Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 10:02   #2401
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Teraz juz bede na bierzaco

dziewczynki czy podajecie swoim dzieciom soczki juz. bylam wczoraj w rosmanie jest promo na hipa to wzielam jabluszko, banan, jablko marchew. planuje dzis dac smrodkowi rozcienczony 40/60 ... nie wiem czy nie za sslabo ...

w rosmanie promo tez na deserki gerbera 3 +1 gratis ... nie wiem czy cena 3.29 za szt jest oki bo jesli tak zrobi wiekszy zapas dzisiaj.

i jeszcze put o siteczko. dajecie do niego surowe te owoce. bo bana to jeszcze miekki, ale jabluszko ???
Witaj kochana

Owoce daje surowe-jeżeli o jabłko chodzi to super rozwiązanie dla ząbkującego malucha
Wtedy z jabłka tylko wióry lecą
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:03   #2402
marsi11
Zakorzenienie

oszalałyście nie było mnie po poludniu i tu tyle stron, szok

wczoraj TZ wrócił i zupełnie straciłąm głowę
przygotowałam romantico kolacje dla ukochanego, zrobiłam krem ze szparagów, w lidlu kupiłam mrożone ośmierniczki i zrobiłam sałatkę a na danie głowne zrobilam makaron z krewetami
siedzimy przy świecach i teściowa z balkonu- uuuu mmmm ale pyszności, co robicie
hehehe już chyba nigdy nie będą mogła mieć romatycznej kolacji na tarasie tylko we dwoje

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
TULimy się.

Sory za bardzo nienaturalny uśmiech i w ogóle, ale słońce mi dawało po gałach. Na tulę i na dziecia zerkać, nie na mnie:P
Debrah na biało :
już kiedyś pisałam,że mnie wzruszasz do łez,że mimo wózka jesteś taką cudowną mamą, zobaczyłam Twoje zdjęcie i znów się poryczałam, jesteś niezwyjkłą kobietą. Mój mąż zapytał czemu płaczę, pokazałam mu Twoje zdjęcie a on mówi: ooooo to jest przykład kobiety, ktory nie robi z niczego tragedi, jest śliczna, usmiechnieta i szcześliwa

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę spotkania
Szaja- kochulka DM mnie rozwaliła ale masz stajla
widzę,że Dorka lubi żyrafkę Sophie- moj Leonard też za nią szaleje i ciągle ją ciumka, już ma odbarwione uszka i różki
Dziewczyny, jesteście wszystkie super laski, wyglądacie jak prawdziwa mafia mamusiek dzeciaczki miodzio

Askaadopcje- super,że już jesteś z nami, teraz życzymy szybkiego powrotu do zdrowia
mialaś problemy z cyckami? jak często odciągałaś pokarm?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:05   #2403
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
ja soczki daje - marchew + jabłko, teraz kupiłam same jabłuszko i też rozcieńczam z wodą

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Też wyciągałam z siatki tego banana do skutku, ale szlag mnie mało nie trafił Myślałam, że może jest na to jakiś lepszy sposób
chyba jednak nie
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 10:14   #2404
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
widziałyście, jaki moja siostra komentarz dała pod linkiem Bokeh, który udostępniłam?
nooo :P ale drugi tez dała i bardziej mi się podoba :P

Lady my jesteśmy z tego samego rocznika? 88'? wiem że już chyba pytałam ale ciągle zapominam

Marsi haha nie ma to jak romantyczna kolacja, dobrze że Wam się na taras nie wbiła, w ogóle zazdroszczę Ci, tyle już jesteście ze swoim tż a widać że nadal bardzo mocno się kochacie

Asiu! cieszę się że wszystko poszło ok widzisz a tak się martwiłaś o karmienie itp, a zamrażalka pełna mleka

