|
|
#2461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() A Pharmaceris zanotuję anóż się przyda ![]() Może jeszcze Róża polubi spanie na brzuszku, mój wcześniej nie lubił nawet leżeć za bardzo, także czas pokaże ![]() Cytat:
![]() Stare dobre czasy... Cytat:
![]() Tak, pamiętałam że Twoje dzieciaczki lubią spanie na brzuszku jak i Ty ![]() Ok, jestem w miarę na bieżąco ![]() więc zmykam....Dobranoc Mamusie, spokojnej nocki |
|||
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w totka gra, rozumiem? dla Dziedzica
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-06-13 o 23:28 |
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry pięknie w ten słoneczny poranek
![]() Aż dziwne że jeszcze tu nikt nic nie napisał dziś heh jestem pierwsza od bardzo dawna...![]() My po pięknie przespanej nocy, Bartuś fika a ja mam chwilkę ale wracam do niego na łóżeczko poleniuchować... ![]() Liwka przypomniałaś to kukuruku i tak mi się wczoraj włączyło wspominanie o dawnych łakociach gumach Donald np. aj to było coś jak się dostało taką gumę albo wafelka kukuruku a teraz dzieci mają wszystkiego po sam nos i słodycze na co dzień
|
|
|
|
|
#2464 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
za wagę i zdrowego ucha i powodzenia w walce z mleczkiemCytat:
za nocke u nas nawet w miarę była pobudka o 1.30 i ok 5.30 już pobudka bez zaśnięcia narazie lezy w łózeczku i słucha karuzeli ale chba czas na cyca i spanie
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2013-06-14 o 07:42 Powód: zapomniałam się przywitać :p |
||
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Wczoraj piewszy raz usłyszałam jak moje dziecko płacze, pierwszy raz się rozpłakał tak, że branie na rece nie pomogło, a okazalo się, że tak mu się chciało spać, a ja durna matka mu cyca proponowałam. Jak zasnął o 20 tak wstał o 1 dopiero, a jadł po 18stej więc to dla niego długo strasznie. Ja nie wiem czym on się tak zmęczył w dzień, chyba spaniem :P
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u nas pobudka o 6.00A Karol od 5.30 szaleje i dopiero idzie spać? wytrzymały jest no ale starszy od mojego Bartoszka
|
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wybaczcie, że tak długo mnie nie było ale proza codzienności pochłania bez reszty. ![]() Artur chowa się świetnie, mieliśmy mały rajd z mm, bo było zmieniane 3 razy, teraz bebilon AR bo mały ma refluks, ale na szczęście już nie wymiotuje.. Na wadze przybiera pięknie. Wczoraj przed szczepieniem warzyliśmy i ... 5600 kg ![]() Rozwydrzony okropnie Bo mama go z rąk nie spuszcza Prze kochany jest Pozycja na brzuchu jest pozycją ulubioną, nie mam zdjęcia jak trzyma głowę ale lekarz do którego jeździmy jest w szoku, że młody ma niecałe 2 miesiące a praktycznie już sam trzyma głowę.
Edytowane przez wolanin1 Czas edycji: 2013-06-14 o 08:17 |
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I w końcu słysze ze się złości(rzadko kiedy płącze raczej kwęka, stęka, złosci sie ) idę patrze a ten już z zamkniętymi oczami tak sie złości to go wziełami nakarmiłam a ten nawet oczu już nie otworzył zjadł i poszedł spać oczywiście na brzuchu
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Młody śpi większość dnia
o 19 po kąpieli idzie spać, wstaje o 2 na butlę i dalej spanie do 6 ale od 6 do 10 czuwa
Edytowane przez wolanin1 Czas edycji: 2013-06-14 o 08:19 |
|
|
|
|
#2470 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klementyna celebrytka![]() Cytat:
Cytat:
No to już coś ) moja wcina pół jabłka codziennie. Dziś chciałam jej dać soczku z bobovity jabłko/marchew ale wypluwa hehe. Nie bardzo lubi marchewkę. Cytat:
![]() Cytat:
albo guma kulka![]() Cytat:
piękna waga no i za trzymanie główki![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
Cytat:
za 2 miechy i wage !no z tym uchem to nie fajnie -oby szybciutko minelo . i kryzys tez . Cytat:
![]() Cytat:
ja tam wyrodna matka u nas czuwania nigdy nie było ,Roch spi jak zawsze od 22 .....a teraz biedaka musze obudzic bo na pazurki pójdziemy . pogoda cos sie kiepsci .....
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc chyba i u was czasem czuwa chociaż twój śpioch to moze i 24 h śpi
|
|
|
#2473 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za piękną wagę i za trzymanie główki, mocarz z niego![]() Cytat:
a płacze jak bardzo głodny albo bardzo śpiącyNo to Julka Cię zastąpiła to się kimnęłaś przynajmniej Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no właśnie o tych też miałam pisać
|
||||
|
|
|
|
#2474 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bry !
![]() Zapomniałam jeszcze powiedzieć jaki dostałam prezent od kumpla który był z wizytą - laktator taki z apteki i butelka dobreeeego wina - jajcarz ![]() A nie napisałam wam też wczoraj, że wczoraj Dziedzic pierwszy raz u lekarza był aniołkiem, w sensie za pierwszym razem od momentu rozebrania darł się, podanie cyca w gabinecie załatwiło sprawę, za drugim razem darł się od momentu rozebrania i zważenia - znowu cyc poszedł w ruch, a wczoraj nic go nie ruszyło, spokój, opanowanie do końca i uśmiech od ucha do ucha. Wyczytałam gdzieś w książce że powoli zbliża się złoty okres niemowlęctwa i chyba coś w tym jest. ![]() O rany, to brzmi jak kara a nie nagroda ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój też wczoraj po wizycie u lekarza, kawce na mieście - w jego przypadku zioranie z ramion Taty na świat, spacerku po mieście - dużoooo drzew, a to go jara, więc zero spania tylko oglądanie drzew /planty/ . No i padł bidok po 19.00. Cytat:
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy tylko ja nie pamietam co to było kukuruku???
|
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe zazdroszczę. świadczy to, li i jedynie, o tym, żeś młodziutka
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
a o nocke
to mój też nie czuwa zwykle wstaje o 6 dzis trochę przed ale coś czuję ze to bedzie taki ranny ptaszek jak Julka![]() ja już też pisałam ze nie pamietam co to
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pamiętam choć troszkę młodsza o nestelle jestem
![]() małpka, nestelle https://www.google.pl/search?q=kukur...w=1600&bih=727 przypomnienie
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Taaa, wózek - trumna Jestem w szoku. Dziecię zjadło o 20.50 i poszło spać, a obudziło się 5.20. Spało ponad 8 godzin. wolanin, brawa dla Artura! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
specjalnie dla cioci Pani zakochanej w sówkach
)
|
|
|
#2481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za zachowanie Dziedzica ![]() yhhhh zazdroszcze :P
|
|
|
|
#2482 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale słodka ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
i gites!
![]() śliczne uwielbiam jak Różowe Księżniczki są przełamane jakimś mrocznym kolorem a sówka z cekinami jest do zjedzenia ![]() Cytat:
aaa jestem radośnie podniecona i czeekkkkaammmm! Torres też wielbi drzewka. Wczoraj konkubent miał służbowe piwetko. Byliśmy umówieni na 19:30, ale młody rozdarł się wcześniej niż zwykle. Samiutka go wykąpałam (pierwszy raz bez żadnej asysty), zjadł i usnął o 20:00. Byłam w ciężkim szoku i nie bardzo wiedziałam co zrobić z wieczorem (chłopa po kąpieli odwołałam). Tylko łaziłam i sprawdzałam, czy Michaś nie żartuje z tym spaniem
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-14 o 11:01 |
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zapomniałam Wam napisać jaką mam super teściową i teścia w sumie też
są tak zakochani w Misi, że głowa mała! co miesiąc na "urodzinki" kupują jej jakieś prezenty. Teściowa ciągle jakieś smsy pisze z wierszykami jak ją kocha itd. Wczoraj też zaprosili mnie na kawę bo Misia kończyła w środe 4 miesiące i dostała od teścia maskotkę biedronkę - taką dużą fajną i od teściowej dla komplety ubrań, leginsy plus body i bluzeczka oraz skarpetki pod kolor dzis mieliśmy mieć grilla i teściowa miała jej pilnować ale ze względu na to że pada to grill się nie uda i napisałam jej sms ze nie musi jej pilnowac bo nie bedzie grilla to oddzwonila i powiedziala zebysmy sobie poszli gdzies na pizze a ona chetnie z nią zostanie i polozy ja spac ) naprawdę trafiło mi się lepiej niż milion w totka jak któraś tu pisała![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
no fajnie wieczór wolny a ta narzeka:P odpoczywaj mamuśka i korzystaj fajnie jakby tak już mu zostało.
|
|
|
|
#2486 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Heej
Dzisiaj idziemy na te nauki przed chrztem. Mam nadzieję, że nie będzie długo i nudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za okaz zdrowia![]() wiem, że mało znana, ale mam radochę, że zagięłam dziada Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myślałam ostatnio o Tobie Rzeczywiście szybko trzyma sam główkę. Spryciula mała Karmisz już tylko mm? Bo z tego co pamiętam, to chyba miałaś problemy z kp ( jeśli źle pamiętam, to możesz mnie zlinczować ). A Arturek śliczny jak laleczka ![]() Nikoś wczoraj odkrył, że ma rączki i strasznie go to interesuje |
||||||||
|
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czekam teraz az Miska odkryje ze ma nogi i bedzie pchac do buzi
|
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj tam, oj tam .... nie wypominaj ![]() niestety chyba nieznam tego kukuruku -ale to ma swoje wytłumaczenie -tato pracował w niemczech i tam sie zaopatrywalismy .... ale boska a to mój Roszek -tak spedza czas z mamś na pazurkach .....widac dziecku wszytko jedno gdzie a w poniedziałek idzie z mamą do fryzjera -trzeba sobie jakos radzic nie ? !
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on jest taki ładny jak malowany
|
|
|
|
#2490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak na serio to wspaniali Ci się tesciowie trafili !!! nic tylko zazdraszczać i wykorzystywac ! ![]() Cytat:
ale u nas brzydko -znaczy pogoda ..... aaaa zaraz Kuba kończy ,lece ......
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

za 7100!!!
I pomyśleć, że miałam taki nawał, że laktator nie dawał rady
05.07.2008 

.