóre modele. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też się boję, jak ktoś się po klatce kręci, tutaj jakoś o tym nie myślę, bo jest ochrona i domofon, ale jak mieszkałam u siebie w mieście i sama w mieszkaniu zostawałam, przychodził wieczór to nic, tylko słyszałam jak mi ktoś pod drzwiami sterczy... psychika... ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-12 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Cała, nie są idealne, niestety... Mają w sobie paraben, ale tylko jeden, a reszta - no ujdzie, podobnie jak w tych chusteczkach, o które pytała Illusion. Mają w sobie też detergent, nie jest on zbyt agresywny, ale dzięki temu te chusteczki faktycznie myją.
Ja tylko ich używam, bo są bardzo mokre - jak ściśniesz w łapce, to woda z nich wypływa i to w sporej ilości, aż kapie, więc każdą kupę zmyją z palcem w nosie. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dostałam kilka paczek od brata ze stanów i nasze a tamte to niebo a ziemia, oczywiscie nie mówię pod kątem składu, bo tego nie sprawdzałam. Swoją drogą ciekawe, który jest lepszy nasz czy ich. Może później napiszę Ci co mają te amerykańskie. chyba, ze idzie to w necie poszukać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
Pewnie idzie, ale możesz mi napisać.
![]() Dla mnie Huggies najlepsze - ale nie Pure, bo te są do bani, tylko Natural Care właśnie, i jeszcze te różowe z masłem shea są super, nie pamiętam jak się nazywają, ale pięknie pachną (kakaowo). |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? bo ja też shopping na ciucholandach często robię i nieraz są taaakie rzeczy na chłopców za grosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba jednak pojade bana a nie busem wiec bede przed czasem ![]() Jade do babci na obiadek mniam mniaaaaaammm! Na ciuchy ide w piatek bo jutro nowa dostawa (dostalam sms ![]() ![]() Aha i ja tez uzywam zielonych huggies sa ok ![]()
![]() |
#1614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tych pure też nie lubię, a te amerykanskie to juz moje ostatnie opakowanie i tak je trzymam nie wiem na co ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- i ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
i ja też
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie psychika robi wodę z mózgu. Ja mam schiza, że mi ktoś po balkonie łazi i choćby nie wiem co, muszę mieć wieczorem zasłonięte zasłony. Bo jak wiadomo takie materiałowe zasłony to prawie jak ołowiana barykada, nic przez nie nie przelezie ![]() Cytat:
![]() Ahhh taki babciny obiad ![]() ![]() Nomen może przemęczona jesteś i dlatego taki podły nastrój? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |||||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zrobione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlatego teraz nie ma dzialalnosci dobroczynnej, hajs za robote. Tylko moja przyjaciolka sama z wlasnej woli za zrobienie kompa kupila mi Ballantines'a. Cytat:
Trzymajta kciuki, zeby wyslali TZa w delegacje. Wtedy bedzie kasa i bede mogla kupic Tule ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.