![]() |
#2371 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Super! djerba, nomen, co Wy na to? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 7 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja z łomży jestem. To jest jakieś 140 km. Wózek oczywiście wchodzi bez problemu, ale mimo wszystko w dwie strony wychodzi ponad 4godziny w aucie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-06-14 o 07:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słodziak! |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Chyba całemu watkowi ulżyło ![]() Cytat:
![]() Ale ja się powoli zaczynam wkręcać, mężowi chcę prezent zrobić, skoro dwa panele można mieć różne, super sprawa ![]() Dzisiaj napiszę maila do tej babeczki się wypytam o parę spraw i jazda ![]() ale tam są też MT od 3go miesiąca? : > Cytat:
![]() ![]() ![]() hahaha padłam, wyszkoliłaś konkretnie tego swojego ![]() Cytat:
![]() Oj kochana, wy to macie przeboje, współczuję strasznie, i zdrówka dla Blaneczki naszej kochanej!!! ![]() a tż Szajki to jakoś tak nie wiem, jakby się nas bał czy co? ![]() Cytat:
Ale już oki ![]() mój miał czapę ![]() ale bezuszkową ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że się już czujesz lepiej ![]() buziaki Cytat:
![]()
![]() |
#2375 |
Zadomowienie
|
Witam sie i ja
![]() Zazdroszczę Wam spotkania, kurcze nie chce mi otwierać zdjęć na tablecie ![]() Byliśmy właśnie na mieszkaniu, płytki fajnie sie kładą, wiec widać juz jakieś efekty i przyznam, ze póki co jestem zadowolona z wyborów ![]() Moj tz w nagrodę za ogromna pomoc we wszystkim dostał dzisiaj wychodne na weekend, co prawda jeszcze rano mi mówił, ze mu dziwnie i nie musi jechać, ale postanowione juz , ńiech jedzie chłop. Przyznam wam, ze jestem cała obstrachana, bo on mi na prawdę dużo we wszystkim pomaga i boje sie jak to ogarnąć, najbardziej przeraża mnie noc, dziecko płacze, a tu jeszcze mleko przygotować, zawsze u nas jedno na raczkach tuli małego a drugie szykuje fast fooda. Dziewczyny mm, jak wy to logistyczne organizujecie? Aska niesamowicie dużo pozytywnej energii z ciebie płynie, dobrze, ze juz po wszystkim. Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-06-14 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||
Zakorzenienie
|
uffff
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aśka powodzenia przy zdjęciu szwów ![]() A co będę w domu siedzieć ![]() ![]() Udanych łowów życzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do czapeczki,wiem że Pietraszko miał ![]() Ale chodziło mi o to że żadne dziecko nie miało grubej czapki ![]() Lady, i co mąż mówił na zdjęcia??? Mojemu bardzo fotki się podobały ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-14 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Insolito dziękuje Kochaną
![]() ![]() Lady dziękuje za miłe słowo ![]() Fajny układ z mężem-że nie idziecie spać skłóceni. Super! Ja to (odpukać) nie pamiętam kiedy się choćby ścięłam z moim mężem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie, może nawet na weekend by się udało.... Ajjj rewelacyjne są takie spotkania!!! Cytat:
![]() My dzisiaj spaliśmy do 8 ![]() ![]() ajjjjjjjjjj jaka przepiękna pogodaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ! <3 MENEQ - czy będę mogła mieć do Ciebie małą japońską prośbę? ![]() ![]() EWULKA - zapomniałam, zakochana jestem w Twoich włosach!!!!!!!!
![]() |
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Hej jestem i ja
![]() Ale wstałam dziś lewą nogą bo moja mądra mama przyszła zakomunikować że idą na działkę i obudziła mnie i Oskara ![]() Potem przylazł facet spisać licznik od wody ale tak walił w drzwi że mój w.ku.rw osiągnął temperaturę rozgrzanego pieca na maxa i mu nie otworzyłam ![]() A miałam dobre chęci bo nawet się ubierałam już (byłam jeszcze w piżamie). Efekty są takie że Oskar marudny bo niedospany,ja wściekła bo wiadomo ![]() Jeszcze jakby było mi mało zmieniałam Oskarowi pieluche na łóżku i tak się wiercił że wycisnął to gów.no na kołdre ![]() Lepiej chyba dnia nie mogłam zacząć? ![]() Poza tym pół nocy śniły mi się lumpeksy i buszująca w nich Ill ![]() ![]() Cała-dobrze że przegląd podwozia ok ![]()
#2381 |
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hello
![]() Ja dalej daleko za Wami. Troche chyba omine,bo inaczej nie nadgonie ![]() ![]() Mam nadzieje,ze wczorajsze spotkanie sie udalo Slazaczki? ![]() Milego dnia baby ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Lurker ;)
|
Lady haha dziwisz sie, ze maz Szajki sie przestraszyl jak taki zlot czarownic zobaczyl
![]() ![]() becikowe na Ukrainie az z ciekawosci poczytalam wczoraj ![]() Aaa chcialam napisac, ze wczoraj ostro sie poklocilismy z TZ. Ehh troche hardcore rzucilam jego telefonem, ktory po czesci byl powodem wielu klotni. Powiedzialam wszystko co mnie boli i o co mam zal, on tez. Oczywiscie postanowienie poprawy. IIII wiecie co? Jakby ktos mi kamien z serca zdjac. Czuje sie jak zakochana od nowa ![]()
#2383 |
Zakorzenienie
|
Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie
![]() ![]()
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to oby już było tylko lepiej z TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
W sumie 4h dziennie, to nie jest problem. Yae przewaznie spi a jak nie, to patrzy przez okno. Ale my jezdzimy sporo od samego poczatku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2387 | ||||
Zakorzenienie
|
swiat sie konczy, Illusion bez zakupów z lumpa wraca....
Cytat:
![]() [QUOTE=ILLUSION;41311062] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() całkiem udany poczatek... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahahahaha, to Ci sie wizyta u gina udała ![]() ![]()
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale go nie szkolilam, tzn w pierwsze lato, ktore ze soba bylismy, u mnie nie bylo klimatyzacji, a w jego pokoju byla zepsuta, wiec przy najszczerszych checiach nie bylismy w stanie spac razem. W takim ukladzie tz spal na podlodze, bez niczego, a ja mimo goraca fochem zarzucalam, ze nie chce mnie przytulic do snu. No i tak nam zostalo, tyle ze kolejnosc podloga-foch, w ktoryms momencie sama sie zmienila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
MARTA- pomienałm cytat
![]() ![]() DEBRAH- jak pięknie razem z małą wyglądacie.... a Ty jak modelka jestes sliczna ![]() ASKA- fajnie, że sie odezwałas, ciesze sie , ze zabieg sie udał no i zazdroszcze determinacji w nadrabianiu ![]() CAŁA- Bozysława w porządku, gin namawia, a ty sie opierasz? no wiesz? ![]() BOKEH- pięknie to napisałas na blogu, ajjj ![]() ![]() SILVER- Daria urasta do watkowej mistrzyni min, czym dołącza do Nawijkowego Kubula ![]() Mój Bartulo tez nie sugeruje , ze ukupsztalony ![]() dzis wstalismy o 9,30, czuje sie jak nowonarodzona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zadomowienie
|
Teraz juz bede na bierzaco
![]() dziewczynki czy podajecie swoim dzieciom soczki juz. bylam wczoraj w rosmanie jest promo na hipa to wzielam jabluszko, banan, jablko marchew. planuje dzis dac smrodkowi rozcienczony 40/60 ... nie wiem czy nie za sslabo ... w rosmanie promo tez na deserki gerbera 3 +1 gratis ... nie wiem czy cena 3.29 za szt jest oki bo jesli tak zrobi wiekszy zapas dzisiaj. i jeszcze put o siteczko. dajecie do niego surowe te owoce. bo bana to jeszcze miekki, ale jabluszko ???
#2394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój gin to taki spoko koleś jest- żartowniś. Mówi do mnie, że na następny raz zaprasza jak się okres będzie spóźniał - dżołk nr 3 ![]() dzieki za kciuki za wizyte ![]() ja wczoraj tyle rzeczy miałam zrobić i co i ch.ja nic nie zrobiłam ![]() dzisiaj działam od rana, ale i tak co chwile tu leze zobaczyć co piszecie. Jestem Monika, jestem wizażoholiczką. ![]() ![]() widzę, że Debrah wczoraj napięcie stworzyła i wszystkim dech zaparło, ale najwazniejsze, że udało się plik odzyskać!! ![]() Lady, jak tam godzenie w nocy było? jedziesz na Ukraine? ![]() Aśka, powodzenia na zdjeciu szwów, super, że już do nas wróciłaś!!
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-14 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie widzialam nawet kiedy ja robila :P
#2396 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta-to luksus miałaś ze spaniem
![]() ![]() Ewik-pytałaś o mycie siateczki po bananie-faktycznie ciężko ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Dziwne ![]() ![]()
#2397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
widziałyście, jaki moja siostra komentarz dała pod linkiem Bokeh, który udostępniłam?
![]() ![]()
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() spaaaaać mi się chce ![]() Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-06-14 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.