|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
czymże tak Cię wkurzył?
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Jesteś dzielną dziołszką ![]() I zeby to było ostatni raz! ![]() Ja mykam,zjem,policze ruchy i w kimee bo mnie brzuch pobolewa i ciągnie :/ Pewnie przyjde juz do nowego wątku
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dziewczynki dawajcie FERDKA ten opis jest taki śmieszny, będą nam inne wątki zazdrościć i sie smiać
potem juz tak nie zaszalejemy
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Madi cieszę się, że już wszystko ok. Jaką długość miałaś tej szyjki? Bo jesteśmy w tym samym tygodniu i mi gin nie proponował.
A zaczynam się martwić. Pół godz poprasowałam na siedząco i teraz chodzić nie mogę. Do łazienki mam 5 metrów i mi ciężko. Boli mnie podbrzusze i wew strona ud. Wkurza mnie to! Muszę poprosić męża, żeby mnie dziś ogolił choć nie wiem jak będę się z tym czuła, ale sama chyba nie dam rady.
|
#4775 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
za imię. Co do klubu myślę, że skoro wróciłaś i się ładnie udzielasz od jakiegoś czasu nie ma przeciwskazan żeby Cię znowu w nim uznać. Takie jest moje zdanie, a Wasze dziewczyny? Ewentualnie zawsze Ci mogę podesłać mój numer na priv do kontaktu gdyby ktoś miał coś przeciwko, bo nie mogę się wypowiadać za innych Cytat:
![]() Cytat:
ze nie ma paciora i innych dziadów!!! Bardzo dobre wieści, naprawdę!---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
jak coś przecież mozemy tylko na jeden watek taki smieszny dac, a potem zmienic na ten tytuł z brzuchami i dzieciaczkami jak tylko się coś wykluje
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
witam się i idę nadrabiać, dzisiaj wyprałam drugie pranie dla małego i teraz czeka to wszystko na prasowanie ale natchnienia brak. Rozłożyliśmy też dzisiaj łóżeczko (dostaliśmy od znajomych) i brakuje 1 śróbki, mam nadzieję, ze dokupimy takie bo jakieś inne, dziwne są. Do tego przymierzyłam przewijak i jakiś mało sztywny mi się wydaje, mimo, że ma w środku usztywnienie to jakoś tak się dziwnie ugina, wy tez tak macie? Poza tym po rozłożeniu łożeczka i łożka w pokoju nie ma wcale przejścia, wiec trzeba po łóżku przechodzić tak ciasno jest.
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dziś Cynamonki chyba nie było....ciekawe....jak tam?????
a Perse???? Dziewczynki dajcie cynka czy wsio ok czy już możemy pępkowe (wodę niegazowaną) pić??? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ mnie TŻ wkurzył
![]() ![]() Normalnie chce mi się ryczeć, nie będę z nim gadać.Cytat:
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madi super, że passer już założony, teraz będziesz bezpieczniejsza, a chodzić możesz czy musisz leżeć?
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Na 3!
Te świadectwa pracy to wg mnie głupota! Bez sensu. To są dokumenty do firm, do UP, a nie do MOPSu. Wszędzie muszą zaglądać? Do mojego ojca wczoraj baby z GOPSu przyszły bo wychowuje sam syna. Nie bierze od nich ani grosza zapomogi, dzieciak się uczy, zadbany, ubrany, nakarmiony, grzeczny. Ale przyszły bo ludzie gadają, że facet sam! I że czasem dużo ludzi się przewala przez dom. Ojciec się wkurzył bo ostatnio owszem dużo ludzi bo była komunia jego wnuka tam urządzana, a poza tym powiedział, że ona ma prócz tego małego ma jeszcze 4 dorosłych, pożenionych dzieci i jak się zjadą z rodzinami to trochę tego ludu się zbierze! Masakra. Z jednej strony dobrze, że się interesują po tym co się ostatnio słyszy w kraju, ale z drugiej skoro nic nie wskazuje na to, że coś z dzieckiem nie tak się dzieje to trochę to wkurza.
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Madi: pisałam tutaj kilka razy że nie znosi jeździć autem...i generalnie przez ostatnie 4 lata nie jeździł.. ale jak mi brzuch urósł to niestety musiał zacząć powoli delikatnie zacząć.. b ja nie dawałam rady na dłuższą trasę (chociaż uwielbiam). I ostatnio nawet ze mna do lekarza jechał i po mieście itd.. więc coraz lepiej.. a dzisiaj miał iść na piłkę do Sopotu.. i wczoraj jeszcze napomykał że może autem.. ale sam nie pojedzie.. a ja po dzisiejszych akcjach nie chcę już ryzykować, a jakby sie zawiózł nawet ze mna obok to od 20 30-22 nie miałabym się gdzie podziać, a wrócić do domu nie opłacałoby mi sie. A on komunikacją miejską wróciłby dopiero o pólnocy do domu więc bezsensu skoro jest samochód. Więc uknułam z moim bratem i jego dziewczyną że podpytają go czy jedzie do sopotu autem bo by się z nim zabrali... I oczywiście sam sie zgodził, a potem zaczął świrować... i panikować, że nie zna trasy, że nie dojedzie, że na pewno spowoduje wypadek itd.. więc mnie tym zdenerwował, bo nie kazałam mu jechać... i oczywiście w ryk... do tego delikatne skurcze mnie dopadły więc była lipa... a on straszny panikarz jest i od razu krzyczy, ze wszyscy go zmuszają do jazdy autem a on tego nie cierpi że spowoduje wypadek... taki histeryk..no ale w rezultacie pojechał, bo nie chciał sie zgodzić abym jednak z nim pojechała i go poprowadziła (no faktycznie trasę tak średnio znał)... i przed chwilą dzwonił i mówił że spoko bez problemów że nie było tak źle
)) ale co nerwów napsuł sobie i mi to już nasze.. i taka właśnie wada mojego kochanego męża.. dobrze że pracuje nad sobą i rzadziej takie wybuchy sie zdarzają, a potem w miarę szybko dochodzi do siebie i przeprasza (bo potrafi być wyjątkowo niemiły dla najbliższych w takich momentach). N ale nikt ideałem nie jest...![]() magdalenne: wyżal się na swojego chłopa ) ulży CiMela: to super wiadomość że na 3 )) a z tata to faktycznie dziwne.. tym bardziej że omijają domy często gdzie coś naprawdę złego się dzieje..
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-06-12 o 20:45 |
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
Boże co za porażkowy dzień. Byłam dzisiaj na usg u innej lekarki niż moja prowadząca i wyszło jej że akcja serca jest nieregularna i że daje skierowanie do szpitala na KTG. No to ok, jedziemy. Pomijając kilkugodzinne czekanie najpierw na KTG potem na badanie i usg... lekarz mnie badający powiedział że nawet mu się nie komentować tego co ta lekarka wypisała w ocenie usg... że akcja serca jak najbardziej prawidłowa, i wszystko co możliwe jest z małym OK!
Dlaczego ci wszyscy lekarze muszą tak denerwować człowieka i wymyślać niestworzone rzeczy, kiedy wszystko jest w porządku? Czy tylko ja tak po prostu trafiam?A swoją drogą to intuicyjnie miałam przeczucie że wszystko jest OK. Wiadomo sprawdzić trzeba, ale cały dzień jeżdżenia po mieście, czekania w szptalu z powodu wymysłów lekarki to nie na moje nerwy. Jestem zła ogólnie rozbita i idę płakać. |
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
tylko nam znów nie ucieknij![]() A co do Ferdka dziewczynki...super by było choć 1 wątek takim tytułem pocisnąć
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
Weszłam na chwilę.
Któraś urodziła? Cynamonek lub Perse urodziła ? ![]() Zmykam dalej
|
#4786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
coś Ci Wasi mężowie dziś niegrzeczni...co jest?
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fenoterolu nie dostałam bo to ostateczność i gin nie lubi go. Brzuch mi nie twardnieje więc jest ok.
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najważniejsze, że lekarka się myliła |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole to mama mnie kusi bym przyjechała na tydzień do nich... tak się waham....chyba mnei w niedzielę ( o ile wsio bedzie ok i bede sie dobrze czuła)mąż zawiezie...zwłaszcza, ze ma też w tyg. na jakąś delegacje jechać to bym musiała sama siedzieć....a tak wiecie jak u mamy będę miała obadek i opiekę 24 i ogród i piesek ja tam po prostu odżywam!
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Arrabiatta: <przytul>
Envl: też jestem za przyjęciem Niuni ![]() Mela: jak wstajesz nieważne jaką porą dnia? hm.. pytam bo mnie boli w nocy i rano.. jak wstaję siku lub już wstaję po prostu po nocce.. dobrze że 90% leżysz..
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem dupa samochodowa...a mąż dużo jeżdzi i dobrze...a ja zawsze panikuję...no ale coraz lepiej mi szło...teraz juz mi ciężko i zaś nei bede jezdzić....
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mi się tak zrobiło od 19. Cały tydzień od poprzedniej środy miałam spokój.
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
może nie dokłądnie zbadała albo co...ale ważne że spr od raxzu i jestes spokojna...ale co przezyliscie to Wasze:/
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak siadałąm było ok...najgorsze było chodzenie i robienie czegokolwiek.. |
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
madi- brawa za wizytę, teraz bezpiecznie donosisz maleństwo
arrabbiata- współczuję niepotrzebnych nerwów ![]() jestem ciekawa jak nasze dziewczynki w szpitalu się trzymają... no i news- jestem po pierwszym masażu krocza i stwierdzam, że chyba się do tego nie nadaję, jakoś średnio mi to szło
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie bo blacha tak mnei nie pociąga hehehhehe
|
|
|
|
#4800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41285851]
sprawozdanie z mojej wizyty: - szyjka nie ruszona, zwarta -3,8 cm, więc te kłucia to nie to - nic nie zapowiada porodu ![]() - mam nie teges ph, wiec muszę zapodać lactowaginal, - Leoś waży 2800 więc może nie będzie wielkoludem i tyle..[/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale za to możesz zacząć spacerować.. koniec z leżakowaniem ![]() Cytat:
gratki
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

za imię. Co do klubu myślę, że skoro wróciłaś i się ładnie udzielasz od jakiegoś czasu nie ma przeciwskazan żeby Cię znowu w nim uznać. Takie jest moje zdanie, a Wasze dziewczyny? Ewentualnie zawsze Ci mogę podesłać mój numer na priv do kontaktu gdyby ktoś miał coś przeciwko, bo nie mogę się wypowiadać za innych 

Czy tylko ja tak po prostu trafiam?

Ale za to możesz zacząć spacerować.. koniec z leżakowaniem