A może by tą siateczke jakoś wrzątkiem przelać żeby banan się zmiękł i mocno wypłukać? nie wiem bo nie mam jej więc strzelam :P a ile dajecie tych owocków? np jabłka? ćwiartkę? osemkę? albo banana ile cm na oko?
Stary 2013-06-14, 10:20   #2405
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
chyba jednak nie
eh, szkoda a jak jest po jabłku? też tyle roboty?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:24   #2406
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Na temat nocy się nie wypowiadam. Jedyne co powiem to budzę się o 23 patrzę na Blanke,oczy zamknięte,i za sekundę tak mi zaczęła tak strasznie Wymiotowac! chlustac wręcz! Nie muszę Wam pisać jak się Wystraszylam. Zaksztusiła się aż. W efekcie czego matka spala 2h ,mniej więcej od 21 do 23 i potem jakieś dwie drzemki po pół godziny. A pobudka-UWAGA-o 3.15!! I do tej pory gwiazda nie zamierza spać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
hello z rana. jestem glupia i ktos.mnie w czajnik powinien walnac. tak sie zawzielam, ze do 2 nadrabialam. jestem na 76 stronie ... a mloda od 5 szaleje .. jestem neptyk na maxa ... modle sie zeby w koncu usnela .. potrzebuje jeszcze 2 godzin snu a mloda ani mysli spac jeszcze, chociaz ziewa co chwile ...

chcialam wam podzieokowac za wszystkie slowa wsparcia. jestescie kochane. ogolnie laparoskopia przebiegla bezproblemowo ... przezywalam jak glupia. bylam na 8 w szpitalu o 9 poszlam na sale. super zaloga byla, ja zesrana po cesarce ... bardzo fajni zartowali, nawet nie wiem kiedy mi dali narkoze ... obudzilam sie po 11 z mega bolem i drenem w prawym boku ... no ale nie bylo tak tragicznie. na 2 dzien po wyjeciu drenu wypisalam sie na wlasne rzadanie .. antybiotyk dostalam 1 razowy, po narkozie moglam karmic 12 , przeciwbolowych nie bralam ... o 11 juz dostawialam mloda do cyca. a cyce mialam jak kamienie. nie mialam sily odciagac lakta to jak sie obudzilam po 24 h niekarmienia myslalam ze zejde tam z bolu. odciagalam od razu po 200 z cyca poszlo i to nie bylo wszystoo ... 2-3 dni to byl koszmar .. bol straszny, szwy mi przeszkadzaly, blanka przy karmieniu kopala po jich, bila ... bylo ciezko wstac, chodzilam zgarbiona jak staruszka i nie moflam gleboko oddychac .. gdybym nie pojechala do rodzicow nie dalaby. rady z mala. dostawalam ja tylko na karmienia .. dzis ide na zdjecie szwow ... czuje sie rewelacyjnie. nic mnie nie boli. tylko pempek ale ns nim najwiekszy szew i siniak. poza tym ciagle mnie mloda kopie po nim bo jest w zasiegu jej nozek ... dieta to tragedia ... 0 surowego kiedy na straganach truskawki czeresnie kapustka mloda .... plakac misie chce. chociaz juz pilam troche koktajlu i na lodach wloskich vylam :p
tesknie za cyclingiem. przed ciaza chodzilam 2 x w tyg. teraz jak dostane zielone swiatlo top cwicze z ewka. musze popracowac nad brzpuchem bo zebralo sie na nim strasznie duzo tluszczu . no i ramiona dostalam jak jakis atleta ...
no i chyba to wszystko o tym co sie dzialo przez ten tydzien ... mloda szarpie sie przy cycu jak dxiecko rosmery doslownie. ile w niej sily szok ... ona z tych przesypiajacych noc .. usypia przewaznie kolo 21, budzi sie 4-6 zalzy ... potem 1-2 godz wojowania i znow idziemy spac ... ostatnio zdazylo sie do 13 :p ...

dziewczyny spotkanie mega. spelnienie marzen. wszustkie jestescie piekne ... powalil mnie stroj Lady ... Silver jestes moim idealem kobiety, Twoj Tz jest mega szczesciarzem majac taka dupeczke przy sobie ... fajnie razem wygladalyscie, mamuskowy zlot ... moze nastepny zrobimy w okolicach lodzi :p

gratulacje za skonczone 5 mies dla maluchow Blogerki, Deli, Hope, Szajki i Marty ... jesli ktores pominelam przepeaszam. nadrobilam ponad 70 stron w 2 dni ...
super, że już lepiej,i kciuki za ściągnięcie szwów

