|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41298705]Dobra, zawsze jęczę i marudzę to dziś na wesoło
Pokażę Wam co wymyśla moja 3latka ![]() To tylko kropla w morzu jej pomysłów i toku myślenia: 1. Babcia: "Olu idziesz do kościoła?" Ola: "nie" B: "ale dlaczego?" O: "bo jadę!" 2. Ola: "co to?" Tata: "ślimak" O: "a czemu on nie fruwa?" T: "bo chodzi" O: "no to gdzie ma nogi???" 3. Wieczorna modlitwa Oli przybiera od jakiegoś czasu taką formę: "[...] i Ducha Świntucha. Amen." 4. Niedziela Palmowa z Olą: w kościele, Ola wyciąga mi opakowanie po batoniku z torebki i krzyczy: "czemu zjadłaś mi batona?!". Jest niegrzeczna, tatuś na ucho szepcze jakieś pouczenia, Ola krzyczy: "nie!!! Ksiądz mnie nie zabierze!!". Ja mówię, że: "ciii, modlimy się", Ola krzyczy: "nie będę się modlić! nie chcę!". Wcześniej: "nie idźmy święcić palemki bo mi ksiądz psiknie wodą w oko". 5. Ja: "Olu! Nie wkładaj brudnych zabawek do buzi!", O: "Mamo! to czemu mi dajesz brudne zabawki??" 6. "Olu, gdzie się podziała moja grzeczna córeczka?", Ola: "poszła w pole i już nie wróci!" 7. Ola z dziecięcą komórką w ręku: "zadzwonię do mojego ojca, niech mi kupi lizaka, ale takiego kwiatuszka!". Kilka godzin wcześniej: ja:"Olu, tata będzie zły, że pomazałaś ściany", O:"nie będzie krzyczał, kocha mnie więc nie będzie zły". Niedzielny poranek z moją Olcią: "Mamo piękna jesteś i wiotka taka, iiii sandałyyyy, gładka taka, kocham cię wiesz, Amen" ![]() ![]() [/QUOTE]No tok myslenia malych dZcieci jest niesamowity chcialam nawet wybrac najlepszy z tekstow,ktore wrzucilas,ale sie nie da,wszystkie rozbrajajace...domyslam sie jeszcze,ze glosik i mina malej przy tym wszystkim jeszcze podkrecaja atlosfere Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Witanko
Gratuluję kolejnych tygodni/miesięcy ![]() za dzisiejsze wizyty!Cytat:
![]() Ryba - ja bym jednak wybrała się wcześniej do innego lekarza Weronisiek - niezłe teksty sypie córcia
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-06-13 o 14:08 |
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz do lekarza uderzać [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41298705]Dobra, zawsze jęczę i marudzę to dziś na wesoło Pokażę Wam co wymyśla moja 3latka ![]() To tylko kropla w morzu jej pomysłów i toku myślenia: 1. Babcia: "Olu idziesz do kościoła?" Ola: "nie" B: "ale dlaczego?" O: "bo jadę!" 2. Ola: "co to?" Tata: "ślimak" O: "a czemu on nie fruwa?" T: "bo chodzi" O: "no to gdzie ma nogi???" 3. Wieczorna modlitwa Oli przybiera od jakiegoś czasu taką formę: "[...] i Ducha Świntucha. Amen." 4. Niedziela Palmowa z Olą: w kościele, Ola wyciąga mi opakowanie po batoniku z torebki i krzyczy: "czemu zjadłaś mi batona?!". Jest niegrzeczna, tatuś na ucho szepcze jakieś pouczenia, Ola krzyczy: "nie!!! Ksiądz mnie nie zabierze!!". Ja mówię, że: "ciii, modlimy się", Ola krzyczy: "nie będę się modlić! nie chcę!". Wcześniej: "nie idźmy święcić palemki bo mi ksiądz psiknie wodą w oko". 5. Ja: "Olu! Nie wkładaj brudnych zabawek do buzi!", O: "Mamo! to czemu mi dajesz brudne zabawki??" 6. "Olu, gdzie się podziała moja grzeczna córeczka?", Ola: "poszła w pole i już nie wróci!" 7. Ola z dziecięcą komórką w ręku: "zadzwonię do mojego ojca, niech mi kupi lizaka, ale takiego kwiatuszka!". Kilka godzin wcześniej: ja:"Olu, tata będzie zły, że pomazałaś ściany", O:"nie będzie krzyczał, kocha mnie więc nie będzie zły". Niedzielny poranek z moją Olcią: "Mamo piękna jesteś i wiotka taka, iiii sandałyyyy, gładka taka, kocham cię wiesz, Amen" ![]() ![]() [/QUOTE]![]() Tak mi się przypomniało jak kiedyś synek mojej szwagierki na głos w Kościele zapytał: Mamo a Czy Pan Jezus ma siusiaka??? Ona czerwona, a ludzie w śmiech. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Lineczka Magalska Babku
|
|
|
|
|
#1356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teksty dzieci w kościele mają szczególną moc- cisza, ludzie tacy niekiedy nadęci, a dzieci takie szczere w swym myśleniu i słowach
|
|
|
|
|
#1357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świetny
|
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
hahah, dla mnie też
![]() Cytat:
skąd te dzieci biorą pomysły i pytania....... POLECAM SOK JABŁKO&RABARBAR Z HORTEX ZA 3,10
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41299034]He he padłam!
![]() Teksty dzieci w kościele mają szczególną moc- cisza, ludzie tacy niekiedy nadęci, a dzieci takie szczere w swym myśleniu i słowach [/QUOTE]On przeważnie w Kościele ma takie problemy egzystencjalne
|
|
|
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
Może któraś z warszawianek ma ochotę się obfocić
![]() http://tablica.pl/oferta/oddam-za-da...tml#0aa342844d |
|
|
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
Moja Olczka ostatnio bardzo docieka skąd się wzięła dzidzia w brzuchu...
I jak to wytłumaczyć 3latce??? Ogólnie tematów tabu nie uznajemy ale przecież jak zacznę delikatnie tłumaczyć to ona będzie drążyć i drążyć temat. To nie ten typ, że prosta odpowiedź ją zadowoli Jest wciąż "a czemu? A czemu? No, ale czemu?"
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę zakupić soczek ![]() Anoulka Za nosidełkiem się jeszcze nie rozglądałam.Ale nie wiedziałam że aż takie drogie mogą być. |
|
|
|
|
#1363 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
O a ja wczoraj ![]() Witamy w 5 miesiącu!!! [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41297827]Ja karmiłam 7m-cy. W 7 miesiącu córcia zaczęła źle sypiać i w sumie to całą noc była pod cyckiem. W końcu domyśliłam się, że ona ciągnie i ciągnie a tam mało co leci! Nie najadała się i płakała więc zakończyliśmy karmienie piersią i wszystko wróciło do normy. tylko jeszcze chwilę poszukiwaliśmy odpowiedniego smoka do butelki- bo to też okazało się nie takie proste. Takich ukośnych nie chciała, tylko takie podobne do sutka-okrągłe. Wiecie co, to ja Wam wrzucę zaraz kilka tekstów mojej Oli Ona czasem mówi takie rzeczy, że się w głowie nie mieści! A ja to zapisuję bo jest niesamowita Ma swój nieformalny fan club na fb ;pp[/QUOTE]Moja sis, tak miała, ze mała sie bawiła piersią, zamiast smoczka (bo jej nie dawali... ze to niby nalog) az byla zmuszona jej dac! ![]() Cytat:
pełne zycia i humoru![1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41298169]Ja miałam takie problemy, nawet gorsze bo zastój w nerce w 7 miesiącu. Wylądowałam w szpitalu i tam mi dawali Urinal. W domu brałam potem Żurawit. Może to jakiś stan zapalny pęcherza? Trzeba sporo pić.[/QUOTE] nie moge doczytac, ktora dziewczyna pisała o jakims problemie z pecherzem lub nereczkami... ja juz sporo przeszłam zazywalam żuravit, ale mało co pomaga na duze stany zapalne... pomogl ProUro z witamina C! bo witamina C pomaga. wazne jest, zeby pic wode z cytryna najlepiej nie slodzona... w II trymestrze mozna zazywac urofuraginum, ale to kontrowersyjny temat i radze zapytkac o t9o lekarza! Zdroweczka! [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41298705]Dobra, zawsze jęczę i marudzę to dziś na wesoło Pokażę Wam co wymyśla moja 3latka ![]() To tylko kropla w morzu jej pomysłów i toku myślenia: 1. Babcia: "Olu idziesz do kościoła?" Ola: "nie" B: "ale dlaczego?" O: "bo jadę!" 2. Ola: "co to?" Tata: "ślimak" O: "a czemu on nie fruwa?" T: "bo chodzi" O: "no to gdzie ma nogi???" 3. Wieczorna modlitwa Oli przybiera od jakiegoś czasu taką formę: "[...] i Ducha Świntucha. Amen." 4. Niedziela Palmowa z Olą: w kościele, Ola wyciąga mi opakowanie po batoniku z torebki i krzyczy: "czemu zjadłaś mi batona?!". Jest niegrzeczna, tatuś na ucho szepcze jakieś pouczenia, Ola krzyczy: "nie!!! Ksiądz mnie nie zabierze!!". Ja mówię, że: "ciii, modlimy się", Ola krzyczy: "nie będę się modlić! nie chcę!". Wcześniej: "nie idźmy święcić palemki bo mi ksiądz psiknie wodą w oko". 5. Ja: "Olu! Nie wkładaj brudnych zabawek do buzi!", O: "Mamo! to czemu mi dajesz brudne zabawki??" 6. "Olu, gdzie się podziała moja grzeczna córeczka?", Ola: "poszła w pole i już nie wróci!" 7. Ola z dziecięcą komórką w ręku: "zadzwonię do mojego ojca, niech mi kupi lizaka, ale takiego kwiatuszka!". Kilka godzin wcześniej: ja:"Olu, tata będzie zły, że pomazałaś ściany", O:"nie będzie krzyczał, kocha mnie więc nie będzie zły". Niedzielny poranek z moją Olcią: "Mamo piękna jesteś i wiotka taka, iiii sandałyyyy, gładka taka, kocham cię wiesz, Amen" ![]() ![]() [/QUOTE]Ostatni text chcialabym uslyszec od dziecka kiedykolwiek!
|
|||
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41299141]Moja Olczka ostatnio bardzo docieka skąd się wzięła dzidzia w brzuchu...
I jak to wytłumaczyć 3latce??? Ogólnie tematów tabu nie uznajemy ale przecież jak zacznę delikatnie tłumaczyć to ona będzie drążyć i drążyć temat. To nie ten typ, że prosta odpowiedź ją zadowoli Jest wciąż "a czemu? A czemu? No, ale czemu?"[/QUOTE]No to masz orzeszek do zgryzienia zwłaszcza że jedna odpowiedź małej nie uraczy.Dociekliwa Twoja córa Budowniczka No witamy się witamy w 5 miesiącu
|
|
|
|
#1365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaki tekst
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Witajcie mamusie
![]() Ja dzisiaj z doskoku bo jak to w czwartki bywa jestem z mamą w pracy. Maleństwo daje mi od rana popalić i kopie do tego stopnia że aż nie raz przysiadać muszę. (nie są to typowe kopniaki tylko kłucie w różnych miejscach co jakiś czas, ale czuję jak mi się tam rusza ).Cytować będę wieczorem na spokojnie .Miłego dnia Wam życzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41298705]Dobra, zawsze jęczę i marudzę to dziś na wesoło
Pokażę Wam co wymyśla moja 3latka ![]() To tylko kropla w morzu jej pomysłów i toku myślenia: 1. Babcia: "Olu idziesz do kościoła?" Ola: "nie" B: "ale dlaczego?" O: "bo jadę!" 2. Ola: "co to?" Tata: "ślimak" O: "a czemu on nie fruwa?" T: "bo chodzi" O: "no to gdzie ma nogi???" 3. Wieczorna modlitwa Oli przybiera od jakiegoś czasu taką formę: "[...] i Ducha Świntucha. Amen." 4. Niedziela Palmowa z Olą: w kościele, Ola wyciąga mi opakowanie po batoniku z torebki i krzyczy: "czemu zjadłaś mi batona?!". Jest niegrzeczna, tatuś na ucho szepcze jakieś pouczenia, Ola krzyczy: "nie!!! Ksiądz mnie nie zabierze!!". Ja mówię, że: "ciii, modlimy się", Ola krzyczy: "nie będę się modlić! nie chcę!". Wcześniej: "nie idźmy święcić palemki bo mi ksiądz psiknie wodą w oko". 5. Ja: "Olu! Nie wkładaj brudnych zabawek do buzi!", O: "Mamo! to czemu mi dajesz brudne zabawki??" 6. "Olu, gdzie się podziała moja grzeczna córeczka?", Ola: "poszła w pole i już nie wróci!" 7. Ola z dziecięcą komórką w ręku: "zadzwonię do mojego ojca, niech mi kupi lizaka, ale takiego kwiatuszka!". Kilka godzin wcześniej: ja:"Olu, tata będzie zły, że pomazałaś ściany", O:"nie będzie krzyczał, kocha mnie więc nie będzie zły". Niedzielny poranek z moją Olcią: "Mamo piękna jesteś i wiotka taka, iiii sandałyyyy, gładka taka, kocham cię wiesz, Amen" ![]() ![]() [/QUOTE] Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Weronisiek moja będzie miała 3 lata w sierpniu ale też jest aparatka. Specjalnie kupiliśmy ksiazeczke obrazkowa żeby pokazać jej ciążę i co i jak skad.
Edit; jutro lub pojutrze jedziemy do auchan na ta akcje z usg 3d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2013-06-13 o 11:20 |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
też sądziłam, że tańsze będzie... może znajdzie się jakaś wyprzedaż.. a w jakich sklepach tego szukać? z wózkami?
ale dzisiaj cieplutko
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41298705]Dobra, zawsze jęczę i marudzę to dziś na wesoło Pokażę Wam co wymyśla moja 3latka ![]() To tylko kropla w morzu jej pomysłów i toku myślenia: 1. Babcia: "Olu idziesz do kościoła?" Ola: "nie" B: "ale dlaczego?" O: "bo jadę!" 2. Ola: "co to?" Tata: "ślimak" O: "a czemu on nie fruwa?" T: "bo chodzi" O: "no to gdzie ma nogi???" 3. Wieczorna modlitwa Oli przybiera od jakiegoś czasu taką formę: "[...] i Ducha Świntucha. Amen." 4. Niedziela Palmowa z Olą: w kościele, Ola wyciąga mi opakowanie po batoniku z torebki i krzyczy: "czemu zjadłaś mi batona?!". Jest niegrzeczna, tatuś na ucho szepcze jakieś pouczenia, Ola krzyczy: "nie!!! Ksiądz mnie nie zabierze!!". Ja mówię, że: "ciii, modlimy się", Ola krzyczy: "nie będę się modlić! nie chcę!". Wcześniej: "nie idźmy święcić palemki bo mi ksiądz psiknie wodą w oko". 5. Ja: "Olu! Nie wkładaj brudnych zabawek do buzi!", O: "Mamo! to czemu mi dajesz brudne zabawki??" 6. "Olu, gdzie się podziała moja grzeczna córeczka?", Ola: "poszła w pole i już nie wróci!" 7. Ola z dziecięcą komórką w ręku: "zadzwonię do mojego ojca, niech mi kupi lizaka, ale takiego kwiatuszka!". Kilka godzin wcześniej: ja:"Olu, tata będzie zły, że pomazałaś ściany", O:"nie będzie krzyczał, kocha mnie więc nie będzie zły". Niedzielny poranek z moją Olcią: "Mamo piękna jesteś i wiotka taka, iiii sandałyyyy, gładka taka, kocham cię wiesz, Amen" ![]() ![]() [/QUOTE]Genialna jest ![]() A ja sobie zdałam sprawę właśnie, że wg pierwszego USG to zaczynam dziś II trymestr |
|
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
no z wózkami, albo ogólnie akcesoriami dla dzieci. są i tańsze nawet po kilkadziesiąt zł, ale właśnie dlatego pytam czy ktoś coś tańszego testował, bo tak bez opinii to trochę się boję czy te tanie są bezpieczne, żeby się nie wiem nie rozpięły albo coś
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
u mnie przepadło ale musialam być w pracy.. może jeszcze powtórzą
|
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
|
|
|
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anoula Witaj w II trym Dopisz mi proszę wizytę na 4.07 g.9.00 USG połówkowe ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- U nas nie ma Auchan :/Szkoda |
|
|
|
|
#1376 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie juz polowka
![]() OLa niesamowita jest.Podobne teksty miala Karen,corka mojej przyjaciolki.Do tego uzywala politycznych i bardzo naukowych zwrotow (wiekszosc czasu byla z doroslymi) wiec smiechu bylo nie malo. Teksty dzieci sa rozbrajajace.Ja musze zapisywac co mowi Daniel,bo on do tego miesza jezyki i koncowki i wychodzi niezla parodia. Zrobil sie w ciagu dwoch tygodni taki inny,dojrzalszy,rozumie juz nawet ironie,skok niesamowity.I wlasnie zaczyna takie teksty-ja juz nie wiem,ile razy w tym tygodniu o malo sie ze smiechu nie posikalam. |
|
|
|
#1377 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
Anoulka gratuluję
![]() Ja w końcu akcję auchan odpuściłam, bo wyszłoby na to, że mam trzy usg co tydzięń, bo tamto z zeszły weekend, jutro połówkowe, a za tydz. u swojego gina. jeśli to potrzebne to ok, ale stwierdziłam, ze z czystej ciekawości to nie będę dzidziola narażać. ale szkoda mi było :/ A akcja ta http://www.szczesliwe.macierzynstwo....-dziecko-2013/ |
|
|
|
#1379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze sa takie wydarzenia! |
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle mam przed oczami Twojego synka na tym filmiku co kiedyś wklejałaś.Taki niewinny i słodki Dzieci to potęga ![]() Wszystkie te akcje są w dużych miastach,nie dziwię się bo w moim to nic się nigdy nie dzieje.Niby nie takie małe a zadupie ![]() A ciężko,oj ciężko się ruszyć do Rzeszowa lub Krakowa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

głodnemu chleb na myśli

za dzisiejsze wizyty!
powtorzylam badania na tarczyce i nie wiem co myslec tak jak wam kiedys pisalam ze tsh mialam z miesiac temu3,66 tak mi kazali to powtorzyc i wczoraj robilam tsh mi wyszlo 2,40 za to ft 4 cos 0,79;/ nie wiem co myslec nie umiem za bardzo interpretowac a ta co odczytywala mi telaefonicznie mowi: noooo jeden masz dooobryyy a drugii nie zaa baaaardzo ledwo wyprosilam zeby mi wyniki przeczytala;/ masakra