![]() |
#2491 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() nie smiem marzyc ![]() Cytat:
musze sie w koncu jakos wybrac, no ale wciaz sie boje umawiac z kimkolwiek na godzine konkretna... a Groszek przeszczesliwy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
Hop Hop Hop Taki duży ze mnie chłop
![]() Dodaje Kacpra a dzis i ide nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 | |
Kniaginia
|
Kurde, w nocy bez jedzenia 8h wytrzymała. Teraz śpi od 8.30 ciągiem. Dziecko chore czy jak??? Już cały Internet przeczytałam
![]() Podziwiam ![]() Cytat:
nestelle, Roszek jest przesłodki!!! klementyna, a Kacperek do mojego siostrzeńca baaardzo podobny, i z twarzy i z fałdek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
hop hop hop jaki duzy z Ciebie chlop!!!
i jaki zadowolony! ![]()
![]() |
![]() |
#2495 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jedno mnie martwi, że ponoć przy ząbkowaniu mogą znowu się budzić w nocy.... czy da się jakoś pominąć etap mleczaków ![]() Słodycz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2496 | ||||||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Póki pamiętam, wczoraj byłam na zakupach (nabyłam stój kąpielowy ![]() Kochana, jak pisała Nestelle, musisz wyluzować, bo jak ty się denerwujesz to dziecko to wyczuwa (u mnie jest tak za każdym razem). Minie kryzys i będzie super, zobaczysz ![]() No pewnie! ![]() Wojtuś superowy ![]() Co czytasz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie się uspokoiło i już nie ma takiej szarpaniny, może u Ciebie za kilka dni tez będzie dobrze ![]() jakiego? ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do wygranych to ja kiedyś na festiwalu w Węgorzewie (moje rodzinne miasto) wygrałam radiomagnetofon Panasonic. Mam go do dzis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2498 | |||||
Zadomowienie
|
Piekna!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | |||
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=fuCnXay9U5o pooglądajcie sobie tez inne reklamy z tych lat, ale jazda
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A roszek slodziak,a le tu ruglada na starsze dziecko ![]() ![]() ![]() Kacper na odwyku. Od wczoraj dostał smoczka tylko na zasniecie i w nocy przy przewijaniu na 2minuty i dzis też na 1 minutkew, jak dzwonilam do położnej bo nie dał pogadać...Qrde nawet sobie nie zdawałam sprawy jak czestu u sie tego smoka dawało. potrzebe ma silna ssania, rece w buzi i daje mi alternatywe:"Albo dasz smoka, albo cały czas sie mną zajmuj, zabawiaj, nos na rączkach, bo inaczej będe wył" No i nie mam innego wyjscia, chce smoka ograniczyc, to te 2-3 dni najgorszej delirki musimy sie przemeczyć. A połózna powiedziała, ze smoka jak najbardziej mozna ograniczac, podawac dicoflor i espumisan(ciagle daje) i jak to nie pomaga, a mleka jest sporo (tryskam nim na lewo i prawo) to moze idą zęby i stąd ten ryk przy jedzeniu i rozdraznienie...dałam mu gryzak,ale nie mamlał go tylko próbował zasac jak smoka ![]() A tż od jutro do konca czerwca urlop ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-06-14 o 11:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 - juz wiem czemu nie zgadl - bo myslalam ze Krol Julian jest pingwinem - cos mi sie qrwa bajki po☠☠☠a... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mysle ze u mnie bd ... na komunii tez byl ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
he tyz znam takie ''przypadki'' Laska jest rok mlodsza badz starsza ode mnie i na 4dzieci w tym 1blizniaki - i kazde jest z innego ojca - 1wszego syna urodzila jak miala 17 pozniej blizniaki (parka) jak 20 i ost dziewczynka w wieku 23 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra nadrabiam dalej |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2502 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Upał u nas ![]() Rano byłam z Filipkiem u pediatry bo kaszle i ma katar, na szczęście osłuchowo czysto ale mam obserwować jak by się coś zmieniło w zachowaniu itp to jechać na IP a jak nie przejdzie do przyszłego tygodnia to do pediatry spowrotem. I tak jak OC muszę pochwalić moje dziecko bo był bardzo grzeczny w gabinecie ( ostatnim razem tak płakał, że lekarz zalecenia pisał mi na kartce) teraz leżał patrzył skupionym wzrokiem i uśmiechał się do lekarza jak go osłuchiwał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobre i to ![]() Mi też kilka razy udało się wygrać jakieś drobnostki np podkład, puder i korektor z Loreala Trou Match, balsam Neutrogena, pomadka Carmex, zestaw środków czyszczących do zmywarki i nie pamiętam co więcej Mi też pokazywała na Filipie, dodatkowo dostaliśmy kartkę z narysowanym człowieczkiem i pozaznaczanymi ćwiczeniami. Cytat:
![]() Ja też nie pamiętam tego. Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Wtajemniczenie
|
no i koniec tego dobrego
![]() ![]()
![]() |
#2504 | |||||
Zakorzenienie
|
słodziutka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taka Teściowa to deficytowy towar ![]() Cytat:
![]() O to to, to dopiero fajny widok ![]() Cytat:
![]() A z niemiec znałaś wiele innych pyszności ![]() Roszek super i zadowolony że mamusia się na pięknie robi ![]() Cytat:
![]() okaz zdrowia ![]() Cytat:
![]() ![]() My spacerek krótki zaliczyliśmy ale o spaniu nie było mowy więc dopiero w domciu usnął ![]() A propo teściowych moja wczoraj niespodziewanie i przypadkiem była i tak się zasiedziała że kąpiel nam się przeciągnęła ale i tak była widzem jak kąpałam i nie tylko, a najlepsze że tak to z odległości do Małego mówiła a jak wyszłam szykować kąpiel to go na ręce wzięła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2505 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie 6 to też świt ale tyle lat wstaję o tej godzinie bo do pracy się chodzi potem Julka ranny ptaszek była więc już sie przyzwyczaiłam chociaż do 7 chętnie bym pospała ![]() a Roszek jaki zadowolony ![]() mówicie ze u was brzydko u nas za to śliczna dziś pogoda i gorąco mam nadzieje ze jutro też tak bedzie bo planujemy grila --- i pytanie mam czy jak jest ciepło to wkłądacie dzieciom krótki rękawek czy jednak długi rękaw ale coś cienkiego?
![]() |
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuu ![]() ![]() ![]() małpka ja ubieram długi ale cienki ![]() Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2013-06-14 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko akurat teraz - na te upały ![]()
![]() |
![]() |
#2508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie kojarze tego ![]() ![]() brawo z atesciow moi tez sa super jakby nie bylo, nie narzekam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny moj synek pobil rekord w spaniu chyba ponad 5 godzin spal ![]() I zaczyna przekrecac sie z boku na brzuch ale jeszcze tako to mu wychodzi... bawi sie w bujaczku i gada do pałąka w zebrę hehe Szukamy dalej czegos do kuoienia - mieszkanka wiec kciuki sie przydadza moze to nie bylo to, tamto mieszkanie, moze takmialo byc.. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
drugi dzien jestem zla... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2511 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do drugiego to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- dzięki za odpowiedzi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2512 | ||||||
Zakorzenienie
|
ja tez sie czasmi NIC nie robieniem - tak zmecze jakbym nie wiedziala ile zrobila
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ale ja juz taka stara jestem, w dodatku ciaza zrobila z mego mozgo - ser szwajcarski ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oooooka we maire nadrobilam - pozostala str nr 84 ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pytania to Filip jest dzisiaj w samym body z krótkim rękawkiem ale jest 27st w cieniu. ok miesiąca |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2514 | |||
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
![]() Czy ma już teściową?? ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() Mandarynę "wyciąć" i Kreta super ![]()
![]() |
![]() |
#2515 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad 2 - o nie nie Kacperek to CALY Emilian ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad 2 - i dziala dalej ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do 2go - no chyba kazdemu moze sie pomylic ![]() Cytat:
![]() ![]() noooo NADROBILAM ![]() wizyta mija dobrze, Malgorzata jak sie spodziewalam ![]() ![]() no to lecem cos zjesc ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- przychodzi facet do skelpu i sie pyta: - czy macie panstwo cukier w kostakach ?? -- nie - odp sprzadawca - a jakas tansza bombonierke dla tesciowej ![]() ![]() kawal mojej mlodszej siostry ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i cos jeszcze miałam napisać....a... Misia w sówkach jest piękna ![]() ![]() ![]() ![]() Moje dziecko jest jakieś dziwne- wyszłyśmy na spacer- krótki rękaw, krótkie spodenki a ta mi się dotąd piekliła dopóki jej nie przykrylam kocem....W domu to samo kark ciepły a dopóki nie jest przykryta do wysikości nosa to sie drze, WTF? Wymarzony model moherów- jeszcze czapki zimowej brakuje
![]() |
![]() |
#2517 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Marinine, Alexa, Miłoszewskiego ![]() ![]() ![]() bidulek... i Ty tez bidulka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe a wnuk?! Cytat:
![]() a wiesz, ze wtedy o Tobie myslalam? stwierdzilam, ze Ty ogarniasz sama to ja tez moge ![]() ![]() ![]() ![]() My po rota i po pneumo. Ludddyyy... jak sie darl (mial byc na glodniaka a on niezwyczajny ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-14 o 16:00 Powód: kalafior |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Wtajemniczenie
|
UWAGA! - TEMAT KUPA licze na jakieś podpowiedzi
otóż Oliwia zrobiła dziś kupę - dosyć dużo śluzu, zapach taki kwaśny ![]() ![]() Zachowuje się "normalnie" jak zawsze ![]()
![]() |
#2519 |
Kniaginia
|
My po spacerze. Dziecię albo spało, albo dziwowało się widząc drzewa. Wieczór może być ciekawy, muszę je czymś zmęczyć.
Corrosion Of Conformity ![]() Powodzenia! Kiedyś to musi nastąpić... Biedaczek. Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-06-14 o 16:27 Powód: chyba też kalafior |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2520 | |||||
Zakorzenienie
|
haha jestem -przybyłam was troche powkurzac !!!!
![]() nie mam tak cudownych tesców jak liwka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane mam te dzieciaki -nawet obce osoby mi to mówią jak widzą jaki Jakub pomocny ... wytworzyła sie nam taka symbioza jakas - my z tztem duzo dla nich to i oni nam pomagają i rozumieją ze rodzice tez mają potrzeby .... dobra ,sorki -rozpisałam sie ..... nadrabiam jestes niemozliwa ![]() Cytat:
![]() najlepsza reklama Twojego mleka !!!! łooo ! ![]() (ehhh ja w ogóle nie chce nawet myslec o stroju kąpielowym ... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do 2 - to tak chyba nrd ... no a potem niemcy .... co do Kacperka i smoczka - to mi zal ... nie wiem jak to jest ze smoczkiem bo nigdy nie dawałam ale z tego co piszesz chyba teraz ciezko mu .... no i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() buuuuuuu ![]() Cytat:
![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-06-14 o 16:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.