|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() plukanki jak plukanki, kup sobie odzywke np joanna rewitalizujaca kolor blond (fioletowa) i nakladaj na koniec, juz po masce np. lepsze to bo nei ma glona w razie W, mozna dawkowac intensywnosc koloru, a domyka łuski- lepsze jak szampony fioletowe. Cytat:
![]() Cytat:
![]() koniec z allegro- przynajmniej dla mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() welka odradzam, jak juz profesjonalny koleston z wella. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
bunny- nie ma za co! Jesteś moim włosowym guru
![]() ![]() ![]() A mam taką odżywke nawet.. szampon i odżywke Joanny... Na długo ją nakładac? na opakowaniu napisane jest ,że na jakoś 3-5 min chyba?
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw naloz na minimum czyli 3 minut jak uznasz po wysuszeniu ze nic nei widac to z kolejnym myciem nalozysz na np 5. wszystko zalezy od wlosow, np moje bardzo szybko lapia takie rzeczy ![]() pokaz fotke wlosow jak bedziesz mogla ![]() szampon fioletowy raczej bym odpuscila- przesuszaja wlosy. a mnie np po tym joanny wlosy sie szybko tluscily co mi sie nei zdarza ;/ konce suche, skora wolala o mycie...
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotke włosów pokażę po weekendzie, wtedy na pewno ogarnę włosy bo mam imprezę urodzinowa córy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
Super Kiteczko, Pan Klusek rośnie
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam, że wiele już się dowiedziałam z tego bloga (choćby tego, że te numerki na farbach coś jednak znaczą), żeby zaznaczyć, że nie jestem całkiem zielona w temacie i mam konkretne pytanie (a nie "Ratunku, zepsułam sobie włosy, co robić, wymyślcie coś"). Zanim zadałam pytanie trochę poczytałam, o to mi chodziło, nie wiem co w tym złego?
![]() |
#1447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kitka jaką masz grupę krwi, Rh+ czy Rh-? Bo konflikt byłby możliwy (ale nawet nie w każdym przypadku) tylko wtedy jakbyś miała minusową a Twój Tż dodatnią. Rany, nie mogę się ruszyć, zjadłam teraz jakieś 2 kg truskawek a przez cały dzień prawie 4. Pocieszam się tym, ze od tego nie przytyję ![]()
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Płytki nie dostaliśmy, bo nie prosiliśmy, ale następnym razem na pewno to zrobimy, bo można ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Blondynki
![]() Wracam do blondu po przygodach z henna , pasemkach i 3 kapielach rozjasniajacych . Chcialabym nalozyc koleston 10/38 z 9% wodą . Moje wloski są teraz takie jak na foto . Zalezy mi na jasnym blondzie takim jak na 2 foto ale nie popielaty. Będzie okej ? Edytowane przez dixie1990 Czas edycji: 2013-06-11 o 21:47 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Próbuję sobie wyobrazić, jak to musi być fajnie oglądać taką małą istotkę, którą ma się w brzuchu ![]()
![]() |
#1454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oł jea ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wszystko zalezy co masz teraz. ej tak sie wzielam za to chudniecie przed slubem, ze jak dostalam teraz @ to dzis patrze i spadlam w weekend 3kg ![]() bez zartow, chyba za ostro zaczelam ![]() do sierpnia znikne ![]()
![]() |
#1455 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() imienia jeszcze nie mamy ![]() Cytat:
![]() hehe ciężkie do wyobrażenia, naprawdę ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Zgodnie z obietnicą- moje włosy. Jak widać górna warstwa mi się strasznie wykruszyła ale już powoli włosy odrastają, czekam teraz na kasiorkę i idę do fryza wycieniować całość i pokupować nowe kosmetyki typu wax itp.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-12 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() grzywka mi sie podoba ![]()
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Poza tym to wczoraj bedac w kaufie na zakupach widzialam ze odzywki kauflandowskie sa juz po 4,49zl
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- A grzyweczke sama scinalam, jakos ponad miesiac temu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Ogladam swoje zdjecia sprzed 4 lat i nie wierze w to jaka szczupla bylam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kitka, aż Ci zazdroszcze, chociaz te przezycia już za mna, to ja bym chciała jeszcze przynajmniej raz to przezyc.. ale TŻ nie daje sie namowic ![]() tez mam płytke z usg 3d, suuuper sprawa ![]()
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasze cialo sie zmienia, czesto nie da sie wrocic do tego co bylo np. mi ostatnie 2 lata przyniosly ok. +4-5kg. Mam 161cm. Wczesniej wazylam jakies 47-48 kg, czasem zaliczalam spadki na 45... gdybym teraz chciala do tego wrocic to... mysle ze bylaby masakra ![]() - nie mialam cyckow ![]() ![]() ![]() - mialam wszystkei zebra jak pies na wierzchu- stojac! bez pochylania.. - nie mialam pupy- plaskodupie totalne ;/ - mdlalam bardzo czesto ;/ ale byly tez plusy- np idealnei plaski brzuch jak wyrzezbiony choc robilam brzuszki dla hobby albo wcale, a nei z musu... dzis nadal mam niezly brzuch i nie pracuje przy nim. ale mam juz pupke i cycki i tz sie niezle jara ![]() ![]() jak pytam go czy mam schudnac bo "jestem gruba" to prawie na mnie krzyczy ze wreszcie jestem kobieta...ze wczesniej bylam "dziewuszka", "dziewczyneczka", "siksa" itp. sama wciaz nie zaakceptowalam 100% tego jaka jestem teraz. ja wiem ze czymze jest roznica 4-5kg jak ktos tyje np 10 czy 20 ![]() ale jest duza roznica- 1-2 rozm. w ciuchach od bielizny zaczynajac... wciaz z obsesja patrze na budowe bioder i boczki spedzaja mi sen z powiek- ale kogo nie pytam ludzie mowia ze mam normalna kobieca budowe i sobie wkrecam... mysle o moim idealnie plaskim wrecz wkleslym ![]() i chcialabym miec tamten brzuszek, boczki (brak), i obecna pupe i cycki ![]() bo to ze je teraz dopiero mam, to wlasnei te kilka kg. w wieku 26 blisko lat mam budowe jak wiekszosc nastolatek czy 20tek. wczesniej wygladalam jak 13-16 latka. i chyba jednak dobrze ze to samo w koncu przyszlo. przynajmniej moge sie w koncu poczuc kobieta. twoje cialo tez sie na pewno zmienilo- ciaza itp. ale pomysl czy naprawde masz klopot czy sobie wkrecilas? jak ogladasz zdjecia gdzie jestes nastolatka to lepiej odpuscic (najczesciej).
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To nie sa moje fanaberie kroliczku, po prostu widze w lustrze ze moje cialo wyglada na zaniedbane, w dodatku jak jakiejs starszej kobiety, nie potrafie sie z tym pogodzic.. jak patrze na jakies inne laski to mam kompleksy ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Ja np. biodra zawsze bede miec szersze bo jestem niestety gruszka, ale chce zrzucic z nich tyle cm ile sie bedzie dalo, bo teraz to wyglada to tak ze jestem malutka, z odstajacym brzuchem, troche grubszymi nogami i odstajaca pupa jak u Kim K. ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Mysle ze jak z wagi zejdzie mi 4-5kg to roznica juz bedzie ogromna, po mnie kazdy kg widac strasznie, teraz np. mam buzie tez dosc pulchna, jak chudne troche to od razu moja twarz ma zupelnie inny ksztalt. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- A to ze utylam widze chocby po tym ze krotkie spodenki ktore w zeszlym roku byly dobre to teraz na uda nawet nie wloze, tam mi sie najbardziej utylo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam jak ja nie weszlam w dzinsy i zle sie czulam... az zaakceptowalam te nowe kg i teraz mam nowa szafe ![]() ![]() ![]() ![]() ale skoro u ciebie to kwestia tez ud no to niestety- dietka i cwiczenia ![]() ![]() u mnie tylko po pupie i cyckach widze roznice- teraz mam biodra 90-91 z 87. ale w uda nic nie poszlo ;/ brzuszek leciutko dostal... chwal sie kazdym straconym kg- bedzie nam latwiej cie motywowac ![]() ![]() a na owocowo-wodnej diecie ciezko byloby byc grubym. a wszystkich wokol kusi to fast foodowe zarcie- widze po tz- bo on to taka muskularna kuleczka- ma brzucha ![]() a poznawalam go jak wazyl z 70kg... ech...tyle ze on wysoki, ma gdzie to zarcie pchac, prawie 1,90m.
![]() |
#1463 |
Rozeznanie
|
Witam ekspertki
![]() ![]() Mamuśka ma większą część włosów kolor siwy i ma włosy bardzo krótkie, rzadkie i cienkie. Prosiłabym o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę , że rozmawiacie o odchudzaniu i cwiczeniach ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dixie1990 Czas edycji: 2013-06-12 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje bunny
![]() ![]() Ide robic obiad milego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
milego! ![]()
![]() |
#1467 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję ![]() Mam rozumiec , że z Kolestonu 11/0 + np 10/16 moze byc ? lub 10/38 i 10/16 ? Edytowane przez dixie1990 Czas edycji: 2013-06-12 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Jak tam pogoda u was? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.