![]() |
#361 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Wtajemniczenie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4125801 0]Z Alej
![]() 1. Plisowa krótka spódnica z H&M. Nówka. Zdjęcie z internetu. Moja taka sama. 2. Granatowy kombinezon z suwakiem z Miss Selfridge. Nówka. Zdjęcie z internetu. Mój taki sam. 3. Koronkowa bluza z Gina Tricot. Zdjęcie z internetu. Moja jest kremowa i nie jest tak obszerna jak na tym jednym zdjęciu ![]() 4. Mgiełka z Atmosphere. 5. Jakieś takie portki w kwiatki ze ściągaczami na dole. Z kurtką jeansową prezentuje się bardzo zgrabnie. Firma Culture (nie znam).[/QUOTE] [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4126035 0]Za całość dałam koło 50 zł. Na szczęście dużo rzeczy było lekkich ![]() Prawie wszystko !!!!!!!! ![]() Cenowo to też rozsądnie naprawdę ! ![]() ![]() Bibulowa ![]() A ja dzisiaj przygarnęłam takie BUTY !! ![]() Atmosphere na obcasie z koronkowym dodatkiem ! ![]() ( Nie wiem jak WY, ale ten nałóg kupowania szmat mnie wykończy !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Rozeznanie
|
W Starogardzie jest dużo lumpków, ale z jakością kiepsko. Ja bardzo lubiłam chodzić do lumpeksów na ulicy Kościuszki tej małej bocznej, przy pizzerii. Na rogu ulic Gdańskiej i Mickiewicza jest/był dosyć ciekawy lumpek z wyceną, wzdłóż ulicy Hallera są dwa lumpki z wyceną. Na samym rynku jest kilka lumpków, podobno jakiś niedawno otworzyli nowy. Na ulicy Chojnickiej są dwa lumpki, zaraz przy Pepco.
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ========================= ========================= a ja dzisisja przerabiałam kilka bluzek, / zwężanie + obcięcie rękawów+ kołnierzyk/ wszytskie do 10 zł 1 i 2. miętowa nn / obcięte rękawy+ kołnierzyk koronka+ guziki/- wiem krzywo obszyte , ale to moje początki z maszyną... jak sie założy wyglad ok ( na zdjęciu wiadć środek nierówny) 3. koralowa Atmo / kołnierzyk DIY perełki/ 4. pasiak / zmiana guzików na złote + ćwieki+ obcięte rękawy/ 5. torba Atmo 12zł - ostatni zakup 6. koronkowe spodenki Jane Norman 15 zł 7. koszulka bladoróżowa Atmo- nie pamiętam czy wstawiałam zdjęcie już wcześniej 8. cytrynowa plisowana Atmo- też nie pamiętam czy wstawiałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
3 zł
![]() Cieszę się jak dziecko, zwłaszcza, że strasznie mi się podobała w h&m, ale szkoda mi,lumpiarce, było tyle kasy za bluzkę ![]()
#366 |
Zakorzenienie
|
1. czarna spódnica maxi (przyda mi się do tańca, ale i może na ulicę w niej wyjdę
![]() 2. bluzeczka BikBok 2zl
#367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z następnych zakupów to ostatnia mgiełka cytrynowa-ukradłabym ![]() Kusicie tymi łowami a ja na moją uzależnieniową wyprzedaż za 1zł nie pójdą bo jestem rano w pracy ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a perełki/ koraliki itp>> na ciuchach a jak ![]() kupiłam np. koszule która ma na mankietachmiała taka siateczke, a tam pełno perełek, większe, mniejsze , poodpruwałam i wyszło mi dwa woreczki/ innym razem kupiłam wieeelka bluzkę/ chyba r, 54 , ale spadochron dosłownie hehe/ i miała powszywane koraliki, złote i srebrne+ cekiny / których i tak nie używam do niczego/ a kosztowała 6 zł, więc znowu ozdóbki dodatkowe zyskałam. a ćwieki kupiłam na allegro, już nie pamietam u jakiego sprzedawcy, a piramidki w sklepie stacjonarnym u mnie w mieście / 100szt za 8 zł/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się muszę podzielić: dziś łaziłam po galerii i w H&M-ie na wieszaku wyprzedażowym dojrzałam spódnicę, którą ostatnio kupiłam w lumpku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#372 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystko bym zabrała !!! Jak na początki z maszyną NIEŹLE !! ![]() ![]() Cytat:
![]() A tu 3zł ;o u mnie by juz nie wisiala i w dzien dostawy, by poszla... ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak widze moją mamę siedzącą na maszynie i to wszystko przekłada to mnie przeraża, ale zeby już tak nie ganiać po krawcowych to sprobowałabym sama przerabiać... Ćwieki kupowałam w pasmanterii osobiście no tyle, ze nie mam nabijarki do ćwieków i zapłaciłam dodatkowo za interes krawcowej... Tak z ciekawości mogłabyś mi podać sprzedawce u którego kupiłaś (100szt ćwieków) Cytat:
![]() Wiele rzeczy się tak spotyka ![]() Z moimi butami było tak samo ! ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny super zakupy!
