|
|
#1381 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzeba walczyć o swoje aż się zwycięży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My jutro idziemy na szczepienie i mam nadzieję że Wojtuś waży 6 kilo jak nie to będę załamana ![]() U nas dzisiaj piękna pogoda Wojciech na dworze spał 4 godziny później zjadł butelachę przebraliśmy się i jazda na rehabilitację. Był oczywiście płacz ale pierwsze 15 minut było super więc jestem zadowolona. Pomału robimy postępy oby tak dalej a będę szczęśliwa
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zapraszam do Plocka ![]() a co to za zapiekanka? |
||
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki![]() ![]() klask i:Mały rozrabiaka ![]() Uwielbiam jej zdjęcia Ale poszalałyście dziś ![]() Dzięki za życzonka powrotu do zdrowia. |
|
|
|
|
#1384 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Napisałam to ponad godz temu, ale z powodu przeładowania grafiką mi nie wysłało
![]() Hej, ja dziś cały dzien sprawy urzędowe załatwiałam. Teraz trochę nadrobiłam, zaraz kąpiel młodego i będę dalej czytać co pisałyście ![]() Meduzka, piękna mała Julianka, faktycznie taka małpeczka z niej była no i u nas codziennie(poza pojedynczymi wyjątkami) 9h snu bez przerwy Piękna Cytat:
![]() Już się nie mogę doczekać Twoich ślubnych zdjęć ![]() Cytat:
Cytat:
Cudnie Cytat:
My będziemy jeździć tą spacerówką 2w1 Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41263939] Martwi, bo Agatka dzień przed końcem 5mca, a Dorka jest 2 dni przed końcem raczej żadne napięcie złe, tylko kwaestia wagi, no ale w takich sytuacjach też czasem trzeba rehabilitować.ALe spokojnie podchodzę. Pokażę wam jedną z ulubionych zabaw Agatki - rysuję elementy, wycinam a ona nakleja to jest Agatka:[/QUOTE]Nie martw się , Dorka na pewno niedługo zacznie się przewracać Super obrazek Cytat:
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za szczepienie i za wage! ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- sa, sa |
|
|
|
|
#1386 |
|
Rozeznanie
|
Black, będziesz miała welon?
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Pstryk, no widziałam wcześniej, że też coś do wisienek masz.
|
|
|
|
#1387 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kurde,co za dzień....powiem tylko tyle...MAM DOSYĆ!!!!!!
Ehh...tyle nadrabiania mam...tylko tak szybko Was przeleciałam. Nie dałam rady wszystkiego czytać Szaja, super że mama dała pieniążki na nosidełko ![]() Blogerko, ja zostawiam Darie z moją mamą tylko wtedy jak muszę iść np do lekarza czy coś innego załatwić a tż np akurat w pracy jest... Wisienko,uffff, dobrze że to nie różyczka ![]() Yellow, strasznie Ci współczuję takiej rodziny....masakra, okropni są Scotasia, trzymam za jutrzejsze bioderka ![]() My też jutro idziemy na usg bioderek na kontrolę. Oby było wszystko ok ![]() Deli, fotki Amelki po prostu CU DO WNE!!! Te rzęsy to ona ma magiczne!! jak malowane.Pstryczku, Badzia, super że się spotkałyście ![]() Cala, ale się cieszę że udało się z macierzyńskim Lady, stół który pokazałaś BARDZO mi się podoba Mika, kurcze współczuję ![]() Nawijko, niestety Darii nie da się oszukać i nie chce zasnąć w wózku w mieszkaniu (balkonu nie mam żeby go otworzyć). Dziś wyszłam na ten deszcz żeby na dworze pospała przynajmniej...spała SZALONE 20 min... Wykończę się i tyle... buuuu ![]() ellmi, widok z okna ma CUDNY!!!! Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
gratuluję a zmiana ogromna.Deli, dla Twojej Amelki też ![]() Cytat:
Czyli nic się nie stało że już go wprowadziłam Cytat:
Po to kupiłam 2w1 żeby ją używać. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41263939]Pokażę wam jedną z ulubionych zabaw Agatki - rysuję elementy, wycinam a ona nakleja to jest Agatka:[/QUOTE] Ale super!!!! Ale Ty pomysłowa jesteś ![]() Taaaa....lało całą noc,cały dzień......więc jak tu się spotkać... ? Cytat:
http://www.winiary.pl/produkt.aspx/4...-serowy-garnek Cytat:
Padało cały dzień...mimo to ubrałam się i wyszłam na ten deszcz bo już po prostu nie mogłam..........Chodziłam z nią1,5 godz i co?? Spała 20 min!!!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-11 o 20:04 |
||||||
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzza, malutka przeboska jest
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
Podpisaliśmy dzisiaj umowę z kamerzystą i wyszło jeszcze taniej, bo dał nam 15% zniżki, jako że znajomi - on jest starostą naszego roku na uczelni. I wyszło 1275zł za prawie 2h film, 5 egzemplarzy DVD + cały materiał surowy dla nas. Chyba dobra cena. No i z fryzurą zrobię tak, że pójdę do zaprzyjaźnionej fryzjerki, żeby mi to dobrze upięła i utrwaliła. Muszę jeszcze pomyśleć o farbowaniu. Pytanie do Was - polecacie jakiś rozświetlający balsam do ciała? Który by dawał połysk na skórze (bez efektu opalenia, tzn żeby nie był koloryzujący) - może któraś z Was zna jakiś taki? Wisienko - nie. Będę miała diadem, welonu nie chcę. ![]() Mika, przytulam Was. Będzie dobrze.
|
|
|
|
#1390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za Was Cytat:
![]() widziałam 2 nastepne zdjęcia PIĘKNIE ![]() ![]() meduzza malutka jest słodka , jak fajnie "mówi" ![]() hope za wagę ![]()
|
|||
|
|
|
#1391 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kobieto jesteś wielka. W nocy nie śpisz,a w dzien jak mała odsypia zamiast poleżeć i odpocząć ogarniasz studia i wszystkie obowiązki domowe. Wielki szacun dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
wiem, że się martwisz, ale musi być dobrze Cytat:
O jej, jak ty kochana jesteś Cytat:
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko i córko.
zostawić Was na kilka godzin... ![]() z dzikami tam na żubrach się czegoś najadły czy jak? ![]()
|
|
#1393 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaaa, dziekuję za zachwyty,no nie powiem żebym narzekała na widoki, ale i tak bym chciała pół roku w górach, a pół nad morzem/jeziorem
no i jasne, wpadajcie wszystkie, ogród duży, to się pomieścimy![]() a żeby nie było tak kolorowo, że widoki super i las blisko, to u dołu fotka, jak wyglądał nasz ogród jak go dziki pewnego razu odwiedziły; nie mieliśmy jeszcze ogrodzenia, a sąsiad cwany miał i się mu udało ![]() Cytat:
po tej stronie mostu "garbatego" co pijalnia wody jest; stadninę koni kojarzysz? to prawie tam, widzę ją z oknaCytat:
![]() Cytat:
![]() a mi się wydaje, że wszystko możliwe i to nie koniecznie musiał być ktoś z zewnątrz, może masz w swojej klatce jakieś wywrotowe elementy; zamykaj się na klucz! to super, że idzie do przodu
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra, znowu post pod postem ale już wiem czemu (nawijko ); coś mało piszecie
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-06-11 o 20:38 |
||
|
|
|
#1395 | |||
|
Zakorzenienie
|
mój trąbaliński znowu usnął sam w łożeczku ale był padniety bo na spacerze chustowym nawet po południu nie usnąl
![]() Cytat:
tak strasznie Ci zazdroszczę,że sobie nie wyobrażaszwiesz ja mam w domu ogromne okna w salonie i w sypialni bo marzyłam żeby właśnie z tych pokoi mieć wyjście na taras ale co z tego jak płakać mi się chce jak odsłaniam okna ![]() Cytat:
ja bym wlączyła na głos telewizor i światła zostawiła zapalone a kiedy mąż wraca? Cytat:
![]() jeśli chodzi o balsamy to ja używam olejku nuxa z drobinkami ale on daje efekt opalenizny a Ty tego nie chcesz- poza tym mogłby sukienkę ubrudzić dove ma fajne rozświetlające balsamy, z soray nie polecam bo będziesz się świecić jak bombka w rossmanie na pewno spory wybór tym bardziej że sezon się rozpoczął |
|||
|
|
|
#1396 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hah dziewczyny koło 17 30 chciałam se porobić ćwiczenia, to się akurat mała tak rozryczała że chyba ją na parterze słyszeli (nie chce szczupłęj mamusi
) no więc ją uspokoiłam nakarmiłam cudem i położyłam się z nią jak mi się przysnęło błogo !!! przed chwilą wstałam a małą śpi chyba ominiemy dziś kapiel![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakbym z nimi wcześniej jakis interes ubiła to bym teraz kasiore miała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jestem ciekawa widoku z okna ![]() Cytat:
Ja mam taki krem z avonu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ekoladowa.html Jestem zadowolona mam suchą skórę a on fajnie ją nawilża i nie jest wcale tłusty tylko taki hmmm jak taki mus jedwabisty bardzo przyjemny i jak sie nie nalozy za duzo i dobrze rozprowadzi to pozostawia taki fajny blask ale nie taki chamski efekt i tak czytam recenzje o nim.... jak piszą że im brudzi ubrania albo że po kilku dniach uzywania są smugi to po pirewsze chyba kładą tego kremu mnóstwo a po drugie chyba sie nie myją codziennie że im się nawarstwia ble
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-06-11 o 20:45 |
|||||||
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1398 |
|
Wtajemniczenie
|
heeej
Dziecinka śpi, nadrabiam forum i uciekam do nauki ;] Blanex dziś marudex poszczepienny, ale dałam radę nawet ugotować botwinkę ,ale syf w domu rośnie, no cóż coś za coś. Kurdę miałam dziś rozmowe fejsbukową z koleżanką i witki mi opadły Skarżyła się że w ciąże zajść nie może, choć dopiero 2 miesiące się starają ale... jej facet pali trawę od 10 lat,ona nie umie go od tego odzwyczaić, i powiedziała nawet że jak się dziecko urodzi to pewnie nie rzuci ale ona boi się mu dać ultimatum czy cokolwiek że ją zostawi![]() Pstryczek, Badzia fajnie że się spotkałyście ![]() Cała super świetnie, że się udało !!! ![]() Mika nie marwt się kochana, na pewno będzie dobrze ! Jesteśmy z Tobą Lubcia Brawo dla WOjciecha, że robi postępy ![]() Ellmi widzę że chcesz nas zachęcić aby Cię odwiedzić ile ja bym dała, żeby mieć taki widok z okna ![]() Silver współczuje, trzymam kciuki oby Darii w końcu zachciało się spać Hopepiękną macie wagę ! ![]() Zdjęcia dzieciaków cuuuudowne ! |
|
|
|
#1399 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się jakby mnie to dotyczyło! Cytat:
Cytat:
Cytat:
To dobrze że nie różyczka! |
||||
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh, mam pytanie
![]() w klubie wstawiłam zdjęcie Filpa ostatnio i przez buźkę przechodzi mu taki cień z pałąka od maty, jakoś się tak pstrykło niefortunnie - da się to jakoś rozjaśnić albo usunąć w jakimś programie?
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
Baby, nie nadrobię
cały, caluteńki , caluśki dzień robiłam jakieś zasrane projekty na urbanistykę!!!! Już nie mogę , wszystko mnie boli , a jeszcze muszę isę zacząć uczyć na jutrzejszy egzamin z włoskiego ![]() Meduzza streszczenie poproszę
|
|
|
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
Spadam dziewoje, choć raz trzeba iść spać jak człowiek, tzn. matka.
Tak więc lulens Polusiakowy, prysznic i idę w kimę.Dziewczyny, pamiętajcie, jutro będzie piękny dzień! ![]() |
|
|
|
#1403 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zamykaj drzwi ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
daje leciutka poswiate
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko ikonkę cytuj.. reszta mi się nie wyświetla.. też tak macie??? Chciałam wybrać wielocytowanie i nie mogę;( idę czytać dalej... |
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mogę!
