![]() |
#2341 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() no a ze my mialysm wizyty 11.20 i 13.40 to sie potem jeszcze spotkalysmy ![]() ![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na nude zgadło wszystkich -muminka, babcie ,dory .... tz mówi sprawdz czy odgadnie ze mysle o dziwce .... no to odpowiadamy .na końcu na nude zgaduje "juz wiem .ktos kogo gdzies spotkałes " ![]() ![]() No to teraz ja sie pytam czy na nude ma racje ?!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2343 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i brawo za spotkanie (ale wam zazdroszcze i jednoczesnie się dziwie że dopiero teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój ostatnio w bodziaku na krótki rękaw, jak było chłodno/zimno/mróz to w samym pajacu spał Cytat:
![]() Malpka na pewno jakieś dobre ciacho upiecze na okoliczność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jasiek nie spał dziś cały dzień ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() roch dzis 1/3 dnia moiał czkawke ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() nadrabiam, nadrabiam i nadrobić nie moge. U mnie tyle że mały już troche mniej płacze przy jedzeniu tzn. zdarza się że karmie go biegając po pokoju ![]() ![]() Nabiał i jajka odstawiłam całkowicie. Od dziś sama piekę bułki więc żadne mleko mi sie nie przemyci ![]() Kamilek już coraz więcej rozumie, potrafi sam złapać gdzieś miśka i wkładać go do buzi. Gryzaka też uwielbia gryźć ![]() ![]() Oprócz tego zrobił sie wrażliwy na hałas i przy jedzeniu musi mieć cisze, bo normalnie jest z nim problem a co dopiero jak coś go rozprasza. Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
o widzisz przypomniałas mi- moja jak zaczyna gadać to zaraz ma czkawkę....to co to znaczy- że sie tak emocjonuje żeby matke zrypcyć?
![]() |
#2347 | ||
Zakorzenienie
|
Monika
Jak pisałam wtedy że debridat pomaga do dawałam chyba od 3 dni dopiero i teraz nie wiem wcale czy pomaga, bo znów jest podobnie tylko że mały nawet wieczorami potrafi marudzić bo zasnąć nie może przez brzuch ![]() a wczoraj pierwszy raz sie obudził o 1 i też go bolał, a zawsze śpi do 4 ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() Jednak oszukana możesz się czuć bo w nietolerancji laktozy stosuje się Delicol czyli enzym laktazy i jeśli to nie działa to dopiero mm Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uffff już myslałam, ze tu same tapmdl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 | ||||||
Wtajemniczenie
|
No nie mogę Was nadrobić...
![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie, że fajne kółko ![]() A, znowości dermatologicznych - Krzyś ma ciemieniuchę ![]() ![]() ![]() Próbuję nadrobić dalej... ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, Synuś mi nie chce zasnąć... Je co godzinę od kilku godzin, światło zgaszone już, a On marudzi... No nic, poczekam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- A nie, jednak działa ![]() ![]() Ooo, a teraz zgadł, że o mojego Synka mi chodziło ![]() ![]() ![]()
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2013-06-12 o 22:09 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 | |||||
Wtajemniczenie
|
A jak mi on Gustlika z Czterech Pancernych zgadł, to nie mam pojęcia... :O
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chodakowska też mnie korci, ale nie wiem, od którego treningu zacząć i skąd wytrzasnąć te nagrania...Tzn. niby wiem, ale jakoś nie mogę się zebrać... ![]()
![]() |
![]() |
#2351 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie teraz mieszkacie? Daleko od Łazienek uciekliście? ![]() Cytat:
I ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I idę spać, dziecko mi wreszcie usnęło chyba ![]()
![]() |
![]() |
#2352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w lezaczku niby tez
![]() |
![]() |
#2353 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahahaha ![]() ------------------------------------ No więc...nie wiem czy Miska lepiej spała ![]() ![]() ![]() Uwaga uwaga! tylko bez komentarzy:P w związku z tym, że ja jestem zmarźluch tu uznałam, że Miska tez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis przykryłam tylko kocykiem ale i tak się rozkopała to już jej nie nakrywałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami w słoneczny poranek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Tak czytam co potrafia wasze dzieci.. moj Jakub nie chwyta. Do 5 kg pewnie sporo mu brakuje. Zastanawiam sie jeszcze nad tym napieciem miesniowym bo nie do konca mi sie podoba ale nikt nic nie mowil (?)
I jeszcze pytanie. Alkohol na chrzcinach. Tak czy nie? Dlaczego? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2356 | |||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Wreszcie piękna pogoda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Klementyna - w tej biedrze przy jana pawla kolo stacji i kosciola? W "mojej" biedrze? To jak juz nie bedzie to bede wiedziala kto wykupil.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie był. za to na komunii nie bedzie. tak bylo u nas w domu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Wtajemniczenie
|
no to teraz was zaskocze
![]() znalazlam linka na nudę waszego i się bawię ![]() se myślę a wyślę kolezance bo fajne humor mi sie poprawil. A ona: Aga no prosze cie Marcin (czytaj TZ kolezanki) juz mi to dal no w koncu to zrobil ![]() ![]() ja oczy - ze mnie sie bardzo podoba ![]() Na to kolezanka: Marcin sie cieszy ze chociaz jedna doceniasz jego prace ![]() na to jaka ja jedna cale forum ma radoche ![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
taka "na nude " -jak sie nudzisz to grasz a jak sie nie nudzisz ...to i tak grasz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wydaje mi sie ze na większości tego typu imprezach jest . a dlaczego - bo dorosli nie potrafiąbez alko ![]() ale w sumie to imprezy dzieciece powinny byc bez . zapomniałam sie pochwalic - Roszek wczoraj pierwszy raz zrobił kupe do wanny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaa co tż już myśli o 4?;D szybki jest ![]() co do kupy w wannie to nielada wyczyn ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do 4 to tak pytał -jesli w ogóle to przeciez nie teraz .... to jest tak ze zadne dziecko nie dało nam "w kosc" ,spią ,jedzą i są takie pogodne ![]()
![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() zazdroszczę Wam tyle napiszę nie mam czasu na nic ![]() ![]() ![]() ![]() smoka ciagnac nie chce ostatnio jak jej dałam to prawie rzygała, szczerze nie mam juz siły na nia, wszystko jest na nie. Jedyny sukces to to że nauczyła się w końcu leżeć w wózku i mogę choć na spacer niedługi z nią iść. (15-30 minut) ![]() no to ponarzekałam ja staram się was podczytywać ale zazwyczaj jak włączę kompa to usypiam przy nim albo mała wzywa. Chyba coś mi te macierzyństwo póki co nie wychodzi. Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() Cytat:
![]() ![]() nude świetne ![]()
![]() |
![]() |
#2367 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no kurczeeee, to jednak nie my za nia odpowiadamy ![]() nasz Misiek skraca lewa strone, ma swietnie rozwiniete miesnie plecow, kosztem brzucha. cwiczenia sa takie ogolnorozwojowe, glownie chodzi o pilnowanie osi symetrii (by lezal tak by odleglosc ucha od barku byla taka sama - ciekawe jak to zrobic jak on teraz caly czas w ruchu ![]() no i wszelkie czynnosci przy dziecku - http://qcm2.quicksilver.pl/img/18/Po...%20dziecka.pdf a tak naprawde nie wiem jakie sa zalecenia, bo mam tylko to co zdazylam zanotowac + dwa krotkie filmiki... chlop sie znow zdenerwowal na mojego kalafiora - bo widzial, ze Ptaszysko kserowalo zalecenia a ja oczywiscie KALAFIOR (no ja tez go opierniczylam, bo rownie dobrze on mogl to zrobic...). takze wracam dzis na Strzelecka ![]() z drugiej strony dopominac sie o wydruk z ZALECENIAMI ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trudno mi wyposrodkowac ubieranie.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jw ![]() mam nadzieje, ze pozniej napisze wiecej o cwiczeniach ![]() Czy ktoras z Was podaje dziecku żelazo????
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-13 o 08:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Zadomowienie
|
u mnie nie. Dlaczego?? Po co? !
![]() |
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() nie możesz tak myśleć, że macierzyńswo Ci nie wychodzi. Ja też nieraz mam już serdecznie wszystkiego dość jak mały marudzi i marudzi mimo,że najedzony i przewinięty, a ja mam jeszcze tysiąc reczy do zrobienia. Nie wiem, co Ci poradzić, bo sama już coraz mniej karmię piersią a coraz więcej mm. A młody jak jest głodny to ładnie się najada i zasypia przy butli dopiero jak się naje. a jeśli chodzi o alkohol na chrzcinach, to u nas w okolicy też zazwyczaj jest, na komunii już nie ( no może w niektórych przypadkach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w lezaczku niby tez Wiecie co od kilku dni mój synek się ślini bardzo, nie wiem czym to jest spowodowane ale chyba nie widokiem cyca ![]() Mam pytanie o obcinanie paznokci..maz obcial za krotko albo ja nie wykluczam i zrobila sie na paluszku jkaby ropka takie cos miala ktoras z Was takie cos?? Wczoraj bylam u lekarza, ale na fundusz i mam plan sie zapisac do swojego co mi ciaze prowadzil.. bo w szpitalu to mnie wymacal tylko i jak powiedzialam o tym krwawieniu to powiedzial, ze nie wie czy to okres ale ze chyba nie jak karmie piersia... no zesz... wczoraj bylismy u mjego prowadzacego dr ale byla taka kolejna i jakas laska tak dlugo siedziala podobno z 40 minut szok.. no i maluszek zaczal marudzic glodny byl to sie nie sapisalam. Poprosilam o jakies tabletki dla karmiacych to mi przepisal cos na S... no i nie wiem czy nie kupic czegos jak bede u tego lekarza prywatnie hmm... Zapraszam na placki selerowe i zupke pomidorowa ![]() A teraz ide na sniadanko bo maluszek pojadl cyce, a pozniej idziemy na spacer..szkoda ze nie mam z kim pospacerowac. A i dobra wiesc, w pracy wczoraj poprosilam o zaswiadczenia do banku juz mam wypelnione i wyslane, i dodatkowo adnotacja o tym, ze po urlopie wracam do pracy i przewidzana jestem do zatrudnienia na czas nieokreslony ![]() teraz ciagle mysle o wyprowadzce, o tym jak sie urzadzimy i o opiece dla mojego sloneczka ahhhh. chyba wezmiemy mniejszy kredyt a pozniej bedziemy w miare przyplywu gotowki cos robili wiekszego a tak na poczatek sie wprowadzimy i urzadzimy podstawowo.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.