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
robisz konkurencję Illusion
i tu ja sie muszę w końcu przyznać
"Cześć jestem Marta i jestem lumpeksoholiczką i to większą od Illusion''

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Powiedzialam wszystko co mnie boli i o co mam zal, on tez. Oczywiscie postanowienie poprawy. IIII wiecie co? Jakby ktos mi kamien z serca zdjac. Czuje sie jak zakochana od nowa

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie
Tż w takim przypadku mówi, że po prostu kupa grzeje i jest fajnie ciepło

Filip i ja dziękujemy za miłe słowa odnośnie zdjęć jesteście kochane

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:32   #2407
Kija80
Zadomowienie

A myśmy dopiero się obudziły
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 10:32   #2408
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
nieźle

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-14, 10:33   #2409
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:36   #2410
aska27adopcje
Zadomowienie

jak obiecalam dzis 75,2 daje foto cielska do klubu. oviwcuje ze za miesiac bedzie mnie mniej .. foto nowych wlosow kurde nie moge sie przyzwyczaic.
Stary 2013-06-14, 10:37   #2411
marta00537
Raczkowanie

Kochane mam prośbę, zgłosiłam wczoraj Filipa do konkursu i potrzebne nam są głosy pomożecie tu można głosy oddawać
https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/wtrosceos...2394141c29c1b3
kurde wyczaszkowało mi :/ tam gdzie czaszki ma być apps. facebook bez spacji

Edytowane przez marta00537
Czas edycji: 2013-06-14 o 10:40
marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 10:42   #2412
ania13.03
Zadomowienie

Asia witaj z powrotem! Jestes taka dzielna kobieta, ze slow mi brak. Trzymam kciuki za zdjecie szwow i ciesze sie baardzo, ze czujesz sie juz lepiej Podziwiam Cie tez za to, ze dalas rade wszystko nadrobic

marsi hahaha ma sie to wyczucie chwili

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:43   #2413
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ja nie wiem, co ile pobudki, wiem, że kota mnie obudziła gdzieś o 2 bo zasnęła na parapecie i się z niego spierdzieliła

jak to Szaja stwierdziła, za rok już tak na spokojnie sobie nie siądziemy w knajpie
pewnie, może nawet na weekend by się udało.... Ajjj rewelacyjne są takie spotkania!!!

a tam, wsio jest możliwe!!!

My dzisiaj spaliśmy do 8 także fajnie, teraz Mały znowu śpi
ajjjjjjjjjj jaka przepiękna pogodaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ! <3

MENEQ - czy będę mogła mieć do Ciebie małą japońską prośbę? bo chcę Michałowi zrobić prezent a jak zacznę go prosić o wypisanie po japońsku paru znaczków to od razu się skapnie, że coś kombinuję

EWULKA - zapomniałam, zakochana jestem w Twoich włosach!!!!!!!!
A co, chcesz mt z napisem synek tatusia po japońsku?

Ja się poważnie zastanawiam nad kupnem ale na razoe bardziej oglądałam te obrazki paneli niż interesowałam się szczególami technicznymi. Przeczytałam tylko te opinie na chustoforum. Nawet jeszcze nie do końca wiem jak to się wiąże bo nie patrzyłam na żadne filmiki. Mówisz że można od trzeciego? A to nie wiem w takim razie bo ja mam zakodowane że mt jest dla siedzącego dziecia, może czegoś nie doczytałam.
Stary 2013-06-14, 10:44   #2414
badziabadzia
Zakorzenienie

Debrah! Ślicznie wyglądacie
I super, ze udalo sie plik odzyskac

Ewulkaa, ale Ty sliczna jestes! I te wlosy zawsze o takich marzylam

Muszę tą siateczkę kupić koniecznie! Kiesy zaczelyscie dawac takie swierze owoce?
Stary 2013-06-14, 10:48   #2415
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Debrah! Ślicznie wyglądacie
I super, ze udalo sie plik odzyskac

Ewulkaa, ale Ty sliczna jestes! I te wlosy zawsze o takich marzylam

Muszę tą siateczkę kupić koniecznie! Kiesy zaczelyscie dawac takie swierze owoce?
ja wczoraj pierwszy raz

ja też zawsze chciałam mieć takie włosy, ale Ewulka pewnie odwrotnie - wolałaby mieć proste

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-14, 10:48   #2416
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
nooo :P ale drugi tez dała i bardziej mi się podoba :P

Lady my jesteśmy z tego samego rocznika? 88'? wiem że już chyba pytałam ale ciągle zapominam

Marsi haha nie ma to jak romantyczna kolacja, dobrze że Wam się na taras nie wbiła, w ogóle zazdroszczę Ci, tyle już jesteście ze swoim tż a widać że nadal bardzo mocno się kochacie

Asiu! cieszę się że wszystko poszło ok widzisz a tak się martwiłaś o karmienie itp, a zamrażalka pełna mleka

A może by tą siateczke jakoś wrzątkiem przelać żeby banan się zmiękł i mocno wypłukać? nie wiem bo nie mam jej więc strzelam :P a ile dajecie tych owocków? np jabłka? ćwiartkę? osemkę? albo banana ile cm na oko?
Całą siateczke,wchodzi prawie pół jabłka.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 10:49   #2417
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie
Jak już kiedyś pisałam, w kupie raźniej. Mojej małej też...
Stary 2013-06-14, 10:50   #2418
badziabadzia
Zakorzenienie

Mialam jeszcze moja bombe wam wstawic i zapomnialo mi sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130607_191147.jpg (26,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130613_135836.jpg (36,4 KB, 25 załadowań)
Stary 2013-06-14, 10:51   #2419
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ja jak wygram w czymś to kupię aparat co by móc, choć w połowie, tak piękne zdjęcia robić jak bokeh
Dzisiaj widziałam wielki bilbord na ulicy z reklamą aparatu, bagatela 4775zł oczywiście pisało tylko

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
w dodatku dzisiaj mialam taki wnerw ze szok. Wyobraźcie sobie że w poprzednią sobote zapłaciłam za szkołę bo w ten week musze oddać już teczkę do obrony i muszę mieć wszystko zapłacone itd. No i dzwonie dzisiaj do kasy czy wszystko ok, czy nie ma zaległości itp. a babka mi mówi, że ostatnia rata nnie zapłacona! Ja w szoku mówię że w sobote płacone i muszą już mieć kase a ta że nie ma i jak do jutra nie bedzie to mnie do obrony w lipcu nie dopuszczą to dzwonie do banku co i jak a tam mi mówią, że przelew poszedł i jak nie mają go jeszcze na koncie to zeby dzwonic do ING bo tam ma uczelnia konto, No to dzwonie. Tam mi mówią że zaksięgowane, więc znów do kasy dzwonie a tam znów baba mówi że nie ma. to znów do swojego banku dzwonie gdzie kasa i potem znów do szkoły i co sie okazało? Baba w Kasie na uczelnie nie odchaczyła że zapłaciłam i przez głupią pi..... bbym się bronić nie mogła. Najadłam się tylko nerwów przez babsko i pół dnia zmarnowałam na tel. ot to się wyżaliłam
Dostałabym szału. Dobrze, że się skończyło pomyślnie

Cytat:
hejka mamusie .. chcialam tylko napisac ze zyje. nadrabiam was. od wczoraj przeczytalam 59 stron i nie poddam sie .. musze byc na bierzaco ...
ale wam zazdroszcze spotkania ... jestem na wczorajszym dniu na godzinie 21 ... juz nie moge sie doczekac relacji waszych a chyba cos bylo bo przybylo 5 stron :p

dolaczam do zamawiajacych tule .. musze wybrac tylko wzor ...

dzis scielam wlosy o polowe, jakies 13 cm ale tak lecialy i blanka maniakalnie je wyrywalla garsciami .. boje sie ze lysa.zostane ... jutro poprosze mamuske o fotke z mloda a co :p

jutro ide na zdjecie szwow ... trykam sie ze bedzie bolalo ...

oki lece nadrabiac ... przede mna jeszcze 15 stron jak nie bedziecie za mocno gadac :p
Dasz radę, to nie boli! No i witaj, bardzo się cieszę, że masz już to za sobą Jak Blaneczka zniosła Twoją nieobecność?

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Igi kiedyś dał w Lidlu takiego głośnego bąka jak stary...ludzie pewnie myśleli że to ja bo gdzie taki maluszek takiego bąka

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A jeszcze miałam wrzucic jedno w bonusie
Jejciu jak słodko

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ale wiesz....to było pierwsze spotkanie ale nie ostatnie. Mamy nadzieję że następnym razem będziesz
Ja też mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
to on nie ona
ze nic nie dawac, teraz duzo roslin pyli a ja mowie ze sie meczy no to on ewentualnie ze na noc, i zeby kupic oczyszczacz powietrza do domu
O matko, pierwsze słyszę o jakimś oczyszczaczu

Cytat:
Szaja nie zgłębiałam jeszcze tematu ale na stronie firmowej Pathi jest jakiś cennik, zakładam że powinien być aktualny skoro z Alciowej strony. I z tego wynika m.in. że gładkie mt bez ozdób w jednym kolorze kosztuje 150 zl, potem cena rośnie w zależności od ozdób i najwyższa za obustronne aplikacje wynosi od 220 do 260 zl czyli sporo mniej niż Tula. No i można sobie dobrać np torbę z takim samym wzorem jak na mt za chyba 40-60 zl i po 15 za kapturek i saszetkę na dokumenty. Te ostatnie mogłam troszkę pomieszać bo cytuję cennik z pamięci, ale ceny samego mt były na pewno max 260. I Alcia zaczęła też szyć nosidła ergonomiczne za 260.
To jest dla mnie nadzieja. Tylko się zastanawiam, bo chyba jednak nosidło ergonomiczne wygodniejsze niż mt? Bo tu znowu wiązanie, niby prościej niż w chuście, ale znowu będzie to trwało dłużej.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziekuje za wszystkie komentarze odnosnie TZ i jego bukietu.
Tak obrosl w piorka, ze az kazal sobie pokazac Wasze wiadomosci jak mu powiedzialam, ze sie pochwalilam na forum
Kazal powiedziec, ze wczoraj jeszcze odkurzyl i zrobil obiad
No to chwalimy też za odkurzenie i obiad Mam nadzieję, że odpoczęłaś troszkę

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
mam nadzieję że uda nam się niebawem znów spotkać i że szklanka też będzie

Cytat:
Moja też jak nie zauważę, że zrobiła to się nie upomni. Nie wiem, jakieś okłady na cellulit czy co?

Dziewczyny ja się muszę usprawiedliwić tylko, co do zdjęcia w klubie. Bo to nie jest tak, że moja Malizna ciągle płacze, Ona po prostu ma takie histeryczne momenty i wtedy nic nie działa, tylko ciumuś. A tak w ogóle to jest bardzo dobre i pogodne dziecko, bardzo dużo się uśmiecha i lubi się bawić
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:52   #2420
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
jak obiecalam dzis 75,2 daje foto cielska do klubu. oviwcuje ze za miesiac bedzie mnie mniej .. foto nowych wlosow kurde nie moge sie przyzwyczaic.

Szaja powiedz mi lubi Dorotka Sophie? albo Agatka lubiała? bo się napaliłam żeby kupić no ale jak to nie wzbudza zainteresowania to nie kupie

A pod wieczór wczoraj tak mi się pokojarzyło że już kiedyś o niej słyszałam, nawet nie wiem czy mój wujek jak był mały takiej nie miał

Szklanko wierzymy że Ewcia jest grzeczna ! może nas nie chciała poznać

5000 zł no w sumie...tylko

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-06-14 o 10:54
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:53   #2421
LadyWhisper
Zakorzenienie

Kija, źle doczytałam, faktycznie od 6go

Bokeh, ja wczoraj przed wyjściem co przechodziłam obok Pietraszka leżącego na macie to mi czymś zajeżdżało, ale mówię sobie, e, pewnie Luna bąki puszcza. Ale przechodzę raz drugi trzeci, Mały zaczął piszczeć to go wzięłam na ręce, jak mi zawaliło kupsztalem pewnie dlatego w tej kupie taki spokojny był

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:56   #2422
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Nancy raczej nie. Raczej zgodni jesteśmy tfu tfu u

Marsi czyli kolacja udana Dobrze że Wam do sypialni nie zagładą :p

Debrah jesteście rewelacyjne! to co Marsi napisała to 100% prawdy

Marta to wyszło szydło z worka będzie detoks razem z Illusion.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:59   #2423
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
ja wczoraj pierwszy raz

ja też zawsze chciałam mieć takie włosy, ale Ewulka pewnie odwrotnie - wolałaby mieć proste
ja też marzyłam zawsze o takich włosach
Cytat:

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Dzisiaj widziałam wielki bilbord na ulicy z reklamą aparatu, bagatela 4775zł oczywiście pisało tylko

Dasz radę, to nie boli! No i witaj, bardzo się cieszę, że masz już to za sobą Jak Blaneczka zniosła Twoją nieobecność?

Jejciu jak słodko

Ja też mam nadzieję

To jest dla mnie nadzieja. Tylko się zastanawiam, bo chyba jednak nosidło ergonomiczne wygodniejsze niż mt? Bo tu znowu wiązanie, niby prościej niż w chuście, ale znowu będzie to trwało dłużej.

Moja też jak nie zauważę, że zrobiła to się nie upomni. Nie wiem, jakieś okłady na cellulit czy co?

Dziewczyny ja się muszę usprawiedliwić tylko, co do zdjęcia w klubie. Bo to nie jest tak, że moja Malizna ciągle płacze, Ona po prostu ma takie histeryczne momenty i wtedy nic nie działa, tylko ciumuś. A tak w ogóle to jest bardzo dobre i pogodne dziecko, bardzo dużo się uśmiecha i lubi się bawić
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:00   #2424
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Szklanko wierzymy że Ewcia jest grzeczna ! może nas nie chciała poznać

5000 zł no w sumie...tylko
Zawstydziła się
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:01   #2425
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Kija, no coś w tym stylu

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:01   #2426
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaa ale cudowności

Cytat:

Szaja powiedz mi lubi Dorotka Sophie? albo Agatka lubiała? bo się napaliłam żeby kupić no ale jak to nie wzbudza zainteresowania to nie kupie
Leonard kocha Sophie, do tego smieję się,że Sophie ma identyczne czarne oczka jak Leo

w zasadzie to z tą zabawką się nie rozstaje
najśmieszniejsse jest to,że moje psy stasznie czają się na Sophie ( psiaki mają pie..olca na punkcie piszczących zabawek i rorywają je w strzępy) i zawsze jak wychodzę do pracy to mówię teściowej,że Leoasia i Sophie ma pilnować jak oka w głowie

a tak serio to 60 zeta przesylką prawie 70 to sporo jak na gumową zabawkę- poza piękną legendą i tą całą otoczką chyba nie jest warta swojej ceny, po prostu jak to Szaja napisala, zwykła gumowa zabawka

my zamawialiśmy tutaj:
http://www.fabrykawafelkow.pl/zabawk...hie-vulli.html

miał dostać od cioci ale plany się pozmienialy i mąż się uparl,że konicznie on kupi synusiowi Sophie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:02   #2427
mala_19kw
Zakorzenienie

Ewik-po jabłku lepiej bo jednak zostaje we własnej postaci a banan papka.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 11:03   #2428
ezzo
Zadomowienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Bokeh my mamy Sophie i jest jedna Z ulubienszych zabawek, moj smoczka nie akceptuje, ale nogi zyrafy ciumka jak szalony

ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:03   #2429
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Jejciu jak słodko

Ja też mam nadzieję

Ja tam nie wiem dokładnie, na logikę na pewno nosidło łatwiejsze w użyciu bo raz się paski reguluje i nie ma więcej problemu. Ale ja już moją wioseczkę i część sąsiedniej przyzwyczaiłam do chusty bo tak łażę, nawet w kościele kilka razy byłyśmy zachustowane, no nie wypada mi teraz wyskoczyć z nosidłem klamrowym, muszę wymyślić coś bardziej udziwnionego Nosidło to pójście na łatwiznę
Stary 2013-06-14, 11:04   #2430
badziabadzia
Zakorzenienie

Sophie to ta zyrafka? Moze wstyd sie przyznac, ale wczesniej o niej nie slyszlam

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości