|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10261 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
![]() u mnie - szkoda gadać..
|
|
|
#10262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez koooocham WF!!!! Dlaczego..?Co sie stalo?
|
|
|
#10263 |
|
Zakorzenienie
|
Taki ładny dzień, a mi się dosłownie NIC NIE CHCE. No może nie całkiem - spać mi się chce. Nawet przekupiłam siostrę, żeby wyszła z psem - taki leń ze mnie.
Ludzie latają w krótkich rękawkach... I generalnie jest nijak...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10264 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię piątek 13!!! Mój ulubiony dzień w roku
I w sumie minął normalnie, tzn jeszcze nie minął bo będzie super gdyż wieczorkiem wybieram się na rockoteke i Kapitan Polewa pójdzie w ruch i cała naprzód na parkiet
|
#10265 |
|
Zadomowienie
|
jestem i ja :0
ciesze sie tym Łikendem ![]() u mnie ciepło ![]() tylko jutro do szkoły :/ naszczescie nie mamy normalych lekcji tylko jakies przedstawienia tzn mamy cos sami przedstawic . i ktos wymyslił i my robimy z reklamy sprite "nasza klasa to sprite , inne to pragnienie. Pragnienie nie ma szans " i mamy rozwalic kartony z innymi klasami :p ale co tam :P a tak wgl to kupilam waxa ![]() i teraz mam pytanie bo nie chce mi sie przekopywac tycg wszystkich ton watkow jezeli ktos uzywał to jak ? przed myciem włosów czy po ? bo na opakowaniu jest , ze po . ale chyba kiedys czytałam na wizazu ze przed i teraz nie wiem :P musze zrobic jeszcze ulotke o jakiejs wycieczce. taką jakby z biura podrózy :/ ale nie wiem jak podzielic strone na 3 czesci wiec nie robie;p
|
#10266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Lubie ta ich ostatnia reklame ![]() A Wax zawsze stosowalam po umyciu wlosow Oj jak mnie zab boli Na szczescie umowilam sie na 19:30 do dentystki. Boje sie, ze to bdzie cos 'wiekszego'..
|
|
|
#10267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do zęba to nie martw się na zapas Ja niedawno byłam na kontroli i nie miałam żadnej dziury, a tu niedawno przez święta zaczął mnie boleć ząb A ja się tak boję dentysty Też jutro idę do szkoły Nie chce mi się, ale tylko 2 lekcje A poza tym chodzę jeszcze tylko ten następny tydzień do szkoły, bo później przyjeżdżają do mnie Niemcy na rewizytę
|
||
|
|
|
#10268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jeszcze przede mną ![]() Ja też lubię! ![]() choć moim ulubionym dniem są moje urodziny ![]() Nie uwierzycie, ale tak się z Blaque wczoraj umawiałam, ze mi się przyniśni, że tak sie stało ![]() I nie tylko ona! W ogóle śniłyście mi się chyba wszystkie, tylko nie pamiętam o co w tym śnie chodziło ![]() Najabardziej pamiętam Em i Uhahaną
|
|
|
#10269 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam się przywitać i zaraz spadam
![]() Piątek 13 minął normalnie. Bez pecha i bez fuksa ![]() Za niedługo idę do kina na 10 godzin Hardkor
|
#10270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz swietnie!! Cytat:
haha No to pieknie Cytat:
Tylko nie usnij
|
|
|
#10271 |
|
Zadomowienie
|
blaque Dziękować
|
#10272 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczemu idziecie jutro do szkoły???
|
#10273 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie odrabiaja 30 kwietnia
![]() hmmm witam nowa tu jestem
|
|
#10274 |
|
Zadomowienie
|
mathilda - ja odrabiam 30kwietnia . czy cos kolo tego . zeby miec ten caly długi weekend wolny
dzisiaj juz chyba waxa nie bede stosowac. ale za to jutro ![]() jestem ciekawa efektówblaque chyba niedługo bedzie wchodziła do tego lekarza ..ale mam nadzieje ze bedzie ok i nie bedzie bolało ![]() Alatienka - zazdroszcze maratonu . bo nigdy nie byłam . ale ciii
|
#10275 |
|
po prostu Em :)
|
![]() To za 30 kwietnia. I to od 7.30. Wolę o tym nie myśleć. EDIT: mloda_to_glupia, czemu w końcu nie poszłaś na spotkanie wizażanek?
|
|
#10276 |
|
Rozeznanie
|
Em to wspolczuje
Ja w sumie to mam dlugi weeken,bo dzis to moje zatrucie,jutro nic nie odrabiamy a w ponedzialek targi w Poznaniu patitcz a co to jest ten caly Wax? 13 piatek-normalny...bo lezalam w lozku do 16 i z domu nie wychodzilam,ale dzien sie jeszcze nie skonczyl... |
|
|
|
#10277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja nauczycielka od niemieckiego tłumaczyła nam maturę pisemną i mówiła że jak piszemy list to najpierw ma być jakiś zwrot grzecznościowy, później musimy coś zagaić że np. przepraszamy że długo nie pisaliśmy itp. bzdury a później już każdy leje wodę i przynudza ile wlezie, tylko pamiętać trzeba że jest limit 120 wyrazów i jak jest za dużo to do du*y a jak za mało to też do du*y Wspomnę tylko że ona ma 50 lat hehe kiedyś jak robiliśmy coś w książce to ona: "no to dosmerfowaliśmy aż tutaj" ona jest zaje***sta ma duży szacunek wśród nauczycieli i uczniów Aha a kiedyś nam powiedziała że jak tacy będziemy niegrzeczni to nam włosy łonowe powyrywa
|
|
#10278 |
|
Zadomowienie
|
moorfina - wax to juz bardzo osławiona maska\odzywka do włosow do kupienia w aptece. podobno bardzo dobrze działa na włosu zniszczone , potem włosy szybciej rosną i mam nadzieje ze w moim przypadku równiez mniej wypadają
wejdz na fryzjerskie lub wpisz w wyszukiwarkę "wax" znajdzie ci mnóstwo wątków lub recenzje na kwc choc tam są czasem bardzo zróznicowanemathilda - ja mam podobna nauczycielke z mamty. jak ktos dostanie jedynkę to mowi ze dostał "smutna siodemke" , czasem nam cos rysuje , bardzo fajnie tłumaczy , mowi do nas po przezwiskach , a jest u nas taki chłopak w klasie co obstawia mecze i facetka zawsze wie kiedy przegrał a kiedy wygrał :P, chłopacy tak jaką ja lubia ze kiedys jej rysowali serduszka na brudnym samochodzie , a wgl to chodzi w koszulce z napisem "jestem z układu" jak w tamtym roku byl plebistyt na najlepszego nauczyciela to chyba wygrala
|
#10279 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Znieczulenie jeszcze trzyma i jak sie smieje to usmiech mam wykrzywiony heheIde za tydzien jeszcze ale raczej jest ok ![]() mloda to glupia-witamy mathilda, patitcz-swietnych macie nauczycieli! Ja mialam taka pania w gim Kocham ja! Odwiedzam ja w moim gimnazjum, a kiedys mi powiedziala, ze chcialaby miec taka corke jak ja W ogole z niej jest taka cholera, ze ![]() PS. Widzialam fajnego goscia Ktorego widze dooosyc czesto i bardzo mnie to intryguje, tymbardziej..ze z wygladu mi sie podoba..
|
|
|
#10280 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z ogniska.
Ale było bardzo kiepsko. A spotkanie z moimi babami było jak zwykle udane i obżarłam się lodów
|
|
|
|
#10281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łaaaaaaał, no cóż za zaszczyt Mimo mi ![]() To ja jako jedyna jutro nie odrabiam 30 kwietnia? U mnie w szkole zdecydowali, że będziemy odrabiać dopiero w drugą sobotę maja, albo nawet później. Z tego powodu, że plan już będzie zmieniony, bez maturzystów... i cośtam jeszcze. W każdym razie całkiem odpowiada mi ta opcja ![]() Co do nauczycieli, to w teraźniejszej szkole jest kilka fajnych, ale chyba żaden nie jest jakiś mega, w gim. się zdarzali. Ale mimo wszystko wolę tą szkołę od gimnazjum. Powklejam Wam trochę zdjęć, cobym się pochwaliła... Hehe ![]() 1. bęben mój [tak przy okazji cykłam ]2. i 3.: kupiłam sobie opaskę w H&M i nie wiem, czy wyglądam jak człowiek. Mogę chodzić? A właśnie - cycki mi jakieś dziwnie duże wyszły, normalnie mam bardziej proporcjonalne ![]() 4. i 5.: nowe buty Przepraszam, że wyglądam jak potwór
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#10282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. ale u mnie nawet jak już odrabiamy coś, to to jest zawsze jakiś luźny dzie- dzien sportu, ekologo itp., więc lekcji raczej nie ma ![]() Oczywiście, że możesz chodzi w tej opasce, wyglądasz nie to, ze jak człowiek, to jak ładny człowiek ![]() Fajowskie buty! Ja byłam wczoraj na spotkaniu z M. Stużyńską, opowiadała coś o swoim życiu. Oczywiście fotka bła obowiązkowa ![]() A dziaisaj idę na warsztaty teatralne z nią, więc bedzie jeszcze fajniej
|
|
|
#10283 |
|
Zakorzenienie
|
Uhahana:Ślicznie ci w tej opasce.Tak bardzo dziewczęco
Noś ją koniecznieButy tak sobie mi się podobają. Niestety odwołali moją aukcje z butami i postanowiłam sobie kupić inne. Wklejam zdjęcie. Te mi się bardziej podobaja od tamtych tylko różni je jak zwykle cena Dzisiaj całkowicie umieram bo mam "malinowe" dni Boli mnie przeraźliwie od rana. Wziełam 2 ibpromy i 3 nospy w ciągu 4 godzin ![]() Wiem,że to głupie faszerowanie się lekami no,ale już nic mi nie pomaga,a nawet chodzić nie moge ehh Musze się wybrać do gina po tabletki bo inaczej bede sie męczyć co miesiąc. Ide zrobić jajecznice na śniadanie póki moge coś jeść. |
|
|
|
#10284 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie idę do szkoły, ale będę musiała w poniedziałek i będę mieć normalne lekcje, nie wiem co gorsze:/.
Uhahana fajnie wyglądasz w przepasce Marta jakiej długości masz włosy? Jeśli zapuszczasz włosy od września? |
|
|
|
#10285 |
|
Zakorzenienie
|
Ines:Narazie tylko do ramion
Ostatnio jak byłam u fryzjera (miesiąc temu czy cos takiego) to sporo mi obciela,a ja chcialam tylko z tylu wyrównać i podciąć końcówki
|
|
|
|
#10286 |
|
Zakorzenienie
|
Uhahana świenie wyglądasz, śliczna ta opaska
Krówka to gdzie zdjęcie? Wklejaj !! Ja padam po rocko, spałam u koleżanki i w sumie fajnie było tylko trochę mało ludzi, ale najważniejsze osoby były i sobie pogadałam z nimi ![]() marta fajne te bucki
|
#10287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za opinie
![]() U mnie w szkole przeważnie jak jest jakieś odrabianie, to są normalne lekcje, ale zawsze wychodzi na to, że [jak jest ładna pogoda] siedzimy na dworze, a ktoś wkręca nauczycielom, że jest tylko kilka osób obecnych albo coś... grunt to kombinowanie ![]() Mathilda djembe kupiłam na Allegro, a raczej dostałam pod choinkę. Nie jest to nic specjalnego, ale dopiero się uczę, więc nie było sensu kupować jakiegoś super. Właśnie dzisiaj idę na ognisko i biorę tego klocka, coby mi kumpel podociągał sznurki. W ogóle... dzisiejszy wieczór zapowiada się całkiem, całkiem
Choose life.' |
|
|
|
#10288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czulam sie jak dziecko ktore nie umie pic, bo sok wylewa jej sie z twarzy Fajnie Ale zdjecie chcemy!Ja wczoraj bylam w teatrze na "Tangu' Mrozka. Fajne nawet ![]() Cytat:
hehe U mnie jest to na porzadku dziennym w szkole Cytat:
A dziewczyny siedza i sie mecza w szkole.. Ja juz posprzatalam, zrobilam ciasto z mamuska, bylam w sklepie a teraz przyszlam do Was Jutro ide do kosciola na 9 i 'przy okazji' zobacze tego goscia.. Moze bdzie![]() hehe ale jestem goopol
|
|
|
#10289 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu nie umiem się wbić
![]() uhahana => fajnie wyglądasz Co do szkoły - nie wiem kiedy odrabiamy, dziś (chyba) nie ale obojętnie mi w którą sobotę, bo i tak nie mam dojazdu więc nie pójdę, chyba że byłyby same histy albo WOSy to coś skombinuję ![]() ale pewnie jako mat-fizowi zrobią nam same maty i fizyki, więc <ciekawa_świata wykrzywia usta z pogardą i myśli: phi, akurat przyjdę, już mnie tam zobaczyliście> ![]()
|
#10290 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś musi być ten pierwszy raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Troche się z siebie ponabijaliśmy - "dobranoc" gdy zgasły światła itp. Uwielbiam się tak przekomarzać. No a po wszystkim odwiózł mnie do domu. Czyli o 6![]() Ja chcę jeszcze! Co do tego gościa - uderzaj! ![]() Cytat:
Ślicznie w niej wyglądasz![]() Witam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

jakies biszkopty tylko,ale je lubie!

A ja się tak boję dentysty 

I to od 7.30.
Wspomnę tylko że ona ma 50 lat
Ślicznie w niej wyglądasz