![]() ![]()
#374 |
Przyczajenie
|
Obcasiki kolor przekłamany całe czarne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze
![]()
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, to nic trudnego, a ile satysfakcji że coś samemu się udało przerobić ![]() ![]() a ćwieki to mam takie z zaczepami- wiesz ....wbijasz same te haczki i zaginasz od spodu, a te stożkowe maja dziurki i się je przyszywa normalnie nitką, >kupowałam tutaj/ tylko w sklepie stacjonarnym/ http://ecarla.pl/pl/c/Cwieki/29< ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- uuuuu la la ładniutka, jak nie przepadam za cekinami, tak te sa delikatne i małe / chyba/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Nad tą koszulą co sama jeszcze guziki przyszylam, bo przeciez byly od przescieradla przyszyte (kupowalam w sh kiedyś kiedys...). I to jeszcze tak ktoś cholera zszył, ze ciężko było odpruć ![]() Wstawię jutro zdjęcie o ile nie zapomnę. Te ćwieki z tymi zagięciami są trochę niewypałem (w mojej koszuli bynajmniej). Zamowilam taka z ćwiekami i kurcze na kołnierzu przy praniu ręcznym moga się czasami odpinać...Szczęście, ze mi mama znalazła, bo wpadałam w czarną rozpacz ! ![]() Za to te przyszywane nitką ![]() Następnym razem zamówię te co mają dziurki na przyszycie nitką. Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Cekiny są małe i na żywo jest naprawdę ładna, dobrze się układa i ma fajną długość
![]()
![]() |
#380 |
histoire abracadabrante
|
Dzisiaj kupiłam oversize'ową narzutkę Bik Bok. Patrząc na moją szafę to w ciągu miesiąca kupiłam wyłącznie same czarne rzeczy.
Poszłam na dostawę do sieciówkowego lumpa i było sporo fajnych rzeczy, ale drożyzna - t-shirty z nadrukami za dwie dyszki co najmniej, spodnie ok. 30 zł. Jak dla mnie przesada. Miałam w ręku oldschoolową dżinsową kurtkę za 18 zł, ale nie byłam do niej przekonana, dlatego wyszłam z niczym. Ostatnio wynalazłam mały, schowany lumpeks między blokami i weszłam do niego podekscytowana, że to pewnie jeden z tych sh pełnych perełek za grosze. Na ścianach tysiące wieszaków, ubrania były wszędzie. Nie mogłam stwierdzić w jakim kolorze są ściany, bo nie było ich widać. Zaczęłam grzebać, a tam ceny: 40 zł za bluzkę koszulową, swetry od 30 zł, skórzane mokasyny Gabor, widać, że znoszone za... 110 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Sukieneczka śliczna.
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze moje najlepsze łowy ostatnich dni. Buty, o których już pisałam. Nowe trekingowe najeczki i zegarek SEIKO. Zrobiłąm tak "genialne" zdjęcie, ze widać rysy, których w rzeczywistości nie widać
![]()
![]() |
#384 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Panował w nim nieład, ubrania były wszędzie, na środku w kilku koszach, na tych koszach były jeszcze duże pojemniki z ubraniami. No, dosłownie wszędzie. Jak na strychu. Ceny mnie zwaliły z nóg. Wiesz, gdyby te buty jeszcze wyglądały jak nieużywane, albo były z metką. Ale nie, wkładka przetarta, a skóra była już pomarszczona. Widać, że były noszone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Śliczna, taka wyjściowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ładna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj pierwszy raz od dawna jestem naprawdę zadowolona z zakupów i drugi raz w życiu wybrałam się na otwarcie - raczej tego nie powtórzę.
![]() Płaszcz Zara 80% wełny-12 zł ![]() marynarka militarna Dorothy Perkins-14 zł marynarka waterfall New Look-16 zł koszula New Look-8 zł bluzka DenimCo-5 zł stanik h&m - 3 zł
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
cd.
koszula h&m w wymarzonym kolorze ![]() sweterek h&m - 9 zł i łup z poprzedniej wizyty-sweter metaliczny 12 zł h&m Kupowałam w kilku ciuchach ![]()
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.