|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy część
za gorami i lasami
mieszkala Lasoa z psami a niedaleko jej mila tesciowa taka troche swieta krowa oj jak one sie kochaly codzien siebie odwiedzaly pitu pitu codzien przy kawie nie mogly sie rozstac, to siadaly na ławie i dalej te swoje pitu pitu nie wierzycie, no bez kitu milosc wielka sie zdarza was to przeraza??? mnie wcale moje panie bo zostalyscie nabrane tesciowa Lasoi dawno w piekarniku i juz nie robi fiku miku pukala na poczatku w szybke ale Lasoa wlozyla jej do buzi rybke i tak sie razem smakowicie zapiekly ze mezowi jej przy jedzeniu poliki sie piekly trzesly sie nawet i on klepał po brzuchu potem zrobili sobie troche ruchu a Lasoa usypiajac i dajac buziaka pomyslala : smakowala mu ta pokraka odbilo sie kochankowi na koniec i troche z pyszczka psom zaczelo woniec bo niestety , ale kosci psy dostaly i tez po udku tesciowej urwaly a moral z tego taki nie rob przed synowa z siebie pokraki bo skonczysz w koncu moja kochana przez wlasnego syna w wc wys*ana amen ![]() ![]() pozdrawiam tesciowe niedobre jakby co ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- za to Ali tesciowa nawet spoko najlepiej ja wyslac do Maroko
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-06-13 o 23:34 |
|
|
|
#3452 |
|
Moderator
|
Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy część
Bosz!
![]() ![]() włozyła jej do buzi rybkę ![]() a ja sobie wizualizację w głowie włączyłam od razu ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- No moja teściowa nawet spoko, ale nie pogniewam się jak zamieszka w tym Maroko
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje, ze juz jutro po tym glowa ją przestanie bolec
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- o w godzine zero chyba dawno posta nie napisalam ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- eee pogadalam i cyknelo na inna minute ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- branoc dziewczeta, ide legnac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3454 |
|
Moderator
|
Branoc
![]() Ja tez lecę |
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziekuje moja droga
wszystkie leca ale dalej sie swieca papa alusia
|
#3458 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy
Cytat:
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Pani Mizantrop
|
Nadrobiłam Was, gaduły jedne
|
#3460 |
|
Moderator
|
pobudka!
![]() Ale pikny dzień sie szykuje, słonko juz grzeje |
|
|
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
Kawunia i nadrabiam a mam co
Miłego dnia
|
|
|
|
#3462 |
|
Pani Mizantrop
|
|
#3463 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co tu taka cisza, nie mam pretekstu żeby się nie zabrać za sprzątanie
|
|
|
|
#3464 |
|
Moderator
|
hehe
![]() Ja właśnie po śniadaniu miałam się zabrać za pomidorówkę i odkurzanie, a tymczasem siedzę i tamuje krew z palca. Rozwaliłam sobie o puszkę z makrelą mądra
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
O matko 10 stron tu i 10 w klubie
W 1 dzień
|
|
|
|
#3466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może wy wiecie. kupiłam TŻowi, bo nie było nic innego antyperspirant z Rexony (zazwyczaj kupuje mu dezodoranty), spryskał się gamon nie tylko pod pachami, ale tez na plecach. Efekt jest taki, że obie marynarki mają na plecach takie plamy białe jakby osad , oddałam do pralni , ale po jednym założeniu znowu to wylazło. Gorzej ,że na wszystkich koszulach jest to samo uprałam na 40 stopniach dałam odplamiacz a to badziewie nie chce zejść. Niby ok po wyschnięciu , ale przy prasowaniu wyłazi. Dwa razy je już prałam i to samo Na etykietce jest nie używać na ubranie
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
Moderator
|
Tutaj jak tutaj, ale tam to jakie bzdury
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
mój sobie tak smao też Rexoną załatwił czarną koszulę, nigdy więcej nie kupujemy tego badziewia Ja do tej pory nie znalazłam na nia sposobu. Tzn piore ją normalnie, jak wyshcnie to te plamy wyłażą i wtedy po prostu miękką ściereczka na mokro je usuwam. Da się wtedy ciuch założyć. Aż do następnego prania ![]() i to kurde Rexona że niby ta co plam nie robi taaa jasne
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-06-14 o 10:18 |
|
|
|
|
#3468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na jakimś forum znalazłam "Ostatnio udało mi się usunąć tego rodzaju osady na drodze długotrwałego moczenia w odkamieniaczu (Cilit do ceramiki i armatury)" no, ale się boję tak zrobić. Plama jak cholercia , 2 garnitury do wywalanie ,pójdzie do pracy ciepłota ciała i wyłazi, a co ja mogę zrobić w domu z marynarką a w pralni pani stwierdziła, że to nie zejdzie po chemicznym nie ma szans Badziewie jakich mało ta Rexona Ze strachem zapytam a ile razy już ja prałaś? zmniejsza się to ?Jak to tak działa na koszule , to jak to musi działać na skórę. Edytowane przez anusiak85 Czas edycji: 2013-06-14 o 10:29 |
|
|
|
|
#3469 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I piękna sceneria Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3470 | |||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale szajs z tej Rexony. Niestety nie mam pojęcia, czym takie coś wywabić
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() nie no, czymś to musi zejść na pewno ![]() Ja mam taki problem tylko z jendą koszulą zatem jakoś nie rozpaczam,. ale garniturów to żal kurde ![]() Prałam ja milion razy, nie zmniejsza się, a wyłazi za każdym razem tyle samo Ale zmywam po upraniu jeszcze raz samą woda i jest znośnie
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nasza poetko
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Moderator
|
Próbowąłam taki cudów, diupka
Na normalne antyperspiranty to i działa, ale nie na ten badziew Rexonę, ta niby nie brudzącą. Mam wrażenie że to taki syf co się wżera w materiał ![]() Ale warto spróbować, zalezy może od materiału, może z innego zejdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- W każym bądź razie, omijać Rexonę szerokim łukiem ![]() Mój to jak sie tym psiukał to jakaś biała chmura syfu się robiła, bleh. Dosłownie ze 3 razy użył i w smietnik poszła ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Rozmawia Amerykanin z Chińczykiem: - Ile zrobisz pompek w ciągu jednej minuty? - Dwie do roweru i jedną do piłek.
|
|
|
|
#3475 |
|
Pani Mizantrop
|
Ze 3 lata temu używałam Rexony Crystal w kulce, ona nie zostawiała śladów i nie podrażniała skóry po goleniu, ale po kilku opakowaniach się przerzuciłam na Adidasa w sprayu i tak mi podpasował, że do Rexony już nie wróciłam.
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Rozeznanie
|
A gdzie moge kupić takie mydełko?
Cytat:
Cytat:
Idę poeksperymentować na jakieś koszuli, której mi najmniej żal. Solą i sodą - Rozenkowa tak radzi Jak podziała to spróbuje na marynarkach a potem oddam do pralni.I moją ukochaną koszulę załatwiła ta Rexona. Pierwsza kolorowa na jaką dał się namówić , a potem już poszło
|
||
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- to jest to mydełko http://www.rossnet.pl/Produkt/Dr-Bec...ia-,96791,1636 |
|
|
|
|
#3479 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Pani Mizantrop
|
W dużym Carrefourze (CH Targówek, bo zdaje się, że jesteś z Warszawy
) widziałam kiedyś spory wybór produktów odplamiających Dr Beckmann, było mydełko i odplamiacze w małych buteleczkach, każdy do innego rodzaju plam. Podobno są bardzo skuteczne ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ja się skusiłam po powąchaniu, niebieska wersja ślicznie pachniała konwaliami, a różowa też ślicznie, ale nie wiem czym.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Miłego dnia 

W 1 dzień
Może wy wiecie. kupiłam TŻowi, bo nie było nic innego antyperspirant z Rexony (zazwyczaj kupuje mu dezodoranty), spryskał się gamon nie tylko pod pachami, ale tez na plecach. Efekt jest taki, że obie marynarki mają na plecach takie plamy białe jakby osad , oddałam do pralni , ale po jednym założeniu znowu to wylazło. Gorzej ,że na wszystkich koszulach jest to samo uprałam na 40 stopniach dałam odplamiacz a to badziewie nie chce zejść. Niby ok po wyschnięciu , ale przy prasowaniu wyłazi. Dwa razy je już prałam i to samo

I piękna sceneria