|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
![]() I moje plany są identyczne! Jeszcze kino, dużo kina. I muszę poszukać glanów, bo moje umarły po raz kolejny na juwenaliach, mimo że tylko w nich skakałam (podeszwa była klejona wcześniej).A tymczasem idę zrobić sobie kawę, coby nie zasnąć nad notatkami. ![]() Dziękuję. |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój dyplom będzie wycacany, ja się modlę o to by recenzent nie miał czasu na przeczytanie mojej pracy, bo chyba mnie śmiechem zabije na tej obronie. ![]() A tak BTW- za tydzień mam egzam z projektowania urbanistycznego, więc na Twoje kciuki liczę w szczególności.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-06-12 o 20:54 |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też naszych promotorów niestety przez wakacje nie będzie, więc dyplom merytorycznie mam zamiar teraz dopracować, a we wrześniu tylko wizualizacje, grafikę, plansze itp a co do twojego egzaminu - będę trzymać! ja miałam egzamin z tego rok temu i był to jeden z trudniejszych egzaminów na moich studiach. drugi najtrudniejszy będę miała w przyszłym tyg z historii arch polskiej... polegnę chyba
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-06-12 o 21:00 |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Zmyłam szamponetkę i jestem załamana.. Ale nie kolorem, tylko ilością włosów jaka wypadła, podczas całego zabiegu- mycie przed, rozczesanie, zmycie szamponetki i rozczesanie..- łącznie 4 garście..Jak tak dalej pójdzie, to zostanę łysa
![]() Po niedzieli muszę kupić jantar i iść na badania.
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ją chciałam już od dawna kupić, jak usłyszałam, że pięknie pachnie. Coś mnie przed tym powstrzymywało aż sama do mnie przyszła no prawie.Następna ![]() Ok, say to masz listę książek, które mi się podobały (ale się z Potterem równać nie mogą): - Andrew Gross 'Czarny przypływ' - taka sensacja z Biedronki. Na początku wciąga, potem trochę gorzej, ale ogólnie nie jest zła. - James Thayer 'Pięć po dwunastej' - książka o II wojnie światowej, trochę brutalna. Ogólnie to teoria spiskowa na temat śmierci Hitlera. Ni to sensacja, ni to kryminał. - Deborah Smith 'Miejsce zwane domem' - jedyny romans, który mi się podobał. - Sue Grafton 'P jak pętla' - wciągający kryminał. Na początku przypomina książkę obyczajową, ale fajnie się rozkręca i ma zaskakujące zakończenie. - John Grisham 'Testament' - nawet nie jakoś ciekawa książka, ale trudno o niej zapomnieć. Porusza dosyć trudny temat. - Isabel Abedi 'Whisper. Nawiedzony dom' - świetny horror. Uwielbiam do niego wracać. No i oczywiście mój ukochany Ludlum
|
|
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to od czego proponujesz zacząć? muszę sobie zapisać te wszystkie tytuły ![]() edit: uwielbiam wszelkie teorie spiskowe (kod da vinci
|
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
Ja z kryminałów polecam "Przysięgę milczenia" Lindy Castillo
Niech za recenzję posłuży fakt, że nie udało mi się odgadnąć, kto jest mordercą ![]() Udokumentowałam dziś swoje olejowanie Olej nakładałam warstwami, tak dokładnie jak się dało, ale oczywiście bez przesady z ilością, żeby nie spływał ![]() Tłuściochy: http://img13.imageshack.us/img13/8305/imag0528l.jpg Ilość oleju przed: http://img839.imageshack.us/img839/7055/imag0516r.jpg I po: http://img703.imageshack.us/img703/8869/imag0532f.jpg Myślałam, że więcej tego pójdzie, chociaż ver i tak nie pobiję Ale ja po prostu muszę mieć naolejowany każdy włos, żeby się żaden nie czuł pokrzywdzony Ciekawe, jakie będą efekty
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie na odrosty położyłam blond z wodą 3%. Piecze jak cholera. Pewnie połowę kłaków wyciągnę. Potem będzie henna na całość.
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też zapisuję, dziękuję pokażesz fotki?
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Jest, of kors, ale poczułam się jak ostatni głupek, tak dobrze było wszystko zawoalowane
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak wiem znowu zniknęłam. Na nie wiem nawet jak długo. Trochę zamęt w szkole ale już ostatnia prosta :x
Z nowości. Mam biovaxa do ciemnych, fructisa Fruitty i tego nowega Goodbay coś tam. I największa nowość. JADĘ DO BERLINA W SIERPNIU! DM NADCHODZĘ!
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
:<
Dziewczyny, co myślicie o tej fryzurze? Mogę tak uczesać się na komers? Tzn. fryzjerka, bo ja sama bym nie umiała
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn, większość z tych książek czytałam w takiej formie: http://www.zapomnianaksiazka.pl/bele...readers_digest. Nie wiem czy można wszystkie zdobyć osobno ![]() Cytat:
![]() Wprowadzam nową modę widzę ![]() Jacie, jakie Ty masz proste włosy
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Ah co chwila coś ciekawego polecacie a ja tylko sobie wszystko dodaję do książek, które chcę przeczytać
![]() Say, ja z kryminałów mogę Ci polecić moją ukochaną serię o komisarzu Wallandrze Henninga Mankella ![]() Polecam również kryminały które napisała Alex Kava, z tym, że to na pewno nie dla wrażliwców Właśnie prawie przeżyłam zawał jak na stronce Lubimy czytać zaczeły mi latać karaluchy
|
|
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale ja tak ładnie proszę
![]() Cytat:
Cytat:
a książek i tak będę szukać w wersji na czytnik, także pewnie jakoś wynajdę a ten horror jest mocno nierealistyczny? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
dzięki o tym komisarzu słyszałam już jakieś dobre opinie ![]() a powiedz mi jak Ci idzie ten Cień Wiatru? ja mam ochotę jeszcze raz sobie przeczytać i pewnie tak zrobię na rozgrzewkę ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ver a w tych 'książkach wybranych' chodzi o to, że kupujesz 4 książki za 10zł?! tak tanio?
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mi się jeszcze przypomniało, polecam książkę Elizabeth Kostovej (Kostovy? Nie wiem jak się odmienia) "Historyk", trochę o wampirach ale na prawdę świetna i w temacie oczywiście "Draculę" Brama Stokera
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam sprawdzić, czy zasługuję na miano niskopora
![]() Taa, beznadzieja, jak druty
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam przy wiekszosci jego ksiazek
![]() Cytat:
![]() Czekam na opinie
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile one kosztują, może te 10 zł. Stoją u mnie 4 na półce to czytam (a to już 16 książek wychodzi).Może te książki w całości da się ściągnąć na czytnik
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później czytałam coś o jakimś Myronie i było bardzo nudne na początku, więc odłożyłam widziałam tego Goodbay Damage w sklepie, ale zapomniałam spojrzeć na skład także też jestem ciekawa opinii, zwłaszcza, że lubię Garniery ![]() a Tobie jak idzie sesja? ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
najlepiej, jak w horrorze na końcu wszystko racjonalnie się wyjaśnia (z filmów taki właśnie był hiszpański "Sierociniec", polecam!)
|
|
#2786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uciekam do Geralta, dobranoc
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Ja już mam Graniera Goodbey Damege, po 3 razach na razie jestem pod wrażeniem, nie jestem dobra w ocenianiu składu, ale ma przyjemny zapach, konsystencje podobna do tych wszystkich biosilkow czy jedwabiów. Włosy po nim ładnie się błyszczą, sa mięciutkie i wyglądają zdrowiej. W to ze rzekomo zlikwiduje o 30% rozdwojone końcówki nie wierze, ale zobaczymy co zdziała
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze ostania propozycja która mi się przypomniała: Tess Gerritsen "Dawca" thriller medyczny, daje do myślenia o funkcjonowaniu służby zdrowia |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisane medyczne thrillery też wydają się być ciekawe, chociaż jeszcze żadnego nie czytałam
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hheehe, mi wystarczyla sama reklama w tv, zeby sie napalic ![]() Widze, ze tez nie lubisz nierealnych horrorow ![]() A co do sesji - szkoda gadac. Poki co sesja vs ja 1:1 ![]() Pierwsza moja poprawka na studiach SoBitter, do Mankella podobne sa ksiazki A. Marininy, czytalas? Z tym, ze tam bohaterka jest kobieta. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-12 o 22:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

kochana

Niech za recenzję posłuży fakt, że nie udało mi się odgadnąć, kto jest mordercą
Olej nakładałam warstwami, tak dokładnie jak się dało, ale oczywiście bez przesady z ilością, żeby nie spływał