Dziecko śpi! Samo! Przeprowadziłam procedurę ![]() Najpierw ujrzałam, że zaczyna oczka trzeć - koło 20:00. To siup do sypialni na zmianę pieluszki. Potem karmienie. Oczka coraz cięższe. Troszkę pobujałam - ale nie do zaśnięcia, jak poczułam,że się wiotka robi włożyłam do łożeczka. Stałam nad nią, głaskałam nic nie mówiąc. A ona rzucała się po łóżeczku, machała łebkiem, oczka spadały. Z 10 minut jej zajęło i usnęła. Chyba jednak faktycznie ważne by wstrzelić się w dobry moment, wyczuć zmęczenie. Co ważne - ona zasypiając (obojętne czy przy piersi, czy w łóżeczku, czy gdzie tam) mocno niespokojna jest, macha rączkami, nogami, oczka sobie maltretuje. Przy karmieniu zazwyczaj trzymam ją za rączkę (na moim palcu sobie zaciska) to ją uspokaja widać. A dzisiaj w lóżeczku chwyciła takiego pluszowego kwiatka (w łodydze drucik i przyczepiony jest do łóżeczka) i miała go blisko buzi, ściskała rączkami. To jej się chyba pomogło uspokoić. To trochę tak jakby zasypiając nie ogarniała tego pobudzenia i niepokoju który się pojawia, nie wiedziała co zrobić z nóżkami i rączkami które latają jak szalone. Więc chyba te kłopoty z zaśnięciem, to faktycznie rozwój układu nerwowego. Teraz już na pewno będę mieć w poważaniu teksty o "przyzwyczajaniu" do bujania, spania na rękach itp. Po prostu dzieć potrzebuje pomocy w uspokojeniu - to tę pomoc, w różnej formie - dostanie i tyle. Oby nam się udawało jak dziś - w łóżeczku. Tylko nie przykryta jest, bo nie chcę jej wybudzić ruszaniem, odczekam chwilę. Bokeh: a jak się twój wzór Tuli nazywa - nie widzę chyba na stronie? |
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Przetrzymaliśmy Pietraszka chociaż do 19, bo jak chodzi spać o 16 to potem mi o 6 wstaje
może dłużej jutro pośpi Swoją drogą dzisiaj mnie obudziło szarpanie za włosy - i bynajmniej nie był to mój mąż ![]() Laurko, pokazywałam kuchnię parę stron temu, zaraz się dokopię i Ci pokażę ![]() (o, proszę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1370779172 ) podobno dzisiaj już jest więcej ![]() Meduzza, ale cudna Julianka!!! A jakie poważne wywody!!! ![]() Black, ja mam olejki z drobinkami z Oriflame, baaaaaardzo fajne! ![]() Szklanka, omamuniu, chodź do mnie na nockę ![]() Szajuś, Debrah, jak miło ze strony waszych mam! Ja tam dalej jestem wierna chuście marzy mi się kolorowa...... ![]() Wisienko, dobrze, że to tylko taka "kumulacja" a nie różyczka ![]() Zostawić was na chwilkę same ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa właśnie wpadł do nas mój hm...stary bez zapowiedzi ale niech mu będzie
|
#1407 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś zapomniałam zamknąć drzwi, tż na noc w pracy był, godz 21, w mieszkaniu tylko tv gra, ja już w piżamie i nagle otwierają się drzwi i wchodzi jakiś facet serce najpierw mi się zatrzymało, a później myślałam, że mi z piersi wyskoczy.Okazało się, że facet szedł piętro wyżej coś mu się pomyliło, grzecznie przeprosił i wyszedł zostawiając mnie wyglądającą tak: No jesteście ocalone ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widoki faktycznie cudne Możecie z nawijką się wymieniać na miejcie zamieszkania co pół roku ![]() Cytat:
Raz byłam na zakupach, ale takich czysto przyjemnościowych i Piotrek został razem z Tż, ale jakiś marudny była. Wracając już na klatce słyszałam, że popłakuję. Weszłam, wzięłam go na ręce, on się wtulił, a ja się popłakałam, że mnie nie było przy nim jak mu źle było
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Dziolchy, ja Was tylko nadrabiam.. a jak dochodze do konca to zapominam o czym mialam pisac.. cytowac z tabletu nie lubie i dupa! To co zapamietalam
![]() Black, nie moge sie doczekać Twoich slubnych fot my mielismy podobnie z fotografem jak wy z kamerzysta, moj kolega z roku robil zdjecia Truskawki uwielbiam! Ale boje sie, ze malej zaszkodza... mamy kp, wcinacie?No i nie wiem co jeszcze.. |
|
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
Mika, trzymam kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

trzeba walczyć o swoje aż się zwycięży 

a jak się podoba, to jeszcze dwie okienne fotki znalezione na kompie
a ja się pytałam czemu mnie kręgosłup boli 
ślub 28.04.2012

klask i:

sa, sa 
za jutrzejsze bioderka 

serce najpierw mi się zatrzymało, a później myślałam, że mi z piersi wyskoczy.Okazało się, że facet szedł piętro wyżej coś mu się pomyliło, grzecznie przeprosił i wyszedł zostawiając mnie wyglądającą tak: