Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 07:55   #2371
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę. Ja tu sama jak palec z Warmii i Mazur, ehh.

Ale w "podróż poślubną" jedziemy nad morze, do Trójmiasta, to może wtedy coś, ten, teges?
Noooooo kiedy?

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ja będę też w sopocie! od 1 - 15 lipca
Super!
djerba, nomen, co Wy na to?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Jestem i ja

Dzieki laseczki za spotkanie !!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze to pierwsze, ale nie ostatnie

Dziewczyny wsio juz napisaly, bylo super! Mazowsze, do roboty !!!

W skrocie

Na sciezce rowerowej okrzyczala nas jedna pani nazywajac nas "mamuskami" , z Szaja glodowalysmy bo co jedno dziecie sie uspokoilo to inne zaczynalo plakac wiec przystanki byly co chwile takze ciezko bylo nam dojsc do jakiegos jedzeniowego lokalu, jak juz dotarlysmy dostalam nalesnika jednego wypierdka za 9zl na dodatek z dzemem a nie z czekolada jak zamawialam ale olalam bo ja sie klocic nie lubie. a dziewczyny mowily, zebym placki ziemniaczane wziela! Pietraszko wpadl w histerie ze zmeczenia ululalam w wozku, spal spal spal i spal nakarmilam i znowu spal tramwaj sie wykoleil i musialam wracac busem ale dzieki temu po drodze kupilam sobie dwie pary tramposzczalow po 15zl
Mignal nam P.od Szajki i poznalysmy Agatke czerwonego kapturka
Spotkalysmy pania ktorej dziecie bardzo plakalo co sie okazalo biedne dzidzi mialo polarkowego pajaca i gruba czape

Dziewczyny sa super, wszystkie sliczne, dzieciaczki piekne!!!!!

Jeszcze raz fenkjuuuu!!!!!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Przyszła moja Tula! Super jest, zwłaszcza mi sie podoba wykonanie - porządna i wygodna regulacja, fajny patent z zabezpieczeniem paseczków, żeby nic nie dyndalo.. no i bardzo ładne jest.
Mogę dać fotę, ale na pewno Was zanudzę, wszystkie czekają na fociszcza spotkaniowe
D*pa tam, dawaj fote!!! (albo juz dalas, ale jeszcze nie nadrobilam)

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 07:55   #2372
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, to organizujemy jakis ogolnopolski zlot? W wakacje? Po sesjach, na urlopach?
Marzenie

Cytat:
maaam, maaam, odzyskałam!
7

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Prosiłam jak ludzi-nie produkować tyle

Pięknie podsumowałyście Wasze spotkanie. Super się to czytało.

Aska trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Lady jak tam z mężem?

Ja już też jakiś czas temu pisałam że Szajowy mąż jest przystojny

Cała super że wizyta się udała,cbierz się za produkcję równie wypasionych dzieci jak Jula

Illusion dziękuje,ja też się strasznie cieszę że był wczoraj. Zajął się Blanka a ja posprzątałam całe mieszkanie
Tyle że mnie uświadomił że w sobotę pracuje
A Twój na urlopie? Jak super! pozytywnie zazdroszczę całym sercem.

Insolito,dwie godziny drogi w foteliku to nie tak strasznie jeszcze dla bobasa. A skąd będziesz jechać ewentualnie? Nie zmieści Ci się wózek do auta?

Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak bardzo chciałam przeczytać ,że noc u Was była dobra, a tu takie wieści Strasznie współczuję

Ja z łomży jestem. To jest jakieś 140 km. Wózek oczywiście wchodzi bez problemu, ale mimo wszystko w dwie strony wychodzi ponad 4godziny w aucie Chyba bym się nie odważyła

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Nie wiem co Daria ma z tym językiem od 2 tygodni ciągle wszystkim język pokazuje i przy tym śmieszne odgłosy wydaje

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hello z rana. jestem glupia i ktos.mnie w czajnik powinien walnac. tak sie zawzielam, ze do 2 nadrabialam. jestem na 76 stronie ... a mloda od 5 szaleje .. jestem neptyk na maxa ... modle sie zeby w koncu usnela .. potrzebuje jeszcze 2 godzin snu a mloda ani mysli spac jeszcze, chociaz ziewa co chwile ...

chcialam wam podzieokowac za wszystkie slowa wsparcia. jestescie kochane. ogolnie laparoskopia przebiegla bezproblemowo ... przezywalam jak glupia. bylam na 8 w szpitalu o 9 poszlam na sale. super zaloga byla, ja zesrana po cesarce ... bardzo fajni zartowali, nawet nie wiem kiedy mi dali narkoze ... obudzilam sie po 11 z mega bolem i drenem w prawym boku ... no ale nie bylo tak tragicznie. na 2 dzien po wyjeciu drenu wypisalam sie na wlasne rzadanie .. antybiotyk dostalam 1 razowy, po narkozie moglam karmic 12 , przeciwbolowych nie bralam ... o 11 juz dostawialam mloda do cyca. a cyce mialam jak kamienie. nie mialam sily odciagac lakta to jak sie obudzilam po 24 h niekarmienia myslalam ze zejde tam z bolu. odciagalam od razu po 200 z cyca poszlo i to nie bylo wszystoo ... 2-3 dni to byl koszmar .. bol straszny, szwy mi przeszkadzaly, blanka przy karmieniu kopala po jich, bila ... bylo ciezko wstac, chodzilam zgarbiona jak staruszka i nie moflam gleboko oddychac .. gdybym nie pojechala do rodzicow nie dalaby. rady z mala. dostawalam ja tylko na karmienia .. dzis ide na zdjecie szwow ... czuje sie rewelacyjnie. nic mnie nie boli. tylko pempek ale ns nim najwiekszy szew i siniak. poza tym ciagle mnie mloda kopie po nim bo jest w zasiegu jej nozek ... dieta to tragedia ... 0 surowego kiedy na straganach truskawki czeresnie kapustka mloda .... plakac misie chce. chociaz juz pilam troche koktajlu i na lodach wloskich vylam :p
tesknie za cyclingiem. przed ciaza chodzilam 2 x w tyg. teraz jak dostane zielone swiatlo top cwicze z ewka. musze popracowac nad brzpuchem bo zebralo sie na nim strasznie duzo tluszczu . no i ramiona dostalam jak jakis atleta ...
no i chyba to wszystko o tym co sie dzialo przez ten tydzien ... mloda szarpie sie przy cycu jak dxiecko rosmery doslownie. ile w niej sily szok ... ona z tych przesypiajacych noc .. usypia przewaznie kolo 21, budzi sie 4-6 zalzy ... potem 1-2 godz wojowania i znow idziemy spac ... ostatnio zdazylo sie do 13 :p ...

dziewczyny spotkanie mega. spelnienie marzen. wszustkie jestescie piekne ... powalil mnie stroj Lady ... Silver jestes moim idealem kobiety, Twoj Tz jest mega szczesciarzem majac taka dupeczke przy sobie ... fajnie razem wygladalyscie, mamuskowy zlot ... moze nastepny zrobimy w okolicach lodzi :p

gratulacje za skonczone 5 mies dla maluchow Blogerki, Deli, Hope, Szajki i Marty ... jesli ktores pominelam przepeaszam. nadrobilam ponad 70 stron w 2 dni ...
Dobrze, że najgorsze za Tobą, ter będzie już tylko lepiej

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2013-06-14 o 07:56
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 08:22   #2373
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
Cytat:

Cytat:
hello z rana.

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
A to zdjęcia z dzisiaj
Słodziak!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 08:35   #2374
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
!!!!!
Chyba całemu watkowi ulżyło

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Lady ja się na tym nie znam, o chustach słyszałam już dawno ale o mt usłyszałam dopiero po porodzie Na forum chustowym jest cały wątek z recenzjami tych mt, to są mt od Alci bo to Alcia szyje Ona puszcza po babeczkach z forum mt testowe i dziewczyny się wpisują, też takie które kupowały mt na własną rękę. Opinie są rewelacyjne a te dziewczyny wiedzą co mówią bo to specjalistki chustowe, część prowadzi warsztaty z chustowania, mają certyfikaty itp. Nosidła dopiero niedawno weszły do testowania i tam dziewczyny pisały co trzeba poprawić ale co do mt nikt nie ma zastrzeżeń, podobno są świetne. Nie wiem czym się różnią od Tuli bo nie widziałam na żywo ani jednego ani drugiego. Na pewno mt ma pasy którymi się trzeba związać trochę jak chustą ale pasy są doszyte do panelu i przypominają te od nosidła, nie od chusty. Nie wiem czy panele są podobne w obu typach. Mnie zachwyca to że można sobie wymyślić każdy wzór, od kwiatków i motyli poprzez diabły tasmańskie, postacie z bajek aż po emblematy drużyn piłkarskich. I każda strona może być inna bo mt jest dwustronne, mama może mieć motylka a tata nazwę ulubionego zespołu muzycznego. Cokolwiek, można wysłać rysunek na wzór i ona to haftuje maszynowo. Na stronie ma galerię tego co zrobiła, to są prawdziwe cudeńka. Można mieć napis córeczka tatusia czy tam synek mamusi np. Albo imię dziecka. Cokolwiek

I jeszcze wiem że ona to szyje na wymiar, inne jest mt dla dziecka półrocznego a inne dla dwulatka, mają różne wymiary paneli. I jeszcze widziałam że jest coś takiego jak mt dwurozmiarowe ale nie obczaiłam jeszcze o co kaman.

Jak nie przeglądałaś strony athi to polecam.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Debrah super że się udało

Lady może kupmy sobie takie mt zamiast tuli i będziemy szpanować że poszłyśmy pod prąd i nie dałyśmy się namówić na tulę? :- )Walniemy se jakieś wypasione aplikacje i niech nam te od tuli zazdroszczą, a co

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Skoro nikogo nie ma to idę spać, dobranoc

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Jeszcze mi się przypomniało że do mt dziecko ma mieć koło pół roku bo powinno umieć siedzieć. Czyli pewnie panel jest inny niż w nosidle skoro jest taki wymóg. I że można sobie wybrać czy góra panelu ma być zaokrąglona czy prosta. W ogóle wszystko sobie można wybrać
Kija, widzę, żeś nagrzana na MT
Ale ja się powoli zaczynam wkręcać, mężowi chcę prezent zrobić, skoro dwa panele można mieć różne, super sprawa
Dzisiaj napiszę maila do tej babeczki się wypytam o parę spraw i jazda
ale tam są też MT od 3go miesiąca? : >

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Zlot ok, ale zrobmy miedzynarodowy, ok?
Proponuje zimna podloge i jeszcze tak przeszkolic, zeby po klotni sam sie na niej kladl spac. U mnie to dziala antyklotniowo

hahaha padłam, wyszkoliłaś konkretnie tego swojego

Cytat:
Dzień dobry!
Prosiłam jak ludzi-nie produkować tyle

Pięknie podsumowałyście Wasze spotkanie. Super się to czytało.

Aska trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Lady jak tam z mężem?

Ja już też jakiś czas temu pisałam że Szajowy mąż jest przystojny
Cała super że wizyta się udała,cbierz się za produkcję równie wypasionych dzieci jak Jula

Illusion dziękuje,ja też się strasznie cieszę że był wczoraj. Zajął się Blanka a ja posprzątałam całe mieszkanie : )
Tyle że mnie uświadomił że w sobotę pracuje
A Twój na urlopie? Jak super! :: pozytywnie zazdroszczę całym sercem.

Insolito,dwie godziny drogi w foteliku to nie tak strasznie jeszcze dla bobasa. A skąd będziesz jechać ewentualnie? Nie zmieści Ci się wózek do auta?

Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać ::

No z mężem już wsio oki, my się na siebie długo gniewać nie potrafimy, a spać nigdy nie idziemy pokłóceni

Oj kochana, wy to macie przeboje, współczuję strasznie, i zdrówka dla Blaneczki naszej kochanej!!!

a tż Szajki to jakoś tak nie wiem, jakby się nas bał czy co?
Cytat:
Witam ::
Daria od 6.00 nie śpi. No ale spała od 21-6 bez przerwy na jedzenie,więc nie dziwię się że jest wyspana. Leży w łóżeczku i gadaaaaa,gada,gada,gada.

::

hmm a o co poszło jeśli można wiedzieć?

Ale cudnie! W gondolce już ledwo ledwo się mieści

Zgadzam się. Ja się wzruszyłam

no tak,ja taka spokojna i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi

dziękujemy za link

a no możemy, możemy

na szczęście wszystkie dzieciaczki były bez czapek i bez skarpetek D

Ty nawet opis wizyty u gina potrafisz napisać tak że :: :: :: :: ::

A co do Ukrainy :: Nie słyszałam o tym.

O jejku.... : ale się musiałaś wystraszyć :: Współczuję strasznie tych nieprzespanych nocek ::

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Co tu taka cisza????? Są tylko dwie osoby na forum(w tym ja :: )
kochana, no o pierdoły no..... wózek stał nie w tym miejscu co trzeba ;] i tak od słowa do słowa.....
Ale już oki

mój miał czapę
ale bezuszkową

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ooo bylo by fajnie tak na za rok np

Elmi a od Ciebie do Niedzicy to daleko????

i co spal na kanapie?

Ufffff

Wlasnie przed chwila Han.ia wstala takze dala pospac

Kurcze dziolchy co Wam sie poszylo z tym glosem? To chyba z szaja pomylilyscie a mi sie baaaaardzo podoba fryzura szaji jakos na zdjeciach nie bylo tego tak widac. Lady i jej usmiech tylko ją zawolalam zeby sie obrocila do zdjecia a ona od razu usmiech

A menq zdjecia pare na moim blogu
a co Ty, zlitowałam się nad nim, mi i jemu już nerwy puszczają przez ten remont, no tylko kurde, żeby wszoraj? ale już wyjaśnione, pogodzone, przeproszone : > no, nawet zdjęcia mu pokazałam wczoraj

Cytat:
hello z rana. jestem glupia i ktos.mnie w czajnik powinien walnac. tak sie zawzielam, ze do 2 nadrabialam. jestem na 76 stronie ... a mloda od 5 szaleje .. jestem neptyk na maxa ... modle sie zeby w koncu usnela .. potrzebuje jeszcze 2 godzin snu a mloda ani mysli spac jeszcze, chociaz ziewa co chwile ...

chcialam wam podzieokowac za wszystkie slowa wsparcia. jestescie kochane. ogolnie laparoskopia przebiegla bezproblemowo ... przezywalam jak glupia. bylam na 8 w szpitalu o 9 poszlam na sale. super zaloga byla, ja zesrana po cesarce ... bardzo fajni zartowali, nawet nie wiem kiedy mi dali narkoze ... obudzilam sie po 11 z mega bolem i drenem w prawym boku ... no ale nie bylo tak tragicznie. na 2 dzien po wyjeciu drenu wypisalam sie na wlasne rzadanie .. antybiotyk dostalam 1 razowy, po narkozie moglam karmic 12 , przeciwbolowych nie bralam ... o 11 juz dostawialam mloda do cyca. a cyce mialam jak kamienie. nie mialam sily odciagac lakta to jak sie obudzilam po 24 h niekarmienia myslalam ze zejde tam z bolu. odciagalam od razu po 200 z cyca poszlo i to nie bylo wszystoo ... 2-3 dni to byl koszmar .. bol straszny, szwy mi przeszkadzaly, blanka przy karmieniu kopala po jich, bila ... bylo ciezko wstac, chodzilam zgarbiona jak staruszka i nie moflam gleboko oddychac .. gdybym nie pojechala do rodzicow nie dalaby. rady z mala. dostawalam ja tylko na karmienia .. dzis ide na zdjecie szwow ... czuje sie rewelacyjnie. nic mnie nie boli. tylko pempek ale ns nim najwiekszy szew i siniak. poza tym ciagle mnie mloda kopie po nim bo jest w zasiegu jej nozek ... dieta to tragedia ... 0 surowego kiedy na straganach truskawki czeresnie kapustka mloda : ( .... plakac misie chce. chociaz juz pilam troche koktajlu i na lodach wloskich vylam :p
tesknie za cyclingiem. przed ciaza chodzilam 2 x w tyg. teraz jak dostane zielone swiatlo top cwicze z ewka. musze popracowac nad brzpuchem bo zebralo sie na nim strasznie duzo tluszczu . no i ramiona dostalam jak jakis atleta ...
no i chyba to wszystko o tym co sie dzialo przez ten tydzien ... mloda szarpie sie przy cycu jak dxiecko rosmery doslownie. ile w niej sily szok ... ona z tych przesypiajacych noc .. usypia przewaznie kolo 21, budzi sie 4-6 zalzy ... potem 1-2 godz wojowania i znow idziemy spac ... ostatnio zdazylo sie do 13 :p ...

dziewczyny spotkanie mega. spelnienie marzen. wszustkie jestescie piekne ... powalil mnie stroj Lady ... Silver jestes moim idealem kobiety, Twoj Tz jest mega szczesciarzem majac taka dupeczke przy sobie : > ... fajnie razem wygladalyscie, mamuskowy zlot ... moze nastepny zrobimy w okolicach lodzi : p

gratulacje za skonczone 5 mies dla maluchow Blogerki, Deli, Hope, Szajki i Marty ... jesli ktores pominelam przepeaszam. nadrobilam ponad 70 stron w 2 dni ... : o
Aśka, jesteś niemożliwa kobieto!!!!!!!!
Dobrze, że się już czujesz lepiej
buziaki

Cytat:
Aha. Nie wiem kiedy klub nadrobię Dzis jadę na ogródek do znajomej na grillllaaaaa : D
nie za dobrze Ci?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 08:54   #2375
ezzo
Zadomowienie

Witam sie i ja

Zazdroszczę Wam spotkania, kurcze nie chce mi otwierać zdjęć na tablecie muszę dorwalam jakiegoś kompa.
Byliśmy właśnie na mieszkaniu, płytki fajnie sie kładą, wiec widać juz jakieś efekty i przyznam, ze póki co jestem zadowolona z wyborów

Moj tz w nagrodę za ogromna pomoc we wszystkim dostał dzisiaj wychodne na weekend, co prawda jeszcze rano mi mówił, ze mu dziwnie i nie musi jechać, ale postanowione juz , ńiech jedzie chłop. Przyznam wam, ze jestem cała obstrachana, bo on mi na prawdę dużo we wszystkim pomaga i boje sie jak to ogarnąć, najbardziej przeraża mnie noc, dziecko płacze, a tu jeszcze mleko przygotować, zawsze u nas jedno na raczkach tuli małego a drugie szykuje fast fooda. Dziewczyny mm, jak wy to logistyczne organizujecie?

Aska niesamowicie dużo pozytywnej energii z ciebie płynie, dobrze, ze juz po wszystkim.

Edytowane przez ezzo
Czas edycji: 2013-06-14 o 08:55
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 08:55   #2376
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
uffff

Cytat:
Silver jestes moim idealem kobiety, Twoj Tz jest mega szczesciarzem majac taka dupeczke przy sobie
o mamuniu dziękuję aż się zawstydziłam

Aśka powodzenia przy zdjęciu szwów

Cytat:
nie za dużo masz tych wypadów???
A co będę w domu siedzieć

Cytat:
A jadzis ide do lumpa
Udanych łowów życzę Pochwal się potem.

Cytat:
kochana, no o pierdoły no..... wózek stał nie w tym miejscu co trzeba ;] i tak od słowa do słowa.....
Ale już oki

mój miał czapę
ale bezuszkową

a co Ty, zlitowałam się nad nim, mi i jemu już nerwy puszczają przez ten remont, no tylko kurde, żeby wszoraj? ale już wyjaśnione, pogodzone, przeproszone : > no, nawet zdjęcia mu pokazałam wczoraj
O to widzę że rzeczywiście o pierdoły :P Super że już się pogodziliście

Co do czapeczki,wiem że Pietraszko miał

Ale chodziło mi o to że żadne dziecko nie miało grubej czapki

Lady, i co mąż mówił na zdjęcia??? Mojemu bardzo fotki się podobały

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-14 o 08:57
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 08:57   #2377
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Insolito dziękuje Kochaną Mam nadzieję że może jednak się zdecydujesz.

Lady dziękuje za miłe słowo
Fajny układ z mężem-że nie idziecie spać skłóceni. Super! Ja to (odpukać) nie pamiętam kiedy się choćby ścięłam z moim mężem

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 08:57   #2378
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
łaaaaaa ile czytania!
U nas standard - od 1:30 pobudki co 1,5h, ale za to pospalismy do 7:30. Spalibysmy dluzej, ale budzik nas obudzil
ja nie wiem, co ile pobudki, wiem, że kota mnie obudziła gdzieś o 2 bo zasnęła na parapecie i się z niego spierdzieliła

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Witam się w ten piękny słoneczny dzionek

U mnie dziś pobudka o 5

Świetne podsumowania dziewczyny

Chętnie, tylko może za rok jak już nasze dzieciaczki będą starsze?

dziewczyny z Mazowsza - chętnie się spotkam, tylko że jak wiecie pracuje, więc mam czas w weekend

Karusia jak udało Ci się wyczyścić tę siatkę po bananie???
jak to Szaja stwierdziła, za rok już tak na spokojnie sobie nie siądziemy w knajpie
pewnie, może nawet na weekend by się udało.... Ajjj rewelacyjne są takie spotkania!!!

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Marzenie

7

Tak bardzo chciałam przeczytać ,że noc u Was była dobra, a tu takie wieści Strasznie współczuję

Ja z łomży jestem. To jest jakieś 140 km. Wózek oczywiście wchodzi bez problemu, ale mimo wszystko w dwie strony wychodzi ponad 4godziny w aucie Chyba bym się nie odważyła

a tam, wsio jest możliwe!!!

My dzisiaj spaliśmy do 8 także fajnie, teraz Mały znowu śpi
ajjjjjjjjjj jaka przepiękna pogodaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ! <3

MENEQ - czy będę mogła mieć do Ciebie małą japońską prośbę? bo chcę Michałowi zrobić prezent a jak zacznę go prosić o wypisanie po japońsku paru znaczków to od razu się skapnie, że coś kombinuję

EWULKA - zapomniałam, zakochana jestem w Twoich włosach!!!!!!!!

Stary 2013-06-14, 08:58   #2379
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Witam sie i ja

Zazdroszczę Wam spotkania, kurcze nie chce mi otwierać zdjęć na tablecie muszę dorwalam jakiegoś kompa.
Byliśmy właśnie na mieszkaniu, płytki fajnie sie kładą, wiec widać juz jakieś efekty i przyznam, ze póki co jestem zadowolona z wyborów

Moj tz w nagrodę za ogromna pomoc we wszystkim dostał dzisiaj wychodne na weekend, co prawda jeszcze rano mi mówił, ze mu dziwnie i nie musi jechać, ale postanowione juz , ńiech jedzie chłop. Przyznam wam, ze jestem cała obstrachana, bo on mi na prawdę dużo we wszystkim pomaga i boje sie jak to ogarnąć, najbardziej przeraża mnie noc, dziecko płacze, a tu jeszcze mleko przygotować, zawsze u nas jedno na raczkach tuli małego a drugie szykuje fast fooda. Dziewczyny mm, jak wy to logistyczne organizujecie?
moja w nocy nie wybudza się do końca na jedzenie - ssie kciuka i się kręci, więc zawsze zdążam jej przygotować mleczko zanim się zniecierpliwi wiadomo, jakby to trwało dłużej to w końcu zaczęła by płakać, ale sama daję radę

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:04   #2380
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej jestem i ja

Ale wstałam dziś lewą nogą bo moja mądra mama przyszła zakomunikować że idą na działkę i obudziła mnie i Oskara
Potem przylazł facet spisać licznik od wody ale tak walił w drzwi że mój w.ku.rw osiągnął temperaturę rozgrzanego pieca na maxa i mu nie otworzyłam
A miałam dobre chęci bo nawet się ubierałam już (byłam jeszcze w piżamie).
Efekty są takie że Oskar marudny bo niedospany,ja wściekła bo wiadomo
Jeszcze jakby było mi mało zmieniałam Oskarowi pieluche na łóżku i tak się wiercił że wycisnął to gów.no na kołdre

Lepiej chyba dnia nie mogłam zacząć?

Poza tym pół nocy śniły mi się lumpeksy i buszująca w nich Ill a drugie pół Lady z tym swoim magicznym uśmiechem
Cała-dobrze że przegląd podwozia ok
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:07   #2381
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Hello
Ja dalej daleko za Wami. Troche chyba omine,bo inaczej nie nadgonie Wczoraj moj stworek byl grzeczny,wiec ogarnialam chate,zrobilam torcik dla babuni,bo konczy dzis 83 lata Idziemy do niej za chwile z Marcinkowym ludkiem. A dzis jeczydlo od rana:p
Mam nadzieje,ze wczorajsze spotkanie sie udalo Slazaczki?
Milego dnia baby

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 09:11   #2382
litllesweetangel
Lurker ;)

Lady haha dziwisz sie, ze maz Szajki sie przestraszyl jak taki zlot czarownic zobaczyl Wiedzialam, ze sie z mezulem pogodzicie, toc widac, ze zyc bez siebie nie umiecie!

becikowe na Ukrainie az z ciekawosci poczytalam wczoraj I nie jest tak dobrze jednak :P 3 tysiace EURO za 1 jedno, za drugie 11 tysi za 3 12 tysi.... Chyba drugie dziecko na Ukrainie urodze haha

Aaa chcialam napisac, ze wczoraj ostro sie poklocilismy z TZ. Ehh troche hardcore rzucilam jego telefonem, ktory po czesci byl powodem wielu klotni. Powiedzialam wszystko co mnie boli i o co mam zal, on tez. Oczywiscie postanowienie poprawy. IIII wiecie co? Jakby ktos mi kamien z serca zdjac. Czuje sie jak zakochana od nowa

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:14   #2383
bokeh
Zakorzenienie

Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie
Stary 2013-06-14, 09:15   #2384
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Lady haha dziwisz sie, ze maz Szajki sie przestraszyl jak taki zlot czarownic zobaczyl Wiedzialam, ze sie z mezulem pogodzicie, toc widac, ze zyc bez siebie nie umiecie!

becikowe na Ukrainie az z ciekawosci poczytalam wczoraj I nie jest tak dobrze jednak :P 3 tysiace EURO za 1 jedno, za drugie 11 tysi za 3 12 tysi.... Chyba drugie dziecko na Ukrainie urodze haha

Aaa chcialam napisac, ze wczoraj ostro sie poklocilismy z TZ. Ehh troche hardcore rzucilam jego telefonem, ktory po czesci byl powodem wielu klotni. Powiedzialam wszystko co mnie boli i o co mam zal, on tez. Oczywiscie postanowienie poprawy. IIII wiecie co? Jakby ktos mi kamien z serca zdjac. Czuje sie jak zakochana od nowa
ja chyba też o ile w ogóle będę miała drugie

to oby już było tylko lepiej z TŻ

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-14, 09:22   #2385
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Marzenie

7

A jak Piotrek na krotszych trasach zachowuje sie w samochodzie?
W sumie 4h dziennie, to nie jest problem. Yae przewaznie spi a jak nie, to patrzy przez okno. Ale my jezdzimy sporo od samego poczatku
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:25   #2386
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie
A to nie jest taka że ona się skupia w tym czasie? Oskar jak wali ku.pe to też go nic nie rozśmieszy,jest mega skupienie na jego twarzy. Potem robią się czerwone brwi i oczy a na koniec prze i stęka przy tym jak stary zgred
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 09:25   #2387
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

A właśnie Nic nie kupiłam...przeliteruję... N-I-C !
swiat sie konczy, Illusion bez zakupów z lumpa wraca....

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
dzięki, ale wiesz trochę tak fryzura mi nie wyszła i makijażu nie zrobiłam to nie jaaaaaaaaaaaaaaa
o losie, ale przy.j.ebałam,. jak dzik w sosne tak to jest jak sie cos zrobi zanim pomysli....

[QUOTE=ILLUSION;41311062]
Cytat:
Zeby nie byl za fajny ten dzien to sie poprztykalam z mezem, az sie poryczalam a my sie naprawde prawie w ogole nie klocimy, faceci zawsze wiedza, kiedy popsuc dzien przykro mi ogromnie. Zdjec mu za kare Bokehowych nie pokaze....

Elllmi, agentka jestes, podglad zubrow 24/7
oj, nieładnie, nieładnie ale juz doczytałam, ze jest ok

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
A to zdjęcia z dzisiaj
Cytat:
Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać

o rany, wyobrazam sobie jak musiałas sie wytraszyc, cąłujemy Blaneczke

Cytat:
Dziekuje za wszystkie komentarze odnosnie TZ i jego bukietu.
Tak obrosl w piorka, ze az kazal sobie pokazac Wasze wiadomosci jak mu powiedzialam, ze sie pochwalilam na forum
Kazal powiedziec, ze wczoraj jeszcze odkurzyl i zrobil obiad
paroma pochwałami mozna ztzta zrobic kura domowego
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Lepiej chyba dnia nie mogłam zacząć?
całkiem udany poczatek...
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:28   #2388
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja pierdziele, człowiek jedzie do warsztatu przegląd zrobić, a tutaj jakby tajfun od meneq przeleciał

jestem, żyję. Przepiórka ma się całkiem dobrze, gin powiedział, że wszystko tak cacy, że nie widać, że w ciąży byłam- dobry dżołk nie ma co
pogadalimy jak to za starych dobrych ciążowych czasów, Julka mu się spodobała, nie mógł się jej czupryną nadziwić
z tego całego naszego zagadania, to zapomnialam sie o recepte na tabsy upomnieć, przypomniało mi się w windzie jak jechaliśmy na dół do auta. Więc rura i lecę spowrotem, ale już jakiś babol zdążył wejsć i musiałam czekać aż wyjdzie no ale dał mi. Powiedział, że po co mi te tabletki skoro mam takie fajne dziecko to trza następne działać- drugi dżołk, tez mu się udał

wiecie co mi powiedział, nie wiem czy to prawda i nie wiem skąd to wie, ale że ponoć na ukrainie dostają 25 tysięcy na nasze becikowego!!!
i że już tak się porobiło, że laski od nas z kraju jeżdzą tam rodzić... słyszałyście cuś takiego,,?

szaja nie mam ptactwa. to znaczy mam jednego tżtowego
illusion, zawiodłam się, jak mogłas NIC nie kupić ?

Śląskie dziewoje, zazdroszczę!!! Wszystkie jesteście takie piękne a maluchy jeszcze piękniejsze

wsio przeczytałam, ale nie bede już cytować, bo tego od groma i ciut ciut, Julka niedawno zasnęła więc i ja idę

aha
Debrah, ślicznie się tulicie malutka jest boska
marta, mały śliczny. Nasza gondola już dawno w odstawce... ehhh

hahahahahaha, to Ci sie wizyta u gina udała
Stary 2013-06-14, 09:30   #2389
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
!!!!!
Chyba całemu watkowi ulżyło

Kija, widzę, żeś nagrzana na MT
Ale ja się powoli zaczynam wkręcać, mężowi chcę prezent zrobić, skoro dwa panele można mieć różne, super sprawa
Dzisiaj napiszę maila do tej babeczki się wypytam o parę spraw i jazda
ale tam są też MT od 3go miesiąca? : >

hahaha padłam, wyszkoliłaś konkretnie tego swojego

No z mężem już wsio oki, my się na siebie długo gniewać nie potrafimy, a spać nigdy nie idziemy pokłóceni

Oj kochana, wy to macie przeboje, współczuję strasznie, i zdrówka dla Blaneczki naszej kochanej!!!

a tż Szajki to jakoś tak nie wiem, jakby się nas bał czy co?

Ale już oki

mój miał czapę
ale bezuszkową

Aśka, jesteś niemożliwa kobieto!!!!!!!!
Dobrze, że się już czujesz lepiej
buziaki

nie za dobrze Ci?
Juz pisze sprostowanie.
Wcale go nie szkolilam, tzn w pierwsze lato, ktore ze soba bylismy, u mnie nie bylo klimatyzacji, a w jego pokoju byla zepsuta, wiec przy najszczerszych checiach nie bylismy w stanie spac razem. W takim ukladzie tz spal na podlodze, bez niczego, a ja mimo goraca fochem zarzucalam, ze nie chce mnie przytulic do snu. No i tak nam zostalo, tyle ze kolejnosc podloga-foch, w ktoryms momencie sama sie zmienila.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 09:32   #2390
sylwietta1988
Zakorzenienie

MARTA- pomienałm cytat słodziaszek kochany juz ci niedługo nogi na rączke od wózka założy

DEBRAH- jak pięknie razem z małą wyglądacie.... a Ty jak modelka jestes sliczna dobrze, że udało ci sie odzyskac te dane....

ASKA- fajnie, że sie odezwałas, ciesze sie , ze zabieg sie udał no i zazdroszcze determinacji w nadrabianiu

CAŁA- Bozysława w porządku, gin namawia, a ty sie opierasz? no wiesz?

BOKEH- pięknie to napisałas na blogu, ajjj zdjecia przecudne, tylko Was z Haniulą mało

SILVER- Daria urasta do watkowej mistrzyni min, czym dołącza do Nawijkowego Kubula

Mój Bartulo tez nie sugeruje , ze ukupsztalony

dzis wstalismy o 9,30, czuje sie jak nowonarodzona odespałam te dwa tygodnie co wstawałam do niego o 5 . ale w nocy tak rózowo nie było zasnął mi na rekach uz po kapieli, odkladałam do łóżeczka kilka razy, za kazdym razem prostest, dopiero przed 10 usnał na dobre w tym łózeczku, pobudka o 12, niespanie do 1, potem o 4 oczy jak piątaki.... buszował do 5,30 ale potem dał mamusi pokimac
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:32   #2391
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie jest taka że ona się skupia w tym czasie? Oskar jak wali ku.pe to też go nic nie rozśmieszy,jest mega skupienie na jego twarzy. Potem robią się czerwone brwi i oczy a na koniec prze i stęka przy tym jak stary zgred
moja robi tak samo - najpierw robi się purpurowa, a za chwilę zaczyna przeć - świetnie to wygląda

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-14, 09:34   #2392
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem, co ile pobudki, wiem, że kota mnie obudziła gdzieś o 2 bo zasnęła na parapecie i się z niego spierdzieliła

jak to Szaja stwierdziła, za rok już tak na spokojnie sobie nie siądziemy w knajpie
pewnie, może nawet na weekend by się udało.... Ajjj rewelacyjne są takie spotkania!!!

a tam, wsio jest możliwe!!!

My dzisiaj spaliśmy do 8 także fajnie, teraz Mały znowu śpi
ajjjjjjjjjj jaka przepiękna pogodaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ! <3

MENEQ - czy będę mogła mieć do Ciebie małą japońską prośbę? bo chcę Michałowi zrobić prezent a jak zacznę go prosić o wypisanie po japońsku paru znaczków to od razu się skapnie, że coś kombinuję

EWULKA - zapomniałam, zakochana jestem w Twoich włosach!!!!!!!!
Pewnie, pisz o ci sie rozchodzi
Stary 2013-06-14, 09:42   #2393
aska27adopcje
Zadomowienie

Teraz juz bede na bierzaco

dziewczynki czy podajecie swoim dzieciom soczki juz. bylam wczoraj w rosmanie jest promo na hipa to wzielam jabluszko, banan, jablko marchew. planuje dzis dac smrodkowi rozcienczony 40/60 ... nie wiem czy nie za sslabo ...

w rosmanie promo tez na deserki gerbera 3 +1 gratis ... nie wiem czy cena 3.29 za szt jest oki bo jesli tak zrobi wiekszy zapas dzisiaj.

i jeszcze put o siteczko. dajecie do niego surowe te owoce. bo bana to jeszcze miekki, ale jabluszko ???
Stary 2013-06-14, 09:42   #2394
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

CAŁA- Bozysława w porządku, gin namawia, a ty sie opierasz? no wiesz?
a Ty mnie tu nie cwaniakuj co? ja klepać moge, jak dasz fundusze na wychowanie, bo jednak ta Ukraina to tylko 3 tysiaki euro. Nic z tego- za mało płacą chociaż to by było drugie, więc nad tymi 11 się zastanowie

mój gin to taki spoko koleś jest- żartowniś. Mówi do mnie, że na następny raz zaprasza jak się okres będzie spóźniał - dżołk nr 3

dzieki za kciuki za wizyte
ja wczoraj tyle rzeczy miałam zrobić i co i ch.ja nic nie zrobiłam
dzisiaj działam od rana, ale i tak co chwile tu leze zobaczyć co piszecie.

Jestem Monika, jestem wizażoholiczką.

widzę, że Debrah wczoraj napięcie stworzyła i wszystkim dech zaparło, ale najwazniejsze, że udało się plik odzyskać!!

Lady, jak tam godzenie w nocy było? jedziesz na Ukraine?

Aśka, powodzenia na zdjeciu szwów, super, że już do nas wróciłaś!!

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-14 o 09:44
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:48   #2395
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie widzialam nawet kiedy ja robila :P
Stary 2013-06-14, 09:53   #2396
mala_19kw
Zakorzenienie

Sylwietta-to luksus miałaś ze spaniem Mały zlitował się nad mamusią

Ewik-pytałaś o mycie siateczki po bananie-faktycznie ciężko ale ja myje w zimnej wodzie do skutku. Następnym razem będę próbować w cieplej umyć.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
no wlasnie nie widzialam nawet kiedy ja robila :P
Dziwne u nas co jak co ale jak Oskar robi qpe to wszyscy wokół o tym wiedzą
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 09:57   #2397
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz juz bede na bierzaco

dziewczynki czy podajecie swoim dzieciom soczki juz. bylam wczoraj w rosmanie jest promo na hipa to wzielam jabluszko, banan, jablko marchew. planuje dzis dac smrodkowi rozcienczony 40/60 ... nie wiem czy nie za sslabo ...

w rosmanie promo tez na deserki gerbera 3 +1 gratis ... nie wiem czy cena 3.29 za szt jest oki bo jesli tak zrobi wiekszy zapas dzisiaj.

i jeszcze put o siteczko. dajecie do niego surowe te owoce. bo bana to jeszcze miekki, ale jabluszko ???
ja soczki daje - marchew + jabłko, teraz kupiłam same jabłuszko i też rozcieńczam z wodą

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Ewik-pytałaś o mycie siateczki po bananie-faktycznie ciężko ale ja myje w zimnej wodzie do skutku. Następnym razem będę próbować w cieplej umyć.
Też wyciągałam z siatki tego banana do skutku, ale szlag mnie mało nie trafił Myślałam, że może jest na to jakiś lepszy sposób

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-14, 09:57   #2398
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za wszystkie komentarze odnosnie TZ i jego bukietu.
Tak obrosl w piorka, ze az kazal sobie pokazac Wasze wiadomosci jak mu powiedzialam, ze sie pochwalilam na forum
Kazal powiedziec, ze wczoraj jeszcze odkurzyl i zrobil obiad

I teraz ja wychodze na lebiode, ktora tylko cycki wystawia i wizazuje

A Twoj nie wychodzi sam z Julianką...?

Ale fajooosko!!!

Szkoda... Ale pewnie dziewczyny jeszcze nie raz sie spotkaja, takze bedzie okazja

Nie zazdrosc

A co do drugiej czesci wiadomosci -

Super, ze sie udalo spotkac!!!
to chwalimy tż oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Witam sie i ja

Aska niesamowicie dużo pozytywnej energii z ciebie płynie, dobrze, ze juz po wszystkim.
trzymam kciuki, żebyś wszystko sama ogarnęła dasz radę
Cytat:
Insolito dziękuje Kochaną Mam nadzieję że może jednak się zdecydujesz.

Lady dziękuje za miłe słowo
Fajny układ z mężem-że nie idziecie spać skłóceni. Super! Ja to (odpukać) nie pamiętam kiedy się choćby ścięłam z moim mężem

nigdy? nawet o pierdołę? omg
Cytat:

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
a Ty mnie tu nie cwaniakuj co? ja klepać moge, jak dasz fundusze na wychowanie, bo jednak ta Ukraina to tylko 3 tysiaki euro. Nic z tego- za mało płacą chociaż to by było drugie, więc nad tymi 11 się zastanowie

mój gin to taki spoko koleś jest- żartowniś. Mówi do mnie, że na następny raz zaprasza jak się okres będzie spóźniał - dżołk nr 3

dzieki za kciuki za wizyte
ja wczoraj tyle rzeczy miałam zrobić i co i ch.ja nic nie zrobiłam
dzisiaj działam od rana, ale i tak co chwile tu leze zobaczyć co piszecie.

Jestem Monika, jestem wizażoholiczką.

widzę, że Debrah wczoraj napięcie stworzyła i wszystkim dech zaparło, ale najwazniejsze, że udało się plik odzyskać!!

Lady, jak tam godzenie w nocy było? jedziesz na Ukraine?

Aśka, powodzenia na zdjeciu szwów, super, że już do nas wróciłaś!!
fajnego masz gina
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:58   #2399
LadyWhisper
Zakorzenienie

widziałyście, jaki moja siostra komentarz dała pod linkiem Bokeh, który udostępniłam?

Stary 2013-06-14, 09:59   #2400
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
widziałyście, jaki moja siostra komentarz dała pod linkiem Bokeh, który udostępniłam?

spaaaaać mi się chce

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2013-06-14 o 10:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości