Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 14:05   #3001
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Klikusiamy i jesteśmy w szoku
Niezłe. Wybrałam Julię z Romeo i Julii. Zadał mi 28 pytań, ale zgadł.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 14:12   #3002
meeedzik
Zakorzenienie

Miranda już nie mogę doczekać się zdjęć
Mam nadzieję, że fryzurka przetrwa. Ja też nie lubię jak mam tyle lakieru, że wszystkie włosy przesuwają się na raz :/
Stary 2013-06-14, 14:14   #3003
Just:)
Zakorzenienie

Miranda, różnie z tymi fryzjerami bywa ja chciałam na studniówkę loki/fale i wybrałam się do kilku zakladów. w większości powiedzieli mi, że mam za długie i za ciężkie włosy (to było jeszcze w czasach kiedy faktycznie takie były ) i na takich włosach się nie da zrobić loków jednak w końcu trafiłam do fryzjerki, która postanowiła się podjąć zadania. siadłam, ona zaczęła rozgrzewać lokówkę i zanim przystąpiła do kręcenia to zaczęła psikać mi włosy lakierem utrwalającym! uciekłam stamtąd przerażona, a fryzjerka nie wiedziała dlaczego i jeszcze w drzwiach mi mówiła, że przecież zawsze trzeba przed kręceniem na gorąco jest spryskać,bo inaczej się nie będzie trzymać

pokaż foto
Stary 2013-06-14, 14:19   #3004
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Mam tak bardzo dość. Przed chwilą aż się zalałam łzami. Czuję się jak ostatni debil.
Uczyłam się wczoraj cały wieczór, poszłam dzisiaj na koło i oddałam pustą kartkę. Nie umiałam nic napisać. Czuję się głupia, serio, nie wiem co ja mam w życiu robić jak nie umiem ogarnąć nawet głupich studiów. Nie wiem, czy nie powinnam zrezygnować teraz, bo chyba tylko tracę czas. Później będzie tylko trudniej, a ja już na początku nie umiem prostych rzeczy ogarnąć. Serio, czuję się jak śmieć. Niech mnie ktoś przytuli.
Słuchaj no mnie uważnie, Kobieto!
Jestem teraz na 6 semestrze na wydziale mechanicznym (to takie kobiece ) i o ile pierwszy semestr był prosty, bo dużo rzeczy z liceum jeszcze na nim było, jakieś głupiutkie przedmioty (np. historia techniki), to semestr drugi był tak okropnie ciężki, nie wiem czemu. Nic nie rozumiałam, mechanika to była moja zmora, wytrzymałość materiałów (tzw. wydyma) również. Chciałam to rzucać w cholerę z dokładnie takim samym myśleniem, że co ja zrobiłam, gdzie ja poszłam, na co się porwałam, że ja się nie nadaję, jestem głupia i mogę iść zamiatać ulice. Ale to trzeba po prostu przebrnąć. Zobaczysz, że połowa informacji, zadań i teorii będzie Ci na dalszym etapie studiów zbędne. Podobnie z matematyką. Wypłaczesz się nad zadaniami, ale w końcu zaliczysz i z głowy. Że we wrześniu? Trudno! Wypoczniesz przez wakacje, w drugiej połowie sierpnia z nową dawką energii i świeżym umysłem do tego przysiądziesz i zaliczysz. A później, podobnie jak ja, będziesz się nawet śmiała, że jak można było niektórych rzeczy nie rozumieć. Wiadomo, mechanika jest później wykorzystywana na innych przedmiotach (nie kojarzę na czym jesteś, ale pewnie od czapy tego nie masz w programie), ale raczej jej podstawy, które będziesz rozumiała po którymś wykorzystaniu tego tak dobrze jak to, że 2 + 2 = 4.
Prawdopodobnie trzeci i czwarty semestr nie będą banalnie proste, ale to drugi jest moim zdaniem takim największym szokiem, na moim wydziale dokładnie po pierwszym roku jest największy przesiew. Na drugim roku już wiadomo, czego oczekiwać, trzeba pracować, ale już jakoś łatwiej to przychodzi. Tak samo łatwiej przyjąć do wiadomości niepowodzenia. Ale za to trzeci rok mam całkiem przyjemny. Już dużo się wie (ach, skromność ), a poza tym nowe wiadomości opierają się na starych i się widzi, że jednak te męki miały sens.
Się rozpisałam, ale tylko po to, żeby Ci pokazać, że nie możesz się teraz poddać. "Dziewczyny na politechniki", ale nikt nie mówił, że będzie łatwo. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
PS. Absolutnie nie żałuję, że się przemęczyłam, kiedy miałam myśli, żeby te studia rzucić.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Nie chce mi się z nim gadać, ale wiem, o co chodzi.
Ciężej podobno zagiąć:
http://en.akinator.com/
Na jakieś kilkadziesiąt postaci, które mu wymyślałam, nie zgadł tylko jednej.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 14:21   #3005
EdizA
Zakorzenienie

Jestem z Wami gdzieś ok miesiąca i ze zbiorów : szampon, odżywka, oliwa z oliwek wyczarowałam

+ odżywka Garnier Ultra Doux i balsam z GP z pokrzywą.

Ale nie, żebym narzekała.
Wpadłam dzisiaj do biura i mnie połowa kobiet po włosach macała, hmm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-13 21.40.53.jpg (127,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-13 21.32.53.jpg (128,0 KB, 31 załadowań)
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 14:36   #3006
meeedzik
Zakorzenienie

EdizA fajny zbiorek i kuferek mi się podobie chyba sama się w taki zaopatrzę, bo widziałam w Pepco może i ja dziś zrobię zdjęcie moich kosmetyków włosowych na codzień nie mogę, bo jakby mama zobaczyła to wszystko na raz, to by chyba dostała zawału a dziś idzie do fryzjera, będę sama w domu to mogę wszystko wyciągnąć
Stary 2013-06-14, 14:37   #3007
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Słuchaj no mnie uważnie, Kobieto!
Jestem teraz na 6 semestrze na wydziale mechanicznym (to takie kobiece ) i o ile pierwszy semestr był prosty, bo dużo rzeczy z liceum jeszcze na nim było, jakieś głupiutkie przedmioty (np. historia techniki), to semestr drugi był tak okropnie ciężki, nie wiem czemu. Nic nie rozumiałam, mechanika to była moja zmora, wytrzymałość materiałów (tzw. wydyma) również. Chciałam to rzucać w cholerę z dokładnie takim samym myśleniem, że co ja zrobiłam, gdzie ja poszłam, na co się porwałam, że ja się nie nadaję, jestem głupia i mogę iść zamiatać ulice. Ale to trzeba po prostu przebrnąć. Zobaczysz, że połowa informacji, zadań i teorii będzie Ci na dalszym etapie studiów zbędne. Podobnie z matematyką. Wypłaczesz się nad zadaniami, ale w końcu zaliczysz i z głowy. Że we wrześniu? Trudno! Wypoczniesz przez wakacje, w drugiej połowie sierpnia z nową dawką energii i świeżym umysłem do tego przysiądziesz i zaliczysz. A później, podobnie jak ja, będziesz się nawet śmiała, że jak można było niektórych rzeczy nie rozumieć. Wiadomo, mechanika jest później wykorzystywana na innych przedmiotach (nie kojarzę na czym jesteś, ale pewnie od czapy tego nie masz w programie), ale raczej jej podstawy, które będziesz rozumiała po którymś wykorzystaniu tego tak dobrze jak to, że 2 + 2 = 4.
Prawdopodobnie trzeci i czwarty semestr nie będą banalnie proste, ale to drugi jest moim zdaniem takim największym szokiem, na moim wydziale dokładnie po pierwszym roku jest największy przesiew. Na drugim roku już wiadomo, czego oczekiwać, trzeba pracować, ale już jakoś łatwiej to przychodzi. Tak samo łatwiej przyjąć do wiadomości niepowodzenia. Ale za to trzeci rok mam całkiem przyjemny. Już dużo się wie (ach, skromność ), a poza tym nowe wiadomości opierają się na starych i się widzi, że jednak te męki miały sens.
Się rozpisałam, ale tylko po to, żeby Ci pokazać, że nie możesz się teraz poddać. "Dziewczyny na politechniki", ale nikt nie mówił, że będzie łatwo. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
PS. Absolutnie nie żałuję, że się przemęczyłam, kiedy miałam myśli, żeby te studia rzucić.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Nie chce mi się z nim gadać, ale wiem, o co chodzi.
Ciężej podobno zagiąć:
http://en.akinator.com/
Na jakieś kilkadziesiąt postaci, które mu wymyślałam, nie zgadł tylko jednej.
Jestem na oceanotechnice - mechanika w różnych postaciach mnie będzie do końca męczyć mniej lub bardziej. A to hydromechanika, a to mechanika płynów, technicznej też mnie jeszcze czeka sporo.
Dam radę jakoś. Jak już mówiłam, jak jednak nie to to uciekam na chemię.

Co do akinatora - zagięłam za pierwszym podejściem

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 14:42   #3008
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem na oceanotechnice - mechanika w różnych postaciach mnie będzie do końca męczyć mniej lub bardziej. A to hydromechanika, a to mechanika płynów, technicznej też mnie jeszcze czeka sporo.

Co do akinatora - zagięłam za pierwszym podejściem
No ja mechanikę też mam do samego końca, jak chyba wszędzie poza wydziałami elektrycznymi czy orgii i zabawy (jak to się u nas mówi na wydział OiZ - organizacji i zarządzania), ale albo tylko podstawy, albo po prostu mi to już tak weszło "w krew", że wydaje się to banalne.

To gratuluję. Jak pierwszy raz się do niego kiedyś dorwałam, to nie dałam rady, ostatnio ktoś mi o tym przypomniał i przy drugim podejściu też go zagięłam.
Stary 2013-06-14, 14:42   #3009
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
EdizA fajny zbiorek i kuferek mi się podobie chyba sama się w taki zaopatrzę, bo widziałam w Pepco może i ja dziś zrobię zdjęcie moich kosmetyków włosowych na codzień nie mogę, bo jakby mama zobaczyła to wszystko na raz, to by chyba dostała zawału a dziś idzie do fryzjera, będę sama w domu to mogę wszystko wyciągnąć

Ten mama do mnie przytargała kiedyś, pełen słodyczy.
Jak widać, były i ni ma. Amba wcięła

To i tak jest mało w porównaniu z Waszymi zbiorami, ale skutecznie je ciągle powiększam.

Edytowane przez EdizA
Czas edycji: 2013-06-14 o 14:44 Powód: pełen, nie pełny. poprawka ;)
Stary 2013-06-14, 14:43   #3010
meeedzik
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad płukanka z gencjany, czy można ją zrobić razem z płukanką octową, czy jedno wyklucza drugie? no i ile mniej więcej kropli rozcieńczyć w wodzie?
Stary 2013-06-14, 14:46   #3011
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się nad płukanka z gencjany, czy można ją zrobić razem z płukanką octową, czy jedno wyklucza drugie? no i ile mniej więcej kropli rozcieńczyć w wodzie?

Ja na lekko ponad litr wody dodawałam 8-9 kropel ale ciemne włosy mam. Nie mam pojęcia, jak z mieszaniem ich
Stary 2013-06-14, 14:48   #3012
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Miranda już nie mogę doczekać się zdjęć
Mam nadzieję, że fryzurka przetrwa. Ja też nie lubię jak mam tyle lakieru, że wszystkie włosy przesuwają się na raz :/
Będą, będą
Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
Miranda, różnie z tymi fryzjerami bywa ja chciałam na studniówkę loki/fale i wybrałam się do kilku zakladów. w większości powiedzieli mi, że mam za długie i za ciężkie włosy (to było jeszcze w czasach kiedy faktycznie takie były ) i na takich włosach się nie da zrobić loków jednak w końcu trafiłam do fryzjerki, która postanowiła się podjąć zadania. siadłam, ona zaczęła rozgrzewać lokówkę i zanim przystąpiła do kręcenia to zaczęła psikać mi włosy lakierem utrwalającym! uciekłam stamtąd przerażona, a fryzjerka nie wiedziała dlaczego i jeszcze w drzwiach mi mówiła, że przecież zawsze trzeba przed kręceniem na gorąco jest spryskać,bo inaczej się nie będzie trzymać

pokaż foto
Mi też najpierw lakierem psikała, a później kręciła na prostownicę.

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 14:50   #3013
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Ten mama do mnie przytargała kiedyś, pełen słodyczy.
Jak widać, były i ni ma. Amba wcięła

To i tak jest mało w porównaniu z Waszymi zbiorami, ale skutecznie je ciągle powiększam.

A to fajny kuferek, mógłby mi ktoś też kiedyś taki podarować pełen kosmetyków na przykład

Z naszymi ? chyba ze zbiorami dziewczyn, bo ja to za dużo też nie mam, chyba okaże się jak powyciągam, bo porozkładane są po różnych półkach w łazience, coby złudzenie mniejszości robić

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

EdizA ja to nie wiem jakie mam chyba takie pośrednie, bo ani jasne ani ciemne nie są końce mam sporo jaśniejsze od odrostu rocznego.
Stary 2013-06-14, 14:51   #3014
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:

A to fajny kuferek, mógłby mi ktoś też kiedyś taki podarować pełen kosmetyków na przykład

Z naszymi ? chyba ze zbiorami dziewczyn, bo ja to za dużo też nie mam, chyba okaże się jak powyciągam, bo porozkładane są po różnych półkach w łazience, coby złudzenie mniejszości robić

No kosmetyki w biodra nie idą, a te wszystkie czekoladki już tak..
Więc właśnie, rozłożone po kątach nie dają takiego efektu. A jak się je zbierze..

Przekarmiłam włosy olejami i mi się przyklap drugiego dnia robi.
Nie wiem, czy dzisiaj nakładać na skalp Wax'a z Rainforest'a, czy dać sobie spokój i nałożyć coś tylko na długość..

Też mam różnicę w kolorze. Odrost naturalny brązowo-czarny, a dół rudo- brązowy.

Edytowane przez EdizA
Czas edycji: 2013-06-14 o 14:54
Stary 2013-06-14, 14:51   #3015
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję.
I jak się podobają? Dziewczyny nie miały za bardzo zadbanych paznokci, dlatego wyszło jak wyszło ; )
mnie się twoje dzieła bardzo podobają

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a ja idę na to nieszczęsne koło o drzewkach trzymajcie kciuki
będzie dobrze

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 15:01   #3016
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
No kosmetyki w biodra nie idą, a te wszystkie czekoladki już tak..
Więc właśnie, rozłożone po kątach nie dają takiego efektu. A jak się je zbierze..

Też mam różnicę w kolorze. Odrost naturalny brązowo-czarny, a dół rudo- brązowy.
Dokładnie

Eee nie widać po fotkach
Stary 2013-06-14, 15:01   #3017
justusia16
Wtajemniczenie

Aaaa mialy byc fotki ale nie mam baterii do aparatu..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 15:04   #3018
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie

Eee nie widać po fotkach
Fotki było prosto po szamponetce i gencjanie, jak się spiera, to pokazują swoje prawdziwe oblicze.

Lecę do męża. Wpadnę do Was wieczorem !
Stary 2013-06-14, 15:11   #3019
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Na chemii też jej trochę jest, ale najważniejsza jest matematyka
Cytat:
Trochę się wzajemnie wykluczają - kwaśna płukanka domyka łuski, kolor może nie złapać. Proporcyj nie znam
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 15:23   #3020
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
to ja czekam na zdjęcia!
No co Ty, ostatnie co bym chciała pokazywać, to zdjęcie do dyplomu. Chociaż przyznam, że znośnie wyszłam, jak człek, a nie jak potwór. Mailem dzisiaj mają mi przysłać, to wtedy mi się pewnie przestanie jako tako podobać. A w pn do odbioru 4 zdjątka
Aż specjalnie wyszłam wcześniej do fotografa, bo przeczuwałam, że przyjdzie burza i deszcz, na szczęście nic mnie nie złapało.

Cytat:
Jestem z Wami gdzieś ok miesiąca i ze zbiorów : szampon, odżywka, oliwa z oliwek wyczarowałam

+ odżywka Garnier Ultra Doux i balsam z GP z pokrzywą.

Ale nie, żebym narzekała.
Wpadłam dzisiaj do biura i mnie połowa kobiet po włosach macała, hmm
Mniamniuśny ten kuferek. Lepiej go zamykaj na klucz, albo w sejfie

Dziewczyny mam straszny problem z butami. Tym razem z sandałami. Wybaczcie, ale nie podobają mi się strasznie koturny, ani całkiem płaskie. Sportowych też nie chcę. Upatrzyłam sobie nawet buty pewnej firmy, nawet cenę przeboleję, ale one rzadko w którym sklepie są dostępne. I muszę teraz na ten konkretny model polować w innych sklepach: http://www.caprice.pl/sites/default/...104-20-104.jpg

Nie wyglądają zbyt babcinnie?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 15:31   #3021
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam straszny problem z butami. Tym razem z sandałami. Wybaczcie, ale nie podobają mi się strasznie koturny, ani całkiem płaskie. Sportowych też nie chcę. Upatrzyłam sobie nawet buty pewnej firmy, nawet cenę przeboleję, ale one rzadko w którym sklepie są dostępne. I muszę teraz na ten konkretny model polować w innych sklepach: http://www.caprice.pl/sites/default/...104-20-104.jpg

Mówisz ? To tak zrobię

Mnie się nie podobają. Nawet nie przez obcas, ale ogólny wygląd. Z tym, że ja lubię koturny.
Za to powinny być wygodne, co chyba najważniejsze
Stary 2013-06-14, 15:41   #3022
Kaveri
Spaceroholiczka

Idę jutro na zakupy. Robię listę
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 15:52   #3023
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
No co Ty, ostatnie co bym chciała pokazywać, to zdjęcie do dyplomu. Chociaż przyznam, że znośnie wyszłam, jak człek, a nie jak potwór. Mailem dzisiaj mają mi przysłać, to wtedy mi się pewnie przestanie jako tako podobać. A w pn do odbioru 4 zdjątka
Aż specjalnie wyszłam wcześniej do fotografa, bo przeczuwałam, że przyjdzie burza i deszcz, na szczęście nic mnie nie złapało.

dla mnie babcine
Stary 2013-06-14, 15:56   #3024
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie wyglądają.

Ale ja mam znowu na odwrót - oprócz płaskich albo na min. 8cm obcasie butów nie toleruję.
Stary 2013-06-14, 15:59   #3025
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

pluskotka może coś takiego:
klik
klik
klik
Faktycznie cięzko znaleźć nie plaskie i nie typowo koturny, ale może któreś znośne?
Stary 2013-06-14, 16:01   #3026
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
klik
klik
klik
Faktycznie cięzko znaleźć nie plaskie i nie typowo koturny, ale może któreś znośne?
2 fajne
Stary 2013-06-14, 16:20   #3027
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Jako doświadczona życiem (nigdy nie poznałam faceta w realu, a TŻ moim pierwszym nie jest ) powiem Ci, że z portalami to bywa trochę lipa. Mnóstwo ofert wiadomych, mało konkretów, ciężko wymieniać wiadomości itp. Od siebie polecę Ci czaty - ale nie wielotysięczne, towarzyskie pokoje, tylko jakiś mały, spokojny zaułek. Można się fajnie rozkręcić na ogóle, a prywatnie też zawsze się ktoś znajdzie. Rozmowa w czasie rzeczywistym to też duży plus. Kamerki też są w razie co, zdjęcie sobie można wysłać. Żyć nie umierać.
Mnie można spotkać m.in. na pokoju filozofia na czaterii - ok. 20-30 stałych bywalców, w tym ja i TŻ.
dzięki za rady

Cytat:
Mam tak bardzo dość. Przed chwilą aż się zalałam łzami. Czuję się jak ostatni debil.
Uczyłam się wczoraj cały wieczór, poszłam dzisiaj na koło i oddałam pustą kartkę. Nie umiałam nic napisać. Czuję się głupia, serio, nie wiem co ja mam w życiu robić jak nie umiem ogarnąć nawet głupich studiów. Nie wiem, czy nie powinnam zrezygnować teraz, bo chyba tylko tracę czas. Później będzie tylko trudniej, a ja już na początku nie umiem prostych rzeczy ogarnąć. Serio, czuję się jak śmieć. Niech mnie ktoś przytuli.
zgadzam się z tym co inne dziewczyny napisały więc tylko dołączam się do przytulenia

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość

SoBitter ja mam kilku wolnych i fajnych kolegow..takze dawaj do mnie
chyba nawet kiedyś mi o tym pisałaś ale chyba mieszkasz bardzo daleko ode mnie

Cytat:
gram w to od kilku dni, zgaduje mi jakieś 90 % postaci, nawet wiewiórkę goniącą za orzeszkiem z epoki lodowcowej mi zgadł

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja to po prostu WIEM. I koniec.

Czuję, że gdzieś w K. jest mój przyszły mąż. Musi być.

no skoro wiesz, to może spojrzę na siebie łaskawszym okiem

Cytat:

moim zdaniem też są babcine

ogłaszam tydzień urlopu
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:21   #3028
versatille
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów. Kupiłam wszystko co chciałam, a nawet jeszcze więcej
Sandały też, ale że nienawidzę w nich chodzić kupiłam najtańsze jakie spotkałam, wygodne i mieniące się kolorami tęczy klik
Poza tym piasek z Lovely błękitny, czarne rurki, chustkę za 5 zł i płyn Facelle (ale nie do włosów ).

O bo$h, ilu dziś spotkałam załamanych studentów aż dziwnie się człowiek przy nich czuje mając wakacje i się opierniczając...

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:24   #3029
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów. Kupiłam wszystko co chciałam, a nawet jeszcze więcej
Sandały też, ale że nienawidzę w nich chodzić kupiłam najtańsze jakie spotkałam, wygodne i mieniące się kolorami tęczy klik
Poza tym piasek z Lovely błękitny, czarne rurki, chustkę za 5 zł i płyn Facelle (ale nie do włosów ).

O bo$h, ilu dziś spotkałam załamanych studentów aż dziwnie się człowiek przy nich czuje mając wakacje i się opierniczając...
Kupię sobie jutro ten piasek

Gdzie kupiłaś rurki?
Stary 2013-06-14, 16:25   #3030
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz ? To tak zrobię

Mnie się nie podobają. Nawet nie przez obcas, ale ogólny wygląd. Z tym, że ja lubię koturny.
Za to powinny być wygodne, co chyba najważniejsze
Cytat:
dla mnie babcine
Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Dla mnie wyglądają.

Ale ja mam znowu na odwrót - oprócz płaskich albo na min. 8cm obcasie butów nie toleruję.
Cytat:
klik
klik
klik
Oj, no faktycznie, chociaż powiem Wam, że miałam już sandały z tej firmy, które w katalogu wyglądały babcinnie, a na stopie już super

Kathinna, te drugie znośne

Nie cierpię kupować butów, no nie cierrrpię. Mało która kolekcja mi się podoba, bo wydają mi się albo dzi*wkowate, albo jak na plażę japoneczki z jednym delikatnym paskiem. Nauczona jestem kupować porządne rzeczy i to się sprawdza

To zapodam Wam inne, tym razem z Altero:
http://www.pl.altero.eu/show_product/212070#scroll
http://www.pl.altero.eu/show_product/212294#scroll
http://www.pl.altero.eu/show_product/212296#scroll
http://www.pl.altero.eu/show_product/212289#scroll

Niby na wygląd przyzwoicie, ale boję się, że szybko się rozlecą i będą parzyć w stopę.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości